2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar selamlar....
Tuğbanın mesajıyla hemen geldim,Azoşcuğum doğum yapmış, kurban olduğum Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah....
Çok duyguluyum...

Littlesunshinecım sen de doğum yapmışsın, Sıla artık pek fırsat vermiyo giremiyorum, kuzum hayırlı olsun Rabbim güle güle büyütmek nasip etsin...Hayırlı evlat olsun...

Tanselcim de bugun sezeryana girecekmiş,sanırım çıkmıştır, hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah...
Dualarım onunla...Hayırlı haberlerini bekliyorum :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrincim sepetinizde şekerlerinizde çok güzel sende biran önce doğurursun inşallah

saol cnm o gün cok içime sinmemişti sanki ama böle yapılı gelince aksam cok begendim. allah hepimize i günlerde kullanmayı nasip etsin.:lilav:ay insallah laylamm.. cuma kontrole gidince dogurup ta geleyim bende artık.. kız cocugu erken gelir derler bide. kime cekmiş bu kız bilemedim ki:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar selamlar....
Tuğbanın mesajıyla hemen geldim,Azoşcuğum doğum yapmış, kurban olduğum Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah....
Çok duyguluyum...

Littlesunshinecım sen de doğum yapmışsın, Sıla artık pek fırsat vermiyo giremiyorum, kuzum hayırlı olsun Rabbim güle güle büyütmek nasip etsin...Hayırlı evlat olsun...

Tanselcim de bugun sezeryana girecekmiş,sanırım çıkmıştır, hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah...
Dualarım onunla...Hayırlı haberlerini bekliyorum :utan:

hosgeldinnn babussss:utan::utan: cıkmıstır tansel sabahtan dı dogum. lidır döndügünde verir haberleri :huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

gayet güsel olmuş ecrincim güle güle dağıt inşallah aytene bozulma kız güsel isim

süper yaaa içim gıcıklandı gökçe kontrolde şimdi onada msj çektim merakından öler sonra nazoyada çektim :D

kız kaynanamın ismii allah sini:böö: bide kaynanamı da gectim kadının bana bi zararı yok nie bu kadar battıgını cözebilmişş degilim ama ,, ayten ismini ezelden sevmem ben ya:böö:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
çok şükür canım. dün gece evimize geldik. oğlum çok nazlı. benim de ince ince ağrım var. vakit bulup yazamadım. darısı hepinizin başına...

Amin inşallah tatlım. Hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz. Sen toparlan, minik kuzumuz da toparlasın sonra gelir yazarsın annesi :utan:

agzın bal yesin..:utan: ama ben beklemiyorum bunalıma girdim bu cocuk yüzünden:eek:ys:

Ben bekliyorum ve sana maksimum 5 gün veriyorum :D Bu arada sepet de şekerler de çok güzel olmuş, güle oynaya dağıt inşallah. Ben de doğumun olacağı gün kurabiye almaya karar verdim şeker yerine :)

trın tırın ben geldim müjdeli haberlerlennnn azonun anneciğiyle konuştum canım teyzem nasıl mutlu sesi o kadar güsel geliyodu ki azo normal doğum yapmış kızlar 3060gr doğmuş kuzey oglan boyunu sormadık dedi tuğçe sizi bilgilendirir dedi emziriyomuş kuzeyi şu anda :utan: ayyyyyyy içim gitti yaaa

Oh oh maşallah kız Azo. Bak dedi dedi normal doğurdu kız. :D Allahım esirgesin Azoşu da Kuzeyi de...

Günaydın kızlar,bakıyorum bebişlerine kavuşan kavuşana maşallah,darısı benim kızımın bebikommmunda başına inşallah,bugün kontrole gidicekti onlarda.Hayırlı hbr lerle döner inşallah.İçim içime sığmıyor yanında değilim o bir taraftan anne hadi geliyo derse yetişemem panigi bir taraftan Allah yardımcımız olsun artık..

Selamlar hoşgeldiniz :)

ben yemeğe kaçıyorum canlar:heyo:

Afiyet bal şeker olsun bebeeeeeeeem

Tanselim ne yaptı acaba... Ondan haber yok mu kızlar yaaa... Yarın da Pikoşum var sırada inşallah...

Neyse bizim NST zamanımız geldi çattı. Üstümü giydim ama lahana gibi giyindiğim için patlamak üzereyim. Eşim gelir 10 dk ya. Hepinizi öperim. Gelir gelmez burdayım inşallah :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada gitmeden; Ecrinim, Ayten diyince aklıma lise yıllarından beri çok sevdiğim Ümit Yaşar Oğuzcan'ın Milyon Kere Ayten şiirini armağan edesim geldi sana :)

Milyon kere Ayten :) / Ümit Yaşar Oğuzcan

Ben bir Ayten'dir tutturmuşum
oh ne iyi Ayten'li içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin
Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor
Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum
Ayten üstüne
Saatim her zaman Ayten'e beş var
Ya da Ayten'i beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor
Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz
Günlerden Aytenertesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim
Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Ayten'li İki laf ederiz
Onu siz de seversiniz benim gibi Ama yağma yok
Ayten'i size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim
Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar
Parasızlık da bir şey mi Ölüm bile kötü değil
Aytensizlik kadar
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var Ayten
Bundan böyle dünyada Aşkın adı Ayten olsun

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Amin inşallah tatlım. Hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz. Sen toparlan, minik kuzumuz da toparlasın sonra gelir yazarsın annesi :utan:

Ben bekliyorum ve sana maksimum 5 gün veriyorum :D Bu arada sepet de şekerler de çok güzel olmuş, güle oynaya dağıt inşallah. Ben de doğumun olacağı gün kurabiye almaya karar verdim şeker yerine :)

amin cnmm.. kurbileri sen kendin yapmıcak mıydınn? aslında seker cikolata kurbi dagıtılabilirdi bencede. ama ben saklıyım istedim heralde bebeme:D son 5 diyorum geri sayıyorum o zaman.. hade bakalım:D kız biri bana öbür mahallede yazmıstı bu siiri o da sen midin acep??

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
trın tırın ben geldim müjdeli haberlerlennnn azonun anneciğiyle konuştum canım teyzem nasıl mutlu sesi o kadar güsel geliyodu ki azo normal doğum yapmış kızlar 3060gr doğmuş kuzey oglan boyunu sormadık dedi tuğçe sizi bilgilendirir dedi emziriyomuş kuzeyi şu anda :utan: ayyyyyyy içim gitti yaaa

ayy mşalah sübhanallah yaaa kurtuldu artık azoda inşallah...en son gününe kadar gezdi temizliğini yemeğini yaptı hatta misafir bile ağırladı hayranım onun bu enerjisine maşallah:)azo hemen toparlanır oğluyla gelir aramıza inşallah.darısı bizlere olsun inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ecrincim şekerin ve sepetin çok cici canım yaaa.takılma aytene fazladefne göze çarpıyor merak etme sen:):)
ayten kim kız kaynananın adımı yoksam:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
zeynepvurgul ve parıltı da burdalarmış ne oldu doğum haberini duyuncamı geldiniz yoksa diğer mahallede olaymı yok hayırdır hadi hadi kendi yuvanıza gidin hadiiiiii:sinir::sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
saol tatlım evett cnm kaynanamın ismi:böö: ondan zaten stresim gerginligim,ayrıca ismi de sevmem genelde

allah seni:)
ya yaşayan birinin ismini vermek bana biraz saçma geliyor ama yapacak bişey yok sanırım yaa eşin istediyse kırmamak en güzeli sanırım ama ben olsam naparım tepkim ne olur bilemiyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
allah seni:)
ya yaşayan birinin ismini vermek bana biraz saçma geliyor ama yapacak bişey yok sanırım yaa eşin istediyse kırmamak en güzeli sanırım ama ben olsam naparım tepkim ne olur bilemiyorum

kayınpederim vefat etmeseydi bende cıngar cıkarırdım (ki alttan alttan elimden geleni yaptım ama) ama simdi olmuyo. allah korusun kadına bişi olsa benimki o gafletle durur durur söyler bi adını koydurmadın diye. ama kayınvalideme istemedigimi cok net belli ettim o nedenle içim rahat. biliyo ki benim rızam yok oglu koyuyo. ama kullanılmıcak o da ayrı tabe:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kayınpederim vefat etmeseydi bende cıngar cıkarırdım (ki alttan alttan elimden geleni yaptım ama) ama simdi olmuyo. allah korusun kadına bişi olsa benimki o gafletle durur durur söyler bi adını koydurmadın diye. ama kayınvalideme istemedigimi cok net belli ettim o nedenle içim rahat. biliyo ki benim rızam yok oglu koyuyo. ama kullanılmıcak o da ayrı tabe:D

aslım sen bu kapı süsünü kendin mi yapmıstın

olsun canım sen defne diye hitap edersin zaten kızına boşver gerisini takılma sen hiç..
yok canım yaa nerde bende o beceri sadece yapmak için örnekler indirdim netten ama yok yapamadım hazır baktım dün büyük ihtimal onu alacağım

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ayyy azom doğurmuşş,allah hayırlı uğurlu etsinn:utan:
darısı başımıza..dün benimde sancım oldu ama düzensizdi..şimdide dewam edioo, ama şiddeti aynı belki çatım açılıo pek anlamadımm...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Bismillahirrahminirrahim :D
Kızlar az önce uykumdan suyum gelmesi ile uyandım..Eşimi kaldırdım "telaş yapma" diyerek..Görseniz gayet sakindim..Ayağa kalktım çiş mi su mu anlamadım, ama kontrolsüz akmaya devam etti..Çamaşırımı full olmak üzere pijamanın ağ kısmını ıslattı..Öyle çok değil ama küçümsenecek kadar az da değil..Duşa girdim hem yıkandım hem ağladım, titreme girdi garip bir his, üşüdüğümden mi titredim yoksa korkudan mı bilemiyorum..Ağlaya ağlaya yıkandım ..
Şimdi annem çay yaptı bi bardak içim ısınsın diye onu içiyorum.
Eşim Mükerrem beyi aradı, 1-2 saat sonra hastaneye geçicez, ne olur okuyan gören dua etsin, en hayırlı olanı dilesin benim için..
Tuğbişim çalışıyor kıyamadım ona msj atmaya şimdi uykusu kaçar..Sabah msj atar bilgilendiririm..Allah'a emanet olun, hakkını helal edin.

azoooo, ben bunu okuyana kadar kuzey oğlan gelmiş bile, maşallah kuzuna... normal doğumu da başarmışsın istediğin gibi, Allah analı babalı büyütsün, çooook heyecanlandım bu mesajı gördüğümde ama lidırım haber vermiş bile doğumu.... maşallah oğluna...

tansel ve pikecan

bugün ve yarın Allah yardımcınız olsun kızlar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızçeler azo aradı beni şimdi konuştuk sesi çok moralli ve rahattı çok sevindim adına kızlara söyle çok rahat oldu normal doğum analamdım bile dedi :D kuzey gayet sessiz mışıl mışıl uyuyomuş japonmuş ayrıcanakta saçlıymış hepinize selamı var azonun yarın çıkcakmış hastaneden

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızçeler azo aradı beni şimdi konuştuk sesi çok moralli ve rahattı çok sevindim adına kızlara söyle çok rahat oldu normal doğum analamdım bile dedi :D kuzey gayet sessiz mışıl mışıl uyuyomuş japonmuş ayrıcanakta saçlıymış hepinize selamı var azonun yarın çıkcakmış hastaneden

Maşallah subhanallah :)))
Ay çok sevindim Azoşumun adına yaaaaaaa......
Hemen gelse de anlatsa....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar