39 oluyosun cnmm. 38 bitmiş oluyo cünküm
saol ecrinim yani bu hafta doğurabilirim.o kadar fena haldeyim ki oturabilmek için bile sekilden sekile giriyorum..
39 oluyosun cnmm. 38 bitmiş oluyo cünküm
Saçlarım normalde kıvırcık
Benim doktoruma göre 38 haftalıksın, Kaan Kocatepeye göre 39 haftalıksınÇık bakalım işin içinden
kızım kudurdu valla az daha böyle devam ederse fırlayacak göbeğimdenmaşallahhhhh
dedim ya kuşum benide biliyor annesinide aslında tarafsız bakabiliyor gerçektende maşallah..hatta annem yanımıza yerleşecek ya babamı kaybettiğimiz için eylül ayında benden çok eşim istedi annemi biliyormusun annemi kendisi ikna etti hatta..ve geçenlerde bana ne dedi biliyormusun senin annenle aynı evde yalanır hatta çok daha iyi olacağınada emiim ama benim annem için aynı güvenceyi veremem bile dedi sesimi çıkartmadım bilerek neyse dedim rencide olmasaın nasılsa biliyor gerçeği oda
yaaa ben görmedim seni evet ekle lütfen lütfen kuşummmmmmm
netim evde varda yok laptopu eşim laptopu iş yerine götürüyor çoğunlukta orda bırakıyor ama geçenlerde pazarlık yaptım dedim doğurunca kızlardan ayrı kalamam lütfen vın ile birlikte getir akşamları bari olsa dedim tamam dedi bakalım sözünde durur inşallah..ama getiremezse bile ben ararım sizi telefonla ayrı kalamam vallaa
ayyy canım yaa ne kadar şeker çıkmışsın öyle maşallah sana 41 kere göbüşte çok şeker yanlız sadece göbekten almışsın bayıldım bayıldım valla
yanındakide enişte sanırım
benimkide öle su an aslım.içerde ne yaptığını tahmin edemiyorum.ama her hareketi soluğumu kesiyor...
hoppalaaa nasıl yani az önce sevindiydim ben bu hafta doğururum diye.doğuramazmıyım o halde...2 hafta daha beklersem sanırım patlayabilirim.. bu arada simuşum ne tatlısın öle.yüzün nasıl güzel.basket topu yutmus gibisin bee..oyuncak bebek gibi al evde evcilik oyna sirin şeyy..
kızım kudurdu valla az daha böyle devam ederse fırlayacak göbeğimdenmaşallahhhhh
benimkide öle su an aslım.içerde ne yaptığını tahmin edemiyorum.ama her hareketi soluğumu kesiyor...
Valla MAŞALAAAAAAAAAAAAAH diyorum daha da bişi dememe gerek yok sanırım![]()
Evet getirsin eve laptop da vın da, ayrı kalma bizden. Ben özlerim seni...
Eeeet enişte kendisi. Kıskanç işte ben göbüşü tutuyom diye o da tutmuş. Bide kendimiz çektik ya fotoyu kızın şifonyerinin üstüne koyup anca bu kadar olmuş ahhaa
![]()
Kız 14 kilo aldım şuana kadar, bacaklarımdan popomdan falan heryerden aldım aslında ama öyle görünmemesine sevindim
hehehee ben biliyom aslım basıma gelecekleri zilloşun 2.si geliyor işte.oynak balinam benim..alısıyo insanhadi sizinkilerin çıkmasına az kaldıda yapıyorlar benim sıpama ne oluyorsacoştu valla aman zıplayıp hoplasınlar bakalım..
bu arada varya karınındayken bile karakterleri belli oluyormuş nazom bu tür bizimkiler gibi doğmadan göbekte coşanlar doğuncada aynı oluyorlarmış biliyormusun ayy işimiz var desene
:lilav: Aaaay utandıııım... :lilav:
Nazom sen normal beklemiyo musun zati? Ben yalnış mı hatırlıyom?
Maşallah subhanallah. Kimbilir ne oyun yapıyolar içerde
cnm nazom sen şöle düşün 38+ diyon 38 bitmiş 39dan gün alıyosun demektir yani 39 haftanın içindesin bende 37 haftanın ayyyy her an doğurabilirim sankim çatlıycakmışım gibi hissediyorum bende kuzenim geçen bizdeydi tubişkom kız ne olmuş bu bebeye taş gibi dedi dedim öle nefes alamıyorum sankim yakın gibi gibi sanki dedi dedim gelsin artık valizim hazır nasılsakızlar size bişiy sorcam..ben bugün 38+1 oldum.gebelig org da doğum haftanıza gidin dediğinde 39.haftaya denk geliyor.şimdi ben 39. haftanın içindemiyim yoksam 38 haftalık mıyım.bu hafta doğursam 38 haftalık mı olmus oluyorum?
heh eyi o saman yok olum ben çünkü doğururum felan olmaz daha damadın büyümedi az daha tontik olsun ölevardınn ama offline dın. yok gibi de denebilirr yanisi
evet benzede çok şiker simuşum maşallah bebeğin dolabıda öle şiker ki ye beni diyohoppalaaa nasıl yani az önce sevindiydim ben bu hafta doğururum diye.doğuramazmıyım o halde...2 hafta daha beklersem sanırım patlayabilirim.. bu arada simuşum ne tatlısın öle.yüzün nasıl güzel.basket topu yutmus gibisin bee..oyuncak bebek gibi al evde evcilik oyna sirin şeyy..
eşimi aradım yarım saate gelirim dedi acile gidelim bakalım ne diyecekler zaten taşıkardi hastasıyım kendimden önce bebişim zor durumda kalmasın
eşimi aradım yarım saate gelirim dedi acile gidelim bakalım ne diyecekler zaten taşıkardi hastasıyım kendimden önce bebişim zor durumda kalmasın
valla kıyamaz bana o getirir gibime geliyor ya bakalım görcez getirmezse yolarız kızımla onukendisi bilir evde kadın hakimiyeti olacak deyip duruyor biliyor tabi başına geleceği
ayyy valla 14 kg almış gibi değilsin hiç çok şirin çıkmışsın şeker kız candy gibi kızzzzamannn nazarım değmesin tüü tüüü tüüüüüüüüü
evet canım normal bekliyorum insallah..şimdik sen bana bu hafta damı doğurmazsın diyon yani..de bakimm dee deee:telefon:
evet benzede çok şiker simuşum maşallah bebeğin dolabıda öle şiker ki ye beni diyo
Simuşum bebeeem çok taklusunnnnn maşallah
iyi yapmışsın canım..belki baskıdan kaynaklı olmustur.ihmal etmemek lazım..şimdiden geçmiş olsun.benimde soluğum kesiliyor bugun zilli kızımın hareketlerinden ama sonra toparlıyorum.nefes alamamak ne kötü yaa..
![]()
Allahın izniyle ben burda hiçbirimizin gözünden bişi olucağını düşünmüyom da, bizi kem gözlülükle itham eden (bkz. a.b. ve tayfası) asıl kem gözlülerden korkuyom..
![]()
![]()
Valla bilmemki... 4 şubat sana rezerveydi öyle hatırlıyom
Sağol canım benim, bakan gözler güzel.
Şimdi diyin bakalım nası siliniyodu foto
saol ecrinim yani bu hafta doğurabilirim.o kadar fena haldeyim ki oturabilmek için bile sekilden sekile giriyorum..
bana öle geliyor ama inşallah yine vaktinde doğar gülümvalla banada öyle geliyo tuğbam senden öyle pırtlatacam ben kızı
ayy nazom sende haklısın bitane başında var senin cadının 1 nolu versiyonu
şöleki profilimden sol tarafta altta eklentilerim var oraya giriyosun siliyosun hepsini sonrada o mesajını düzenle diyip bide ordan sildin mi hiçbir kanıt kalmıyor simuşum![]()
Allahın izniyle ben burda hiçbirimizin gözünden bişi olucağını düşünmüyom da, bizi kem gözlülükle itham eden (bkz. a.b. ve tayfası) asıl kem gözlülerden korkuyom..
![]()
![]()
Valla bilmemki... 4 şubat sana rezerveydi öyle hatırlıyom
Sağol canım benim, bakan gözler güzel.
Şimdi diyin bakalım nası siliniyodu foto
bugün çok baskı yok canım kahvaltı yaparken ekmegi ağzıma attım yutana kadar nefesim kesildi o kadar yani şimdi sürekli ölçüyorum 116 altına düşmüyor kalp atışım