2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
inşallah ya benimde tek umudum o,once diyom basını tutmaya baslasın sonra gunler gectikce belki ne istedigini bilir hale gelir sonrada oturmaya baslar ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyom..
ne zaman oturmaya baslıyolarmıs ?

4. ay diye biliyorum ben.Yavaş yavaş başlıyorlarmış oturmaya :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Dimi :(
Akşam eşimle konuşayım inşallah o "annem gittikten sonra başka iş bakarsın" demez, yoksa bu akşam tartışırız.

kararlı oldugunu belirt sen,zaten eminim kayınvaliden senden cok bebegi gormek icin geliyodur
genelde oyle oluyo yani :) sonucta iş her zaman istedigin sartlarda gelmiyo ayagına sırf o geliyo diye geri tepmek de olmaz...sonucta o geri donunce yine deli gibi is aricak olan sensin..

tabi yine esinle konus,hayırlısı olsun

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
4. ay diye biliyorum ben.Yavaş yavaş başlıyorlarmış oturmaya :)

hmm demekki basını tutmaya baslamısyla oturmaya baslaması hemen hemen aynı zamnalara denk geliyo,bu da demek oluyo ki benim nerden baksan 2 ay daha ugrascagım var bu cadıyla :)

Allah herkese ve bana sabır versin saglık ve guc versin yoksa halim harap ne annem var yakınmda cagırabilcegim ne baska kimse..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Heee pardon canım ya :D

Benim de korsem var ama geç mi takmak için, taksam mı ki :D
Ev hanımlığı ve annelik favori mesleğim canım, keşke çalışmasam anasını satim :D
Nasıl olayım koşturmaca var evde..Kayınvalide ve görümce gelecek 2 hafta kalacak, annemle totomuz tutuştu ne pişirsek ne severler diye :D Bi yandan Kuzeyle ilgilen bi yandan evi temizle, bi yandan köpekle ilgilen belim ağrıyor artık :)
Allah yard. Olsun seker..
Benimki gideli 3 hafta oldu ama hala sokunu atlatamadim..
Daha oncede yazmistim benim inan kanatsiz melek gibiydi ama icimdeki seytani cikardi:D
Bi yapma iklik oluyor ya iyi falan ama annen gibi olmuyor:(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Azo altin ne durumda sormasi ayip..sanirim benimkini doktor fazla dikmis hic dudak payi birakmamis:D

benim doktorum sey demisti ; normal dogum yapan kadınların cogunda vajinada da extra bi genislik kalabiliyomus rahimde olabilcegi gibi..
sende olmadı ama ben yinede biraz daha dar diktim dedi sagolsun eskisinden ii oldu haha

:cokkomik::cokkomik:

sennkini de ondan bi ki tane fazla dikis atmıstır belki..bi rahatsızlıkmı veriyo ?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kararlı oldugunu belirt sen,zaten eminim kayınvaliden senden cok bebegi gormek icin geliyodur
genelde oyle oluyo yani :) sonucta iş her zaman istedigin sartlarda gelmiyo ayagına sırf o geliyo diye geri tepmek de olmaz...sonucta o geri donunce yine deli gibi is aricak olan sensin..

tabi yine esinle konus,hayırlısı olsun

Haklısın canım sağol..Amin inşallah...

Azo altin ne durumda sormasi ayip..sanirim benimkini doktor fazla dikmis hic dudak payi birakmamis:D

Hahahha ay deli dudak payı haa :D
Benimkisi eskisinden yarım tık daha sıkılaşmış.İlk zaman zorlandım epey :eek:ys:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Haklısın canım sağol..Amin inşallah...

Hahahha ay deli dudak payı haa :D
Benimkisi eskisinden yarım tık daha sıkılaşmış.İlk zaman zorlandım epey :eek:ys:

hatırlıyomusunuz bunu muhabbetini yapmıstık hamileyken :D

doktora soyleyelimde dikerken azcık sıkı diksin bari diye :D ii calısmıs demek doktorlar bak :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Allah yard. Olsun seker..
Benimki gideli 3 hafta oldu ama hala sokunu atlatamadim..
Daha oncede yazmistim benim inan kanatsiz melek gibiydi ama icimdeki seytani cikardi:D
Bi yapma iklik oluyor ya iyi falan ama annen gibi olmuyor:(

Ay sağol canım ya, bizimkinde de var o potansiyel :D

hatırlıyomusunuz bunu muhabbetini yapmıstık hamileyken :D

doktora soyleyelimde dikerken azcık sıkı diksin bari diye :D ii calısmıs demek doktorlar bak :cokkomik:

Hatırladım :D İyi çalışmışlar doğru diyon :D
Ay utandım kız :D

Anacim ben ha zorlaniyorum..esimle göz temasindan kaciniyorum adamim cekiciligimi farketmesin diye:D

İlk alışana kadar zorluyor biraz.Bi de ben ilk yaparken psikolojikti sanırım çok çok zorlandım.
Ben çıkıyom kızlar, Kuzey kalktı Öptüm sizi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bidee ne sorcam size..
ben hala prima 2-5 kg alıyorum ama son aldıgım artık bitmek uzere ve yarın alcagım paketi 3-6 mı alsam artık cokmu buyuk olur ki ? sızmasın sonra yanlardan...
Hira su anda 4700 kg..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay ne bileyim cok gozumu korkuttular..ben de yüzümün perdesinii yirttim soyledim..bu dikis bana epey gider:D
Anne olmak es olmak ekstra bakimlilik istiyor..eşimin bana korse almasindan belli..

orası oyle..hicbisey eskisi gibi olmaz herseyın bı bedeli var kaldıki biz anne olduk dogum yaptık sunnet olmadık o kadar basit degil..

esin senin için almıstır onu bunalım yapma sonra diye

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bidee ne sorcam size..
ben hala prima 2-5 kg alıyorum ama son aldıgım artık bitmek uzere ve yarın alcagım paketi 3-6 mı alsam artık cokmu buyuk olur ki ? sızmasın sonra yanlardan...
Hira su anda 4700 kg..
Kilosu var bayagi bence 3-6al..ben digerinin ufak geldigini anlamistim..belinden tasiriyordu.. Fatma buarda5100 gr

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
orası oyle..hicbisey eskisi gibi olmaz herseyın bı bedeli var kaldıki biz anne olduk dogum yaptık sunnet olmadık o kadar basit degil..

esin senin için almıstır onu bunalım yapma sonra diye
Ewet ama kilo vermemi o da ister..cünkü kendisi bakimlidir..buarda benim ayak numarm büyümüş ya..gittim yeni ayakkabilar aldim..artik topuklu giyiyoruz ya cok mutluyum:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar