2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dogurursunn ama dogurabilir misin acaba:D bak ben hala doguramadımm, hiç bi belirtim de yok masallah:D

lidırrr ne dogurması kızz daha ben dogurmadımm. dogurmucan tabee. gerci bu gidisle sen de dogurcan önümden az kaldı:D

içimden bir ses senin kızın beni oğlumu bekliyo ben doğurmadan çıkmıycak gibi DİYO :eek:ys:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bana öle geliyor ama inşallah yine vaktinde doğar gülüm

şöleki profilimden sol tarafta altta eklentilerim var oraya giriyosun siliyosun hepsini sonrada o mesajını düzenle diyip bide ordan sildin mi hiçbir kanıt kalmıyor simuşum :eek: o senin güselliğin gözlerin bakması var bakması varr

alla alla yaa bizde ölçsek ölemi çıkar acaba

23 şubat bacım hep içime o tarih doğuyor bilmiyorum bakalım haklı çıkacakmıyım:utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sildim :)
Ooooo saat 12 olmuuuuş. Benim çıkmam gerek bal bademlerim. Perşembeye az kaldı. Biraz eve bakınayım. (Yaaa niye burda "yusuf yusuf" ikonu yok ki :D :D)
Neyse, hepinizi öptüm muaaah kendinize iyi bakın. Özellikle de sen LAYLAM... Haberdar et bizi, aklım kalır...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dogurursunn ama dogurabilir misin acaba:D bak ben hala doguramadımm, hiç bi belirtim de yok masallah:D

lidırrr ne dogurması kızz daha ben dogurmadımm. dogurmucan tabee. gerci bu gidisle sen de dogurcan önümden az kaldı:D

ecrinim senin kız hani su doğum sitelerinde yazıyor ya.yalnızca bebeklerin %5 i bu tarihi bekler diye...hıh işte o bebişlerden bence tam tarihini bekliyor annesi.senin son tarih neydi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

içimden bir ses senin kızın beni oğlumu bekliyo ben doğurmadan çıkmıycak gibi :eek:ys:

valla azoyla dünyama acın önümü dedimm actılar.. gökcede gitti halbusim o benden 3 gün kücüktüü. bak calmdown da dogurmus.. benim kızın derdi ne içeriyle anlamadım:utan: pazartesi beklenenn dogum tarihi bitiyo son hafta. yavrum daha kanala kafayı sokmadı. persembe gelsede aydınlansakk suni veriyomus nezos ilk önce genelde. bakalım ne dicek bana suni mi sezos mu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinim senin kız hani su doğum sitelerinde yazıyor ya.yalnızca bebeklerin %5 i bu tarihi bekler diye...hıh işte o bebişlerden bence tam tarihini bekliyor annesi.senin son tarih neydi?

6 subatt cnmm:D bitti bitiyoo bişi kalmadı:D girdi valla azimlee %5 e girdi yani

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
midem bulanıyor cok fena.irem saclarımı tiken tiken etti problem çözücem diyee.kafamı kuma sokmaya gidiyorum..öperim hepinizi.bi deiçerdeki rahat durmuyo tekme tokat haldeyizz...teyyy teyyy geçsin günler hayırlısıyla bee..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aboooo kim indirdi lööö benim fotolarımı 14 kere 15 kere :sok :sok :sok Anaaaaaaam şoklardayım şuanda. Biz kaç kişiyiz deyin hele bana. Siz indirin fotolarımı da, fazla sayıda olan kısmı kim aldı. Aboooo :sok :sok

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slm kızlarr

gökçe doğum yapmışşş maşallahhh hemde 3800 doğmuş kuzusuuu:sok:sok

layla canım geçmiş olsun
benimde nabzım 100 ün altına pek düşmüyo ama sen 116dan düşmüyo demişsin ne kadar zorlandığını az çok düşünebiliyorum yaaa
Allahh şifa versinn inşşş daha fazla uzun sürmezz normale döner nabzın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin ben sana tarih veriyom 2 subat yani kontrole değil doğuma gidicen sen..bi tahmin de ben yapim kimseye yapmadıydım..sen o kanala manala bakma geleceği gün hepsinin yolunu alır..

öle mi diyosunn kızz.. hade bakemm son son 3 mü oluyoo o zaman.. bakalım tutcak mı:D ayy gelsin artıkk yaa içim sisti valla :utan: geri sayımdayım o zamann. :sila:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende cıkayım az ev işi yapayım kızlarr.. ne nankör sey buu yaa bütün gün ugrass ertesi gün yine iş cıksın:böö: belkimm hareket edersem dogururum:D hadi öptüm sizi:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
öle mi diyosunn kızz.. hade bakemm son son 3 mü oluyoo o zaman.. bakalım tutcak mı:D ayy gelsin artıkk yaa içim sisti valla :utan: geri sayımdayım o zamann. :sila:
öle diyom içime doğduu...son 3 yaz sen oraya...
Ben de diyom ben kimle aynı gün doğurcam acabası :D Demek Ecrinmiş :D :D

aa senin kuzuda 2 sinde doğacaktı dimi inşallah...anam aynı gün doğacak prensesler..doğum günü kardeşi olcaklar bidee..ilerde bir gün fakülte yollarında yolları kesişir bakarsınız aa biz aynı tarihte doğmuşuzz derler bee..hatta benimle aynı gün doğan bi arkadasım vardı biz onunla hep annelerimiz babalarımız bizi aynı tarihte yapmışlar:cokkomik::cokkomik: diye geyik yapardık.o zaman nerden bilelim bebeklerin hangi günlerde doğabilceğini :evet:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
öle diyom içime doğduu...son 3 yaz sen oraya...

aa senin kuzuda 2 sinde doğacaktı dimi inşallah...anam aynı gün doğacak prensesler..doğum günü kardeşi olcaklar bidee..ilerde bir gün fakülte yollarında yolları kesişir bakarsınız aa biz aynı tarihte doğmuşuzz derler bee..hatta benimle aynı gün doğan bi arkadasım vardı biz onunla hep annelerimiz babalarımız bizi aynı tarihte yapmışlar:cokkomik::cokkomik: diye geyik yapardık.o zaman nerden bilelim bebeklerin hangi günlerde doğabilceğini :evet:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya simuş ben göremedim seni.
beni kuzu ağladı,yazık sanırsam karnı ağrıyo, kıyamam :(
kucağımda uyudu,indirdikçe ağladı,öyle göğsümde azıcık uykusu derinleşsin diye beklettim, o arada senin resim kaçtı :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar