Kizlarr naparsiniz bakim? Benim yaklaşık 1saattir inceden sag kasığım ve belim ağrıyor hayır olsun bakalım :acep:
günaydın gene sana ve bana tuğbiş
günaydın fıstıkım yine bir iş günü yine soğuk puffff
Günaydın guzellerrr aslım,tugbisim :beyazbayrak: geceyi sancılı atlattık ama şimdi daha iyiyim.yaa böle bazı seyleri bilip beklemekte çok gicikk:acep: bugün agdaciya gidicem artık korkuyoreee:dill: öperim siziii kahvaltı yapıp geliyorumm
Günaydın guzellerrr aslım,tugbisim :beyazbayrak: geceyi sancılı atlattık ama şimdi daha iyiyim.yaa böle bazı seyleri bilip beklemekte çok gicikk:acep: bugün agdaciya gidicem artık korkuyoreee:dill: öperim siziii kahvaltı yapıp geliyorumm
Gunaydın guzel annisler
günaydın taze anne
ben görünmezmi oldum acaba??? kızlar napıyonuz aşağıda isimleriniz görüyorum ama ses soluk yok:acep:
Naber aslı'm gelinim nasıl napıyonuz bakiim
günaydın pıtırcık anne
oğluşunla sen nasılsınız efem emiyorlarmı sizi yeterince geceleriniz nasıl geciyo dikişlerin düzelmiştir inşallah? hepsini birden sordum
biraz işlerim vardı canım bakamadım 1 de doktora gidicem nstye gircez gene dönmem bugün işe diye işlerimi toparlayım istedim
iyiyiz canım şükür bir sıkıntı yok şimdilik..siz napıyorsunuz bakim oğluş napıyor
Günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.Biz burda donuyoruz yaaaBu yaşıma geldim antalyayı böyle soguk görmedim ben brrrr
İnanın parmaklarım donuyo hissetmiyorum.Tabii sahil kenti die de soğuk yerler gibi öyle kaloriferimiz fln da yok,doğalgaz ztn başlamadı buralarda anlıyacagınız donuyoruuuzz
aaa aslı bugun nstn mi var ya benim doktor nie sokmuyo beni nst ye çözemedimbiraz işlerim vardı canım bakamadım 1 de doktora gidicem nstye gircez gene dönmem bugün işe diye işlerimi toparlayım istedim
iyiyiz canım şükür bir sıkıntı yok şimdilik..siz napıyorsunuz bakim oğluş napıyor
Oglusum iyi de ben pek degilim.
Midemiz kucucuk oldugu icin az emip doyuyoruz hemen ve memede uyuyoruz 10 dk emip. Sonra benim memeler balon gibi oluyor tam boslmadıgı icin
Geceleri 2 saatte bir kalkıp emzirmeye calısıyorum pek fazla alamıyor geceleri cok sukur. Ama ben tetkte yatıyorum tabi ıhh dese uyanıyorum hemen
Dikislerim daha iyi altımda bez oldugu icin biraz yanma yapıyor ama pansuman yapınca biraz rahatlıyor.
Hepsini birden sordun, hepsine birden cevap verdim![]()