2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar doğuranlar bebeleriniz napıyo anlatın bakalım gece ne kadar sıklıkla uyanıyolar çok ağlıyolarmı günde kaç kere bez değiştiriyosunuz filan felan tecrubelerinizin yardımı olacaktır biz doğurmayı bekleyenlere

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızçeler azo aradı beni şimdi konuştuk sesi çok moralli ve rahattı çok sevindim adına kızlara söyle çok rahat oldu normal doğum analamdım bile dedi :D kuzey gayet sessiz mışıl mışıl uyuyomuş japonmuş ayrıcanakta saçlıymış hepinize selamı var azonun yarın çıkcakmış hastaneden

kızz caponn diye diyee caponn dogurduu :evet: teyy macallahhh.. allah saglıklı uzun ömürler versin. darısı geridekilerin basına artıkın..

anamm little da gelmişş. nasılsınn cnmm beben nasıll.. ayy cok merak ettim bebelerii bennnnn:utan:
tansel den haber yok mu?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızçeler azo aradı beni şimdi konuştuk sesi çok moralli ve rahattı çok sevindim adına kızlara söyle çok rahat oldu normal doğum analamdım bile dedi :D kuzey gayet sessiz mışıl mışıl uyuyomuş japonmuş ayrıcanakta saçlıymış hepinize selamı var azonun yarın çıkcakmış hastaneden

Allahım heekezin gönlüne göre veriyor azonun adına çok sevindim normal doğum yapan birinin olması ayrı bir güzel yerim ben onun japon oğlunu:utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
LİTTELİM doğum yapmış, Allahım sağlık versin tatlım..
PİKECİM senin doğumda perşembe günü.. Heyecanın nasıl? Ben bi garibim ya...Alışmışım kuzumun karnımda olmasına:) İlk gördüğümde ne yaparım bilmiyorum..

canım benim şimdi sende dogurmussundur büyük ihtimal... :utan::utan: Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

Heyecan olmaz olurmu hemde nasıl:utan::utan:

Bismillahirrahminirrahim :D
Kızlar az önce uykumdan suyum gelmesi ile uyandım..Eşimi kaldırdım "telaş yapma" diyerek..Görseniz gayet sakindim..Ayağa kalktım çiş mi su mu anlamadım, ama kontrolsüz akmaya devam etti..Çamaşırımı full olmak üzere pijamanın ağ kısmını ıslattı..Öyle çok değil ama küçümsenecek kadar az da değil..Duşa girdim hem yıkandım hem ağladım, titreme girdi garip bir his, üşüdüğümden mi titredim yoksa korkudan mı bilemiyorum..Ağlaya ağlaya yıkandım ..
Şimdi annem çay yaptı bi bardak içim ısınsın diye onu içiyorum.
Eşim Mükerrem beyi aradı, 1-2 saat sonra hastaneye geçicez, ne olur okuyan gören dua etsin, en hayırlı olanı dilesin benim için..
Tuğbişim çalışıyor kıyamadım ona msj atmaya şimdi uykusu kaçar..Sabah msj atar bilgilendiririm..Allah'a emanet olun, hakkını helal edin.

Ay ya Rabbim dün rüyama girmiştin vallaha.. nickin yani.. hayır olsun diye kalktım bu sabah aklımda sen... Allahın işi.. o kadar cok sevindim ki tatlım...:utan::utan: Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

çok şükür canım. dün gece evimize geldik. oğlum çok nazlı. benim de ince ince ağrım var. vakit bulup yazamadım. darısı hepinizin başına...

canım seni de merak ediyordum, haberlerini okumak iyi oldu cok sevindim herseyin yolunda olmasına.. yavrusunada maşallah... Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

trın tırın ben geldim müjdeli haberlerlennnn azonun anneciğiyle konuştum canım teyzem nasıl mutlu sesi o kadar güsel geliyodu ki azo normal doğum yapmış kızlar 3060gr doğmuş kuzey oglan boyunu sormadık dedi tuğçe sizi bilgilendirir dedi emziriyomuş kuzeyi şu anda :utan: ayyyyyyy içim gitti yaaa

saol tatlım haberler için nede güzel görev insanıymıssın sen.. cok begendim...:utan:

Kızlar selamlar....
Tuğbanın mesajıyla hemen geldim,Azoşcuğum doğum yapmış, kurban olduğum Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah....
Çok duyguluyum...

Tanselcim de bugun sezeryana girecekmiş,sanırım çıkmıştır, hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah...
Dualarım onunla...Hayırlı haberlerini bekliyorum :utan:

Güzzelim özletme kendini gel arada da olsa, merak ediyorum seni .. iki satırda olsa haberlerini dumak iyi oluyor canım..:utan::utan:

simuşcugum seni cok iyi anlıyorum benimde sancılarım okadar cok ki.. belfıtıgı yüzünden de cok zorlanıyorum yürümekte.. insanlıktan cıktım resmen.. doktor bugün tam zamanın geldi senin daha durmazdı bu oglan dedi bana...

ecrin şekerlerin cok güzelmiş tatlım...

lilacscım ve nazocum cok tesekkürler ederim güzel hisleriniz için..:utan::utan::utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

canım benim şimdi sende dogurmussundur büyük ihtimal... :utan::utan: Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

Heyecan olmaz olurmu hemde nasıl:utan::utan:

Ay ya Rabbim dün rüyama girmiştin vallaha.. nickin yani.. hayır olsun diye kalktım bu sabah aklımda sen... Allahın işi.. o kadar cok sevindim ki tatlım...:utan::utan: Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

canım seni de merak ediyordum, haberlerini okumak iyi oldu cok sevindim herseyin yolunda olmasına.. yavrusunada maşallah... Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

saol tatlım haberler için nede güzel görev insanıymıssın sen.. cok begendim...:utan:

Güzzelim özletme kendini gel arada da olsa, merak ediyorum seni .. iki satırda olsa haberlerini dumak iyi oluyor canım..:utan::utan:

simuşcugum seni cok iyi anlıyorum benimde sancılarım okadar cok ki.. belfıtıgı yüzünden de cok zorlanıyorum yürümekte.. insanlıktan cıktım resmen.. doktor bugün tam zamanın geldi senin daha durmazdı bu oglan dedi bana...

ecrin şekerlerin cok güzelmiş tatlım...

lilacscım ve nazocum cok tesekkürler ederim güzel hisleriniz için..:utan::utan::utan:

saol balımm sen napıyosunn bitti mi bütün hazırlıklar. nasıl hissediyosun kendini. ben yarın dogurcagımı bilsemm yerimde duramazdım:D gerci önce kuaföre giderdim heralde:lilav:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
pikecim sıra sana geldi ne güzel haberler alıyoruz senin mutlu haberini yarın sabırsızlıkla bekliyorum rabbim seninde gönlüne göre versin

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar benim obez oğlum müsade etmediği için 2 satır yazıp kaçıyorum habire...
sütüm yeterli geliyor mu bilmiyorum ama sürekli mememde. gelmese ağlar istemez diyor doktorumuz.
bugün ilk banyomuzu yaptık. göbek düşene kadar bir daha yok. vücudunda ve yüzünde döküntüler vardı doğduğunda. ne yazıkki bendeki enfeksiyon sebep olmuş :( çocuk doktoru kendiliğinden geçer dedi. ama mememden ayrılmadığı için yüzü daha çok kızarıyor. meme düşkünlüğü bana pahalıya patladı. yara yok gibi gözüküyor, ama çok canım acıyor. garmastan diye bir pomad yazmış doktor. bakalım bugün deniycem.
burnumuz tıkalı gibiydi. saf su gibi birşey sıkıyoruz. yavaş yavaş iyi geliyor...

özetle dünyanın en mükemmel varlığı şuanda yanımda mışıl mışıl uyuyor. uyanmayınca yanaklarını okşuyorum ama banamısın demiyor. 2 saatte bir emzirmek zorundayım ama uykucu bazen çok zorluyor. altını değiştirirken bile uyanmadığı oluyor :D

yarın doktor kontrolü var kuzumun. bakalım neler duyacağız...

bizden şimdilik bu kadar haberrr...
pike teyzemize de yarın için bol şans diliyoruz. meleğini şimdiden kokluyoruz. sağlıkla inşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Maşallah subhanallah :)))
Ay çok sevindim Azoşumun adına yaaaaaaa......
Hemen gelse de anlatsa....
dimi ya hemen gelsin inşallah tanselden haber yok daha arasammı bilemedim
kızz caponn diye diyee caponn dogurduu :evet: teyy macallahhh.. allah saglıklı uzun ömürler versin. darısı geridekilerin basına artıkın..

anamm little da gelmişş. nasılsınn cnmm beben nasıll.. ayy cok merak ettim bebelerii bennnnn:utan:
tansel den haber yok mu?
valla öle yaa japoncuk geldi sevindim çok istiyodu öle olsun

Allahım heekezin gönlüne göre veriyor azonun adına çok sevindim normal doğum yapan birinin olması ayrı bir güzel yerim ben onun japon oğlunu:utan:

darısı bizlere inşallah ben bu haberleşme görevimi çok sevdim :utan: çok heyecanlı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sütüm yeterli geliyor mu bilmiyorum ama sürekli mememde. gelmese ağlar istemez diyor doktorumuz.
bugün ilk banyomuzu yaptık. göbek düşene kadar bir daha yok. vücudunda ve yüzünde döküntüler vardı doğduğunda. ne yazıkki bendeki enfeksiyon sebep olmuş :( çocuk doktoru kendiliğinden geçer dedi. ama mememden ayrılmadığı için yüzü daha çok kızarıyor. meme düşkünlüğü bana pahalıya patladı. yara yok gibi gözüküyor, ama çok canım acıyor. garmastan diye bir pomad yazmış doktor. bakalım bugün deniycem.
burnumuz tıkalı gibiydi. saf su gibi birşey sıkıyoruz. yavaş yavaş iyi geliyor...

özetle dünyanın en mükemmel varlığı şuanda yanımda mışıl mışıl uyuyor. uyanmayınca yanaklarını okşuyorum ama banamısın demiyor. 2 saatte bir emzirmek zorundayım ama uykucu bazen çok zorluyor. altını değiştirirken bile uyanmadığı oluyor :D

pike teyzemize de yarın için bol şans diliyoruz. meleğini şimdiden kokluyoruz. sağlıkla inşallah...

ayyy yesinler seninn obez oglunu :bebek: masalah kız emiyo ne güzel işte. bencede dr un dedigi gibi süt gelmese istemez aglar, doymadıgı için de uyumaz böle mısıl mısıl:utan: hayırlı haberler alın insallah dr dan da.

5 oglumuz 1 kızımız mı var simdi topikcene:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
geçmişi okuyamadım moralim çok bozuk ya
sezeryan olduğum için kendimi suçluyorum
çok mutsuzum hergün ağlıyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayyy siz anlatıkça doğurasım geliyor malesef doğduklarında çok sık acıkıyorlar inşallah meme ucun yaara olmaz ne güzel kurtuldunuz ve bebişlerinizin durumunu anlatıyorsunuz darısı bize seni ve güzel oğlunu öpüyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ne oldu balım ya. niye sucluyosun ki kendini oldu bitti. hem sana dr un sezos demedi mi. dr un dedigini sorgulamak mantıksız. cünkü istatistiklere göre türkiyede sezeryan sayısı normalmiş biliyo musun? gereksiz sezeryan yapılmadıgını gösteriyor bu da. bebegini hiç strese sokmadıgını düsün. sezos da bebek cok rahat geliyor cünkü. ikiniz de saglıklısınız önemli olan o degil mi. üzme kendini böle seylerle pasanı kokla üzülüncede

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Depresyon üst başlığı altında ele alınan hastalıklar içinde belki de en fazla gözden kaçanı doğum sonrası depresyondur. Ancak doğum sonrası depresyonu normal doğum yapan kadınların yarısından fazlasında görülen annelik hüznü ile karıştırılmamalıdır. İkisi farklıdır ve birbirinden farklı iki durumu ifade eder.

ANNELİK HÜZNÜ
Doğumdan sonraki ilk hafta içinde görülen, annelerin kendilerini biraz mutsuz, şaşkın ve sersem hissettikleri fakat zihinsel işlevlerinin normal olduğu bir durumdur. Doğumdan sonraki 3.ve 4. gün bu belirtilerin en şiddetli olduğu zamandır. Normal bir çocuk doğuran annelerin yarısı ile üçte ikisi arasındaki bir çoğunluğu bu durumu yaşar.(Normal geçmeyen, sorunlu, komplikasyonlu gebeliklerde ve doğumlarda bu olumsuz duyguların daha somut nedenlerinin olmasından dolayı daha farklı değerlendirilmesi gerekir.) Bir başka deyişle annelik hüznü doğum komplikasyonu (olumsuz ve istenmeyen gelişme) veya anestezi etkisine bağlı değildir.
Annelik hüznü yaşayan kadınlarda çoğunlukla gebeliğin son 3 ayında anksiyete (sıkıntı) ve depresyon yakınmaları gözlenir ve bu annelerde aybaşı gerginliği, doğum korkusu ve kötü sosyal koşullar daha sık görülür.
Tedavi gerekmez, birkaç gün içinde kendiliğinden düzelir. Bu durum en çok ilk gebelikte görülür.

....

alıntıdır

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
saol balımm sen napıyosunn bitti mi bütün hazırlıklar. nasıl hissediyosun kendini. ben yarın dogurcagımı bilsemm yerimde duramazdım:D gerci önce kuaföre giderdim heralde:lilav:

pikecim sıra sana geldi ne güzel haberler alıyoruz senin mutlu haberini yarın sabırsızlıkla bekliyorum rabbim seninde gönlüne göre versin

saolun kızlar... cok tesekkür ederim... :utan: insallah hayırlısıyla bir avazda dogurmak nasip olur bizlere..

littlesun'ım tesekkurler taze annecik... sanada kolay gelsin şeker...

kızlar aksama gene girerim insallah.. dua edin bizler için öprim herkesi...:huhuu::huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

pikoşum şimdiden hayırlı doğumlar olsun kuzum yarın sendende msj bekliyim numaram var mı sende doğurduğun gibi bebeğinle ve kendinle ilgili ufak bir bilgi ver bize balummm allahım yanınızda olsun inşallah

pipisini yirim ben onun çirkin nazar değmesin maşallah de kızzz emsin işte ne güsel boğum boğum bacakları olur yersin sende onu
ayyy yesinler seninn obez oglunu :bebek: masalah kız emiyo ne güzel işte. bencede dr un dedigi gibi süt gelmese istemez aglar, doymadıgı için de uyumaz böle mısıl mısıl:utan: hayırlı haberler alın insallah dr dan da.

5 oglumuz 1 kızımız mı var simdi topikcene:D
oğlan bolluğu var kızlar ne druyonuz doğurun ecrin sıra sende artık hadiii
güselim suçlama artık kendini nasip böyleymiş herkes normal doğurcak die bişey yokki kuzum suçlancak bişeyde yok paşan gayet iyi kucağında hani sen resim koycaktın tosturuğun meyak ediyorum ama yaaa avatarına koy biraz dursun sonra çek yine hayatım yaa
bilmiyorum sürekli ağlama isteği boğulcam sanki
yok yok iyi ol güselim iyi ol
[/QUOTE]

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar