Oyyy babuşum sende daralmışsın. Annemde yarın gidyor, haziranda okulu kapanınca gelicek, temmuz ve ağustosta Selime bakacak. Mayıstada 2 hafta Kayseriye annemgile gidececeğim inşalah..
Eşimin ailesi bana bu dönemde çok anlayışlı oldular, görümcemler ilgiliydi. Kayınvaldem annen burda ben o gidince gelip size yardımcı olcam dedi. Sürekli annemi aradı.. Hatta bugün görümcem uğradı, anneme güle güle git ded. Çok emek verdiniz teşşekür ederiz dedi.. Benimde hoşuma gitti.. Anlayışlı olmalarına çok sevindim..
selammm kızlarr.. gecmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişler iidir.. bi tek tubişimi gördümm damadım yogun bakımda mı yatmısmeyse ki cıkmıss ii sükürrr önemlii olan o.. cok gelmişş gecmişşş olsunn dünürümmm allah beterindenn esirgesinn.. :lilav:
bizz kaynanamınn evine üs kurdukk. utanmasakk orya yerlescez.. eve gelince niye orda kaldıgımı anladmm. klima 1 sattir calısıyo salon hala sogukkızz kendini yırttı az öncee, battaniyeylee sarmaya calısırkenn daha da cıgırdıı. ama daha ne kadarr orda kAlıcazz.. üstelikk 15 gündürr orda kalmamıza ragmenn 218 tl fatura gelmişş elektrik.. pesss diyoum artıkk..
bugün saglıkocagına gittik.. kızcemm 400 gr almıs 3100 gr olmus. boyu da 3 cm uzamıs.hemsireye mama veriyotumm dedim.. cocugu zehirliyomusum gibi baktı bana resmen. olmaz hayırr bilmem ne.. zatenn kötü hissediyorumm daha o kadarr kötü oldumm.. uyumuyo vs dedim anlattım.. ama iştee
Selam ecrincim...
Sen de bendensin...Bana kimse mama verme demiyor hatta doktorumuz mama takviyesini aman bırakma diyo.Diyen olsa da umrumda degil ama ben sütüm az diye çok üzülüyorum.Bizim mama durumu takviyeyi geçti ana öğün halinde artık.