2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben bi ağlasa kucağıma alıyorum kıyamıyorum ya.. Bide ağlama sebebi gaz problemi. bebeğim kıvranıyor resmen, ağla ağla durmu diyeyim.. Bide annem biberon verdirmiyor.. Rezene çayı vercem kaşıkla ver, mama vercem kaşıkla verelim.. OFF OFFF..

ben biberon veriyorum canım kaşık kaşık iş değil yaaa

Sorma ya dün onla beraber ağladım..Annem "dur bu daha birşey değil, çok hastalanacak hepsinde ağlarsan işin zor" dedi .Kıyamıyor insan, küçücük birşey, bize muhtaç ve elimizden birşey gelmiyor :(

Ay Allah gaz muhabbeti yaptırmasın inşallah canım ya :)
Kaç hafta oldu şimdi tam olarak?

ay zaten en sinir olduğum cümleler
sen şimdiden ağlarsannn ilerde hastalanınca napcannn
ağlıcak öksürcek boğulcak herşeyde panik yaparsan ohh ohh
ay bi izin verin yaaa lohusalığı atlatalım acemiliği atlatalımmm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hadi inşallah :D Ben ilk 2 hafta öyleydim, oh alttan üstten attırıveriyo diye seviniyordum :D
Az kalmış canım, Allah bi avazda kurtarsın inşallahhh.

Benim yerime de yi annesi :D Naptın kız göbek bağını? Bizimkisi henüz çekmece de idrar testimin yanında duruyor :D

çantama koydum benden habersiz biri bi yere gömmesin diye :D

anammm benim ki uyanıyooooo siren sesi başlıyooo ıngeaaaaaaaaaaaaaaaaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben biberon veriyorum canım kaşık kaşık iş değil yaaa

ay zaten en sinir olduğum cümleler
sen şimdiden ağlarsannn ilerde hastalanınca napcannn
ağlıcak öksürcek boğulcak herşeyde panik yaparsan ohh ohh
ay bi izin verin yaaa lohusalığı atlatalım acemiliği atlatalımmm

Benimde sinir olduklarım şunlar;

Stres yapma, senin stresin bebeğe geçer..
Aman üşütme, üşütürsen çocuğun gazı olur :D
Yani kuzularımızın başına ne gelse bizden bilincek.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Hadi inşallah :D Ben ilk 2 hafta öyleydim, oh alttan üstten attırıveriyo diye seviniyordum :D
Az kalmış canım, Allah bi avazda kurtarsın inşallah
[l/COLOR]

ayy canım inşş o günlerine dönersin yinee

çok saol cnm zaten hamileliğim boyunca doğrudürüst hasta olmadım şurda doğuma az kaldı grip gibi bişi oldum çok öksürüyorum ya napçam bimiom ya

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy canım inşş o günlerine dönersin yinee

çok saol cnm zaten hamileliğim boyunca doğrudürüst hasta olmadım şurda doğuma az kaldı grip gibi bişi oldum çok öksürüyorum ya napçam bimiom ya
Amin inşallah canım..
Doğuma az kala ben dahil birkaç kişi daha grip olmuştuk hatırladığım kadarıyla, demek ki bağışıklığımız zayıflıyor.Geçmiş olsun canım bol bol ıhlamurunu tüket terle.
Ben çıkmak zorundayım, Kuzey uyanmadan bi film izlicez..Gerçi kesin hemen uyanır da olsun :D
Öpüyom sizi iyi bakın kendinize

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
HayatıM, bazen, iyi saatlerine gelince öyle bir kıyak yapıveriyor oğlum annesine. yoksa kucaktan başka yerde uyumuyor. hatta çok acı ama Tuna yatağını başta sevdi gibi görünse de aslında hiiiiiiiiiç sevmemiş. ne kadar dalarsa dalsın. yatağa yatırınca uyanıyor. ya annemin yatağında, ya benim yatağımda yatacak. bakışarak uyuyoruz bazen, hoşuma da gitmiyor değil ama yatak odasına geçtiğimizde yatağa alamam. eşim ezer :D naapcaz bakalım...
Allahtan annemin kucağında da sakinleşiyor. eşim zaten hala yabancı gibi seviyor çocuğu. sinir oluyorum :sinir: kayınvalidem yüzünden. ilk gün kendi annem eşimin kucağına koydu. kayınvalidem aaa öyle olmaz, başı o tarafa gelmez deyip tam ters yöne çevirdi. eşim de tutamadı o şekilde. korktu alın diye bağırdı. hala daha güvenle tutamıyor :( her alışında bir kasıyor ki kendini, kendi düşecek birgün. sabırla bekliyorum. bakalım ne zaman canıymış gibi sevecek çocuğu...
he bu arada; bugün bizim göbeğimiz düştüüüüüü 20.günde :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Amin inşallah canım..
Doğuma az kala ben dahil birkaç kişi daha grip olmuştuk hatırladığım kadarıyla, demek ki bağışıklığımız zayıflıyor.Geçmiş olsun canım bol bol ıhlamurunu tüket terle.
Ben çıkmak zorundayım, Kuzey uyanmadan bi film izlicez..Gerçi kesin hemen uyanır da olsun :D
Öpüyom sizi iyi bakın kendinize

çok saol cnmmm hadi izleyin bakalımm
bende eşimle bugün sahilde dolaştım diyomki bu son olur herhalde uzun bi süre çıkamayız dışarı

bende çıkıom kızlarr ii akşamlarrrr

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slm kızlarrr hepiniz aldınız güsellikleri kucağınıza tabe paylaşın böle güsel şeyleri okuyupo kaydediyorum bilgilerinizi bugun kasılmalarım çok sanırım az kaldığının sinyallarini veriyo oğlum herşeyimiz tam şükür bi halılarımız silincek şampuanla ve camlar silincek 2 günde onlarda bitcek galiba şükür heran doğurabilirim die tetikteyim bi garibim bu günlerde

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
demetmania allah analı babalı büyütsün canım bebeğini ... benim de hayırlısı ile bi kızım olacak. coook heyecanlanıyorummm şimdiden içim kıpır kpır...
çok teşekkür ederimm...darısı başına
Canım ben hastaneden çıkarken eczaneden bandaj üzerine yapıştırılan kağıtlar var ondan almıştım. Eve gelince o kağıdı bandaj üzerine yapıştırıp çok kısa bir duş yaptım. Bandajımı doktorum çıkarmıştı, iltihap felan varmı diyede baktı. Senin doktorun senin çıkarmanı istemiş.. Doktorum ayakta ve çok sıcak olmaya duş yapmamı söyledi. Yaraya kese felanda sürme dedi. Bandaj izlerinide kolonya ile çıkardım..

bende yaptım şimdi sonunda rahatladım..tekrar pansuman yaptım sonraaa...biras daha yapmasam kokacaktımm:cokkomik::cokkomik:

Tepki
15
merhaba,

hoşgeldin aramıza. sağlıkla kavuşursun inşallah miniğine.
benim bebeğim erkek. 14+1 günlükken erkek olduğunu öğrendik. hem de bizim gibi uzman olmayan gözlerin bile rahatlıkla seçebileceği şekilde göstermişti oğlum pipisini :cokkomik:

Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama kızı da erkeği de aynı mutluluk :utan:

teşekkr ederm hoşbuldum ya tabiki kız erkek her ikiside çok güzelbi dugudr eminim sadece bazen gönülde olan bi istek olurya o vardı bizde ama iki duyguda apayrıdr eminim allah bagışlasın bebişini canım ismiyle büyüsün

Tepki
15
19.haftamdayım ve bebişimin hareketlerini pek hissetmyrm erkenmi sizce yeni yeni başlar diyrlr ama yinede bilemedm tekme için erken sanırım dimi

Tepki
15
bide yüzümde baya sivilce çıktı ve baştan beride hala var sanki ten rengimde koyu oldu yüzümün rengi yani çirkinleştim gibime geliyr böyle olanınız varmı

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ayy evet bi de bunlar var :)

HayatıM, bazen, iyi saatlerine gelince öyle bir kıyak yapıveriyor oğlum annesine. yoksa kucaktan başka yerde uyumuyor. hatta çok acı ama Tuna yatağını başta sevdi gibi görünse de aslında hiiiiiiiiiç sevmemiş. ne kadar dalarsa dalsın. yatağa yatırınca uyanıyor. ya annemin yatağında, ya benim yatağımda yatacak. bakışarak uyuyoruz bazen, hoşuma da gitmiyor değil ama yatak odasına geçtiğimizde yatağa alamam. eşim ezer :D naapcaz bakalım...
Allahtan annemin kucağında da sakinleşiyor. eşim zaten hala yabancı gibi seviyor çocuğu. sinir oluyorum :sinir: kayınvalidem yüzünden. ilk gün kendi annem eşimin kucağına koydu. kayınvalidem aaa öyle olmaz, başı o tarafa gelmez deyip tam ters yöne çevirdi. eşim de tutamadı o şekilde. korktu alın diye bağırdı. hala daha güvenle tutamıyor :( her alışında bir kasıyor ki kendini, kendi düşecek birgün. sabırla bekliyorum. bakalım ne zaman canıymış gibi sevecek çocuğu...
he bu arada; bugün bizim göbeğimiz düştüüüüüü 20.günde :D

benim ki hiç kıyak mıyak yapmıyo daha
ben de eşim deli gibi hareketlerle sevmiyo mu ona uyuz oluyorum
bi kucağına alıyo yüksek sesle konuşuyo şarkılar söylüyo şahiinimmmm babacımmmm oğluşummmm hııı ben de onu diyom babammmm gezelim miiii nerdeymiş annesiii gel annesi gelll gel gel gel annesi gelll gel gelll sürekli böyle vızır vızır konuşuyo fenalık basıyo
bi de ben emziriyorum
eşim alıyo hoppp hooppp hoplatıyo çocuk sonra kusuyo başlıyoo nerdeymşişşş annesiii emzircekmiymiş annesiiiiii

19.haftamdayım ve bebişimin hareketlerini pek hissetmyrm erkenmi sizce yeni yeni başlar diyrlr ama yinede bilemedm tekme için erken sanırım dimi

ilk gebelik için erken canım
bi de bazenn tesadüf hissedersin sonra bikaç gün hiç hissetmezsin korkma benim gibi bebeğime bişi oldu diye bazen çokkk geç hissedebiliyosun tekmeleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya kızlar bişi dicem

benim şahin var ya
ya uyuyor
ya emiyor
ya ağlıyor
ee bebek başka napcak diceksiniz ama boş olarak kucakta durmuyo
anakucağında veya başka biyerde yatıp etrafa bakmıyo

annem veya eşim veya babam vs. kucağına alsın yok imkansız durmuyo öyle bi ağlıyo ki kıyamet kopuyo
hani bırak ağlasın kucağa alışmasın durumu yok gerçekten artık karaıyo sesi kısılıyo bazen de tıkanıyo
sonra alıyorum tabii memeyi hemen kapıyo zaten problem yok ama ben ne doğru dürüst uyuyabiliyorum ne yemek hatta büyük tuvalet banyo hakgetire
e o uyurken yap diceksiniz o uyuyunca da uyumak istiyorum uyuyorum tabii
alıştırmışsınız diyolar ne alıştırcam çocuk böle doğdu
9 ay oğlumm en çok anneni sev demiştim abarttım mı acaba
bazen ay alın dediğim de anneme veya eşime vicdan azabı çekiyorum ama sürekli oturup emzirmekten boğuluyorum sırtım ağrıyo napcamı bilmiyorum sizin de böyle mi
2 dakika bile kucakta başkası pışpışlayamı yo illa ben de olcak
Rabbim bi ömür ayırmasın ya böle anlatınca da suçluluk duyuyorum nolur akıl verin kafa kalmadı bende artık

tatlım, bi sana bi babasına alıssın yeter... bence eşinide kat aranıza...

emzik işe yaramadı mı canım?

ehehhh aynen... ayy kızlar cok benzer seyler yasıyoruz genelde demek ki...

ben zaten çirkindim farketmedim :D

alemsin hatun-gozluk

Tepki
15
ayy evet bi de bunlar var :)

benim ki hiç kıyak mıyak yapmıyo daha
ben de eşim deli gibi hareketlerle sevmiyo mu ona uyuz oluyorum
bi kucağına alıyo yüksek sesle konuşuyo şarkılar söylüyo şahiinimmmm babacımmmm oğluşummmm hııı ben de onu diyom babammmm gezelim miiii nerdeymiş annesiii gel annesi gelll gel gel gel annesi gelll gel gelll sürekli böyle vızır vızır konuşuyo fenalık basıyo
bi de ben emziriyorum
eşim alıyo hoppp hooppp hoplatıyo çocuk sonra kusuyo başlıyoo nerdeymşişşş annesiii emzircekmiymiş annesiiiiii

ilk gebelik için erken canım
bi de bazenn tesadüf hissedersin sonra bikaç gün hiç hissetmezsin korkma benim gibi bebeğime bişi oldu diye bazen çokkk geç hissedebiliyosun tekmeleri

aynen öyle tesadüf hissedyrm sonrada tık yok sanki hep uyuyormş gibi ilkte olur derler dogruymş demek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar