aaa aslı bugun nstn mi var ya benim doktor nie sokmuyo beni nst ye çözemedim
hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum
hımmm çok iyi emmesi aferin tosuna sanada tez zamanda şifa verisn rabbim
günaydınlar anneler ve anne adayları nasılız bugün ?
günaydın teyzecim allah yardımcın olsun dun kızınla uzun uzun konuştuk resimlerinize baktık odasını gösterdi bebişinin ya siz nasıl bir annesiniz parmak ısırdım 41 kere maşallah güselliğinize bakımınıza anlayışınıza hasta oldumGünaydın kızlar,herkes iyidir umarım.Biz burda donuyoruz yaaaBu yaşıma geldim antalyayı böyle soguk görmedim ben brrrr
İnanın parmaklarım donuyo hissetmiyorum.Tabii sahil kenti die de soğuk yerler gibi öyle kaloriferimiz fln da yok,doğalgaz ztn başlamadı buralarda anlıyacagınız donuyoruuuzz
günaydınlar anneler ve anne adayları nasılız bugün ?
benim bebikomm nerelerde yaaa?uyuyodur belki die arayamıyorumda,gerçi bişey olsa ilk beni arardı amaOOfff offf allah nasib ederse cumaya yanındayım kızımın.9 dogurdum ben burda yeter artık yaaa..
evet canım artık haftalık kontroller haline düşürdü bakalım bilmiyorum ya bir sıkıntı örüyor yada herkese aynı uygulamsı var bilemiyorum tuğbişim..suyumada bakacaktı bugün ...umarım hayırlı haberler ile gelirim canım yaa okadar uykusuzum ki dr çıkışı direk eve gidip yatacam valla
Günaydın yarı uykulu yarı uyanık tontiş anneler
Nasılsınız bakalım? Bugün geç kaldım, çünkü eşim iş yerine demiş son 2 günüm, eşimle kahvaltı etmek istiyom diye. O evdeydi yeni çıktıBen şöyle bi geçmişe bakınıp geliyorum
Günaydın yarı uykulu yarı uyanık tontiş anneler
Nasılsınız bakalım? Bugün geç kaldım, çünkü eşim iş yerine demiş son 2 günüm, eşimle kahvaltı etmek istiyom diye. O evdeydi yeni çıktıBen şöyle bi geçmişe bakınıp geliyorum
günaydın laylammmm:beyazbayrak:
uykusuzum ben yaaaaa
sen nasılsın canım??
alla alla bana 37 haftadan önce bunlara gerek yok dedi doktor ondan şaşıyorum aslım göz onunde tutması süper haberdar etmeden yatma lütfen güselim merak ederim seni ok kendine dikkat et hayırlı haberler ver bize
günaydın aslım uykusuzluk bendede var yaaa dünkü rahatsızlığım nedeni uykusuzlukmuş dikkat et kendine yıvvrum kontrolün var heralde hayırlı haberlerle gel inşallah
günaydın teyzecim allah yardımcın olsun dun kızınla uzun uzun konuştuk resimlerinize baktık odasını gösterdi bebişinin ya siz nasıl bir annesiniz parmak ısırdım 41 kere maşallah güselliğinize bakımınıza anlayışınıza hasta oldum
günaydın layloş naptın bacım dün doktorda anlat bakayım iyimisin ?
hadi bakalım akşam hafif hafif yalancı sancıları vardı ama iyidir şükür siz merak etmeyin doğuracak olsada sancıları başladığı an sölese yine yetişisiniz antalya denizli 3,5 saat nasılsa...
yok kız bırak ne güsel ilgileniyo adam kurcalama sendene biliyim kuşum anlamadım ki bende diyorum ya benim panik olduğumu biliyor ya bu ya bir sıkıntı görüyor söylemiyor bana her hafta çağırıyor yada hakkaten her hastasına aynı şeyi yapıyor dur dışarda randevu veren sekreterine çaktırmadan soarayım bakayım ben bu soruyu
tamam canım ararım seni eve gidince inşallah uyumadan
hepsini konuştuk gerçekten zor bi durum hatta seraba dedim ki cnm bak bence annen sancın tutana kadar kalsın orda ilk etapta sancın tutmaya başlayınca ara çağır yakın yer nasılsa yetişir gelir dedim çok kalamayacak bu durumdan dolayı dedi haklı ama güselim dedim yakınlarınızda izmirdeymiş belki yardım isteseydiniz diycektim oda zorrr allah yardımcınız olsun telaş yapmayın kızınız oldukça kuvvetli sağlam bir karakter herşeyin üstesinden gelir evelallahTşk ederim canım..Bebikomm da benim ilk gözağrım işteElimden geleni yapıyorum korkmasın diye ama,burdan ancak bu kadar oluyo
Yanında olsam varlığım yeter biliyorum..Elimden gelse bugun cıkıcam yola ama,daha öncede dedim benimde annem var yanımda 83 yaşında 7 sene önce kalçasını kırmıstı simdi wolker la yürüyebiliyor,kendi başına yemegini alıp ısıtıp yiyemez,pazara cıkıp eve yemek yapıp,eşimin kıyafetlerini ütüleyip hazırlayıp onları Allaha emanet edip öyle yola cıkıcam.Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumundayım yani.İçim içimi yerken beklemek ne kadar zor Allahım.
gökçeyi arayacam ben ama daha erken dimi daha yeni yeni toparlanıyordur eve yeni geçmiştir 1-2 gün daha bekleyim en iyisimi ben
ben geldim kızlar akşama kadar hastanedeydim kan idrar tahlili ve nst derken akşam oldu sonuçlarımız iyi yalnız suyumuz sınırda çıktı nefes darlığı stres ve uykusuzluğa bağlı dedi doktor şükür bi sorunumuz yok dikkat edip dinlenecekmişim dahiliye doktoruda muayene etti tekrarlanırsa hiç beklemeden gel dedi
nazommm kız ne diyon sen birazcık daha bekleseydi şu 2.zilli bacım akşam banada gelip giden çok oldu ama düzensiz sncı saatte baktım bi 15 dkda bir 2 parti geldi bide 4 dk 7 dk 12dk şeklinde seyretti epey tırstım çünkü bu gece tocam yolcu yollar kar buz nasıl giderim doktora :iyyyy: bu gece kocamda yok izmire gidiyo 3 günlüğüne sınavları var allahım sen yardım et daha dursun oğlum yerinde
Günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.Biz burda donuyoruz yaaaBu yaşıma geldim antalyayı böyle soguk görmedim ben brrrr
İnanın parmaklarım donuyo hissetmiyorum.Tabii sahil kenti die de soğuk yerler gibi öyle kaloriferimiz fln da yok,doğalgaz ztn başlamadı buralarda anlıyacagınız donuyoruuuzz
günaydın simuş şafak 2 heee ooh iyice keyif atsaydınız güselim şükür yaaa seninde doğumun geldi be cnm allahım yardımcın olsun :lilav:
günaydınnn simuşum ayyy sendemi uyanamadım aynen bende öyleyim bugün sersem gibiyim resmen
kızlar ben çıkıyorum bir karnımı doyurayım sonrada fatih almaya gelecek beni öperim sizi görüşürüz
kuzucum benim telaş yapma mis kokulu kızın 2 gün sonra kollarında bunun keyfini düşün sıkılma gerisi boşşTekrar çok geçmiş olsun Laylam. Çok şükür ki iyisiniz. Önce hepimiz bi posta grip olduk, sonra hepimizde uykusuzluk ve şuan son aşamada da stres... Valla ben stresten oflaya poflaya nefes almaya başladım artık... Allah yardımcımız olsun...
Tatlım, sancılar düzenli olmadığı sürece sorun yok. Bak mesela benim de 9, 11, 8, 10 dk da bir falan geliyor ama düzenli olmadığı için takmıyorum
Deniz kenarı yerlerdeki soğuk insanın kemiklerine işler çok iyi bilirim. Karasal iklimden daha sıkıntıdır Antalyanın Mersinin soğuğu. Çünkü nem oranları çok yüksek... Umarım biran önce ısınır rahatlarsınız
Eeeet Tubişim, şafak 2 de sen onu bana sor. Çok fena gerilmiş durumdayım. Heran patlamaya hazır bomba gibiyim. Şimdiden girdim depresyona. Hem hüzünlüyüm, hem gergin hem mutlu hem hem hem... bi sürü hem var işte
Yok bebişim ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum. Öyle malak gibi bi halim varBugün NST n varmış hadi güzel haberlerle gel inşallah...
kızlar ben çıkıyorum bir karnımı doyurayım sonrada fatih almaya gelecek beni öperim sizi görüşürüz