Kızlar bu arada annem yanımdayken uyguladığı kundak yöntemine geri döndüm ben birçok kişinin tavsiyesiyle.Zaten kendim de düşünüyordum ne zamandır.Annem gidince ben bebeği el kol serbest yatırmaya başladım ama özellikle gündüz kendini çok fazla uyandırıyordu,dalamıyordu elleri yüzünden.Kalitesiz bi uykusu vardı.Son zamanlar gece uykularına da yansımıştı bu durum.Sabahları, damaklarının acıma durumunun başlamasıyla birlikte daha erken uyanmaya mızlamaya başlamıştı.
İncecik bi battaniye ile kolları engellemeye başladığımdan beri,gündüzleri de geceleri de daha kaliteli-derin ve daha uzun uyuyor.Geceleri 5-3-2 saat gibi uyuyordu şimdi 5-5 iki parça uyumaya başladı ve ağlayarak uyanıyordu her seferinde onu da bıraktı.Ağlayarak kalkmıyor.
Dün gece beşiğine bıraktım kucakta sallamadan,kendiliğinden uyumuş.
Gündüzleri de kendiliğinden uyumasını sağlarsam süper olacak
Biraz ıkınıyor sarılınca,elbette sevmiyor ama,uyku da çok önemli.
Eşim de bu sarınma-kundak meselesine hiç taraftar değil ama,bakalım napıcaz
İncecik bi battaniye ile kolları engellemeye başladığımdan beri,gündüzleri de geceleri de daha kaliteli-derin ve daha uzun uyuyor.Geceleri 5-3-2 saat gibi uyuyordu şimdi 5-5 iki parça uyumaya başladı ve ağlayarak uyanıyordu her seferinde onu da bıraktı.Ağlayarak kalkmıyor.
Dün gece beşiğine bıraktım kucakta sallamadan,kendiliğinden uyumuş.
Gündüzleri de kendiliğinden uyumasını sağlarsam süper olacak
Biraz ıkınıyor sarılınca,elbette sevmiyor ama,uyku da çok önemli.
Eşim de bu sarınma-kundak meselesine hiç taraftar değil ama,bakalım napıcaz