2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum selam nasılsın?
Doğum fotoğrafçısı deyince atlamak istedim hemen :)
Ben de ayarlamamıştım genel anestezi olacağı için de fazla üstünde durmadım...
Sedyeyle beni ameliyathaneye çıkarırlarken,eşim de bizle birlikte doğumhanenin kapısına kadar geldi, tam içeri alırlarken bir doktor demez mi,"eğer varsa kameranızı yada fotoğraf makinanızı verin, çekelim" diye.O telaşta sevindim :D
Bebeğin tam doğum anını kaydetmişler videoya.
Bebeğin nefes yolunun açılmasını,şaplak vurulmasını,ilk ağlamasını :)
Sonra da foto çekmişler :))))
Hatta eşim bana bebeğimizi göstermeden daha fotolarını gösterdi ayılır ayılmaz :D

Ay çok güzel olmuş Babuş yaa... İşte ben de genel anestezi olucak ve ben hiçbirşeyi görmeyeceğim bilmeyeceğim diye istiyorum fotocuyu. Doktoruma sordum sıkıntı yok dedi. Gerçi eşim de giricek ameliyata ama ben ona hiç güvenmiyorum. Tv deki basit ameliyatları bile izleyemiyo :D

FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar LİTTESUNSHINEMIZ bugün öğlen 14.35 te oğlunu dünyaya getirmiş şimdi msj geldi bana gözümüz aydın olsun 4.bebeğimizde hayırlı olsun

4040gr 52cm dünyaya gelmiş darısı başımıza maşallah sübanallah

Oy maşallah tostiğimize. Allahım esirgesin. Sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzuuun bir hayatı olsun anasıyla babasıyla inşallah. Darısı başımıza :)

günaydınnn kızlarrr....
tanselcim canımmmm yarın doğum varmış rabbim hayırla kurtarsın birtanem inşallah senide ayy yaaa artık yavaş yavaş sıra banada geliyor hissdiyorum sizler bir bir doğurdukça:)

Eveeeeet yarın TANSEL, Perşembe de PİKOŞUMUN doğumu var inşallah... :D :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada, doğumdan sonra psikoloji yerlerde oluyor haberiniz olsun, yani benim öyle oldu, her bir şeye ağlıyorum, annemlerde kaldığım için tüm düzenim değişti, eşimin işlerinin tam yoğun olduğu döneme denk geldik, 3 gün istanbuldaydı, şimdi de geceleri geç geliyor, yani en çok ihtiyacım olan kişi yanımda olamıyor, en ufak bir söz batıyor bana, yavrumun ismini koyamadık daha, her kafadan bir ses çıkıyor, babamız teyzemiz halamız uzay olsun istiyor, hatta babamız tüm iş arkadaşlarına uzay dedi, ama benim babamın gönlü yok, sürekli soruyor ismi ne oldu diye... kimseyi kırmak istemiyorum ama bana fenalık geldi artık, xman diycem ben ona...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

PİKOŞ KIZ GÜNAYDIN 4.SIRAYI 6 YA ATTIN YA KIZZZ

ahahhhh ..:evet::evet: anam bu kızlar hızlı cıktı benden ehehhh... hayırlısı olsun canım .. little da, tansel de bende üçümüzün SATları hep aynı 1 Mayıs..........:huhuu:

gerci obur mahallede benim ki 3 Mayıs geçiyo niyeyse.. 20 bin kez duzelttirmiştim gene aynı..................

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bu arada, doğumdan sonra psikoloji yerlerde oluyor haberiniz olsun, yani benim öyle oldu, her bir şeye ağlıyorum, annemlerde kaldığım için tüm düzenim değişti, eşimin işlerinin tam yoğun olduğu döneme denk geldik, 3 gün istanbuldaydı, şimdi de geceleri geç geliyor, yani en çok ihtiyacım olan kişi yanımda olamıyor, en ufak bir söz batıyor bana, yavrumun ismini koyamadık daha, her kafadan bir ses çıkıyor, babamız teyzemiz halamız uzay olsun istiyor, hatta babamız tüm iş arkadaşlarına uzay dedi, ama benim babamın gönlü yok, sürekli soruyor ismi ne oldu diye... kimseyi kırmak istemiyorum ama bana fenalık geldi artık, xman diycem ben ona...

Uzay cok güzel bir isim bence.. hayırlısı olsun tatlım, bence en önemlisi sizin begenmeniz...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay çok güzel olmuş Babuş yaa... İşte ben de genel anestezi olucak ve ben hiçbirşeyi görmeyeceğim bilmeyeceğim diye istiyorum fotocuyu. Doktoruma sordum sıkıntı yok dedi. Gerçi eşim de giricek ameliyata ama ben ona hiç güvenmiyorum. Tv deki basit ameliyatları bile izleyemiyo :D

Oy maşallah tostiğimize. Allahım esirgesin. Sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzuuun bir hayatı olsun anasıyla babasıyla inşallah. Darısı başımıza :)

Eveeeeet yarın TANSEL, Perşembe de PİKOŞUMUN doğumu var inşallah... :D :D
sıra sana ne zaman gelecek dersin simuşum günaydın bu arada
kolay değil tahmin edebiliyorum kim bilir bizler ne durumda olcaz lilam allah yardımcın olsun tez zamanda düzeninize kavuşun inşallah uzay mı? hımm o yakuşuklu bebeğe o isim bence gitmez gibi cnm bi ben karışmamıştım oda oldu benim için kalbimden geçen umut bebek öle diyom ona bennn maşallah oğluma topiğimizin umudu nuru oldu o :utan:

ahahhhh ..:evet::evet: anam bu kızlar hızlı cıktı benden ehehhh... hayırlısı olsun canım .. little da, tansel de bende üçümüzün SATları hep aynı 1 Mayıs..........:huhuu:

gerci obur mahallede benim ki 3 Mayıs geçiyo niyeyse.. 20 bin kez duzelttirmiştim gene aynı..................

öteki mahalleyi boşver kızz 1 mayıs aneaam aramızda 20 gün var 21 mayısda benimmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

PİKOŞ KIZ GÜNAYDIN 4.SIRAYI 6 YA ATTIN YA KIZZZ

7 de ben varım ona göre. Rezerve ettim :D :D

Günaydın Bebişlerin Annişleri -hmm:utan:

Günaydın Bittercan :)

Avvvv Babuş da aynını söyledi. Ben zaten normalde de hem sinirli hem de ağlağın tekiyimdir. Kendimi hayal etmek bile istemiyorum... :( Bugün Allah kısmet ederse sözünü dinleyip önü düğmeli kazak tshirt vs almaya çıkıcam Lilacscım. Bebeğin ismi için sen ne düşünüyorsun?

Bu arada kızlar hepinize günaydın. Dün gece ilk kez "uzun süren" ağrılı kasılmalarım oldu. Doğuruyorum sandım ama yarım saat kadar sonra geçti.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar temizlik var arada girer bakarım
little doğum yapmış Allah bizede nasip etsin dün anlamıştım
lilacs oğluda nasıl tatlı nasıl yakışıklı Allahım nazardan korusun
pikecim perşembeyede bişey kalmadı heyecan doruktamı?
tanselde yarın inşallah biz kalır bekçilik yaparız buralarda nazomda bugün doğurup geliyomuş ne hoş olur:)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.039

Bitanem bebeyin pek tatlı maşallah.. Ama ismine bayıldım çok güzel -hmm
Anneli babalı büyütsün Rabbim inşallahhh

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Günaydın Bittercan :)

Avvvv Babuş da aynını söyledi. Ben zaten normalde de hem sinirli hem de ağlağın tekiyimdir. Kendimi hayal etmek bile istemiyorum... :( Bugün Allah kısmet ederse sözünü dinleyip önü düğmeli kazak tshirt vs almaya çıkıcam Lilacscım. Bebeğin ismi için sen ne düşünüyorsun?

Bu arada kızlar hepinize günaydın. Dün gece ilk kez "uzun süren" ağrılı kasılmalarım oldu. Doğuruyorum sandım ama yarım saat kadar sonra geçti.
hadi yaa aman simuşş normal mi doğurcan anam sen? bu arada dün güya gökçem 5 nomarayı kendine rezerve etmişti ama 1 günde neler değişti görüyon mu? bendede fena kasılmalar var erken die takmıyorum kafaya
Bayılıyorum topiciğinize :huhuu::huhuu:
bizde bayılıyozz :D biybirimize çok samimi bir ortamda olduk kaynaştık inşallah doğumdan sonrada devam eder aynı tempo :evet:
tanselde yarın inşallah biz kalır bekçilik yaparız buralarda nazomda bugün doğurup geliyomuş ne hoş olur:)

valla sıraya bak laylam yok kız bize var daha anam nazoyada var planlı programlı değilki hatuncağız sancı bekliyo yiğit oğlanla kayra bebük nasıllar efem :lilav:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sıra sana ne zaman gelecek dersin simuşum günaydın bu arada

Günaydın Lidırım. Benim kız sürpriz yapmazsa haftaya Perşembe inşallah. Ama nedense benim içimde erken gelicek diye bi his var. Hayırlısı bakalım. Tutcam içimde diyodum ama artık bu ağrılar canıma tak demek üzere. Şikayet etmek de istemiyorum. İnşallah en doğru zamanda gelir. :)

Bayılıyorum topiciğinize :huhuu::huhuu:

Sağolasın Bittercim, ben de bayılıyorum :D:beyazbayrak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın Lidırım. Benim kız sürpriz yapmazsa haftaya Perşembe inşallah. Ama nedense benim içimde erken gelicek diye bi his var. Hayırlısı bakalım. Tutcam içimde diyodum ama artık bu ağrılar canıma tak demek üzere. Şikayet etmek de istemiyorum. İnşallah en doğru zamanda gelir. :)

Sağolasın Bittercim, ben de bayılıyorum :D:beyazbayrak:

bilmemki simuş pek bekliyceğe benzemiyo gibi ama hakkında hayırlısı azoyla gökçe arana girer gibi geliyo bana :D
sızlanma valla demek zor ama onlar çıkınca rahatlıycaz inşallah fiziken en azından

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Hadi insallah dadlum.. bekliyos haberlerini.. bak 7 güzel numaraymış.. ben araya birini daha mı soksam acaba.. ehehhhh:evet::huhuu:

öteki mahalleyi boşver kızz 1 mayıs aneaam aramızda 20 gün var 21 mayısda benimmm

orası öyle şeker de niye yanlış olsun yanim..... ondan şeettim... kıs 20 gün bişi deel... 2 gün önce bi arkadaşım dogurdu istanbuldan, onun SATı benden 15 gün gerideydi.. maşallah gayette saglıklı kızı, şimdi evde hatta..........:huhuu:

günaydın tatlım, kolay gelsin..cok saol.. sakın yorma kendini şekercim............:utan::utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Yav siz ne kadan çok temizlik yapıyonuz. Valla bak beni de kışkırtıyonuz Laylam. Alıcam şimdi pembe küçük kovamı elime bende heee :D :D

Nazomun bugün kontrolü vardı dimiii... Dün de doktor açılma başlamış demişti yanlış hatırlamıyorsam. Aboooo o zaman ben 7. sırada olamam :D

hadi yaa aman simuşş normal mi doğurcan anam sen? bu arada dün güya gökçem 5 nomarayı kendine rezerve etmişti ama 1 günde neler değişti görüyon mu? bendede fena kasılmalar var erken die takmıyorum kafaya

Yok bebeğim normal olmicak; genel anestezi sezeryan. Sıra işin şakası tabi. :D Hepimiz bi şekilde hazırlanmaya başlıyoz. Bakalım kime ne zaman kısmet olacak doğum... :) Bu arada kasılmalar yalancıdır yalancıdır diye takmıyoz ama gerçek olduğunda da ya anlamazsak :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Hadi insallah dadlum.. bekliyos haberlerini.. bak 7 güzel numaraymış.. ben araya birini daha mı soksam acaba.. ehehhhh:evet::huhuu:

orası öyle şeker de niye yanlış olsun yanim..... ondan şeettim... kıs 20 gün bişi deel... 2 gün önce bi arkadaşım dogurdu istanbuldan, onun SATı benden 15 gün gerideydi.. maşallah gayette saglıklı kızı, şimdi evde hatta..........:huhuu:

günaydın tatlım, kolay gelsin..cok saol.. sakın yorma kendini şekercim............:utan::utan:

yaaa ölemi diyosun pikoş kız korkutma benii hımm bare izne çıkıp azcık toto devirseydim öle gelseydş oğlan
Yav siz ne kadan çok temizlik yapıyonuz. Valla bak beni de kışkırtıyonuz Laylam. Alıcam şimdi pembe küçük kovamı elime bende heee :D :D

Nazomun bugün kontrolü vardı dimiii... Dün de doktor açılma başlamış demişti yanlış hatırlamıyorsam. Aboooo o zaman ben 7. sırada olamam :D

Yok bebeğim normal olmicak; genel anestezi sezeryan. Sıra işin şakası tabi. :D Hepimiz bi şekilde hazırlanmaya başlıyoz. Bakalım kime ne zaman kısmet olacak doğum... :) Bu arada kasılmalar yalancıdır yalancıdır diye takmıyoz ama gerçek olduğunda da ya anlamazsak :D

anlayamassak evde doğurucaz herhalde simuşş ne bilim bu arada nazoda açılmamı varmışş geçen bişeysi yoktu die hatırlıyorum :sok

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bilmemki simuş pek bekliyceğe benzemiyo gibi ama hakkında hayırlısı azoyla gökçe arana girer gibi geliyo bana :D
sızlanma valla demek zor ama onlar çıkınca rahatlıycaz inşallah fiziken en azından

Girsinler be yaaaa girsinler! Tüm sıralar kurban ossun hepiciiiinize :D Yeter ki hepimizin meleği sağlıkla sıhhatle gelsin. Amiiiiin.

13 kilo aldım. Şuan 78 kiloyum, eşim 80. Dün eşimin donunu giyim dedim daha rahat olur diye. Ama bacaklarımdan yukarı çıkaramadım ahahahahhahaha :D :D Bu hamilelik bana hiç unutulmayacak 2 şey öğretti;
1. Diabet hastalarına asla ama asla "e tutuver boğazını, zor bişe değil ki" demicem bir daha asla.
2. Kilo ile yaşamak zorunda olanların hayatlarının ne kadar zor olduğu...

7 ve 9 numaralarını seviyom ben yaaa :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar