ay ne biliyim ya... bakalım yarın bi olsun da. olmazsa yarın onur teklif eder artık.
tuhana bak bunlar senin ilk mesajların.burda kimsenin kimseyi kabul etmeme gibi durumu olmaz.burası samimi kardeş gibi olduğumuz bi yer. biz bu tarz mesajları en son okuduğumuzda ertesi gün uyandığımızda sinir bozucu olaylar yasadık lüzumsuz bir cok insanla..biz burda bişeyler paylasıyosak sorunlu olduğumuz için değil aksine sorunlu olmadığımız için burdayız.giriş önemlidir,edep desen ona keza,sanal ortamlarda kimse kimseyle ilgilenmek zorunda da değildir.sen bastan deseydin ki merhabalar ben filancayım gebeyim anneyim bi derdim var falan filan...... kimse işgilenmezdi.durum budur benim açımdan.
sinirlenmeyin gerilmeyin.
bence değiller. hem olsa kaç yazarlar? az çıkayım uzanayım. temızlık bitmek üzere akşama gelirim hatunlar.
sinirlenmeyin gerilmeyin.
bence değiller. hem olsa kaç yazarlar? az çıkayım uzanayım. temızlık bitmek üzere akşama gelirim hatunlar.
bennebileyim........?
bende %999 diyorum nazomm%99.9 diyorum ben..
son adet tarihinizi yazdıgınızda cıkan tahmini dogum tarihinden 5 gün once yada sonra olur genelde dogumların cogu diyo,bi sitede..
son adet tarihinizi yazdıgınızda cıkan tahmini dogum tarihinden 5 gün once yada sonra olur genelde dogumların cogu diyo,bi sitede..
o zaman 7 subatta doğurabilirmiyim ben.hani 5 gün sonra olmasın mümkünse
selam hanımlar,
oğlum bugün uyumak bilmedi
dünyam doğurmuş en normalindenAllah analı babalı büyütsün minik metehanı inşallah....
var mı başkaca havadis kızlar???
hakkaten bu kadar tesadüfü bişi olamaz
bennebileyim? ana adı
zeynep tuana yada betul tuana kızın adı
dimi bize hatırlatıyo bunu a.bde öğretmendi bak sonunda ne öğretti bize çakal olmayı gargamel suratlı :sinir: