simurganka01
Daimi Üye
Hayatım ben rota aşısını sanırım Mayısın ilk haftası doktor randevumuzda yaptırcam
Hayatım ben rota aşısını sanırım Mayısın ilk haftası doktor randevumuzda yaptırcam
ilk dozu 3 aydan önce oluyomuş göya nette yazıyo ama biz bugün yaptırdık
[sıze="4"]
ağızdan damla şeklinde demi? Bide en son kontrolde doktorumuz bize rotanın 2 çeşidi var dedi söyledi ama aklımda değil. Eğer yanlış hatırlamıyorsam ben rotarix yapıcam dedi. Bu ayki kontrolde görcez bakalım. Internette sen ne okudun ki yaaa?zaten bu rota aşısında çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı hiç emin değilim halen. Doktor yapalık mayısın ilk haftası dedi ama....[/sıze]
[sıze="4"]ay maşallah hayatım yaaa kurban olurum ben onu yaradana. Ooy minnoşum benim yaaaa... Allah esirgesin tütüütü maşallaaaaaaaaaah[/sıze]
Kız bu güzelliği (Maşallah Subhanallah ) görünce kendin yapıştırdın demi çocuğu kendine![]()
Benim çıkmam gerek ballarııııııııııııım evi toplicam azcık. Afedersiniz bişe götürüyo da:sila: Hepinizi ve minnoşlarınızı çokçana öpüyorum
Azelya cok cok geçmiş olsun canım ya, inanamadım okuyunca şaka gibi!!!
valla bi fakiri sevindir canım gercekten. Allah korusun cümlemizi..
azoş geçmiş olsun...
Azom; öncelikle büyük geçmiş olsun canım... Okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm... Allah korumuş... Neyse gelmiş geçmiş olsun tekrar tatlım...
Yaa bu eşler hep inat hep inat kardeşim. Ben de aynını eşime söylüyorum, arabaya takılan koltuk kemerle bağlanıyor, isofiksli değil. Adama diyom ki yaa şunu doğru düzgün öğren nasıl takılıyo nasıl çıkarılıyo hee tamam tamam biliyom deyip duruyo. Geçen dışarda bişiler yiyelim dedik, lokantaya gelince çözdü otokoltuğunun kemerini koltukla birlikte aldı Duruyu, neyse girdik siparişleri verdik tam yicez başladı cadı kızım ağlayıp söylenmeye. Pışpışla pışpışla susmuyo herkes bize bakıyo. Neyse dedim adamlara paket yapın siz bunları eşime de dedim hadi sen git koltuğu bağla arabaya. Peeeeeeeeeeeeeh biz içerde bekliyoz kız bi yandan car car çığırıyo herif dikmiş popoyu koltuğu bağlamaya çalışıyo, 5 dk oldu 10 oldu 15 oldu çocuk kıpkırmızı oldu. Çok sinirlendim, bravo dedim ne güzel öğrenmişin helal valla dedim naaapiiiim... İnatlar bacım inatlar. Yediremiyolar kendilerine başaramamayı
Spiral konusunda da valla işte ben hiç bilmiyom ilaçlı ilaçsız nedir ne değildir. Ben de ondan sana sorduydum kız
Bebişleri oturtma olayı da sanırım 4 ile 5. ayda destekle olucak ama emin değilim :acep:
Kızlar bu arada avm hevesimiz yarıda kaldıDaha doğrusu sokağın başına kadar sürdü.Ada zaten daha evden çıkmadan huysuzdu,ağlıyordu.Ya uykusunu alamadı ya da bugün kakasını yapamamıştı onun sıkıntısıydı.Yine de koydum kanguruya götürdüm.Daha siteden çıktık başladı çığırmaya,sokağın başına kadar gittim gitmedim,ağlaması artınca eziyet etmeyeyim çocuğuma dedim eve geri döndüm.Tam kapıda da verilmiş sadakamız varmışlık bi durum oldu.Çocuğun teki site kapısının önünde elinde uzunnnnn saplı bi fırça (hani arabaları yıkarlar ya) onunla oynuyor,yerleri süpürür gibi yapıyor filan.Yanımızda belirdi o sıra,fırçayı bi savurdu,Ada'nın yüzünü silme geçti.Dedim sen ne yapıyorsun ya çocuğun suratını dağıtacaktın onunla oynanır mı hiç öyle! Bu tip çocukların velilerine kızıyorum arkadaş o fırça o çocuğun oynayacağı yada elinde tutup kullanacağı birşey mi allah aşkına kendine zarar verir,başkasına verir!
Allahım hamdolsun,birşey olmadı çocuğuma.Birilerine birşeyler vericem kısmetse ben de,bir bela savuldu başımızdan...
Eve geldik altını açtım,meğer kakası varmış,alt açmayı batırdı kuzu
azocum geçmiş olsun cnm
kuzey'İ DE YERİM NE TATLI olmuş maşallah
aybi yandan emziriyom
mama tiksinç olayı ne ya
gökçe nerelerde
yarın bizim kontrol ve aşılarımız var rota bi de unuttum bişi daha
daha kalça çıkıklığı şeyinden yaptırmadık
benimkinin lakabı hacıyatmaz hiç yatmıyo emmesi ve uyuması hariç hep dikecen kazık gibi
arada şahine de bırak kız
Azom çok geçmiş olsun.
yeni cici alanlar güle güle kullansınlar.
çok işim var. bir ara girip detaylı okuycam
muckss
azommm özür dilemiştim mamaya öle dediğim için belki bebişlerimize çok lezzetli geliyo olabilir tadına ben baktımdakusuruma bakmayın nimete öle denir mi hiç kayboluyoyum gözünüze gözükmüyorum uzunca bi süreekaaac bu arada söylemeden edemiycem 41 kere maşallah kuzeyy paşam pek tatlı olmuşş totosunu yediğim
taklummm hoşgeldin sefa getirdin küçük prensesimle beraberrr çok ösledik seni
aa cok guldum
ben aldigim her oyuncakla kendim oynuyorum once
birden fazla alinti yatigimda cikmiyor kizlar deli olucam![]()
azosum cok gecmis olsun canim babusun sanadda gecmis olsun canim allah esirgesin onlari
kizlar salincak onerileriniz icin saolun ama bu sefer alirsam once elayi icine koyup bakicam zilliye kanguru aldim icine sokmak mumkun degil
Kızlar akşama misafirim var.Eşimle eski çalıştığımız şirketten birkaç kişi ve eşleri.Birinin eşi de hamile.8 aylık.Hiç çekesim yok.
Biraz bişeyler hazırladım bi de kek yapayım da bari.
Hepinizi öpüyorum.
:esse: acilen spora başlamam gerek 65 e düşmüştüm 68.4 olmuşum! :sok hay tüküreyim böyle işin içine
Çok sağol Pikem..Aminnn.
Sağol canım.
Sağol tatlım .. Çok güldüm eşini anlatışınaGözümde canlandı..Hepsi aynı model bunların "ben bilirim"ci
![]()
Babuşum sana da büyük geçmiş olsun, Allah hepsini nazarlardan korusun.
Sağol canım benim..Özletiyon kendini valla...Kız ne yakışıklı bi delikanlı olmuş Şahin maşallah suphanallah
Hacıyatmaz lakabı iyiymişBizimkisi de hep dikili durmayı seviyor. Gökçe arazi
Arada faceden sesi çıkıyor
![]()
Çok sağol canım
Evet canım ben tadına bakmadım ama kokladım, kokusu hoşuma gitmedi ama sağlıklı olan çoğu şey güzel olmaz zaten![]()
Amin teyzesi sağol, 4. ayımıza girdik koca adam oldukEymen Paşamızı da öp benim yerime.
Sağol dünürüm, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Bence de Ela'ya denet birşey alırken.Ben bugün oyun halısı baktım, Kuzey'i yatırdım, ağladı, ilgisini çekmedi..İlla evin içini dolaşsın oyuncakla işi yok herifin![]()
Kolay gelsin babuş..Şimdi hamile olanın sana soracağı çok şey vardır, at havanı kız kıdemli olaraktan![]()
Eşim bugün ikimizi de yazdırcak salona.Evde denedim olmadı.60ta takıldım kaldım..2 gündür rejimdeyim..Haftada 4 gün akşamları gidicez bakalım..Boğazı tutmadan verilmiyor yawDün sabah 2 salatalık yedim, öğlen bi simit, akşam ıspanak yemeği ekmeksiz.Bugün de benzeri şeyler yedim, açım
yan etki oldu mu
korkmaya başladım ya nette yazılanları okuyunca
kadın değişince temizlik günümde değişti alışmıştık birde salı günlerine bugün söyledim salıya almaya çalışacak
iyiyim balım uğraşıyoruz tontişlerle birde iki çocuk olunca birinin derdi bitiyor öbürü başlıyor Allah canlarını sağ etsinde gerisi mühim değil senin bal küpü neler yapıyor?
benimkide hiç fırsat vermiyor bazen yemek dahi yapamıyorum temizlik bir tarafa haftada bir gün kadın geliyor öyle idare ediyoruz işte
sana da kolay gelsin canım, maşallah Ada'yaKızlar akşama misafirim var.Eşimle eski çalıştığımız şirketten birkaç kişi ve eşleri.Birinin eşi de hamile.8 aylık.Hiç çekesim yok.
Biraz bişeyler hazırladım bi de kek yapayım da bari.
Hepinizi öpüyorum.
Canım sanmam öyle kötü şeyler getirme aklına,basit bi mevsimsel geçiş vs.tarzı bişidir.Gebelik hormonlarının etkileri de 3 aydan sonra ortadan kalkıyo ya,belki de onla alakalı bişidir.
Eşin de iyi kandırmış herkesiBen olsam inanmazdım ama :crazy:
Eheheheheheh :crazy:
Çok sağol Pikem..Aminnn.
Sağol canım.
Sağol tatlım .. Çok güldüm eşini anlatışınaGözümde canlandı..Hepsi aynı model bunların "ben bilirim"ci
![]()
Sağol canım benim..Özletiyon kendini valla...Kız ne yakışıklı bi delikanlı olmuş Şahin maşallah suphanallah
![]()
Çok sağol canım
Evet canım ben tadına bakmadım ama kokladım, kokusu hoşuma gitmedi ama sağlıklı olan çoğu şey güzel olmaz zaten![]()
Amin teyzesi sağol, 4. ayımıza girdik koca adam oldukEymen Paşamızı da öp benim yerime.
Bence de Ela'ya denet birşey alırken.Ben bugün oyun halısı baktım, Kuzey'i yatırdım, ağladı, ilgisini çekmedi..İlla evin içini dolaşsın oyuncakla işi yok herifin![]()
Kolay gelsin babuş..Şimdi hamile olanın sana soracağı çok şey vardır, at havanı kız kıdemli olaraktan![]()
Eşim bugün ikimizi de yazdırcak salona.Evde denedim olmadı.60ta takıldım kaldım..2 gündür rejimdeyim..Haftada 4 gün akşamları gidicez bakalım..Boğazı tutmadan verilmiyor yawDün sabah 2 salatalık yedim, öğlen bi simit, akşam ıspanak yemeği ekmeksiz.Bugün de benzeri şeyler yedim, açım
azosssss gecmişş olsunn balımm. ben aklımı yerdim orda :bayil:
babusssss sizi de allah korumuss balımm.. ordada kendimi kaybederdim ben anasınıı bulurdum yani
hayattııımmmm masallahh cnm ogluna bide resmini göreydim iyiydi
ilk dozu 3 aydan önce oluyomuş göya nette yazıyo ama biz bugün yaptırdık
TEYZELERİMMMMMMMMMMMM
Nazar Duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
ağızdan damla şeklinde demi? bide en son kontrolde doktorumuz bize rotanın 2 çeşidi var dedi söyledi ama aklımda değil. eğer yanlış hatırlamıyorsam ben rotarix yapıcam dedi. bu ayki kontrolde görcez bakalım. internette sen ne okudun ki yaaa?zaten bu rota aşısında çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı hiç emin değilim halen. doktor yapalık mayısın ilk haftası dedi ama....
Babuşum, acaba o oto koltuğunun içinde ek bişi var ya yeni doğduğunda da kullanabilsin içine gömülmesin diye. o şeyden yok mu ki içinde? bugün ben de o eki çıkarıp baktım da anca o zaman dediğin gibi oluyo. bizde ek halen duruyo, o yüzden normal duruşumuz şuanda... Bu arada da avm gidişinizin yarıda kalmasına da üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey başınıza gelmesine ramak kalan kaza...
Çok çok geçmiş olsun. Cidden ben de çok kızıyorum böyle çocukların ebeveynlerine. Bizim mahallede 2 tane bebe var bigün elimde kalacaklar ama ne zaman bilmiyorum. Çocuklarda araba korkusu yok inanabiliyo musun? Araba geliyo ve kenara çekilmiyolar, çekilsene çocuuum diyorum cevap şu: nooooooooolcakki yaaaa arabadan mı korkucaz!! :sok
Neyse şu salıncağın zaman ayarı da müzik çalan yeri var ya, doğa sesleri ile klasik müzik arasında sarı renkli buton ona sanırım 1 kere basman yeterli oluyo, yarım saat sanırım süre ayarı da.
Lilacscım benimkide kanguruda durmuyordu ilk başlarda. Ha şuanda da evin içinde kesinlikle durmuyor ama dışarda keyfi yerinde çok şükür de, ben beğenmedim bendekini, boyun desteği çok kötü, bacak kısımları dar vs vs. Valla ben paraya kıyıp alcam, bunun yazı var sonrası var. Bide 18 kg çok iyi bence ki cybex in yan taşıma fonksiyonu da var...
Kız bari bi kısmını sakla da bi kısmını da göm
Kalça çıkığı ultrasonunu lütfen ihmal etme Hayatım... Öperim Şahinimi de seni de. Bideeee ben görmek isterim fotonuzu
Salıncağı da zaten Babuş demiş ama ben de diyiim yer kaplıyo biraz
Var Tanselim ben varımGeçen ay oldum hatta Martın 24 ü mü neydi...
Aslıcanıııııım pek kısa sürmüş ziyaretinGene gel özledim...
Laylam o günki kum fırtınasındandır. Ben fırtınadan sonra camların iç kısım çerçevelerini sileyim dedim de felaket bir çamur çıktı :sok
Milupanın iyigeceler çayına benziyomuş içeriği. Ben bi kere iyi geceler çayı vermiştim uyumuyor diye. Lıkır lıkır içmişti ama gene uyumamıştı![]()
Geçmiş olsun Hayatım balım da ne aşısı oldunuz ki merak ettim... :acep: o sorduğun şeyi de hiç bilmiyorum... Neden gerek gördü ki doktorunuz buna?
canim ben gece yatmadan 90 lik yapiyorum keyfine bagli bazen hepsini bazen 70 iciyor.gunde 1 kere gece veriyorum tamamen sahsi cikarlarim icinbenim 3 ayda her ay 850 almış, mama takviyesiyle üstelik, normal diyorlar.
kızlar, günde ne kadar mama veriyorsunuz, hem sadece mama verenler hem de ek olarak verenler, bizimki artık doymuyor ben doyuramıyorum en azından, günde toplam 240 a çıktı mamamız.

canim rotayi yaptirdim ben bi yan etkisi olmadi sukur rotarix yapildi 2. doz 4. aydaben yatmadan önce 80-110 cc arası
maşallah cnm
5,5 kg.
kolay gelsin cnm
kızlar rota aşısı yaptıran var mı?
yerim onun herif halini ben.napsin oyuncak falan araba alin kuzuma kumandalisindanÇok sağol Pikem..Aminnn.
Sağol canım.
![]()
![]()
Çok sağol canım
halida sen yat
[FONT="Comic Sans MS"
Kızlar az önce facebookta annemin kuzenlerinin fotolarını gördüm.Biri teyzesinin oğlu, biri dayısının kızı.Evliler.Akraba evliliği.Bunlar Bilecik-Söğütün bir köyünden...Orada doğmuş,büyümüş,hayatlarının büyük kısmını bu köyde ve ilçesinde geçirmişler.Hep sınırlı bütçelerle,hatta yokluk içerisinde geçmiş hayatları, bu durumda da 2 çocuk okutmuşlar.Hep
önce evlat diyen,kendilerini 2.plana atan, kendileri için birşey istemeyen insanlar, özellikle anne.Büyük kızları bir evlilik yaptı Türkiyede,mutsuz oldu.Ayrıldı eşinden ve uzaklaşmak için master yapmak istedi,Hacettepe üni.de başladı ve hiç ummadığı bir zamanda bir şans yüzüne güldü ve amerikaya gitti burslu.Orada da kaldı, bir Çinliyle evlendi,çocukları oldu, orada eğitimine devam etti,akademik kariyer yaptı...annesini babasını sık sık yanına alır oldu,6 ay gibi sürelerle amerikaya gidip geliyorlar şimdi.Facebooka fotoğraflar koymuşlar Hawaii tatiline
götürmüş anne babasını...Hollywooda götürmüş,Niagara Şelalesinde fotoğrafları var...
Kendi kendime vay be dedim nerden nereye...Tarlada çapa yapmaktan,Hawaii'de tatil yapmaya uzanan bi hayat...
Demek dedim,hayatta bazen yapamadıklarına, içinde kalanlara üzülmeyeceksin.Evlat da insanın yarım kalanlarını tamamlayabilir, uhdelerini gerçekleştirebilir.
Allah hepimizin evlatlarını böyle hayırlılardan eylesin.
Hayırlı evlatlar nasip etsin.