Günaydın kızlar
günaydınlar
bugün temizlik günüm evde çok iş var hele camları hiç sormayın resmen çamur olmuş
Aslı yıvvrum gelmiş akşam ama görmedim nasıl oldu acaba?
kızıma dün bebedor'un bi cıngıragından almıstım turuncu-sarı ayıcık iste halkaları falan var..6-7 tl bişey, ay nası sevdi nası guluyo salladıgındalaf atıyo ona falan dakikalarca bakıyo hihihi..ah bide kendi tutup sallayabilse...
hakikaten ne zaman biseyleri tutabiliyolar bilincli olarak ?
çıkmam lazım kızlar çok bişy okuyamadım maleseftekrar fırsatım olur umarım sizleri ve bebişlerinizi çook öpüyorum.allaha emanet olunnn
Adanın park yatağı da gracoydu,titreşimi filan vardı bi pil koyup da denememiştik.Dün pil taktık denedik,hayallerim suya düştü,çok dandirik bi titreşim,dandirik müzik,ışık
Simuş sen biliyomusun bu salıncağın zamanlayıcısı nasıl kuruluyo? Aynısı yatakta da var da bilemedim ben,kitapçığını da nereye koyduysam bulamadım
günaydınlar
bugün temizlik günüm evde çok iş var hele camları hiç sormayın resmen çamur olmuş
Aslı yıvvrum gelmiş akşam ama görmedim nasıl oldu acaba?
Günaydın kızlar
Günaydın canımmm.....Valla Ada yavaş yavaş tutuyor ama bir dakika kadar sonra bırakıyor.Ama bilinçli bi tutuş mu, bence değil.Yani alıp gözü hizasına getiremiyor,yada ağzına götüremiyor.Sallıyor hababam
aaa bu arada o zurafa almıştım ya geçen eşimin yegeni geldi 11 yasında
esim dediki aaaa bu zürafa titriyomuş biliyo muydun
e heralde dedim ama yalnız kalana dek çatladım kafasından çektiim bi bıraktım tırrrrkkk diye ttiriyomuş şok oldum
bende diyom niye buna titreyen zürafa demişler
heralde sallıyon oynuyo ya ondan dioö ama hala çaktırmadım hha
şimdi çekip çekip bırakıyom bayıldım
aa cok guldum günaydınn kızlarrrr.. sabah sabahh o kadar cok güldüm kii anlatamam.. dün ben bulantıdan gag gelince yarın dr a gidicem dediydim ya. esimle de yolda konustuk. eve geldik bak simdi dedi. annemi arıcamm. önce görümcemi arıyo cocuk geliyo falann sonra kesin degil dedi falan kapattı. sonra annesini aradı anne nihat geliyo die. kayınvalidemin yüregine iniyodudefne zebil olcak sütü zehirler cocugu, o kıza yazık degil mi daha defneyle süpürge bile tutamıyo nasıl bakcak iki cocuga, ne düsüncesizsin oglum sen falan die
o kadar kaptırmıs kii defne zebil olcak die gece rüyasında defne yi agzıma almıycagım sekile görmüş anlattırmadım bile. her neyse güldük ettik yok anne test falan yapmadık belli degil falan fıstık kapattı telefonu. sabah görümcem aradı. önden bi 5 defa falan aramıs duymamısız. uyuyomusunuz dedi. uyuyoduk valla dedim güldüm. olsun iki canlısın ya agırlık basmıstır dedi. bende saf gibi yok ya defne 6 da uyanıyo ya oynuyoruz 2 saat tekrar yatıyoruz dedim. sonra baska seyler konustuk kapattık. aradan 10 dk gecti benim jetonum düstüüüü
ayyy dedim bana iki canlısın dedi ben hiç tınmadım. o sırada diger görümcem aradı aksam benim kız söledi dogru mu die. yok ya dedim saka yaptı olur mu öle sey. ben tahmin ettim saka die ya dedi ama üzüldü de biraz. sonra sabah konustugum görümcemi aradım. sen bana ne dedin sabah dedim. elime kelime sayıyo. ya ikicanlısın dedin dedim. evet dedi. ben hamile degilim ki dedim. ne, nasıl yani, sen hamile degil misin, test yapmadın mı, aaaaa , hamile degil misinnn yani arka arkaya ne dicegini bilemedi kdın. ya hayırr midem kötü 1 haftadır kardesin de takıldı saka yaptı test bile yapmadım gerek de duymadım degilim yani dedim. kızz biz aksam halam amca, köy, sabah kuran kursundaki kadınlara,borsadaki kadına bile söledimm herkes seni hamile biliyo dedi :bayil: yok cnm dedim bende olsa bile bu kadar kimse duymadan aldırırız herlde allah korusunn ablamm ben nasıl bakarım ikisine bir dedim. bakarsın canım bakan nasıl bkıyo ikisi bir arada büyür gider dedi.. ama o da cok üzüldü. valla biz alısmıstık bile dedi. allah allah falan kapattık. sonra esimi aradım bak sölemedim saka die rezil olduk borsadaki kadına bile dedim bede
herkes hazırlanmıss yapalım bari dedim bos kalmasınn
benimki zati dünden razı
neyse artık. velhasıl hala hafif hafif bulantım var. dün baktım böbrek yetmezligi,mide bişeyinin tıkanması, yüksek tansiyon hastalıgı falan filann yazıyo. bugün güne gidicegimiz için gidemiyorum ama yarın dr a gidicem. dahiliye ye gidiliyo heralde mide için. arayınca sorarım artık. öptümm heppinizi-rgulu
aa cok guldum
ben aldigim her oyuncakla kendim oynuyorum once
birden fazla alinti yatigimda cikmiyor kizlar deli olucam![]()
azosum cok gecmis olsun canim babusun sanadda gecmis olsun canim allah esirgesin onlari
kizlar salincak onerileriniz icin saolun ama bu sefer alirsam once elayi icine koyup bakicam zilliye kanguru aldim icine sokmak mumkun degil
kızlar size bişi sorucam.biberon.com.tr diye bi siteden dr.brown dar ağızlı biberon almıştım,bugün kargo geldi.Hediye olarak içine uni baby yedioğan ıslak mendil bir de hipp'in karışık bitki çayını koymuşlar bebekler için.Bu çaydan vereyim dedim ama (2.aydan itibaren verilir diyor) bilemedim...
Böyle birşey içiren var mı bebeğine?
Güzel birşeye benziyor, şekersiz, rezene,papatya,anason özleri karışımıymış...Hiç veren varmı?
amin canım şahini merak ediyorum ben ama yaaa kimbilir ne kadan büyüdü benim ufaklıgın biraz daha büyük versiyonu sanırım
Simuşla ben aldıydık canım.Valla pek de ufak değil ayakları açıldı mı 1 metrekare kadar yer kaplıyo.Benim ev de aynen seninki gibi,odanın ortasına diktim vallaMeydanda duruyo
Halının ortasında
günaydınn kızlarrrr.. sabah sabahh o kadar cok güldüm kii anlatamam.. dün ben bulantıdan gag gelince yarın dr a gidicem dediydim ya. esimle de yolda konustuk. eve geldik bak simdi dedi. annemi arıcamm. önce görümcemi arıyo cocuk geliyo falann sonra kesin degil dedi falan kapattı. sonra annesini aradı anne nihat geliyo die. kayınvalidemin yüregine iniyodudefne zebil olcak sütü zehirler cocugu, o kıza yazık degil mi daha defneyle süpürge bile tutamıyo nasıl bakcak iki cocuga, ne düsüncesizsin oglum sen falan die
o kadar kaptırmıs kii defne zebil olcak die gece rüyasında defne yi agzıma almıycagım sekile görmüş anlattırmadım bile. her neyse güldük ettik yok anne test falan yapmadık belli degil falan fıstık kapattı telefonu. sabah görümcem aradı. önden bi 5 defa falan aramıs duymamısız. uyuyomusunuz dedi. uyuyoduk valla dedim güldüm. olsun iki canlısın ya agırlık basmıstır dedi. bende saf gibi yok ya defne 6 da uyanıyo ya oynuyoruz 2 saat tekrar yatıyoruz dedim. sonra baska seyler konustuk kapattık. aradan 10 dk gecti benim jetonum düstüüüü
ayyy dedim bana iki canlısın dedi ben hiç tınmadım. o sırada diger görümcem aradı aksam benim kız söledi dogru mu die. yok ya dedim saka yaptı olur mu öle sey. ben tahmin ettim saka die ya dedi ama üzüldü de biraz. sonra sabah konustugum görümcemi aradım. sen bana ne dedin sabah dedim. elime kelime sayıyo. ya ikicanlısın dedin dedim. evet dedi. ben hamile degilim ki dedim. ne, nasıl yani, sen hamile degil misin, test yapmadın mı, aaaaa , hamile degil misinnn yani arka arkaya ne dicegini bilemedi kdın. ya hayırr midem kötü 1 haftadır kardesin de takıldı saka yaptı test bile yapmadım gerek de duymadım degilim yani dedim. kızz biz aksam halam amca, köy, sabah kuran kursundaki kadınlara,borsadaki kadına bile söledimm herkes seni hamile biliyo dedi :bayil: yok cnm dedim bende olsa bile bu kadar kimse duymadan aldırırız herlde allah korusunn ablamm ben nasıl bakarım ikisine bir dedim. bakarsın canım bakan nasıl bkıyo ikisi bir arada büyür gider dedi.. ama o da cok üzüldü. valla biz alısmıstık bile dedi. allah allah falan kapattık. sonra esimi aradım bak sölemedim saka die rezil olduk borsadaki kadına bile dedim bede
herkes hazırlanmıss yapalım bari dedim bos kalmasınn
benimki zati dünden razı
neyse artık. velhasıl hala hafif hafif bulantım var. dün baktım böbrek yetmezligi,mide bişeyinin tıkanması, yüksek tansiyon hastalıgı falan filann yazıyo. bugün güne gidicegimiz için gidemiyorum ama yarın dr a gidicem. dahiliye ye gidiliyo heralde mide için. arayınca sorarım artık. öptümm heppinizi-rgulu
alemsiniz yaaa
aa cok guldum
ben aldigim her oyuncakla kendim oynuyorum once
birden fazla alinti yatigimda cikmiyor kizlar deli olucam![]()
azosum cok gecmis olsun canim babusun sanadda gecmis olsun canim allah esirgesin onlari
kizlar salincak onerileriniz icin saolun ama bu sefer alirsam once elayi icine koyup bakicam zilliye kanguru aldim icine sokmak mumkun degil
aynen canım valla ben de önce kendim oynuyorum
Hatta oyuncağının birini bozdum bile :crazy::dill:
Kıkırdayan ve kıpırdayan arkadaşım almıştım ebebekten,ne kıkırdıyo ne kıpırdıyo şu an naptıysam
resmini eklicem ama kimseyi yakalayamorum ki
ay almıyım o zaman zaten ne kadar bincek ki
alemsiniz yaaa
sen de mi
ay şahin kucağımda uyuyo kahkaham kıçıma kaçtı :crazy:
kızlar drda geldik maşallah ii
2 tane aşı olduk
bi de dr hipp organik pirinçunu yada yulaf unu galiba anne sütünün içine 1 tatlı kaşığı koy içir ama zorlama yok sana kalmış dedi siz ne diyonuz
walla benim hicbi fikrim yok ki
niye oyle bisey onerdi ?