selam kızlar,bizde dun doktora gittik hem kızım icin hem kendim icin..Kızımda cok az idrar yolu enfeksiyonu cıktı gunde 1 defa yarım olcek antibiyotik iciyo

bide dun 2.hepatit asısını vuruldu..1 ayda 14oo gram almıs 4 cm uzamıs masallah
bana gelince,butun dikislerim dusmus,iyilesmis sorun yok dedi rahim ici de temiz eski haline donmus sayılır artık dedi,rahim agzında veya herhangi bi yerde yara yok guzel dedi..yanlız vucut direncinin dusmesine baglı olusan bi tur mantar varmıs ondan olmusum,akıntı yapar bu tedavi edelim dedi,sutume gecmicek bi fitil verdi 7 gun kullancakmısım,sonra hersey serbest dedi

normal hayatına donebilrisin dedi..
Korunma olayını bende sordum,ben spiral tavsiye ediyorum dedi,dogum kontrol hapı icemezsin zaten sutunu azaltır dedi,diger cilt altı implantları aylık igneleri onermiyorum hepsinin yan etkileri var dedi..prezervatif de yuzde yyuz korumaz dedi yapım hatası olur veya o esnada yırtılıt anlamazsın dedi..dusun sen karar ver zaten spirali 2 aylıktan once takamayız dedi..
Düşüncem artık napayım karar veremedim hic te taktırasım yok ben simdi icimde bisi oldugunu bile bile biraz zor alısırım cook pis bi huyum var oyle bi yerimde takılı biseyle nası dolancam..:acep:
neyse sonuc olarak ikimizde iyiyiz cok sukurc