2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya dusundum de acaba hira dogdugunda gecirdigi sarılık yuzunden kuvoz de yatarken cok mu korktu cocugum da beni hep yanında istiyo ? daha dogalı 3 gun olmusken birden oraya koyulması 3 gun orda ısık altında 36 derece sıcaklıkta altında bi tek bezle kaldı diye mi acaba kuzum beni arıyo hep ?

ben orda yanına sadece emzirmek icin girebiliyodum ya kıyamıyodum emerken uyuyodu bende seslenmiyodum hic oraya koyasım gelmiyodu oyle mi alıstı acaba..:tskler:
sanırım cnm benim aynı şeyi bazen bende düşünüyorum ilk 5 gün kaldı yoğun bakımda biliyosun ki çıplacık çocuk devamlı insan sıcaklığı arıyo yavrum kucağımdan ne zaman indirsem beşiğine pat uyanıyo bu tez yüksek ihtimal doğru bebem beni buldu bırakmak istemiyo garibim seninki yine iyi uyuyo benim oğlan günde en fazla 3 parti uyuyo 45dk 1 saat arayla o kadar akşam 7 gibi bi uyuyo 8,30 a kadar 10,30 kadar ayakta sancısı tutmassa 12 ye kadar kestiriyo bi daha kalkıyo biz yatmadan sonra gece 3 te kalkıyo bide sabah 5 te ve 7de bi dahada 10a kadar uyumuyo bölük bölçük uyku işte bizimki kaldı ki karı koca bir araya gelemedik :eek:ys: anam adam bana ne zaman yaklaşsa bizim sıpa avazı çıktığı kadar bağırıyo napcaz bilemiyorum beni çok kıskanıyo kimseyle paylaşamıyo sanırım
Azo altin ne durumda sormasi ayip..sanirim benimkini doktor fazla dikmis hic dudak payi birakmamis:D
kız mühendiss yerlerdeyim :D ben alt durumun vaziyetini hiç bilemiyorum benim yavru ceylan bizim bir araya gelmemize çok büyük engel ne zaman yakınlaşssak yaygarayı koparıyo uyut uyutabiliyosan
benim doktorum sey demisti ; normal dogum yapan kadınların cogunda vajinada da extra bi genislik kalabiliyomus rahimde olabilcegi gibi..
sende olmadı ama ben yinede biraz daha dar diktim dedi sagolsun eskisinden ii oldu haha

:cokkomik::cokkomik:

sennkini de ondan bi ki tane fazla dikis atmıstır belki..bi rahatsızlıkmı veriyo ?
kız bebişko senin kız uyuyamıyo diyodun siz nasıl yakınlaşıyonuz bi meslek sırrı ver anacım ben adama hasret kaldım:eek:ys:
Haklısın canım sağol..Amin inşallah...

Hahahha ay deli dudak payı haa :D
Benimkisi eskisinden yarım tık daha sıkılaşmış.İlk zaman zorlandım epey :eek:ys:

azooo azoooo kızzz kuku muhabbetini yapıyozda aslısız zevki çıkmıyo + gökçesiz çatlaklar napıyolar acep aslının hepiciğinize slmı var bugün konuştuk balımla

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Teknikerim şoparim nasilsin?
Bugün gevezeligim tuttu mutfagimi mok götürüyor ben lak laktayim...
Eymen bebek nasil?o işe gelince senin yavruş 1 saat uyuyormus daha ne istiyorsun gerci yarim saatte yeter..hatirliyor musun nazodemisti hizli olacaksiniz diye ama bu kadar hizlisini hayal etmemistim:eek:ys:B][/QUOTE]

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Teknikerim şoparim nasilsin?
Bugün gevezeligim tuttu mutfagimi mok götürüyor ben lak laktayim...
Eymen bebek nasil?o işe gelince senin yavruş 1 saat uyuyormus daha ne istiyorsun gerci yarim saatte yeter..hatirliyor musun nazodemisti hizli olacaksiniz diye ama bu kadar hizlisini hayal etmemistim:eek:ys:B]
[/QUOTE]

kız normalde uyuyan bebek eşim bana yaklaşınca cingöz gibi uyanıyo hemen nazoma can feda doğru diyon valla ösledim kızzz senide valla hızlı olcaz da işte heves kalmıyo öle olunca uyumuyo bidahada

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlarr,
canım çok sıkkın moralim çok bozuk ..size demiştim hani rahmimde plasenta parçası kalmış,ilaçla geçmezse kürtajla alınıcak die..bugün gittim tekrar doktora ilaçla geçmez alınması lazım dedi..ve ankaradaki doktor bunun için 700 tl istedi..bende samsunda doğum yaptığım doktoru aradım,haftasonu gelicem bu işi halledin dedimm bide 700 tl veremem ayrıca benim tarafımdan olmayan ve onların hatası olan bişeye ben nie para ödeyimm:( zaten çok korkuoumm eşimle de konuştum samsuna gitme kararı aldık en azından sadece benzin parası wericemm...off offf nedir bu başıma gelenler dioumm ama yine buna da şükürr...ya bide bunu olcam yaaaaaaaa çok korkuoumm rabbim sen yardım et...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam kızlarr,
canım çok sıkkın moralim çok bozuk ..size demiştim hani rahmimde plasenta parçası kalmış,ilaçla geçmezse kürtajla alınıcak die..bugün gittim tekrar doktora ilaçla geçmez alınması lazım dedi..ve ankaradaki doktor bunun için 700 tl istedi..bende samsunda doğum yaptığım doktoru aradım,haftasonu gelicem bu işi halledin dedimm bide 700 tl veremem ayrıca benim tarafımdan olmayan ve onların hatası olan bişeye ben nie para ödeyimm:( zaten çok korkuoumm eşimle de konuştum samsuna gitme kararı aldık en azından sadece benzin parası wericemm...off offf nedir bu başıma gelenler dioumm ama yine buna da şükürr...ya bide bunu olcam yaaaaaaaa çok korkuoumm rabbim sen yardım et...

cnm geçmiş olsun
bence de drunun yapması lazım ücretsiz senin hatan mı sanki
kürtakj oldum korkulcak bişi yok hiçbişi anlamıyosun sonrası da sorunsuz korkma cnm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlarr,

demetcim çok geçmiş olsun :( inan çok üzücü bişi geri zekalı doktorunun gözleri nereye bakıyomuş acaba yaaa rabbim yardımcın olsun güselim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
demetcimmmm gecmişş olsun tatlımm.. istesede para verme gerekirse sikayet et cnm. cok sinir bozucu hakikatten. allah yardımcın olsun tatlım. kolay atlatırsın insallah:ask:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya kızlarr.. bizim kıza babaannesi mama almıstı. sürekli aldıgından hiç daikkat etmedim. kutu aynı renk aynı. 3_4 gündür içiyo. bugün mama yaparken bi baktım 2 yazıyo. önce anlamadım sonra biş baktım 6. aydan itibaren. sok oldum. bebelac vardı evde onu yaptım verdim simdi esim yeni mama getircek ama bu biişi yapar mı acaba. milupaya msj bıraktım ama daha dönmediler. ay bişi olmaz insallah yaaa:iyyyy:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hem çocuklu olup hem pasta poaça yapabilen anneler canımsınız :) :utan:

ben anne olduktan sonra normal hayatımdan çıktım sanırım, hiç bir şey yapamıyorum, hoş zaten kuzey de izin vermiyor, gerçi bugün yavrum uyudu çoğunlukla ama bugün de ben tembelim, dün çok yormuştu beni...

Bende pasta börek yapamıyorum, vallahi yapmakta istemiyorum. Hazır ev yapımı yapan yerden alıp ikram ediyorum. Yoksa çok güzel pasta yapardım, artık selim büyüyüp annecim bana kek yap derse 10 çeşit kek yaparım:evet:

ben cikolatalı pastayı,hazır pasta keki alıp yapıyorum,fırında kek yapmakla ugrasmıyorum hic..
cikolatalı pasta keki al,supangle al bide cikkolatalı şanti al,bide bitter cikolata al..
kekin arasına supangle surcen,isteren damla cikolata da serpistir,dısına da santiyi sur,sonra bitter cikolatayı erit bbenmari usulu gezdir usstunde pastanın her yerine sekil yap..al sana bıktırcak kadar cikolatalı pasta ben yapmıstım bi kere :D istersen muz ve ceviz de koy guzel oluyo yakısıyo..
benden bu kadar -rgulu

tatlım ben bi cheesecake tarifi kesfettim. her gelene onu yapıyorum:D ama yanına börek sarma hazır aldım bende tanselim gibi. bide patates salatası yaptım ohh catlayana kadar yediler:D bence hem kısır hem mercimekli köfte yapma. pastnı böregini yap bitti. yorma kendini. ben patatesli böregi hep kıymada koyarak yaparım. ama eger tek patatesli yapıcaksan gayet rutin hasla ez nane dahil accık baharatla karıstır. ben yagla su karıstırıp sürüyorum cıtır olsun die. sigara böregi gibi istersen daha büyük tut porsiyon olsun sar tepsiye diz yaglı kagıdın üstüne fırınla. hem hafif oluyor hem lezzetli. hemde cok pratik:D

:) Bebikom ve Ecrincim tarifler için teşekkürler. :ask:

Valla canlar, aslında ben normalde bile kek pasta börek vs yapan biri değilim, mesela daha hiç kek yapmadım, 2 defa poaça yaptım 2 defa da kurabiye :) Ama eşimin iş yerinden gelecekler haftaya, hemen hemen her gün 5 er 6 şar kişi gelecek. O yüzden pazar günü Allah nasip ederse eşim kızımıza bakarken yapacağım.

Kizlar biraz erken ama tatil planlainiz nedir, biz haziranda tatil düşünüyoruz.alanya tarafina güzel bir otele gitmek istiyoruz.

Tanselim ben halen araştırmalardayım. Çok korkuyorum aslında bu seneki tatilden :utan: ama çok da ihtiyacım var...

selam kızlarr.. can sıkıntısından ne yapıcagımı sasırdım:miyagi: allahtan üzerime 2 parca kıyafet uydurdum da rahatım. ama eve sıgamaz oldum. hiçbişi yapmadan sokaga atmak istiyorum kendimi. duvarlar üstüme geliyo sanki.aglıcak gibi oluyorum ama hergün nereye gidebilirim ki. su ana kadar sadece 2 kg verebildim. onunda bir kilosu 2 günde 1 gelip gdiyo anlamadım. jillian die bi kadının 30 gün cd sini almıstım onu yapıyorum aynı zamanda bakalım işe yarıcak mı. eve de taktım. evim sahaneye basvurayım bari bende bi yıkıp döksünler rahatlayayım, hatta balyozlu yıkım kısmını bizzat üstlenebilirim:D:dill:

ygs ye de girdim bu arada. 80 soru cözdüm dahası 12 sini falan bos bıraktım:D 54 netim var sanırsam. acıkögretime yetiyoda artıyo. ama su an onada sevinemiyorum. dün rehber ögretmenle konustum eskilerden. felsefe işini görücekmi dedi. ögretmen atamalarının olamamasındasn dolyı. dogru söylüyo aslında. sosyoloji ne olucak yine aynı sey. lys ye girsem ne olucak sözel bölümler zaten belli. kafam karmakaqrısık.

işe girmek istiyorum. bi arkadasımızın esi kendisine cok ta gıcık olurum işe baslamıs dün. ay o kadar kıskandım. ama bi bakıcı 750 tl. esim dio ki kuru sigortaya mı calıscan.dogru söylüo elime kalcak 300_400 tl. cocuktan ayrı kalmak , aklını onla bırakmak da cabası. ay böyle giderse benim aklım gidicek bi yerlere. pöffff:korkak:

Başvur kız evim şahaneye. ben her gün bakabildiğim kadar bakıyom :D çok seviyorum dekorasyon işlerini :D kiloları da boşver, hemen vercem diye uğraşma, zamana yay, yavaş ver ki geri gelmesinler. iş mevzuunda bişi diyemicem, karar vermek çok zor çünkü.... :(

kızlar brende anakucagında kararsızım ya. alıyım oyalansın dedim ama biri agırlsınca yere egiliyo o yattıgı yer bi işe yaramıyo dedi. direk oyun halısı mı alsam o üstü oyuncaklılardan

ben daha doğmadan almıştım ev tipi anakucağını, çok şükür çok da memnunum. bazen sallıyorum 5-10 dakika. alışmasın diye sık sallamıyorum. heee ama şimdi graco nun elektirkli bi salıncağını aldık, ona koyuyorum o kendi kendine sallanıyo. alışcak diye çok korkuyorum çünkü 8.8 kiloya kadarmış, ama çok rahat görünüyo onda sallanırken kıyamıyorum :D

günaydın kızlaaaaaaaaaar,

Tuniş çok salya akıtıyor ya, babam da dişleri çıkacak bu çocuğun deyip korktuyor beni :sok sizinkilerde durum nasıl?

dün bir profa götürdüm Tunayı. cuma günü usgsi çekilecek böbreklerin. kan verdik :( neyseki pek ağlamadı. iğneyi çıkarınca da hemen biberona hazırladığım sütü verdik. cok cok emerken unuttu. ne büyük kolaylıkmış. artık evden çıkarken bir biberon süt sağıyorum. bize en az 2 saat kazandırıyor. bir de idrar verdik ki çok komik oldu o kısmı :D cuma günü belli olacak usg sonrası, herşey güzel olsun inşallah :utan:

bugün neticeleri alınca yaz balım olur mu?inşallah Tunişimizin hiiiiiiiiiiiiçbişisi yoktur annesi :)

selam kızlar görüşemiyoruz bu aralar
çok mutluyum dün annem geldi cumartesi gidecek ama olsun bu kadarıda yeter torununu özlemiş dayanamadı geldi
sizler nasılsınız?hepinizi çok öpüyorum

gözünaydın Laylam, ama yarın gidiyomuş... olsun gene gelir :) biz iyiyiz çok şükür ağlaya güle büyüyoruz işte :)

Emiyor kuşum ya, hatta ne zaman kucağıma alsam aranıyor..Ama az gelince yaygarayı basıyor..Ben de kendimi sağdım bi kaç kez emer gibi olsun diye ama 10 cc zor çıktı :(
Ben de cdden spor yapıyorum..3 hafta düzenli yaptım. Bugün yapamıyorum ev işi yaptım çok yoruldum :( Hala da işlerim var.

Ay çok kararsız kaldım kızlar ya..Şimdi iş ilanlarına bakıyordum.Tam benlik bir iş buldum ön muhasebe.Sigorta, yemek var, maaş eski işimden bir hayli fazla.Nerdeyse 2 katı..Arasam mı aramasam mı ikilemde kaldım.Şimdi pazartesi kaynanam geliyor, bana pazartesi başla derlerse kadına ayıp olur mu ya :(

bence işe başlama, çalışma kararı almışsan kayınvaliden de eşin de olgunlukla karşılayacaktır Azom... neticede ekmek parası... bu emme işinde de Kuzey her arandığında ver, hiç belli olmaz, benimde bazen bitiyo gibi oluyo mesela, geçen 2 memeyi de sağdım değil 10 cc 5 cc bile çıkmadı yarım saat sağmaya :sok ama yine de emzirmeye çalışıyorum, bazen oluyo bazen olmuyo... dediğin gibi Allah verir alır... inşallah hepimizin yavrularının rızkını bol versin...-hmm

bidee ne sorcam size..
ben hala prima 2-5 kg alıyorum ama son aldıgım artık bitmek uzere ve yarın alcagım paketi 3-6 mı alsam artık cokmu buyuk olur ki ? sızmasın sonra yanlardan...
Hira su anda 4700 kg..

bence 3 numaraya geç sen. küçük bez kullanmak iyi değilmiş...

selam kızlarr,

Demetcim çok geçmiş olsun, inan çok üzüldüm... :( bence de Samsunda doğumu yapan doktora git. kendi hatalarını nasıl yaptılarsa düzeltsinler....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya kızlarr.. bizim kıza babaannesi mama almıstı. sürekli aldıgından hiç daikkat etmedim. kutu aynı renk aynı. 3_4 gündür içiyo. bugün mama yaparken bi baktım 2 yazıyo. önce anlamadım sonra biş baktım 6. aydan itibaren. sok oldum. bebelac vardı evde onu yaptım verdim simdi esim yeni mama getircek ama bu biişi yapar mı acaba. milupaya msj bıraktım ama daha dönmediler. ay bişi olmaz insallah yaaa:iyyyy:

valla hiçbir fikrim yok Ecrincim de, kutuların üzerinde içerikleri yazıyor ya, içindeki maddeler ne kadar farklı birbirinden bi baksana... :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
valla hiçbir fikrim yok Ecrincim de, kutuların üzerinde içerikleri yazıyor ya, içindeki maddeler ne kadar farklı birbirinden bi baksana... :acep:

Diğer kutuyu attım.bajalim aramalarını bekliyorum.

Ay bizim asımız dündü.ben unuttum.bugün gittik. Yapmadılar. Neymiş sadece Perşembe aciliyomus 10 doz bı dahaki Perşembe gel dedi. Ya satiliyosa alalım yada başka bı yerde yaptıralım dedim. Verem aşısı satılır mı dedi. Başka yerde buraya kayıtlı olduğumuzdan yapmazmış. Esim dedi ki 11 inci cocuk gelseydi dün ne yapacaklardi. Ay ne bilim dedim. Tav etti beni

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlarr,

geçmiş olsun demetcim hayırlısıyla kurtulursun inşallah:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Diğer kutuyu attım.bajalim aramalarını bekliyorum.

Ay bizim asımız dündü.ben unuttum.bugün gittik. Yapmadılar. Neymiş sadece Perşembe aciliyomus 10 doz bı dahaki Perşembe gel dedi. Ya satiliyosa alalım yada başka bı yerde yaptıralım dedim. Verem aşısı satılır mı dedi. Başka yerde buraya kayıtlı olduğumuzdan yapmazmış. Esim dedi ki 11 inci cocuk gelseydi dün ne yapacaklardi. Ay ne bilim dedim. Tav etti beni

Ecrincim burda da böyle, taaa 1 ay önceden randevu verdiler, sadece cuma günü açılıyormuş aşılar, o da sadece sabahtan. o yüzden aşı günlerini kaçırmamak gerek. ben cep telefonuna 1 gün öncesine kaydedip alarm kuruyorum. sen de öyle yap. bu arada mama için ararlarsa bizi de bilgilendir, çok merak ettim ben de...

bizimde perşembe aşımız nasıl ateş huzursuzluk falan yaptımı simuşum;;?

Laylam, aşı vurulurken çok ağladı, öyle böyle ağlama değil, böyük insan gibi yırtına yırtına içli içli.. umarım senin ve daha aşı yaptırmayanların minnoşlarının canları yanmaz... yaa bizim hemşirenin eli ağır, ben hamileyken iki defa ultrasonla baktı, her ikisinde de karnım 1 hafta ağrıdı. valla değiştirebilsem değiştircem ama öyle bi şansım yok... aşıyı saat 11 gibi olduk, çok şükür şu saate kadar ateşi çıkmadı ama huysuzluğu oldu. öğleden sonra 2 defa 1 er saat süren ağlama krizleri oldu. susmak bilmedi 1 saat boyunca :( :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar