2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kizlarr naparsiniz bakim? Benim yaklaşık 1saattir inceden sag kasığım ve belim ağrıyor hayır olsun bakalım :acep:

calla

Üye
Tepki
20
ben yine gececi.. e evde bi cadi daha olunca anca bu saatlerde firsatim oluyor.. dün gaza gelip kapilari silen ben bugunde gaza gelip mutfak dolaplarini indirdim ellerim mösür mösür camasir suyu koksada belimin agrisindan zor otursamda icim pek rahat. temizlikci cagirip icim sinmeyerek yaptircaktim sonucta benim duzenimi benden iyi kimse bilemez bide para vericektim dedim caglacim kalk yaparsin sen aslansin kaplansin:) Ela ayagimin dibinde dolanirken yaptim yine yapcagimi.. :beyazbayrak: simdide dinleneyim diye oturdum bu seferde Ela hanim sebepsiz miziklaniyor uykusunda hayrolsun.. gecmisi hic okuyamadim simdi biraz bakinayim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlarr naparsiniz bakim? Benim yaklaşık 1saattir inceden sag kasığım ve belim ağrıyor hayır olsun bakalım :acep:

nazommm kız ne diyon sen birazcık daha bekleseydi şu 2.zilli bacım akşam banada gelip giden çok oldu ama düzensiz sncı saatte baktım bi 15 dkda bir 2 parti geldi bide 4 dk 7 dk 12dk şeklinde seyretti epey tırstım çünkü bu gece tocam yolcu yollar kar buz nasıl giderim doktora :iyyyy: bu gece kocamda yok izmire gidiyo 3 günlüğüne sınavları var allahım sen yardım et daha dursun oğlum yerinde

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın guzellerrr aslım,tugbisim :beyazbayrak: geceyi sancılı atlattık ama şimdi daha iyiyim.yaa böle bazı seyleri bilip beklemekte çok gicikk:acep: bugün agdaciya gidicem artık korkuyoreee:dill: öperim siziii kahvaltı yapıp geliyorumm

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın fıstıkım yine bir iş günü yine soğuk puffff:uyku:

ist.kamu kuruluşları sanırım bugünn tatil demi kız ama size uymuyor tabi:(:(cidden soğuk var ayy hayırlısıyla bir izne çıksaydık
Günaydın guzellerrr aslım,tugbisim :beyazbayrak: geceyi sancılı atlattık ama şimdi daha iyiyim.yaa böle bazı seyleri bilip beklemekte çok gicikk:acep: bugün agdaciya gidicem artık korkuyoreee:dill: öperim siziii kahvaltı yapıp geliyorumm

günaydın nazom ve nazomun fıstıkları:):)
ayy nazoo dur yaaa valla ağda olmadan doğurma o korku bendede var ancak izne çıkınca aldırabilecem ozamanda 37 hafta bitmek üzere oluyor inşallah doğurmam ozaman kadar:):)
dün gece hiç uyuyamadım yaa o nasıl bir bel ve sırt ağrısıydı anlatamam hırsımdan ben ağladım ben ağladıkça fatih sinirlendi çok iğrenç bir geceydi:(:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

nazom yaklaştımı sence bu kadar bildiğin için söylüyorsun dimi böle hadi bakalım git adacıya ihmal etme bizi hakkında hayırlısı olsun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben görünmezmi oldum acaba??? kızlar napıyonuz aşağıda isimleriniz görüyorum ama ses soluk yok:acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben görünmezmi oldum acaba??? kızlar napıyonuz aşağıda isimleriniz görüyorum ama ses soluk yok:acep:

biraz işlerim vardı canım bakamadım 1 de doktora gidicem nstye gircez gene dönmem bugün işe diye işlerimi toparlayım istedim
Naber aslı'm gelinim nasıl napıyonuz bakiim :)

iyiyiz canım şükür bir sıkıntı yok şimdilik..siz napıyorsunuz bakim oğluş napıyor:)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

günaydın pıtırcık anne :D
oğluşunla sen nasılsınız efem emiyorlarmı sizi yeterince geceleriniz nasıl geciyo dikişlerin düzelmiştir inşallah? hepsini birden sordum :eek:

Oglusum iyi de ben pek degilim.

Midemiz kucucuk oldugu icin az emip doyuyoruz hemen ve memede uyuyoruz 10 dk emip. Sonra benim memeler balon gibi oluyor tam boslmadıgı icin :(

Geceleri 2 saatte bir kalkıp emzirmeye calısıyorum pek fazla alamıyor geceleri cok sukur. Ama ben tetkte yatıyorum tabi ıhh dese uyanıyorum hemen :)

Dikislerim daha iyi altımda bez oldugu icin biraz yanma yapıyor ama pansuman yapınca biraz rahatlıyor.

Hepsini birden sordun, hepsine birden cevap verdim :D :durbun:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
biraz işlerim vardı canım bakamadım 1 de doktora gidicem nstye gircez gene dönmem bugün işe diye işlerimi toparlayım istedim

iyiyiz canım şükür bir sıkıntı yok şimdilik..siz napıyorsunuz bakim oğluş napıyor:)

eee eee eee yapıyor oglusum :D

İsi ne zaten yiyiyo iciyo sıcıyo yatıyo :D Arada bir mızırdanıyor yalandan :D

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.Biz burda donuyoruz yaaa :) Bu yaşıma geldim antalyayı böyle soguk görmedim ben brrrr :)İnanın parmaklarım donuyo hissetmiyorum.Tabii sahil kenti die de soğuk yerler gibi öyle kaloriferimiz fln da yok,doğalgaz ztn başlamadı buralarda anlıyacagınız donuyoruuuzz :)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.Biz burda donuyoruz yaaa :) Bu yaşıma geldim antalyayı böyle soguk görmedim ben brrrr :)İnanın parmaklarım donuyo hissetmiyorum.Tabii sahil kenti die de soğuk yerler gibi öyle kaloriferimiz fln da yok,doğalgaz ztn başlamadı buralarda anlıyacagınız donuyoruuuzz :)

Allah kolaylık versin canım. Biz cok sukur sıcacık odamızda oturuyoruz. Ama odadan cıkınca buzzz buzzzz :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aaa aslı bugun nstn mi var ya benim doktor nie sokmuyo beni nst ye çözemedim
hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum

Oglusum iyi de ben pek degilim.

Midemiz kucucuk oldugu icin az emip doyuyoruz hemen ve memede uyuyoruz 10 dk emip. Sonra benim memeler balon gibi oluyor tam boslmadıgı icin :(

Geceleri 2 saatte bir kalkıp emzirmeye calısıyorum pek fazla alamıyor geceleri cok sukur. Ama ben tetkte yatıyorum tabi ıhh dese uyanıyorum hemen :)

Dikislerim daha iyi altımda bez oldugu icin biraz yanma yapıyor ama pansuman yapınca biraz rahatlıyor.

Hepsini birden sordun, hepsine birden cevap verdim :D :durbun:

hımmm çok iyi emmesi aferin tosuna sanada tez zamanda şifa verisn rabbim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar