Günaydın Bebişlerin Annişleri -hmm
günaydınnnn cnm
Simuşum selam nasılsın?
Doğum fotoğrafçısı deyince atlamak istedim hemen
Ben de ayarlamamıştım genel anestezi olacağı için de fazla üstünde durmadım...
Sedyeyle beni ameliyathaneye çıkarırlarken,eşim de bizle birlikte doğumhanenin kapısına kadar geldi, tam içeri alırlarken bir doktor demez mi,"eğer varsa kameranızı yada fotoğraf makinanızı verin, çekelim" diye.O telaşta sevindim
Bebeğin tam doğum anını kaydetmişler videoya.
Bebeğin nefes yolunun açılmasını,şaplak vurulmasını,ilk ağlamasını
Sonra da foto çekmişler)))
Hatta eşim bana bebeğimizi göstermeden daha fotolarını gösterdi ayılır ayılmaz
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar LİTTESUNSHINEMIZ bugün öğlen 14.35 te oğlunu dünyaya getirmiş şimdi msj geldi bana gözümüz aydın olsun 4.bebeğimizde hayırlı olsun
4040gr 52cm dünyaya gelmiş darısı başımıza maşallah sübanallah
günaydınnn kızlarrr....
tanselcim canımmmm yarın doğum varmış rabbim hayırla kurtarsın birtanem inşallah senide ayy yaaa artık yavaş yavaş sıra banada geliyor hissdiyorum sizler bir bir doğurdukça
PİKOŞ KIZ GÜNAYDIN 4.SIRAYI 6 YA ATTIN YA KIZZZ
bu arada, doğumdan sonra psikoloji yerlerde oluyor haberiniz olsun, yani benim öyle oldu, her bir şeye ağlıyorum, annemlerde kaldığım için tüm düzenim değişti, eşimin işlerinin tam yoğun olduğu döneme denk geldik, 3 gün istanbuldaydı, şimdi de geceleri geç geliyor, yani en çok ihtiyacım olan kişi yanımda olamıyor, en ufak bir söz batıyor bana, yavrumun ismini koyamadık daha, her kafadan bir ses çıkıyor, babamız teyzemiz halamız uzay olsun istiyor, hatta babamız tüm iş arkadaşlarına uzay dedi, ama benim babamın gönlü yok, sürekli soruyor ismi ne oldu diye... kimseyi kırmak istemiyorum ama bana fenalık geldi artık, xman diycem ben ona...
sıra sana ne zaman gelecek dersin simuşum günaydın bu aradaAy çok güzel olmuş Babuş yaa... İşte ben de genel anestezi olucak ve ben hiçbirşeyi görmeyeceğim bilmeyeceğim diye istiyorum fotocuyu. Doktoruma sordum sıkıntı yok dedi. Gerçi eşim de giricek ameliyata ama ben ona hiç güvenmiyorum. Tv deki basit ameliyatları bile izleyemiyo
Oy maşallah tostiğimize. Allahım esirgesin. Sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzuuun bir hayatı olsun anasıyla babasıyla inşallah. Darısı başımıza
Eveeeeet yarın TANSEL, Perşembe de PİKOŞUMUN doğumu var inşallah...![]()
kolay değil tahmin edebiliyorum kim bilir bizler ne durumda olcaz lilam allah yardımcın olsun tez zamanda düzeninize kavuşun inşallah uzay mı? hımm o yakuşuklu bebeğe o isim bence gitmez gibi cnm bi ben karışmamıştım oda oldu benim için kalbimden geçen umut bebek öle diyom ona bennn maşallah oğluma topiğimizin umudu nuru oldu obu arada, doğumdan sonra psikoloji yerlerde oluyor haberiniz olsun, yani benim öyle oldu, her bir şeye ağlıyorum, annemlerde kaldığım için tüm düzenim değişti, eşimin işlerinin tam yoğun olduğu döneme denk geldik, 3 gün istanbuldaydı, şimdi de geceleri geç geliyor, yani en çok ihtiyacım olan kişi yanımda olamıyor, en ufak bir söz batıyor bana, yavrumun ismini koyamadık daha, her kafadan bir ses çıkıyor, babamız teyzemiz halamız uzay olsun istiyor, hatta babamız tüm iş arkadaşlarına uzay dedi, ama benim babamın gönlü yok, sürekli soruyor ismi ne oldu diye... kimseyi kırmak istemiyorum ama bana fenalık geldi artık, xman diycem ben ona...
ahahhhh ..anam bu kızlar hızlı cıktı benden ehehhh... hayırlısı olsun canım .. little da, tansel de bende üçümüzün SATları hep aynı 1 Mayıs..........
gerci obur mahallede benim ki 3 Mayıs geçiyo niyeyse.. 20 bin kez duzelttirmiştim gene aynı..................
PİKOŞ KIZ GÜNAYDIN 4.SIRAYI 6 YA ATTIN YA KIZZZ
bu arada, doğumdan sonra psikoloji yerlerde oluyor haberiniz olsun, yani benim öyle oldu, her bir şeye ağlıyorum, annemlerde kaldığım için tüm düzenim değişti, eşimin işlerinin tam yoğun olduğu döneme denk geldik, 3 gün istanbuldaydı, şimdi de geceleri geç geliyor, yani en çok ihtiyacım olan kişi yanımda olamıyor, en ufak bir söz batıyor bana, yavrumun ismini koyamadık daha, her kafadan bir ses çıkıyor, babamız teyzemiz halamız uzay olsun istiyor, hatta babamız tüm iş arkadaşlarına uzay dedi, ama benim babamın gönlü yok, sürekli soruyor ismi ne oldu diye... kimseyi kırmak istemiyorum ama bana fenalık geldi artık, xman diycem ben ona...
günaydınnnn cnm
hadi yaa aman simuşş normal mi doğurcan anam sen? bu arada dün güya gökçem 5 nomarayı kendine rezerve etmişti ama 1 günde neler değişti görüyon mu? bendede fena kasılmalar var erken die takmıyorum kafaya7 de ben varım ona göre. Rezerve ettim![]()
Günaydın Bittercan
Avvvv Babuş da aynını söyledi. Ben zaten normalde de hem sinirli hem de ağlağın tekiyimdir. Kendimi hayal etmek bile istemiyorum...Bugün Allah kısmet ederse sözünü dinleyip önü düğmeli kazak tshirt vs almaya çıkıcam Lilacscım. Bebeğin ismi için sen ne düşünüyorsun?
Bu arada kızlar hepinize günaydın. Dün gece ilk kez "uzun süren" ağrılı kasılmalarım oldu. Doğuruyorum sandım ama yarım saat kadar sonra geçti.
bizde bayılıyozzBayılıyorum topiciğinize
günaydın kızlar temizlik var arada girer bakarım
little doğum yapmış Allah bizede nasip etsin dün anlamıştım
lilacs oğluda nasıl tatlı nasıl yakışıklı Allahım nazardan korusun
pikecim perşembeyede bişey kalmadı heyecan doruktamı?
tanselde yarın inşallah biz kalır bekçilik yaparız buralarda nazomda bugün doğurup geliyomuş ne hoş olur
sıra sana ne zaman gelecek dersin simuşum günaydın bu arada
Bayılıyorum topiciğinize
Günaydın Lidırım. Benim kız sürpriz yapmazsa haftaya Perşembe inşallah. Ama nedense benim içimde erken gelicek diye bi his var. Hayırlısı bakalım. Tutcam içimde diyodum ama artık bu ağrılar canıma tak demek üzere. Şikayet etmek de istemiyorum. İnşallah en doğru zamanda gelir.
Sağolasın Bittercim, ben de bayılıyorum:beyazbayrak:
7 de ben varım ona göre. Rezerve ettim![]()
Bu arada kızlar hepinize günaydın. Dün gece ilk kez "uzun süren" ağrılı kasılmalarım oldu. Doğuruyorum sandım ama yarım saat kadar sonra geçti.
öteki mahalleyi boşver kızz 1 mayıs aneaam aramızda 20 gün var 21 mayısda benimmm
tanselde yarın inşallah biz kalır bekçilik yaparız buralarda nazomda bugün doğurup geliyomuş ne hoş olur
hadi yaa aman simuşş normal mi doğurcan anam sen? bu arada dün güya gökçem 5 nomarayı kendine rezerve etmişti ama 1 günde neler değişti görüyon mu? bendede fena kasılmalar var erken die takmıyorum kafaya
İnşallah dostluğunuz hiç bozulmaz
Birde 2012 bebişlerin cicilerine bakıp geliyorum
Hadi insallah dadlum.. bekliyos haberlerini.. bak 7 güzel numaraymış.. ben araya birini daha mı soksam acaba.. ehehhhh
orası öyle şeker de niye yanlış olsun yanim..... ondan şeettim... kıs 20 gün bişi deel... 2 gün önce bi arkadaşım dogurdu istanbuldan, onun SATı benden 15 gün gerideydi.. maşallah gayette saglıklı kızı, şimdi evde hatta..........
günaydın tatlım, kolay gelsin..cok saol.. sakın yorma kendini şekercim............
Yav siz ne kadan çok temizlik yapıyonuz. Valla bak beni de kışkırtıyonuz Laylam. Alıcam şimdi pembe küçük kovamı elime bende heee![]()
Nazomun bugün kontrolü vardı dimiii... Dün de doktor açılma başlamış demişti yanlış hatırlamıyorsam. Aboooo o zaman ben 7. sırada olamam
Yok bebeğim normal olmicak; genel anestezi sezeryan. Sıra işin şakası tabi.Hepimiz bi şekilde hazırlanmaya başlıyoz. Bakalım kime ne zaman kısmet olacak doğum...
Bu arada kasılmalar yalancıdır yalancıdır diye takmıyoz ama gerçek olduğunda da ya anlamazsak
bilmemki simuş pek bekliyceğe benzemiyo gibi ama hakkında hayırlısı azoyla gökçe arana girer gibi geliyo bana![]()
sızlanma valla demek zor ama onlar çıkınca rahatlıycaz inşallah fiziken en azından
Hadi insallah dadlum.. bekliyos haberlerini.. bak 7 güzel numaraymış.. ben araya birini daha mı soksam acaba.. ehehhhh