2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
artık en son para istediği kanısına vardık. özeller de kapandı ya burda. nasıl para vereceğimi de bilemedim. insan zaten yapması gerekeni bi an önce yapması gereken bi insana nasıl rüşvet verir?

zarfa mı koysam? hiç rüşvet vermedim. alın şu parayı bu iş burda bitsin diye kimseye göz kırpmadım ki ben :(

ayy çok güldüm kız onur enişteye söle halleder oo çeksin konuşsun doktoru

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aklıma bişi takıldı insan 34 haftalık gebe olupta o saatten sonra mı aklına gelir bişiler paylaşmak???
bu saate kadar hiç mi sorun olmaz k.valide k.peder gelincemi bunalıma girer???
bu cümle bana bir yerden tanıdık geldi aranıza yenileri kabul etmiyomusunuz??? benimle ilgilenmiycekmisiniz??? gibi vs vs... işgillendim acıkcası

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

yok kız hemde şaşırılcak başka bişi dünyam özelde doğurmuş akşam devlete götürmüş kocası orda dayanamayınca kızcağız almış özele götürmüş insafa gelllmiş

ne dıyosunnnnnnnnn? şaşırdımmm :)

gökçecim ya ben yeni olduğum için sorcam günün geçtiği için mi sezeryan olcannn ?
allah hayırlı bir sekilde kurtarsın...

yok canım 38+4 üm ben. doktor tavsıyesı sezoş oldugu için sezoşta karra kıldık. bebişimiz biraz iri teyzesi. :)

walla sor gokce ya..ben kendimi hazırlamıstım simdi neden oyalanıyoruz anlamadım yapmamız gereken bisey varsa soyleyin biz ilk defa yasicaz boyle biseyi bilmiyoruz deyiver ..

soracam... soracam o adama:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aklıma bişi takıldı insan 34 haftalık gebe olupta o saatten sonra mı aklına gelir bişiler paylaşmak???
bu cümle bana bir yerden tanıdık geldi aranıza yenileri kabul etmiyomusunuz??? benimle ilgilenmiycekmisiniz??? gibi vs vs... işgillendim acıkcası

aynenn katılıyorum sana tuğbişim.hele konuya giriş tarzı bitirdi beni arkadasın benimle ilgilenmeyecekmisiniz mesajını son okuduğumda baska bi yerde mutlu huzurlu gecinirken birilerinin egoları yüzünden düzenimiz dağılmıstı.haaa cok iyi oldu ama..bende işgillendim...:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne dıyosunnnnnnnnn? şaşırdımmm :)

yok canım 38+4 üm ben. doktor tavsıyesı sezoş oldugu için sezoşta karra kıldık. bebişimiz biraz iri teyzesi. :)

soracam... soracam o adama:)

valla bende şaşırdım ama en azından kıza iyi bir yerde müdehale edildiğini bilmek sevindirdi beni kuzum hep üzülüyodu biliyosun çok şükür rabbim gönlüne göre vermiş

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öle güzelimm yapması gerekeni yapmak zorunda.işte millet fırsattan istifade mi etmeye calısıyor..ya yazıkk öle ise bir hekime yakısırmı bu. eşin yarın sölesin teklif etsin olmazsa.sen muhattap olupta germe kendini.hayırlısına odaklanalım öle olsun..

ay bi de tanıdık güya. onur kadar sakin birini ki delirtti dün gerisini siz düşünün. hayır adı üstünde sezoş. planlı doğum yani. olabilir de olmayabilir de ne demek. mal mı ne. ahhahahahahha yardı beni ya. ama yarın yapacak bence. çünkü nöbet günü çıksın aradan dıye. o değil bu bana iri bebek iri bebek diyo ya bebek kesin ufacık bişeydir he bakın görün.

ayy çok güldüm kız onur enişteye söle halleder oo çeksin konuşsun doktoru

ahahah o benden de çekingendir öyle konularda :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynenn katılıyorum sana tuğbişim.hele konuya giriş tarzı bitirdi beni arkadasın benimle ilgilenmeyecekmisiniz mesajını son okuduğumda baska bi yerde mutlu huzurlu gecinirken birilerinin egoları yüzünden düzenimiz dağılmıstı.haaa cok iyi oldu ama..bende işgillendim...:(

valla düzenimizi bu saatten sonra kimse bozmaya cesaret dahi edemez bak bu tarz olanlar aşağıda bekliyo keklik gibi avlanmayı parıltı yok o yok bu ben aranzdaydımda sizi takıp ediyodumda vahh kuzum hasretimizden yanıp duran ne kadan çokmuş a.b yalakaları sizi

Tepki
7

canım bana söylüyosun galiba bunları öncelikle alındım onu diyimm sonrada sorularını cevaplayım.. bişeyler paylaşmam için sorun olması lazımdı ama şimdiye kadar cok şükür eşimle bisorun yasamadım.. ben türkçe öğrtmniyim işten izne ayrıldım ve eşime izne çıkınca eve internet al ben cok sıkılırım dedim aldık ve bikaç gündür geziyorumm böle siteleri burası hoşuma gitti buraya takılmak istedim... daha önce yenilere gelip selam vermeden gidiyolar dediğinizi okudum ve ben aktf olark katılmak istedimm..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben geldim banyo yaptım temiz temiz giyindim battaniyemin altına girdim kedi gibi:)) gökçecim gelmiş şimdi yorum yapacam durumuna

ohhh miss gibin mi oldun.gel öpim seni bende evi temizledim belim ayrılcak ortadan bi banyoda bana lazım.benide yıkasanaa laylamm..
ay bi de tanıdık güya. onur kadar sakin birini ki delirtti dün gerisini siz düşünün. hayır adı üstünde sezoş. planlı doğum yani. olabilir de olmayabilir de ne demek. mal mı ne. ahhahahahahha yardı beni ya. ama yarın yapacak bence. çünkü nöbet günü çıksın aradan dıye. o değil bu bana iri bebek iri bebek diyo ya bebek kesin ufacık bişeydir he bakın görün.

gökçem belkide su sezoşun yasaklanması durumundan kendini sağlama alıyordur adam.son anda alıp durum bunu gerektirdi diyecektir..dualrım seninle kuzum hayırlısı olsun hakkınızda..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

şu halimize bak ya hayret bisey..ulan sen doktorsun senin gorevin hastanı iyi takip edip dogru yonlendirmek sen bunun icin para kazanıyosun gerizekalı mal..napmaya calıısyolar anlamıyorum hic ha :sinir:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

valla düzenimizi bu saatten sonra kimse bozmaya cesaret dahi edemez bak bu tarz olanlar aşağıda bekliyo keklik gibi avlanmayı parıltı yok o yok bu ben aranzdaydımda sizi takıp ediyodumda vahh kuzum hasretimizden yanıp duran ne kadan çokmuş a.b yalakaları sizi

noluyo kız? :))) niye celallendiniz şimdi?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
şimdi gökçe rüşvet deyince oğlumun doğumu aklıma geldi biz sigortalıyız o dönem devlet hastaneleri bakmıyor benim dr devlet hastanesinde çalışıyor ben 9 ay boyunca birazda problemli gebelik olunca adamın özel muayenesine gidiyorum neyse doğum anım geldi benim dr sigorta hastanesindeki arkadaşına yönlendirrdi tabii onunda özeline gidip paramızı verdik bizden o zamanın parası 80tl bıcak parası istedi ben doğum yaptım eşim odasına gidip parayı vermek istemiş oda muayeneme gel orda ver demiş totoş korkusu yasakya bizde gitmedikde vermedikde parayı ohhhh iyi yaptık :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ya bence almassa hiç bişi deme gökçem bekle para koparmak içindir muhtemelen eskiden özelde ilgileniyodu şimdi para tırtıklamaya çalışıyodur
noluyo kız neyden işkillendiniz yine?

kim o casus? zati sinirliyim :eek:ky:

valla güselim aşağıda tanımadığın kim varsa artıkın öle diyim sana ben öle kekleyecek adam arıyo kanımca artık mahallesine gitsin anlatsın son havadisleri tablo ortada

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hem biz burda sadece sorunlarımızı paylasmıyoruz :hayir:

herseyimizi paylasıyoz iyiyi kotuyu..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şimdi gökçe rüşvet deyince oğlumun doğumu aklıma geldi biz sigortalıyız o dönem devlet hastaneleri bakmıyor benim dr devlet hastanesinde çalışıyor ben 9 ay boyunca birazda problemli gebelik olunca adamın özel muayenesine gidiyorum neyse doğum anım geldi benim dr sigorta hastanesindeki arkadaşına yönlendirrdi tabii onunda özeline gidip paramızı verdik bizden o zamanın parası 80tl bıcak parası istedi ben doğum yaptım eşim odasına gidip parayı vermek istemiş oda muayeneme gel orda ver demiş totoş korkusu yasakya bizde gitmedikde vermedikde parayı ohhhh iyi yaptık :cokkomik:

ay ne biliyim ya... bakalım yarın bi olsun da. olmazsa yarın onur teklif eder artık.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım bana söylüyosun galiba bunları öncelikle alındım onu diyimm sonrada sorularını cevaplayım.. bişeyler paylaşmam için sorun olması lazımdı ama şimdiye kadar cok şükür eşimle bisorun yasamadım.. ben türkçe öğrtmniyim işten izne ayrıldım ve eşime izne çıkınca eve internet al ben cok sıkılırım dedim aldık ve bikaç gündür geziyorumm böle siteleri burası hoşuma gitti buraya takılmak istedim... daha önce yenilere gelip selam vermeden gidiyolar dediğinizi okudum ve ben aktf olark katılmak istedimm..

yorum yok kendin anlatmışın gerekeni zaten ama konulara yabancı olmaman enterasan sıkı takipçisin MAŞALLAH

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar benimle ilgilenmeyecek misiniz ya aranıza yeni kabul etmiyo musunuz ya

kimse beni görmüyo mu yaaaaaaaaa zaten ağladım ağlıcam ..........

tuhana bak bunlar senin ilk mesajların.burda kimsenin kimseyi kabul etmeme gibi durumu olmaz.burası samimi kardeş gibi olduğumuz bi yer. biz bu tarz mesajları en son okuduğumuzda ertesi gün uyandığımızda sinir bozucu olaylar yasadık lüzumsuz bir cok insanla..biz burda bişeyler paylasıyosak sorunlu olduğumuz için değil aksine sorunlu olmadığımız için burdayız.giriş önemlidir,edep desen ona keza,sanal ortamlarda kimse kimseyle ilgilenmek zorunda da değildir.sen bastan deseydin ki merhabalar ben filancayım gebeyim anneyim bi derdim var falan filan...... kimse işgilenmezdi.durum budur benim açımdan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar