2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada size bişi dicem kızlar.
Gebelik kilolarını sakın takmayın.O kadar hızla veriliyor ki.
Ki ben normalde çok yavaş kilo verebilen biriyim,****bolizmam epeyce yavaştır.Bu sabah tartıldığımda düne göre 2 kg daha kaybetmiştim.
Doğum öncesi kiloma indim sayılır nerdeyse 6 günde.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım bizim durum yarın belli olacak.ama vazgeçtim doğurmuyomm benn...cıksss olmaSS:sila: ÖPERİMM.İİ GECELER..

taze annemiz gelmişş,hoşgelmişş.nasılsınız basuşşum..güzel kızın nasıl.yerim onu ben tosbik..
benim yerime dolu dolu bi koklaa babusum yaa...:utan:
iiyi geceler dicektim ama babusu okuyup öle gitcem.sonra öpemezsem şimdiden hepinizi öperim.. ii gecelerr...

Canım benim koklarım tabi koklamaz mıyım :)
Dur yazıyorum hikayemi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar LİTTESUNSHINEMIZ bugün öğlen 14.35 te oğlunu dünyaya getirmiş şimdi msj geldi bana gözümüz aydın olsun 4.bebeğimizde hayırlı olsun

4040gr 52cm dünyaya gelmiş darısı başımıza maşallah sübanallah

oh maşallahhhhhhhh
Rabbim uzun ömürlü etsin,analı babalı.....
Maşallah subhanallah

Bu arada ben yine yazamadım hikayemi eşim sabote etti uyuz:sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar LİTTESUNSHINEMIZ bugün öğlen 14.35 te oğlunu dünyaya getirmiş şimdi msj geldi bana gözümüz aydın olsun 4.bebeğimizde hayırlı olsun

tey masallahhh.. ay bugün müydğ onun dogumu degildi dimi kontrol vardı.. allahh saglıklı uzun ömürler versin ikisinede.. bebemiz hayırlı ugurlu olsun:utan::utan:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar kızımın beşiğini eklioum ciciş topiğinee:D bu arada yeni bebişimiz littlemın oğlu hayırlı uğurlu olsun topiğimizee:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oh maşallahhhhhhhh
Rabbim uzun ömürlü etsin,analı babalı.....
Maşallah subhanallah

Bu arada ben yine yazamadım hikayemi eşim sabote etti uyuz:sinir:
günaydın babuş sabırsızlıkla bekliycem doğum hikayeni ya bir bebeğimiz daha oldu hayırlısıyla tanselden ne haber gelcek bakalım
tey masallahhh.. ay bugün müydğ onun dogumu degildi dimi kontrol vardı.. allahh saglıklı uzun ömürler versin ikisinede.. bebemiz hayırlı ugurlu olsun:utan::utan:
hatunun kontrolu vardı doğurupta geldi ben tahmin ettim dün çünkü sabah 6 da gitti hastaneye gelmessem bilin ki doğurmuşumdur dedi ölede oldu maşallah tosunumuza:utan:
kızlar kızımın beşiğini eklioum ciciş topiğinee:D bu arada yeni bebişimiz littlemın oğlu hayırlı uğurlu olsun topiğimizee:D

yorumumu ekledim cnm hayırlısı olsun topiğimizi rabbim bizede nasip etsin tez vakitte

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar başka bir haber dünyam80 dün akşam konuştuk aradı sağolsun bilgilendirdi beni evde interneti değiştirmişler şu anda net bağlı değilmiş beni merak etmeyin iyiyim doğurunca mutlaka haberdar ederim dedi hepinize slmı var

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnn kızlarrr....
tanselcim canımmmm yarın doğum varmış rabbim hayırla kurtarsın birtanem inşallah senide ayy yaaa artık yavaş yavaş sıra banada geliyor hissdiyorum sizler bir bir doğurdukça:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...

lıttlım canım rabbim hayırla kurtarmış senide artık sende oğluna kavuştun allahın izniyle çok sevindim canım benim yaa darısı başımıza:):)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilammmmmm kurban olurum kurbannnnnn... gel kız öpecemmm seni.. napıyosun yavrum anlat biraz. oğlun xmen nasıl? hayat nasıl?

hahhaha xman sevdim bunu :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

günaydın kızlar,
yeni haberler olmuş, little ın yavrusu da gelmiş, maşallah, Allah nazarlardan saklasın...
tansel de gün almış... yarın geliyomuş onunki de, maşallah....
e hadi kızlar, ne çok nazlandınız yaa:huhuu:
doğuruverin artık...:bebecik:bebecik:bebecik

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Merhaba Kızlar;

Geçmişi okumadan sizlere yazayım dedim..
Çarşamaba günü sabah sipnal anestezi ile sezeryan olucam inşallah.. Bugün NST sonucum iyiyidi ama suyumda önemli azalma olmuş. Doktorum bebek hareketlerine dikkat et acil bişey olursa gel dedi..
Bizden böyle..
Garip bir heyecan, garip bir telaş var ..
hadi gözün aydın tanselim biliyodum bu çarşamba olcağını güselm hayırlı haberlerle dön heyecan yapma mis kokulun yarın koynunda olcak :utan: rabbim ağrısız sızısız doğum nasip etsin

günaydın kızlar,
yeni haberler olmuş, little ın yavrusu da gelmiş, maşallah, Allah nazarlardan saklasın...
inşallah bebekler çoğalıyo cnm benim darısı bizlerin başına inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
lilacsm harbiden bebeğe isim koymadınız dimi bak koyunca bilgir yakuşuklu oğlunun adı boş kaldı tabloda
ne yapıyo bakalım can parem

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...

amaninnnnnnnnnnn.... diyodu zaten gecen kurtuldum bu sefer kesin dogurtur beni diye..ehehhe...:huhuu:

cok sevindimm.. 41 kere masallah.. Allah analı-babalı saglık ve hayırla büyütsün insallah..:utan::utan::utan:

günaydın kızlar,

senin oglusuna da maşallah annesi cok tatlı cıkmış...minnoş ya... insallah persembeyede ben dogurucam hayırlısıyla.........:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amaninnnnnnnnnnn.... diyodu zaten gecen kurtuldum bu sefer kesin dogurtur beni diye..ehehhe...:huhuu:

cok sevindimm.. 41 kere masallah.. Allah analı-babalı saglık ve hayırla büyütsün insallah..:utan::utan::utan:

senin oglusuna da maşallah annesi cok tatlı cıkmış...minnoş ya... insallah persembeyede ben dogurucam hayırlısıyla.........:huhuu:

PİKOŞ KIZ GÜNAYDIN 4.SIRAYI 6 YA ATTIN YA KIZZZ

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar