2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
merhaba kızlaaaar,

dün mevlütümüzü geç de olsa okuttuk çok şükür. yaklaşık 70 kişilik bir kalabalık vardı, buna rağmen Tunam çok şükür huzursuzluk yapmadı. kucakta dolaştırmam dedim ama çok bilmişler birkaç kucağa verelim dedi. yaşlıların kucağına verecekmişsin ki uzun ömürlü olsunmuş :D hay Allahım dedim . neyski adam zaten kucak hastası. aman bayıldı da bayıldı :crazy: yarın da profla randevumuz var. bakalım bizim kan idrar ve usg sonuçlarımıza bakı neler söyleyecek. radyolog sıkıntı yok dedi ama doktorun ağzından duymadan rahatlamayacağım. dualarınızı esirgemeyin bizden :ask:

inşallah bisey cıkmaz canım,mevludunuzude okutmussunuz ne guzel Allah kabul etsin :utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
alev kutlu kontrollerini ben de okuyorum ama uykusunu tutturamıyor bizimkinin, 5-7 arası uyanıyor genelde bir tek o. gece uyutmayı başaramadım daha 8 gibi falan. en erken 9 buçukta uyuyoruz, hatta dün 11de uyudu anca. bir kaç gündür iyice düzensizleşmişti gece uykuları, netten takip ettiğime göre büyüme atağı geçirmişiz. 12. haftamız dün bitti.

kucağa fena alıştı maalesef. uykusu geldiğini başını omzuma koyduğundan anlıyorum yerine yatırıyorum ama uyumuyor. illa kucağımda başı omzumda ve ben ayaktayken uyuyacak. alıştırmaya çalışıyorum ama çok ağlıyor :(

gece rutini oluşturmaya da çalışıyorum ama olmuyor bir türlü. emziriyorum altını değiştiriyorum ama uykuya dalamadığı gibi yeniden altını doldurup yeniden acıkıncaya kadar uyumuyor. işte o da 10u buluyor.

gündüz uyandığı zaman da kucakta gezmek istiyor her tarafı takipte uzun uzun inceliyor.

en sevindiğim tarafı avazı çıktığı kadar bağırırken artık dikkatini çekip onu sakinleştirecek şeyler olması. poşet sesine bayılıyoruz mesela. artık tutup kavramaya kavrayıp sallamaya da başladık. ağzımıza da götürüyoruz tuttuğumuzu :)

benimkide ayakta gezmeye bayılıyo ama belim kırılıyo artık tasımaktan :(
uykusu gelincede aglıyo bi turlu uyumuyo kendi kendine gerci benimki daha 2 gun sonra 2 aylık olcak ama sanırım ayla alakası yok bu ıslerin ya cocugun huyu karakteriyle ilgili sanırım bilmiyorum ki :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
uyur canım uyur.2 ayı geçtiğinde birden bire bıçakla kesilmiş gibi değişiyor huyları. uykuları daha düzenli ve rutin hale geliyor.özellikle gece uykuları günden güne daha insansı bi hal alıyor :D

inşallah..Hira yarın oluyo tam 2 ayllık umarım dedigin gibi olur cunku cok yoruldum :sok

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
inşallah..Hira yarın oluyo tam 2 ayllık umarım dedigin gibi olur cunku cok yoruldum :sok

Bizim bi 15 gündür filan o düzen var bence bir haftaya kalmaz düzene girer canım.Ama gece uykuları düzene girdiğinde de gündüz uykuları azalıyor.Kısa kısa uyuyor 1er saatten topalm 3-4 saat oluyor olmuyor...Bizim öyle oldu yani...Ama geceleri bi 2-3 saat bi 5-6 saat bi de 3-4 saat kesintisiz uyuyor.Gece 9da filan uyudugunu hesaplarsak...Sabaha kadar böyle gidiyor.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bizim bi 15 gündür filan o düzen var bence bir haftaya kalmaz düzene girer canım.Ama gece uykuları düzene girdiğinde de gündüz uykuları azalıyor.Kısa kısa uyuyor 1er saatten topalm 3-4 saat oluyor olmuyor...Bizim öyle oldu yani...Ama geceleri bi 2-3 saat bi 5-6 saat bi de 3-4 saat kesintisiz uyuyor.Gece 9da filan uyudugunu hesaplarsak...Sabaha kadar böyle gidiyor.

masallah..benimki simdi de boyle gunduz en fazla 3 saat o da parca parca uyuyo gecede aralıksız en fazla 2.5-3 saat uyuyo bazen 1 saat uyuyo uyanıyo..e her uyandıgında uyutması yarım saatımı alıyo perısan oldum anlıcagın..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar bende sanırım hemoroid oldu :( hamileyken yoktu ama simdilerde farkettim tuvalete gitmeye korkuyorum,
doktora gitmeye dahada korkuyorum..napcaz :iyyyy:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
masallah..benimki simdi de boyle gunduz en fazla 3 saat o da parca parca uyuyo gecede aralıksız en fazla 2.5-3 saat uyuyo bazen 1 saat uyuyo uyanıyo..e her uyandıgında uyutması yarım saatımı alıyo perısan oldum anlıcagın..
yok canım öyle 1 saat uyuyup uyanma kalmıyo ve uyandığında da acıktığı için uyanıyo ya eğer altını değiştirmezsem emerken uyanmıyo bile.uyansa da hemen uyuyo büyük insan gibi,en fazla azıcık pışpışlıyorum...ama bizimki de senin anlattığın gibiydi ilk 2 ay...hatta hiç 2.5-3 saat uyudugunu da bilmem öyle.çok mızırdak bişidi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar bende sanırım hemoroid oldu :( hamileyken yoktu ama simdilerde farkettim tuvalete gitmeye korkuyorum,
doktora gitmeye dahada korkuyorum..napcaz :iyyyy:

canım tedavisi başlangıçta yakalayınca kolay kardeşimde de vardı şimdi gayet iyi hamdolsun.
kabız olmaman lazım bir de çatlakları yada meme başı varsa onu tedavi edici kremler veriyorlar...çok geçmiş olsun...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok canım öyle 1 saat uyuyup uyanma kalmıyo ve uyandığında da acıktığı için uyanıyo ya eğer altını değiştirmezsem emerken uyanmıyo bile.uyansa da hemen uyuyo büyük insan gibi,en fazla azıcık pışpışlıyorum...ama bizimki de senin anlattığın gibiydi ilk 2 ay...hatta hiç 2.5-3 saat uyudugunu da bilmem öyle.çok mızırdak bişidi...

canım tedavisi başlangıçta yakalayınca kolay kardeşimde de vardı şimdi gayet iyi hamdolsun.
kabız olmaman lazım bir de çatlakları yada meme başı varsa onu tedavi edici kremler veriyorlar...çok geçmiş olsun...

inşallah Hira'm da bende düzeliriz ne diyim..hemoroid dediğim aynayla bakmaya calıstım,kycuk mercimek kadar bir tane sanırım var agrı olmuyo ama tuvalette acı oluyo cok fena en kısa zamanda gidicem dr.a...Kızım dogarken daha cabuk cıksaydı o kadar ıkınmasaydım olmicaktı :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben kesin karar verdim benim kızım resmen korkuyo yanlız kalınca..ben ne zaman odadan cıksam keyfi yerindeyken birden aglamaya baslıyo ama yanında biri varken hic mızırdanmıyo..ayakta sallamayınca uyumamasınnı sebebi de bu bence yani birini hissetmek istiyo yanında o yuzden hamaga koydugumda aglıyo o yuzden surekli kucak istiyo...sanırım kuvozdeyken oldu bunlar cocum orda cıplak ısık altında yattı 3 gun..ordaki asagılık hemsirelerde bebekler aglar aglamaz cagırmıyolar annelerini gozumle gordum kızımı emzirirken kac bebek dakikalarca agladı oyle bekliyolar susarmı diye en sonunda cagırıyolar..kimbilir benim kızım da ne kadar agladı yavrum :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aynen guzelim bi kurtaramdim pacami:Desim cok yogun calisiyor Allahtan..yoksa hayal bile edemiyorum neler olacagini

maşallah ne diyim güselim allahtan yogun çalışıyor yoksa yanmıştın bacım kaaac yoksa kaçacak yer arardın :D

yaa gece muhabbetlerini gündüz muhabbetlerini ösledim kimse fırsat bulamıyor bebişlerden benimde çok uykum var şu saatte ama ne bilim kalkmak zor geldii :uyku:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben kesin karar verdim benim kızım resmen korkuyo yanlız kalınca..ben ne zaman odadan cıksam keyfi yerindeyken birden aglamaya baslıyo ama yanında biri varken hic mızırdanmıyo..ayakta sallamayınca uyumamasınnı sebebi de bu bence yani birini hissetmek istiyo yanında o yuzden hamaga koydugumda aglıyo o yuzden surekli kucak istiyo...sanırım kuvozdeyken oldu bunlar cocum orda cıplak ısık altında yattı 3 gun..ordaki asagılık hemsirelerde bebekler aglar aglamaz cagırmıyolar annelerini gozumle gordum kızımı emzirirken kac bebek dakikalarca agladı oyle bekliyolar susarmı diye en sonunda cagırıyolar..kimbilir benim kızım da ne kadar agladı yavrum :(

serapcım sana katılıyorum bacım bugün gündüz ne zaman uyutsam bebeği yerine koysam mışıl mışıl uyudu ama odadan daha adımımı atmamla avazı çıktıgı kadar bağırarak aglıyo bu bebekleri kuvezde yaptılar böle anam ölüyorum ne iş yapabiliyorum ne yemek anam olmasa hem açım hemde evimi pok götürür yeminleee off offf nasıl değişcekler bilemiyorum ama yoruldum artık yüzüne bakıncada varmış yokmuş o yorulan ben değilim sanki yarabbim nasıl bir duygudur annelik mükemmel herşeye ragmen şükürler olsun rabbime ki böle bir evlat nasip ettiği için kokusuna kurbann olayım:ask:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selamlar kızlar,
bugün ankarada oldum kürtajı sabah...bayıltıp yaptılar..inşallah bu son olur artık..ama rabbime yine buna da şükür...doktor çıkan parçayı patolojiye gönderdi..sonuç 1 hafta sonra raporla çıkıcak.daha sonra da davamızı açıcaz..ne kadar yıprandım bi bilsenizz yine bugün çok ağladımm girmeden önce ama yinede şükür ettimm yanımda yatan hasta da kürtaj olcaktı bebeğini kaybetmiş karnındaa..onu görünce rabbime sonsuz şükür ettimm..Allahım çocuklarımıza sağlıklı mutlu uzun ömürler wersin,dermansız dert wermesinnn...hepinizi çok öpüoummmm:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selamlar kızlar,
bugün ankarada oldum kürtajı sabah...bayıltıp yaptılar..inşallah bu son olur artık..ama rabbime yine buna da şükür...doktor çıkan parçayı patolojiye gönderdi..sonuç 1 hafta sonra raporla çıkıcak.daha sonra da davamızı açıcaz..ne kadar yıprandım bi bilsenizz yine bugün çok ağladımm girmeden önce ama yinede şükür ettimm yanımda yatan hasta da kürtaj olcaktı bebeğini kaybetmiş karnındaa..onu görünce rabbime sonsuz şükür ettimm..Allahım çocuklarımıza sağlıklı mutlu uzun ömürler wersin,dermansız dert wermesinnn...hepinizi çok öpüoummmm:huhuu:

Canım büyük geçmiş olsun.Artık sıkıntıların biter Allahın izniyle inşallah.Dediğin gibi en azından böyle brşey için kürtaj oldun.Sıkıntı çektin ama bebeğin kollarında şükürler olsun.Davanı da açtığında inşallah bu sorumsuzluğun hesabını verecek ilgililer de.Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar