2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçemde yarın doğuracak inşallah yaaa şimdi koyu hazırlık içersindedir inşallah bugün ben çıkmadan girerde nete görüşürümm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hira çok güzel ve anlamlı bi isim benim bekarken düşündüğüm bi isim di ama şimdi böle krar verdik ...allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım ya doğum ne zaman bebek dönmüş mü?

sagol tesekkurler hepimize..tabi benimki erken donmustu zaten 3o.haftada donmustu benimki su an da da bası yerlesik kanala oyle bekliyoz..son 15 gunumuz falan kaldı iste surpriz yapmazsa

Tepki
7
sagol tesekkurler hepimize..tabi benimki erken donmustu zaten 3o.haftada donmustu benimki su an da da bası yerlesik kanala oyle bekliyoz..son 15 gunumuz falan kaldı iste surpriz yapmazsa

yaaa benimki 34 oldu hala tık yok yan gelmiş yatıyooo hanım babannesine mi çekmiş nee:) ya benimki döner mi yoksa sezeryan olmak istemiyorummm yaaaaaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar Selam..Dünyam dogurmus he hey Allah'ım o kadar dedik hepimiz ha kız resmen yırtınıyodu sancıdan hatta en son ben dedim ulan ben bole sancı cekerken beni hastaneye goturmicek adamın .... diye..

Neyse iyilermis heralde cok sukur..Allah bagıslasın bebişşini :utan:
ya adam dur biraz daha demiş düşün yani neyseki şükür bebeğide kendide iyi bebikom
Oh şükürler olsun gözüaydın, Allah analı babalı büyütsün..Neyseki özelde doğurmuş..Çok canı yanmıştır kıyamam ya..Ama şimdi geçmiştir çoğu bebeğini görünce :mendil:

Vay it :D

Hoşbuldum laylam..Ben daha iyiyim dikişlerin acısı geçiyor, Kuzey bey gündüzleri daha sakin gece 3 kere felan uyandırıyor bizi.Ama sinirli beyefendi..Mememi 2 dk. alamazsa ağzına siniri bozuluyor basıyor yaygarayı eşek :D Sen nasılsın bakim?

Müsaitim kuşum
yavru kuş gelmiş ve gitmiş
Napim kız kukumav kuşu gibin oturuyom evde :D Bebem gece bizi ayağa dikmek için enerjisini topluyor..Gündüz uykuda gece ayakta :D
Mevlüt 40ında düşünüyorum tabi kafam kaldırırsa daha netleştirmedim :p
Gelene gidene annem kek ve tuzlu pasta yapmış onu vercemde daha öyle gelen giden olmadı..Teyzem, kuzen burda onlar geliyorlar onlar da yabancı değil :p
Bana kimse gelmicek kız galiba :D
Valla eşofmanlarımı giydim, beyazda kokoş bi tacım var onu taktım öyle oturuyom :D
gelirler yavrum daha yeni diye rahatsız etmezler konu komşu 3 ay gelen giden hep olurr
tugba yok bugun kızlar ? hicmi gelmedi geldi gitti mi ?
geldim geldim napcan kız beni çok mu ösledin pizzacı köfteor senii
kız tugbis amma yedin haa :cokkomik:
dünyayı yidim gittim kahvaltı hazırdı annem ve kardeşimde bizdeydi lak lak yaptık uzadı bide tanselimle bi arkadaşım aradı onlarlada konuşunca yemek molası oldu 2 saat :D
kocası hazırladı ya kahvaltıyı ballandıra ballandıra yediler zaar beraber başbaşa:):)

heee bacım öle oldu ne güsel kahvaltı hazırlamış kocam misss yidik hep beraber:lilav:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
flaş flaş flaş
kızlarr tanselcik aradı hepiciğinize selamı var yavrukuşun evde internet gidikmiş kızlara söle merak etmesinler dememi istedi oğlu ondan başka kimsede durmuyomuş basıyomuş yaygarayı özellikle aslı ve sana sölüyorum sondasınız şu günlerinizin tadını çıkartın dedi ok didim bende

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
inşallah yaa artık iyice zorlanıyorum ben rabbim hayırla geçirmeyi nasip etsin şu son haftalarıda inşallah..iyice paytaklaştım çünkü penguen gibi geziyorum evdede iştede:)

bendee..onceden bacaklarımın arasında agrı yoktu simdi o kemiklerin agrısı fena..sanki caat diye ayrılcakmış gibi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
flaş flaş flaş
kızlarr tanselcik aradı hepiciğinize selamı var yavrukuşun evde internet gidikmiş kızlara söle merak etmesinler dememi istedi oğlu ondan başka kimsede durmuyomuş basıyomuş yaygarayı özellikle aslı ve sana sölüyorum sondasınız şu günlerinizin tadını çıkartın dedi ok didim bende

ayy hadi yaaa canım benim yerim ben onun kuzusunu..demek banada mesaj gönderdi haaa tamam tanselcim dediğini dikkate alacam canım benim:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar