34+1 im ben..sezeryan olacam ben inşallah
gönüllü mü yoksa mecburi mi sezeryansın canım.... günün belli mi?normal olsa idi beraber doğururduk belki ben de 33+5 im
34+1 im ben..sezeryan olacam ben inşallah
ne dıyosunnnnnnnnnnnnnn??? :sok:sok vay be aferın bizim minnak kıza doğurdu he.
doktorumu her an boğabilirim. dün nstye gırmiştim ya bana pazar yine nst dedi. e dedim pazar yatacaktım alacaktınız bebeği. ee dur bakalım sen pazar sabahı aç karnına gel bı nstye gıreceksın ddeı.
dedim bana amelıyat dedınız. pazar bebegı alacaksanız ona gore kendıme bı yol çizerdım, çantamı hazırlardım özel odamı ayarlardım dedim.
sen aç karnına gel çantanı da getır dedi. manyak herıf ya para mı beklıyor nedir anlamadım ki? moralimi bozdu öküz. bi daha tövbe hayatta buna gıtmem.
aferin sana bende öle duydum sakıncalıymış yani onaylamıyorum dedi doktorum
ohhh cnm benim sağolsun dört gözle bekliyoruz tanselimi
ne olcak seni çekiştiriyoruz yarın sezoşu nasıl olcanı tamamen mi uyutcaklar gökçem seni yoksa epidural mı?
slm ben yeni geldim serap. son 4 mü ben mi yanlış anlıyorummm
enammmmmmm gökçe bacı gelmiş....kız çok sevindim gördüğüme haaaaa yoksa içimde kalırdı
sen daha dur gökçem dünyamda girdi araya 9 sıraya atladın
noluyo burda;?
evde temizlik var giremedim.
anamm gökçem gelmiş.heyecan durumları nasıl dicektim.nasıl yani şimdi yarın gelmiyormu aden?:acep: ee nolcak şimdik nst ye girip duruma karar mı verceksiniz?ne dıyosunnnnnnnnnnnnnn??? :sok:sok vay be aferın bizim minnak kıza doğurdu he.
doktorumu her an boğabilirim. dün nstye gırmiştim ya bana pazar yine nst dedi. e dedim pazar yatacaktım alacaktınız bebeği. ee dur bakalım sen pazar sabahı aç karnına gel bı nstye gıreceksın ddeı.
dedim bana amelıyat dedınız. pazar bebegı alacaksanız ona gore kendıme bı yol çizerdım, çantamı hazırlardım özel odamı ayarlardım dedim.
sen aç karnına gel çantanı da getır dedi. manyak herıf ya para mı beklıyor nedir anlamadım ki? moralimi bozdu öküz. bi daha tövbe hayatta buna gıtmem.
sen ne diyon çatır çatır doğurmuş hemde maşallah yaa
ne demek yaa belirsiz işmi olur allah allah insan psikolijisi diye bişey var hiçmi duymamış bu adam..kesin bişey der ona göre kendini hazırlayıp giderdin sinir oldum bende şimdi haaaaaa dövcem adamı:sinir::sinir:
neyimi çekiştiriyonuz kız? ben pammuk gibi bi insanım tontiş tontiş bişeyim.![]()
hoşgeldin serap. ben de gökçe. haktan aden'in anası. son 1yarın büyük ihtimal bu saatlerde yavrum kollarımda olacak.
yerim ki!
sorma be. ama bana da 10 numara forma yakışır...
anamm gökçem gelmiş.heyecan durumları nasıl dicektim.nasıl yani şimdi yarın gelmiyormu aden?:acep: ee nolcak şimdik nst ye girip duruma karar mı verceksiniz?
doğurdu hemide koca gün burda bizle konuşurken sancılıymış akşamda çekti sancı 23,50de doğurdu metehanı 3270gr 50cm bir oğlu var doğumuda anlattı bana kuzum iyiyimiş şükür
sen ne diyon çatır çatır doğurmuş hemde maşallah yaa
ne demek yaa belirsiz işmi olur allah allah insan psikolijisi diye bişey var hiçmi duymamış bu adam..kesin bişey der ona göre kendini hazırlayıp giderdin sinir oldum bende şimdi haaaaaa dövcem adamı:sinir::sinir:
sanırım nazom. son duruma göre yatış yapacak sanırım. de heyecan yok bende yaniye o?
maşallah maşallah. kocası dememiş mi evde doğur ne gerek var hastaneye gıtmeye diye?
aferın valla kız şu dünyama. kız her yonden takdiri hakediyor valla. gelsin öpecem hatırlatın.
yarın bana şu gün gel bakacaz derse cıngar çıkaracam. aha da yazdım şuraya. hemen başka bi doktora gidip benim günüm geldi sezoş istıyorum alın bebegımı dıyecem. sıçtı ruh halimin içine ya.
sanırım nazom. son duruma göre yatış yapacak sanırım. de heyecan yok bende yaniye o?
maşallah maşallah. kocası dememiş mi evde doğur ne gerek var hastaneye gıtmeye diye?
aferın valla kız şu dünyama. kız her yonden takdiri hakediyor valla. gelsin öpecem hatırlatın.
yarın bana şu gün gel bakacaz derse cıngar çıkaracam. aha da yazdım şuraya. hemen başka bi doktora gidip benim günüm geldi sezoş istıyorum alın bebegımı dıyecem. sıçtı ruh halimin içine ya.
artık en son para istediği kanısına vardık. özeller de kapandı ya burda. nasıl para vereceğimi de bilemedim. insan zaten yapması gerekeni bi an önce yapması gereken bi insana nasıl rüşvet verir?
zarfa mı koysam? hiç rüşvet vermedim. alın şu parayı bu iş burda bitsin diye kimseye göz kırpmadım ki ben
hımm belkide seni cok heyecanlandırmamak için mi yaptı ki kuzum? ya gökçem cok sükür bi sorununuz yok nasılsa acele etme du bakalım belki normalinden gelir aden.doktor senden onu bekliyordur belkim.hakkınızda hayırlısı olsun canım ya..sağ salim al da kucağına önemli olan o..
neyse bacım ne diyorduk velahavle diyorduk bu tür durumlarda vardır bir hayır diyelim inşallah içimiz rahatlasın en azından.
..dur bakalım ama yarında bugğn git derse valla yol saçlarını adamın tek tek
artık en son para istediği kanısına vardık. özeller de kapandı ya burda. nasıl para vereceğimi de bilemedim. insan zaten yapması gerekeni bi an önce yapması gereken bi insana nasıl rüşvet verir?
zarfa mı koysam? hiç rüşvet vermedim. alın şu parayı bu iş burda bitsin diye kimseye göz kırpmadım ki ben