2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben de 3 numara aldım ama büyük geldi, tekrar 2ye döndük, prima kuru hesaplı aldık, çok da güzel kokuyor... çok yapmadığı sürece sızmıyor da, premium ve huggies de sızdırma biz de yaşamıştık.

huggies organic premiuma göre nispeten daha küçük zaten. en çok stoğu da ondan yapmışım. kuru ve hesaplı nasıl? pişik yapmıyormu? ben korkumdan alamıyorum, kaka çok yapıyor bizimki. bazen çaktırmıyor. 2 saatten fazla kalırsa popişe yapışıyor :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
huggies organic premiuma göre nispeten daha küçük zaten. en çok stoğu da ondan yapmışım. kuru ve hesaplı nasıl? pişik yapmıyormu? ben korkumdan alamıyorum, kaka çok yapıyor bizimki. bazen çaktırmıyor. 2 saatten fazla kalırsa popişe yapışıyor :(

en çok yapışmayı premium da yaşadık biz. bundan memnunum. biraz kızarıklık olduğunda bepanten merhem sürüyoruz, hemen geçiyor.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar,bizde dun doktora gittik hem kızım icin hem kendim icin..Kızımda cok az idrar yolu enfeksiyonu cıktı gunde 1 defa yarım olcek antibiyotik iciyo :( bide dun 2.hepatit asısını vuruldu..1 ayda 14oo gram almıs 4 cm uzamıs masallah

bana gelince,butun dikislerim dusmus,iyilesmis sorun yok dedi rahim ici de temiz eski haline donmus sayılır artık dedi,rahim agzında veya herhangi bi yerde yara yok guzel dedi..yanlız vucut direncinin dusmesine baglı olusan bi tur mantar varmıs ondan olmusum,akıntı yapar bu tedavi edelim dedi,sutume gecmicek bi fitil verdi 7 gun kullancakmısım,sonra hersey serbest dedi -kop normal hayatına donebilrisin dedi..

Korunma olayını bende sordum,ben spiral tavsiye ediyorum dedi,dogum kontrol hapı icemezsin zaten sutunu azaltır dedi,diger cilt altı implantları aylık igneleri onermiyorum hepsinin yan etkileri var dedi..prezervatif de yuzde yyuz korumaz dedi yapım hatası olur veya o esnada yırtılıt anlamazsın dedi..dusun sen karar ver zaten spirali 2 aylıktan once takamayız dedi..

Düşüncem artık napayım karar veremedim hic te taktırasım yok ben simdi icimde bisi oldugunu bile bile biraz zor alısırım cook pis bi huyum var oyle bi yerimde takılı biseyle nası dolancam..:acep:

neyse sonuc olarak ikimizde iyiyiz cok sukurc:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar,
oğlum sızdı kaldı yine. ben de ondan artan sütleri sağmaya çalışıyorum :D
dün bir ara ardarda emdi, ben daha kahvaltı yapamamıştım. sütüm kalmadı. çaresizce dolaptan süt çıkardım, ısınınca verdim. ilk biberon denememiz. cok cok çekti valla. 50 ml bitirmesi 50 sn sürmedi :cokkomik:

simuşum yeşil kaka nedense beni hiç telaşlandırmıyor. annem üşütünce derdi ama doktora sorucam bu gittiğimde. bir kere oluyorsu, sonra yine sarı oluyorsa bence çok da önemsenecek birşey değildir...

bezlerimiz sürekli çiş kaçırıyordu. huggies ve prima premium care'i dönüşümlü kullanıyorum ben. ikisi de 2 numara. akşam arkadaş kızından artan 3 numara bezleri verdi. ne kaçan var ne göçen :D 3 numara için erken diye düşünüyordum. yaklaşık 70 tane 2 numara bez elimde patladı bu durumda :(

Bende geçen alışverişe giderken 60 ml süt sağıp bırakmıştım. eşim biberonu alınca hemen bitirdi şaştım kaldım diyor:) Ama kzum 3 saattir uyuyordu çok acıkmış.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar,
oğlum sızdı kaldı yine. ben de ondan artan sütleri sağmaya çalışıyorum :D
dün bir ara ardarda emdi, ben daha kahvaltı yapamamıştım. sütüm kalmadı. çaresizce dolaptan süt çıkardım, ısınınca verdim. ilk biberon denememiz. cok cok çekti valla. 50 ml bitirmesi 50 sn sürmedi :cokkomik:

simuşum yeşil kaka nedense beni hiç telaşlandırmıyor. annem üşütünce derdi ama doktora sorucam bu gittiğimde. bir kere oluyorsu, sonra yine sarı oluyorsa bence çok da önemsenecek birşey değildir...

bezlerimiz sürekli çiş kaçırıyordu. huggies ve prima premium care'i dönüşümlü kullanıyorum ben. ikisi de 2 numara. akşam arkadaş kızından artan 3 numara bezleri verdi. ne kaçan var ne göçen :D 3 numara için erken diye düşünüyordum. yaklaşık 70 tane 2 numara bez elimde patladı bu durumda :(

Oooooh maşallah minnoşa annesi iştahı yerinde demek ki.. Benim kızın iştahı hiiiç belli olmuyo. Bi iştahlı oluyo bi mıymıy... :)

Yeşil kaka için internette pek iç açıcı şeyler yazmamışlar ben de o yüzden korktum. Teşekkür ederim tatlım yanıtladığın için. :ask: Doktora benden önce gider ve unutmaz sorarsan yazar mısın ne dediğini...

Bezi de birkaç gün önce 3 numara aldım 2 paket, prima premium care. Ama sanki biraz büyük gibi geldi. Bugün eşime tekrar 2 numara aldırdım. Bu paket bittiğinde sanırım 3 daha iyi olur. Aslında kilolu bi bebek de değil ama nedense tüm bezler sanki bacaklarını sıkıyo. Hep bacakları iz oluyo. Ben mi becceremiyorum acaba bağlamayı.... :acep:

ben de 3 numara aldım ama büyük geldi, tekrar 2ye döndük, prima kuru hesaplı aldık, çok da güzel kokuyor... çok yapmadığı sürece sızmıyor da, premium ve huggies de sızdırma biz de yaşamıştık.

Prima kuru hesaplının iç yüzeyi nasıl? Normal prima gibi mi?

bu arada saçını boyatan var mı? emzirirken de olsa artık boyatmak zorundayım :(

Ben boyatmıyorum hiç saçlarımı.. Şimdiye kadar sadece 1 kez boyattım o da hani şu ara ara bazı yerlere renk atılıyor ya adını bilmiyorum işte ondan yaptırdım :D O yüzden bi fikrim yok emzirirken boyatmak hususunda...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hadi artık kızlar yaaa herkesler nerde?? Hiç kimseyi online yakalayamıyorum. Yakaladığım zaman da el sallıyorum laf atıyorum bi bakıyorum kimse yok... :( :mendil: :mendil:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selamlaar,

bugün Tunişi doktor kontrolüne götürdük. 60 cm ve 6180 gr olmuşuz boyu ortalamanın üzerinde kilosu da boyuna göre iyi dedi. sütüm yetiyor mu o zaman dedim. ayda 600 gr alıyorsa takviye yapmıyoruz annecik dedi. e peki dedim ben de. göz taramasına da girdik. şükürler olsun şaşılık ve göz rahatsızlığı yok. yine de bir 6 ay sonra tekrarlatmayı önerdiler. 3.ay sonunda rotavirüs aşısını önerdi doktorumuz. zorunlu değilmiş, ücretli. yaptırsanız iyi olur dedi. damla şeklinde veriliyormuş zaten. kızarıklıklara bepanten sürüyoruz ve öpmüyoruz Tuna bebeği artık dedi :(

simuşum Tuna acıkmıştı, muayenede çok ağladı. kakayı sormayı unutmuşum :(

ben de lohusalık sonu muayenemi oldum geç de olsa. rahim küçülmüş. sorun yokmuş. yumurtlama yokmuş. 2 yıl bebek yok, dikkat et, süt korur diye bir yanılgı vardır, aman ha dedi. uygun korunma yöntemini siz kendiniz belirleyin, ben şunu öneririm demiycem dedi. tiroid değerim ve kan sayımına bakıldı ama sonucu almadım daha. Tuna büyümüş mü doktor amcası dedim. doğduğunda büyüktü zaten dedi :eek:ys:

sonra ordan çıkıp Tuna kuzumla ilk alışverişimize gittik. yavrum hiç üzmedi bizi. çoğunlukla uyudu. altını değiştirmek ve emzirmek için uyandırdım sadece. arabasını sevdi soranlar vardı. ben arabanın sürüşünden çoook memnun kaldım. şimdilik otokoltuğunu monte ettiğimiz için rahat mı bebeğim için bilmiyorum. ama o fiyata alınabilecek ürünler içinde ön sıralarda diye düşünüyorum. evet tek eksisi bizim için şudur: katlandığında bile hatchback araçlar için fazla yer kaplıyor. bagaj boştu koyduk.ama bütün poşetleri ön koltuğa ve arkada bizden arta kalan yere yığmak zorunda kaldık. neyse artık, böyle idare etcez

bizden şimdilik bu kadar :utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
daha bugun geldiler ama hemen gitsin bu kadın ya ben dayanamıyorum bu kadına ya cıldırcam hic kendimi bu kadar bastırmamıstım zor duruyorum yemin ederim ama icim patlicak gormek bile istemiyorum yaa of Allah'ım..:dertli::dertli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
daha bugun geldiler ama hemen gitsin bu kadın ya ben dayanamıyorum bu kadına ya cıldırcam hic kendimi bu kadar bastırmamıstım zor duruyorum yemin ederim ama icim patlicak gormek bile istemiyorum yaa of Allah'ım..:dertli::dertli:

kim geldi? kayınvaliden heralde kendini bu kadar sıkma sütün falan kesilir yazık bebeğine:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam hatunlar, keyifler nasıl? sevgiler :utan:

selam pikecim ben iyiyim keyfimizde yerinde şükür:)biz bugün gezmeye gittik daha kırkımız çıkmadı olsun ne yapalım çok sıkıldım evde patlamak üzereydim önce babasına bırakıp kuaföre gittim temizlendim çok rahatladım sonra alışveriş merkezine gittik 3saat dışarıda kaldık bizimki arabasını ve gezmeyi sevdi sende iyisindir umarım öptüm seni:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

selam pikecim ben iyiyim keyfimizde yerinde şükür:)biz bugün gezmeye gittik daha kırkımız çıkmadı olsun ne yapalım çok sıkıldım evde patlamak üzereydim önce babasına bırakıp kuaföre gittim temizlendim çok rahatladım sonra alışveriş merkezine gittik 3saat dışarıda kaldık bizimki arabasını ve gezmeyi sevdi sende iyisindir umarım öptüm seni:utan:

ohhh Laylacım iyi olmuş çıktığınız dışarı. Bizde bugün babanneye gittik amcası gelmişti. 2-3 saat dışarda olmak iyi geliyor insana. Bebek arabasıdan bahsetmişken hangisini aldın memnunmusun?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
DÜNYAM ne yaptın? Seni merak ediyorum...
BBLAU gelmedi eskişehirdn, baya kaldı..Özlettin kendini:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben ne spor yapabiliyorum ne de diyet.. Yürüyş yapmak istiyorm havalar çok soğuk. geçen sitenin etrafında bi tur attım beynim uyuştu çok soğuktu. Diyet yapamam anne sütüne etki edebilir. Azom bugün biraz vitrin baktım.. Bişeyler denedim XL lar bile çk kötü duruyor..Ayy bi tayt pantolon aldım üzerine tunik.. Eşim çk beğendi ama inanmıyorum.. Moralim bozulmasın diye öyle dedi:(

Ben de diyet yapmıyorum canım, sadece ekmek yememeye çalışıyorum, ama pek başarabildiğim söylenemez :D Yürüyüşü bıraktım ben, evde baya bi terliyorum, mezdeke çok etkili :D

Bugün doktor randevum vardı, kızımızla birlikte ilk kez dışarı çıktık. Yani 40 tan sonraki ilk ziyaretimiz doktor amcamıza oldu :utan:
Çok şükür dikiş yerlerim iyileşmiş. Alttan muayene etmedi, 1 ay sonra bakacakmış alttan. Bugün sadece ultrason ile baktı. Rahim doğum öncesi haline dönmüş dedi. Yumurtalıklara baktı. Bundan sonra nasıl korunmalıyım diye sordum, günde en az 8 kez emzirdiğiniz sürece süt %98 koruma sağlar dedi. Ama güvenemem derseniz aylık, 3 aylık iğnelerden kullanabilirsiniz dedi. Spirali sordum şuan takmayalım. Küçük hanım 2,5-3 aylık olduğunda takalım neticede rahim içi bir operasyon, tamamen iyileşsin dedi.Bizden haberler böyle.

Gözünaydın canım maşallah :)

Dün bide yeşil, kötü kokulu bi kaka yaptı. Baktım ateşi var mı diye şükür yoktu. Ama anlamadım ne olduğunu... Sonraki kakaları sarıydı ama çok korktum... Böyle bişe yaşayan ya da bu konuda bi fikri olan var mı?

Kuzey de arada bir yeşil ve cıvık kaka yapıyor, endişelenmedim hiç ama acaba kötü mü?

bu arada saçını boyatan var mı? emzirirken de olsa artık boyatmak zorundayım :(

Ben bugün röfle yaptırdım, valla artık dayanamadım bakımsız halime.

selam kızlar,bizde dun doktora gittik hem kızım icin hem kendim icin..Kızımda cok az idrar yolu enfeksiyonu cıktı gunde 1 defa yarım olcek antibiyotik iciyo :( bide dun 2.hepatit asısını vuruldu..1 ayda 14oo gram almıs 4 cm uzamıs masallah

bana gelince,butun dikislerim dusmus,iyilesmis sorun yok dedi rahim ici de temiz eski haline donmus sayılır artık dedi,rahim agzında veya herhangi bi yerde yara yok guzel dedi..yanlız vucut direncinin dusmesine baglı olusan bi tur mantar varmıs ondan olmusum,akıntı yapar bu tedavi edelim dedi,sutume gecmicek bi fitil verdi 7 gun kullancakmısım,sonra hersey serbest dedi -kop normal hayatına donebilrisin dedi..

Korunma olayını bende sordum,ben spiral tavsiye ediyorum dedi,dogum kontrol hapı icemezsin zaten sutunu azaltır dedi,diger cilt altı implantları aylık igneleri onermiyorum hepsinin yan etkileri var dedi..prezervatif de yuzde yyuz korumaz dedi yapım hatası olur veya o esnada yırtılıt anlamazsın dedi..dusun sen karar ver zaten spirali 2 aylıktan once takamayız dedi..

Düşüncem artık napayım karar veremedim hic te taktırasım yok ben simdi icimde bisi oldugunu bile bile biraz zor alısırım cook pis bi huyum var oyle bi yerimde takılı biseyle nası dolancam..:acep:

neyse sonuc olarak ikimizde iyiyiz cok sukurc:utan:

İkinize de maşallah canım :)

selamlaar,

bugün Tunişi doktor kontrolüne götürdük. 60 cm ve 6180 gr olmuşuz boyu ortalamanın üzerinde kilosu da boyuna göre iyi dedi. sütüm yetiyor mu o zaman dedim. ayda 600 gr alıyorsa takviye yapmıyoruz annecik dedi. e peki dedim ben de. göz taramasına da girdik. şükürler olsun şaşılık ve göz rahatsızlığı yok. yine de bir 6 ay sonra tekrarlatmayı önerdiler. 3.ay sonunda rotavirüs aşısını önerdi doktorumuz. zorunlu değilmiş, ücretli. yaptırsanız iyi olur dedi. damla şeklinde veriliyormuş zaten. kızarıklıklara bepanten sürüyoruz ve öpmüyoruz Tuna bebeği artık dedi :(

simuşum Tuna acıkmıştı, muayenede çok ağladı. kakayı sormayı unutmuşum :(

ben de lohusalık sonu muayenemi oldum geç de olsa. rahim küçülmüş. sorun yokmuş. yumurtlama yokmuş. 2 yıl bebek yok, dikkat et, süt korur diye bir yanılgı vardır, aman ha dedi. uygun korunma yöntemini siz kendiniz belirleyin, ben şunu öneririm demiycem dedi. tiroid değerim ve kan sayımına bakıldı ama sonucu almadım daha. Tuna büyümüş mü doktor amcası dedim. doğduğunda büyüktü zaten dedi :eek:ys:

sonra ordan çıkıp Tuna kuzumla ilk alışverişimize gittik. yavrum hiç üzmedi bizi. çoğunlukla uyudu. altını değiştirmek ve emzirmek için uyandırdım sadece. arabasını sevdi soranlar vardı. ben arabanın sürüşünden çoook memnun kaldım. şimdilik otokoltuğunu monte ettiğimiz için rahat mı bebeğim için bilmiyorum. ama o fiyata alınabilecek ürünler içinde ön sıralarda diye düşünüyorum. evet tek eksisi bizim için şudur: katlandığında bile hatchback araçlar için fazla yer kaplıyor. bagaj boştu koyduk.ama bütün poşetleri ön koltuğa ve arkada bizden arta kalan yere yığmak zorunda kaldık. neyse artık, böyle idare etcez

bizden şimdilik bu kadar :utan:

Size de maşallah canım:)

Bizde pek havadis yok..Oğlumun kafasında azcık konak oluştu.Zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp kafasına sürdüm, 10dk bekletip yıkadım, ilk yıkamada etkili oldu aklınızda bulunsun..
Yarın yine aynı işlemi yapıcam.
Ya bi de azcık fazla duygusallaştım galiba, oğlumun askerliği geliyor aklıma zor tutuyorum kendimi ağlamamk için..Her geçen gün daha çok bağlanıyorum, duygularım ilk günden çok çok yoğun.
Allah hiçbirisinin kötü gününü göstermesin inşallah hiçbirimize.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ohhh Laylacım iyi olmuş çıktığınız dışarı. Bizde bugün babanneye gittik amcası gelmişti. 2-3 saat dışarda olmak iyi geliyor insana. Bebek arabasıdan bahsetmişken hangisini aldın memnunmusun?

tanselcim arabamızı ilk dün kullandık kraftın travel sistemini aldık çok memnun kaldım arabanın kılıfını çıkarıp taşıma koltuğunu koyuyorsun ilk aylar için sürüşü falan gayet rahattı çok yerde kaplamadı kapalıyken

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
azoşcum nasılsın canım benim?röflen hayırlı olsun güle güle kullan benim oğlanında saçında değilde kaşlarında biraz konak çıktı krem sürüyorum yumuşatmak için kafasındada çıkarmı acep inşallah çıkmaz çok pis duruyor yaaa
yavrum yaaa kuzeyi doğuralı 2 ay oldu daha çok var kız askerliğin düşünme öyle şeyler o zamana kadar neler değişir bu ülkede

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar selam

arabamızı aldım ctesi

maclaren techno xt son çıkanından 2012 bu arada quest'in yeni doğumdan itibareni çıkmış tam yatıyor quest 5,5 kg xt 6600 kg0

hem yatsın hem daha hafif olsun diyenlere

biz xt siyah aldık
dün de ilk test sürüşümüzü yaptık
markete gittik ordan babama
iyiydi sesi çıkmadı sonra bızıklamaya başladı emzik verdik sonra uyudu dönüşte uyandığında hava kararmıştı karanlıktan korkuyo ağlamaya başladı eve yakındık sonra eve geldik işte çok beğendik xtyi bu arada 780 tlye aldık

cuma dr kontrolümz var
benimki hala yatıp bakmıyo avazı çıktığı kadar ağlıyo :(

bu arada bugün tam 2 aylık olduk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar