simurganka01
Daimi Üye
kuzucuk bu
Allaaaah ne çok şey konuşmuşunuz kızlar. Hey maşallah![]()
Nasılsınız keyifler nasıl?
Pikoşum; öncelikle temizliğinize kolay gelsin, güle güle kirletinNoyancığımın da gülüşüne kurban annesi. Benimki daha kahkaha atmıyo demek ki
Ecrincim, sana da geçmiş olsun canım. Bence ihmal etme bu mide bulantılarını...
Nazom; koldan yapılan aşı için bize sağlık ocağında kızarıp kabuk bağlayacağını ama bunun aşıdan 2-3 ay sonra olacağını ve olduğunda hiçbir müdahalede bulunmamamızı söylediler. Ayakların terlemesine gelince; bizde de aynı, bi de miiiiiiiiiiiiis gibi ayak kokuyor kızSalıncağı da 9 kiloya kadar kullanabiliyomuşuz onu da unutmadan söyliiim, öperim
Babuşum 2 gün önce diş hekimi bi abimiz ziyarete geldi, Duru hanımın dişiyle ilgili sıkıntılarını anlattık, normaldir başlar, damakları kaşınıyordur ama sanmam 5. aydan önce çıkarmaz diş dedi. Yumuşakça kaşıyın elinizle ya da kaşıyıcıyla dedi.
Bu arada o 5 te giden misafirlerinize de acaip gıcık oldum, sen nasıl dinlenebildin ki o gün? Valla bize misafir geldiğinde saat 9 olunca Duru uyuyor da olsa uyanık da olsa alıp ya yatak odasına ya da kendi odasına götürüyorum. Yakın arkadaşlarıma da söyledim gelmek isterseniz hafta sonu gündüz gelin, düzen oturtmaya çalışıyoruz dedim. Valla naaapim, düzenimiz daha önemli sanırım onları ağırlamaktan...
Bizim aldığımız da Graco lovin hug, aynısı yani, elektrikli kırmızı renkli. Biz ilk başta Graconun sweetpeace ini aldık ama Duru onu hiç sevmedi, koyduğumuz anda ağlamaya başlıyordu, 1 hafta denedik baktık sevmeyecek gittik değiştirdik. Koyar koymaz sevdi maşallah . Sanırım 1 ay oldu kullanıyoruz çok memnunum ben. Hııı ama her zaman sallanmak istemiyor, o zaman sabit olan anakucağına yatırıyorum. Bazen uyanmasına rağmen kalkmak istemiyor, öyle sallanıyor, oyuncaklarına bakıyorİnşallah Ada da çok sever ve kolayca uyur annesi, biraz zaman tanı kızımıza
Hee bide ben mothercare in kangurusunu almıştım ya, tavsiye eden 2 arkadaşım da çok memnun olduklarını söylemişlerdi ben de onun üzerine almıştım. Birkaç defa kullandım ama ben ondan hiç memnun kalmadım. Şimdi yeni bi tane buldum, sorduğum mağazada tek rengi vardı mavi, almadım. Bu hafta yeni siparişler gelecekmiş, arayacaklar bakalım. Onu alıcam. Hem mothercare inki 9 kg a kadardı, bu kanguru 18 kg a kadar. Markası cybex 2 go. Biraz tuzlu ama kanguru büyük kolaylıkmış, bebek arabasından daha kolay. Bebek arabası demişken sen de jane rider travel sistem almıştın demi? Neden memnun değilsin ki? Ben çok memnunum, sürüşü çok rahat. Gerçi bizimki onda gezmeyi pek sevmiyor ya
Mannakcım, inşallah acımaz aşı yerleriniz tatlım, şimdiden geçmiş olsun.
Azom; öncelikle büyük geçmiş olsun canım... Okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm... Allah korumuş... Neyse gelmiş geçmiş olsun tekrar tatlım...
Yaa bu eşler hep inat hep inat kardeşim. Ben de aynını eşime söylüyorum, arabaya takılan koltuk kemerle bağlanıyor, isofiksli değil. Adama diyom ki yaa şunu doğru düzgün öğren nasıl takılıyo nasıl çıkarılıyo hee tamam tamam biliyom deyip duruyo. Geçen dışarda bişiler yiyelim dedik, lokantaya gelince çözdü otokoltuğunun kemerini koltukla birlikte aldı Duruyu, neyse girdik siparişleri verdik tam yicez başladı cadı kızım ağlayıp söylenmeye. Pışpışla pışpışla susmuyo herkes bize bakıyo. Neyse dedim adamlara paket yapın siz bunları eşime de dedim hadi sen git koltuğu bağla arabaya. Peeeeeeeeeeeeeh biz içerde bekliyoz kız bi yandan car car çığırıyo herif dikmiş popoyu koltuğu bağlamaya çalışıyo, 5 dk oldu 10 oldu 15 oldu çocuk kıpkırmızı oldu. Çok sinirlendim, bravo dedim ne güzel öğrenmişin helal valla dedim naaapiiiim... İnatlar bacım inatlar. Yediremiyolar kendilerine başaramamayı
Spiral konusunda da valla işte ben hiç bilmiyom ilaçlı ilaçsız nedir ne değildir. Ben de ondan sana sorduydum kız
Bebişleri oturtma olayı da sanırım 4 ile 5. ayda destekle olucak ama emin değilim :acep:
Lilacsım, geçmiş olsun tatlım... isilik falan mı acaba?
Kızlar bu arada avm hevesimiz yarıda kaldıDaha doğrusu sokağın başına kadar sürdü.Ada zaten daha evden çıkmadan huysuzdu,ağlıyordu.Ya uykusunu alamadı ya da bugün kakasını yapamamıştı onun sıkıntısıydı.Yine de koydum kanguruya götürdüm.Daha siteden çıktık başladı çığırmaya,sokağın başına kadar gittim gitmedim,ağlaması artınca eziyet etmeyeyim çocuğuma dedim eve geri döndüm.Tam kapıda da verilmiş sadakamız varmışlık bi durum oldu.Çocuğun teki site kapısının önünde elinde uzunnnnn saplı bi fırça (hani arabaları yıkarlar ya) onunla oynuyor,yerleri süpürür gibi yapıyor filan.Yanımızda belirdi o sıra,fırçayı bi savurdu,Ada'nın yüzünü silme geçti.Dedim sen ne yapıyorsun ya çocuğun suratını dağıtacaktın onunla oynanır mı hiç öyle! Bu tip çocukların velilerine kızıyorum arkadaş o fırça o çocuğun oynayacağı yada elinde tutup kullanacağı birşey mi allah aşkına kendine zarar verir,başkasına verir!
Allahım hamdolsun,birşey olmadı çocuğuma.Birilerine birşeyler vericem kısmetse ben de,bir bela savuldu başımızdan...
Eve geldik altını açtım,meğer kakası varmış,alt açmayı batırdı kuzu
Kızlar bu arada avm hevesimiz yarıda kaldıDaha doğrusu sokağın başına kadar sürdü.Ada zaten daha evden çıkmadan huysuzdu,ağlıyordu.Ya uykusunu alamadı ya da bugün kakasını yapamamıştı onun sıkıntısıydı.Yine de koydum kanguruya götürdüm.Daha siteden çıktık başladı çığırmaya,sokağın başına kadar gittim gitmedim,ağlaması artınca eziyet etmeyeyim çocuğuma dedim eve geri döndüm.Tam kapıda da verilmiş sadakamız varmışlık bi durum oldu.Çocuğun teki site kapısının önünde elinde uzunnnnn saplı bi fırça (hani arabaları yıkarlar ya) onunla oynuyor,yerleri süpürür gibi yapıyor filan.Yanımızda belirdi o sıra,fırçayı bi savurdu,Ada'nın yüzünü silme geçti.Dedim sen ne yapıyorsun ya çocuğun suratını dağıtacaktın onunla oynanır mı hiç öyle! Bu tip çocukların velilerine kızıyorum arkadaş o fırça o çocuğun oynayacağı yada elinde tutup kullanacağı birşey mi allah aşkına kendine zarar verir,başkasına verir!
Allahım hamdolsun,birşey olmadı çocuğuma.Birilerine birşeyler vericem kısmetse ben de,bir bela savuldu başımızdan...
Eve geldik altını açtım,meğer kakası varmış,alt açmayı batırdı kuzu
ben hatıra saklıcamAaaaa bak o hiç aklıma gelmemişti![]()
Ben de daha gömmedim kıııııııııııız, karar verdim ODTU ye mühendislik mimarlık fakültesinin oralara bi yerlere gömcem inşallah
bir de unutmadan. oyuncak arayanlara tavsiyem var. bugün kuzuya 23 Nisan hediyesi alalım dedik çıkmışken. oyuncakçıda mest oldu zaten. bayıldı. kafayı bir sağa bir sola öyle hızlı çeviriyor ki... neye bakacağını şaşırdı. eşim zaten ayrı bir komediydi. 2 oyuncağı tutmuş Tuna'nın karşısında "bunu mu alayım babam, şunu mu?"o da anlıyormuş gibi "aaaaaaaaaa" diye çığlık atıyor.
neyse sonuç olarak playskoolun parmak kuklası ve ilk kitabını aldık. hemen kuklayla hikayeler anlattım. ingilizce bir şarkı var, "old mc donald" onu söyledim. çok eğlendi. kahkahalar attı kitabın da damak kaşıma bölümü var, ağzına geçirdi evire çevire bol bol damakları kaşıdı. beraber sayfaları çevirdik, hışırdattık, ses çıkarttık, sayıları saydık. sanırım oyun oynamayı sevecek Tuna. oyuncak arayan varsa, biz bu ikisini beğendik

ha
Ben de Adayı şimdi uyuttum,uyanınca avm'ye gideyim diyorum ve bu kez minibüsle gitmek istiyorum.Daha önce dışarı tek başıma çıktım Adayla ama hep taksiye binmiştim,minibüse de binmek istiyorum eğer kalabalık olmazsa....Gerçi geri dönüşte minibüs nerden geçiyor en ufak fikrim yok ama olsun
Canım hamile olduğunu sanmıyorum, benim de baş dönmelerim ve bulantılarım oluyo.Hiçbir şüpheli durumum yok hatta şu an reglim yani
Bence hormonlara bağlı durumlardan olabilir.
Ama yine de tedbiri elden bırakma.Bu kadar erken gebelikte eşin istese, sen istesen bile doğurabileceğini sanmıyorum çünkü sezeryanlısın...Allah korusun tedbiri elden bırakma.
aaa bu arada o zurafa almıştım ya geçen eşimin yegeni geldi 11 yasında
esim dediki aaaa bu zürafa titriyomuş biliyo muydun
e heralde dedim ama yalnız kalana dek çatladım kafasından çektiim bi bıraktım tırrrrkkk diye ttiriyomuş şok oldum
bende diyom niye buna titreyen zürafa demişler
heralde sallıyon oynuyo ya ondan dioö ama hala çaktırmadım hha
şimdi çekip çekip bırakıyom bayıldım
arada şahine de bırak kız
Azom çok geçmiş olsun.
yeni cici alanlar güle güle kullansınlar.
çok işim var. bir ara girip detaylı okuycam
muckss
bende seni mucck muccck litlecim amin cümlemize versin inşallahhepsini saydı zaten tatlımmmsağol uyarın için. muck muck
Rabbim her anneye benim sütümün 10 katını versin inşallahh, hepimizin kuzularını korusun
amin canım şahini merak ediyorum ben ama yaaa kimbilir ne kadan büyüdü benim ufaklıgın biraz daha büyük versiyonu sanırımlittle o rsimdeki sen misin yaaaa çok tatlısın paşa da maşallah süper olmuş
ayrıca gördüklerim leader bebikom layla bebeklerinizi süperrr Allah nazarlardan saklasın
ay ben de sıyırcam hiçbişi yapamıyorum yapışık kardeşler gibi yaşıyoruz resmen
Benim de kesildi, hatta baya oldu.
Bu arada ben mamadan sonra su vermeye başladım.Günde 3 kez 50cc ya da 30 veriyorum.Ya da rezene çayı.
azommm özür dilemiştim mamaya öle dediğim için belki bebişlerimize çok lezzetli geliyo olabilir tadına ben baktımdaCanım yanlış anlama mamayı tiksinç diye nitelendiren leaderdı..Ben de onun için o kelimeyi kullandım..Bana kalsa tabiki tiksinç değil, çocuğuma veriyorum neticede.Neyse boşver![]()
Nasılsın karşılaşamıyoruz? Bu arada teşekkür ederiz
kızlarrrrrrr nasılsınız?????
ayyy ben geldim ama kimse yok laylamdan başka
yaaaa ben çok özledim hepinizi azcık geçişi okuyumda hakkınızda kaçırdıklarımı yakalayım bari
tamam bırakırımm
kolay gelsin muckksss
burada olan kızlar napıyanizzzzz
Şahin'in resmini görmek isteyenler parmak kaldırsın
AKızlar çok yorgunum, bugün adet oldum. Uzun zamandır olmuyordukya bi şaşırdımaslında emzirme döneminde adet olan varmi
kızlarrrrrrr nasılsınız?????
ayyy ben geldim ama kimse yok laylamdan başka
yaaaa ben çok özledim hepinizi azcık geçişi okuyumda hakkınızda kaçırdıklarımı yakalayım bari
ben hatıra saklıcam
hemen gidip alayım
kızlar şu graco salıncağı kim almıştı dötiçi kadar salon var çok yer kaplıyo mu?
azocum geçmiş olsun cnm
kuzey'İ DE YERİM NE TATLI olmuş maşallah
aybi yandan emziriyom
mama tiksinç olayı ne ya
gökçe nerelerde
yarın bizim kontrol ve aşılarımız var rota bi de unuttum bişi daha
daha kalça çıkıklığı şeyinden yaptırmadık
benimkinin lakabı hacıyatmaz hiç yatmıyo emmesi ve uyuması hariç hep dikecen kazık gibi