2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sinirlenmeyin gerilmeyin.

bence değiller. hem olsa kaç yazarlar? az çıkayım uzanayım. temızlık bitmek üzere akşama gelirim hatunlar.

Tepki
7
gerçekten bu kadar ön yargılı olduğunuza inanmıyorummm.. belliki yaşadığınız bi sıkıntı olmuş daha önce ama ben gercekten sizi keklemek gibi bi niyetim yok sadece gurbetteyiz eşimle yeni geldiğimiz için kimseyi tanımıyoruz ve ben evde doğumu beklerken fikir almak istedimm doğumla ilgili bi cok seye karar vermedik ... okuyup geçebilirdim ama kızdıpınızıokuyunca katıldım.. yanlış mı yaptım anlamadım ki..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tuhana bak bunlar senin ilk mesajların.burda kimsenin kimseyi kabul etmeme gibi durumu olmaz.burası samimi kardeş gibi olduğumuz bi yer. biz bu tarz mesajları en son okuduğumuzda ertesi gün uyandığımızda sinir bozucu olaylar yasadık lüzumsuz bir cok insanla..biz burda bişeyler paylasıyosak sorunlu olduğumuz için değil aksine sorunlu olmadığımız için burdayız.giriş önemlidir,edep desen ona keza,sanal ortamlarda kimse kimseyle ilgilenmek zorunda da değildir.sen bastan deseydin ki merhabalar ben filancayım gebeyim anneyim bi derdim var falan filan...... kimse işgilenmezdi.durum budur benim açımdan.
:eek:
sinirlenmeyin gerilmeyin.

bence değiller. hem olsa kaç yazarlar? az çıkayım uzanayım. temızlık bitmek üzere akşama gelirim hatunlar.

gökçem göremessem seni şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum malum aramamyım seni sen doğum vs olursa çıkınca kendine geldiğinde haberlerini bekliyoruz allahım yanında olsun ve sana acısız doğum nasip eylesin güsel oğlunu tez zamanda hayırlısıyla al inşallah

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
son adet tarihinizi yazdıgınızda cıkan tahmini dogum tarihinden 5 gün once yada sonra olur genelde dogumların cogu diyo,bi sitede..:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tepki
7
ya ben yazı tipi mi ve rengimi değiştiremedim bi türlü ve msjla bana çok geç gelince kimse beni okumuyo sandım ... ve o an gerçekten cook sinirli idim eşime ve evdekilere...bi an önce anlatmak ve rahatlamak istedim acele ettim galiba ama o kadar doluyum ki 10 gündr...eşime diyemiyom anneme zaten anlatmam bunları arkadaşlarımla telde rahatça görüşemiyorum evdekiler yüzünden ...o yüzden konuya hızlı daldım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hakkaten bu kadar tesadüfü bişi olamaz
bennebileyim? ana adı
zeynep tuana yada betul tuana kızın adı :vecihi:
dimi bize hatırlatıyo bunu a.bde öğretmendi bak sonunda ne öğretti bize çakal olmayı gargamel suratlı :sinir:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
tuğbammm takılma ve o güzel kafanı bunlar için yorma bebişim boşver kim gelirse gelsin biz kendimize bakalım

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam hanımlar,
oğlum bugün uyumak bilmedi :D

dünyam doğurmuş en normalinden :) Allah analı babalı büyütsün minik metehanı inşallah....

var mı başkaca havadis kızlar???

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa zaten bebisler 37.haftadan itibaren dogunca premature sayılmıyoms..29-34 haftalar ileri derecede premature sayılıyomus..bende bunları okudukca sabırsızlanıyom he sanki niye debeleniyosam kızcagızlar 39.+ larda dogurdular be burda :) onlar nası bekledi otur bekle demi,yok..:evet:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam hanımlar,
oğlum bugün uyumak bilmedi :D

dünyam doğurmuş en normalinden :) Allah analı babalı büyütsün minik metehanı inşallah....

var mı başkaca havadis kızlar???

hoşgeldinnn lilacs başka havadis yok yarında inşallah gökçem doğuracak sen nasılsın hayırdır oğlanın rahatsızlığı yok dimi?

Tepki
7
hakkaten bu kadar tesadüfü bişi olamaz
bennebileyim? ana adı
zeynep tuana yada betul tuana kızın adı :vecihi:
dimi bize hatırlatıyo bunu a.bde öğretmendi bak sonunda ne öğretti bize çakal olmayı gargamel suratlı :sinir:

ya ben anlamıyorum ben türkçe öğretmeniyim ne yzdığını anlamadım ki... ya böle başka birimi var ki.. aynı kızımın adından ve benim adımdan ve benim mesleğimden ... eğer öle ise gerçekten bahtıma tüküreyim ... benim o olmadığımı kanıtlamam mı lazım ya... umarımm ki gargamel suratlı diye bana dememişsindir...bir bunu bi öğretmen olarak bi bayana bi anneye yakıştıramam...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar