2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
!!!!!!!!!ALINTI YAPMAYIN!!!!!!!!!!

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

oğlumun doğduğu gün

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hımmmm benim de tavuk yıyesım geldi ama bu saatten sonra nasıl çözülür? buzlukta var ama :(

bu arada ay bizde görsek kuzeyi. ben kimsenin bebeğini görmedim hala. bi babuşun avatarında gördüm şiş yanaklı bi minnak o kadar :(

şahini koydu bugün hayatım lilacsın oğlan egepol hastanesinde bebek uygun die geçiyo 16/01/2012 tarihine bak görcen babuşunkini gördün littesunshine koymadı daha bide

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
oyyyy maşallahhh maşallahhh.allah nazarlardan saklasın canımm...cok güzel.herif ayol bunlarrr.bi bak güzelliklere...yalnız sanırım gözler renkli mi olcak nee...maşallahhh... şahinin torunlarını gör kız hayatım hep kuzucuğunla ol canım benim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
allah razı olsun kız maşallah tütüttü değmesin güselliğe allah kem gözlerden korusun hayatım süper bir çocuk bu büyümüşte küçülmüş rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürlü bir hayat versin oğluna :ask:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ayyyyy ne dıyosunnn? kurbannnnn olurum yaaa kurbannn... hep gülsün inşallah.

bu arada lilam küvet ve küvet filesi al kaç anneyle konuştuysam yüzyılın icadı dıyorlar o fileler için.

hmmm, alalım o zaman, zaten başka türlü zor olacak herhalde, mersi :)

maşallah size lilacsım..hehe erkek bebiklerde öle bi durum varmıs dimi altını acınca yapıyolar demek.bak ben bunu yaşamıcam..:eek:ys: canım ben iremi ilk zamanlar leğen varya bildiğimiz onda yıkamıstım.üstünden cıkarttığım kıyafetleri altına koyardım yanımda kovam suyum yıkardım öle tek basıma.sonra küvet aldık.ama azcık büyüdüğünde de direk banyoda suyun altında yıkar cıkartırdım..

küvet alayım diyorum ben de, minnacık bişi nasıl yıkayacaz yoksa...

pikecan hayırlı uğurlu olsun noyan bebek...

hayatım maşallah kuzuna, uzun ömürlü olsun paşan.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
oyyyy maşallahhh maşallahhh.allah nazarlardan saklasın canımm...cok güzel.herif ayol bunlarrr.bi bak güzelliklere...yalnız sanırım gözler renkli mi olcak nee...maşallahhh... şahinin torunlarını gör kız hayatım hep kuzucuğunla ol canım benim..

sağol cnm Allah razı olsun
Rabbim cümlemizinkini bağışlasın
şu an laci gözleri
benim kahve
babasının ela

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kocamı aradım az önce
-canım napıyosun?
-iyiyim sen napıyosun canım?
-bende iyiyim canım.ya karnıbahar var evde ama benim canım çöp şiş yemek istiyo ne dersin?
-çöp şiş yiyelim canım o zaman.kız sen ne zaman öğrendin bakim çöp şiş yapmayı becerikli karım benim...
-yok hayatım öğrenmedim.sen götürürsen yeriz :)
-karnıbahar yiyelim canım yaa.sırtım ağrıyo benim..hadii hadii görüşürüzz...

biz karnıbahar yiyoz bu durumda..:( gidimde fırına koyum bari renk gelsin karnıbaharlara kokulu kokulu...:sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
halamız aradı şimdi derki cnm sana bişi aldım sormadan ama lazımmıydı bilmiyorum sallanabilir sepet beşik tarzı anakucağından uzunca bir beşik almış ilk zamanlar için sağol abla yoktu dedim iyi oldu aklımdan çıktı bakalım nasıl bişi :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kocamı aradım az önce
-canım napıyosun?
-bende iyiyim canım.ya karnıbahar var evde ama benim canım çöp şiş yemek istiyo ne dersin?
-çöp şiş yiyelim canım o zaman.kız sen ne zaman öğrendin bakim çöp şiş yapmayı becerikli karım benim...

biz karnıbahar yiyoz bu durumda..:( gidimde fırına koyum bari renk gelsin karnıbaharlara kokulu kokulu...:sinir:

diyologa bak ya komedi :D kaldın yine karnıbahara nohut pilav sütlaç var bizdede ama benim yiyesim hiç yok:ates:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
halamız aradı şimdi derki cnm sana bişi aldım sormadan ama lazımmıydı bilmiyorum sallanabilir sepet beşik tarzı anakucağından uzunca bir beşik almış ilk zamanlar için sağol abla yoktu dedim iyi oldu aklımdan çıktı bakalım nasıl bişi :utan:

ohhh güle güle kullanın canım.eymen cookk cokk uyusun o beşikte...:sila:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

diyologa bak ya komedi :D kaldın yine karnıbahara nohut pilav sütlaç var bizdede ama benim yiyesim hiç yok:ates:

nohut ağır makinalı hahahaha :) o bana dokunuyooo..ama sütlaç yerimm..cok severim..bayılırım hatta..-gozluk.. kaldım karnıbaharr kokulusuna..yanınada zeytinyağlı brokoli yapim barii..piss cöp şiş yapmayımı öğrenmişim.görür o hangi yemekleri biliyom hahahaha:eek:ky::eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nohut ağır makinalı hahahaha :) o bana dokunuyooo..ama sütlaç yerimm..cok severim..bayılırım hatta..-gozluk.. kaldım karnıbaharr kokulusuna..yanınada zeytinyağlı brokoli yapim barii..piss cöp şiş yapmayımı öğrenmişim.görür o hangi yemekleri biliyom hahahaha:eek:ky::eek:ky:
ben baklagillerden yeşil mercimeği severim ama annem yapmış mecbur yiycem hepsi oo hep sebze yada et yemeği olcak bana ben kaçar kızçeler azoya söleyin tüstüm ona ben göremedim kuzeyi facem yok benim :uzgun:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
allah razı olsun kız maşallah tütüttü değmesin güselliğe allah kem gözlerden korusun hayatım süper bir çocuk bu büyümüşte küçülmüş rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürlü bir hayat versin oğluna :ask:

canım çok sağoll Allah razı olsun
Sen de yaşa en hayırlı zamanda bu duyguyu canım

hayatım maşallah kuzuna, uzun ömürlü olsun paşan.

Amin canım sağol cümlemizinki inşallah

kocamı aradım az önce
-canım napıyosun?

hahahhahahahahhaha

güle güle kullan canım

genelde yeni doğduklarında hepsinin ki öle gibi oluyor ama sahinin gözleri bana renkli olcak gibi geldi..büyüsün görelim bakalım kuzuyu...

ölemi oluyo bilmem benimkiler kapkaraymış
eşimin ela kaynananın ela ve sülalelerinde de renkli göz çok
e ben de trakyalı olarak bizde de renkli göz çok annem, teyzelerim kuzenlerim ela dedemin mavi
bilemem artık :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar