2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ben baklagillerden yeşil mercimeği severim ama annem yapmış mecbur yiycem hepsi oo hep sebze yada et yemeği olcak bana ben kaçar kızçeler azoya söleyin tüstüm ona ben göremedim kuzeyi facem yok benim :uzgun:

küsme küsmee azoyaa..gece yazar o fırsat bulursa bence.sende dinlen iyice canım.öpüyorum senii.güle güle hadii..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım çok sağoll Allah razı olsun
Sen de yaşa en hayırlı zamanda bu duyguyu canım

Amin canım sağol cümlemizinki inşallah

hahahhahahahahhaha

güle güle kullan canım

ölemi oluyo bilmem benimkiler kapkaraymış
eşimin ela kaynananın ela ve sülalelerinde de renkli göz çok
e ben de trakyalı olarak bizde de renkli göz çok annem, teyzelerim kuzenlerim ela dedemin mavi
bilemem artık :)

oo renkli göz dolu sülalede.zaten bu ara doğan bebekler dedelere benziyoo.o zaman renklisinden olcak sizin gözleriniz annesi..:) bende istiyom bu sefer renkli göz.eşimin sülalesi hep kahverengi ama benim ailemde renkli göz cok..kızımm duy beni renkli olsun gözlerin.hatta yeşil olursa cok sevinirim,bide sarı lüle lüle saçların olsun..:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa kızlar magnezyumu son haftasına kadar kullananınız varmı ? benim doktor elindeki bitince alma bidaha dedi ama benim elimde daha 1o-15 gunluk var :(

kasılmaları engelliyo ya bi taraftan magnezyum,geciktirmesin sonra iyice benim kızımın dogumunu :eek:ys:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
yaa kızlar magnezyumu son haftasına kadar kullananınız varmı ? benim doktor elindeki bitince alma bidaha dedi ama benim elimde daha 1o-15 gunluk var :(

kasılmaları engelliyo ya bi taraftan magnezyum,geciktirmesin sonra iyice benim kızımın dogumunu :eek:ys:

Ben 4. aydan beri hic ilac icmiyorum..

Sadece agrım olugunda minoset alıyordum o kadar.

Surekli meyve ve balık yedim yaraı da sanırım ogluma..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Karnımın yanları kasılıyor suan daha once olmamıstı boyle..

Sanki birisi eliyle geriyor yanlarımı :2:

sen kendini kontrol et ama cok dinleme.yani bak görr doğum eylemi basladığında aradaki farkı hissedeceksin kendiliğinden.o ağrılarr gelir cok üzün sürmez sonra bişeyin yokmus gibi hissedersin.sonra 10-15 dk sonra yeniden baslar.bu ağrılar aralarındaki süre kısalarak şiddetlenir en son..o farkı sen anlayacaksın zaten.şimdi günün dolmak üzere ya.her ağrı doğum sancısı sanabilirsin canım.bekle bi bakalım.olmazsa doktora git ağrıların siddetlenirse.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben 4. aydan beri hic ilac icmiyorum..

Sadece agrım olugunda minoset alıyordum o kadar.

Surekli meyve ve balık yedim yaraı da sanırım ogluma..

nası yaa..kan hapı,vitamin,magnezyum bunların hicbirinden mi icmedin ??
hamile olup ta bunlardan hic kullanmayan oluyo mu ya ilk defa duydum walla
bize cok yuklendiler o zaman..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım benim doktorum 36.haftadan itibaren magnezyumu bıraktırdı.hem normal doğumun zamanı acısındanmıs,hemde olaki bi ameliyat söz konusu olursa magnezyum alımı o anda cok ii değilmiş öle dedi.dün sordum bende..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
canım benim doktorum 36.haftadan itibaren magnezyumu bıraktırdı.hem normal doğumun zamanı acısındanmıs,hemde olaki bi ameliyat söz konusu olursa magnezyum alımı o anda cok ii değilmiş öle dedi.dün sordum bende..

demi ya benimde ondan geldi aklıma simdi cunku magnezyumu kasılma ve kramplar icin ictigimize gore..ben yarın arayıp sorayım en iyisi daha elimde cok var bitircem mi ben bunu keseyim mi diye.. icmek istemiyorum zaten artık icim dısıma cıktı yaa :(

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
nası yaa..kan hapı,vitamin,magnezyum bunların hicbirinden mi icmedin ??
hamile olup ta bunlardan hic kullanmayan oluyo mu ya ilk defa duydum walla
bize cok yuklendiler o zaman..

Ben ilaclarımın saatini surekli kacırıyordum dengesiz bir sekilde iciyordum hep. O yuzden bıraktım bende ilaclarımı.

Cok sukur bir sorunum da olmadı. Taze yiyeceklerle kendimi besledim hep.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
sen kendini kontrol et ama cok dinleme.yani bak görr doğum eylemi basladığında aradaki farkı hissedeceksin kendiliğinden.o ağrılarr gelir cok üzün sürmez sonra bişeyin yokmus gibi hissedersin.sonra 10-15 dk sonra yeniden baslar.bu ağrılar aralarındaki süre kısalarak şiddetlenir en son..o farkı sen anlayacaksın zaten.şimdi günün dolmak üzere ya.her ağrı doğum sancısı sanabilirsin canım.bekle bi bakalım.olmazsa doktora git ağrıların siddetlenirse.

Nazom dogurmak istedigim icin surekli dinliyorum kendimi yaa :(

Dogsun atk istiyorum. Oglumu cook merak ediyorum :)

2 haftadır da gitmedim doktora. Bugun gideblirsem esim gelince ne var ne yok diye bir gideyim diyorum hem saglıgını ogrenmis oluruz Allah korusun bir sorun olmasından cok korkuyorum..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazom dogurmak istedigim icin surekli dinliyorum kendimi yaa :(

Dogsun atk istiyorum. Oglumu cook merak ediyorum :)

2 haftadır da gitmedim doktora. Bugun gideblirsem esim gelince ne var ne yok diye bir gideyim diyorum hem saglıgını ogrenmis oluruz Allah korusun bir sorun olmasından cok korkuyorum..

haklısın merak etmekte.ama cok dinleme kendini.vakti saatini bekliyordur annesi.ihmal de etme ama.bi git bakalım hem sen rahatlarsın.hayırlısıylada al kucağına inşallahh yelizim..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
demi ya benimde ondan geldi aklıma simdi cunku magnezyumu kasılma ve kramplar icin ictigimize gore..ben yarın arayıp sorayım en iyisi daha elimde cok var bitircem mi ben bunu keseyim mi diye.. icmek istemiyorum zaten artık icim dısıma cıktı yaa :(

sor bencede canım.gerçi gecende ecrinle konustuk.onun doktoru devam ettiriyordu.değişik bu doktorlar işte.hayırlısı olsun hakkımızda.

kızlarr hepinize iyi akşamlar...öpüyorum sizi.ben bütün marifetlerimi döktürüp bi karnıbahar,brokoli yapimda görsün kocam becerikli karısını muhahaha

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sor bencede canım.gerçi gecende ecrinle konustuk.onun doktoru devam ettiriyordu.değişik bu doktorlar işte.hayırlısı olsun hakkımızda.

kızlarr hepinize iyi akşamlar...öpüyorum sizi.ben bütün marifetlerimi döktürüp bi karnıbahar,brokoli yapimda görsün kocam becerikli karısını muhahaha

kolay gelsin :) hadi iyi aksamlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar