2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hoşgeldin laylammm.hay maşallah tosuna yaa kuzucuk geliyor tam desene sanırım en zayıf bebelerini ecrin,ben tuğbişim doğurcaz hadi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar yeter...

evet teyzesi iri bir bebek o yüzden acayip baskı yapıyor heryerime önemli olan sağlıkları doğunca öyle hızlı kilo alıyorlarki inanamıyorsun aslıcım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

evet teyzesi iri bir bebek o yüzden acayip baskı yapıyor heryerime önemli olan sağlıkları doğunca öyle hızlı kilo alıyorlarki inanamıyorsun aslıcım

yavrum yaaa yerim onun poposunu pipisini ben:Dmaşallah maşallahhhhhhhhh
ya en az 3 kg doğsa en azından eti sarkık olmazdı zaten korkarım ben yeni doğmuş bebekten bir yeri çıkacak gibi gelir zayıf bebekte daha çok zorlanırım diye korkuyorum..evet zayıf doğanlar daha hızlı kg alırlarmış sen gibi tecrübeli annelerin hepsi aynısını dedi canımm bakalım yaşayıp görcez artık:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
vallamı diyon ozaman plaketin ve çiçeğini adresine yolluyorum canım 1.belli oldu 2.kim:):):)

10 gündür böyleyim Aslı, dehşet birşey, tuvaletten çıkamıyorum resmen:D arkadaşım anlatmıştı, çok güldüm, herhalde başıma geleceğindenmiş...

bir arkadaşı hamileyken gece o kadar çok tuvalet ihtiyacı oluyormuşki, yatağa gitmesiyle gelmesi bir oluyormuş. allahtan lavabo klozete yakın da, kolumun üstüne kafamı koyup arada kestiriyorum diyormuş :cokkomik: çok gülmüştüm, ben de yok çok şükür demiştim, ah ahhhhhhhhhhhh :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aman da aman taze anne gelmiş :D _HaYaTiM_ :utan:
Hislerini aktar, aktar bize anacım nolur :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay ne iyi adam Aslı, hediyeleri geç adam ağlamış yaa :(
Allah daha çok versin ona da inşallah, merhametli adammış..Canım sen de güle güle kullan hediyeleri.
Ben de evlenirken çok koymuştu babasızlık, şimdi torununu da görsün isterdim ama inanıyorum gördüklerine, Allah yerlerinde rahat ettirsin inşallah.
yaa siz beni neden duygusala bağlıyonuz yine açtım çeşmeleri rabbim mekanlarını cennet eylesin allah kımseyi anasız babasız evlatsız bırakmasın
evet ben elini öpmek için kalktım öptürmedi elini sarıldı bana yanaklarımdan öptüm sonrada sonra baktım gözleri dolo dolu olmuş onu öyle görünce ben hepten saldım ne var ne yoksa zaten doluyum bu aralar azom yaa..evet hediye asla önemli değil hemde asla ama kendi babaannesi bile bir çöp örmemişken kadıncağazın okadar hediye içinde el örgüsü hırkası,yelekleri görünce bir kez daha ağladım biliyormusun ağır geliyor vurdumduymazlıkları bazılarının artık bak 3 gündür hastayım ve biliyorlar eşim söylemiş 1 allahın kuluda arayıp sormadı durumumu nasıl oldun diye rabbim herşeyi görüyor biliyor işte
aslı kızzz o patronundan allah kat be kat razı olsun yüreği aydınlık insanmış helal olsun dediğin gibi önemli olan kıyafet vs değil onu düşünüp seni çağırmasıymış kız daha benim babam bir adet tulum almış adam diill duy baba duyyy sen tencere kaşık fırın ayakkabılık onlarla uğraş bak elin patronları torunlarına neler alıyolarr :(
sana anlatayımda içimde kalmasın azo valla istersen yorum yapmada gülüm sen bilirsin birilerine anlatıp paylaşınca rahatlıyorum çünkü...geçen hafta anneme demişki kyınvalide haftaya günüm var dışardan pasta-kurabiye vs almak bu günde yasak aslıya desem bir çeşit bir şey yaparmıki demiş annemde ben aslının adına konuşamam ona sorarsın demiş konuyu kapatmış..ben şimdi ne deyim allah aşkına azo bana bir güne bir gün neyin var bir şeyin eksikmi yapacağım bir şey varmı diye sormayan bir kadın birde yüzlü yüzlü benden pasta çörek istiyor üstelik şu halimle inanabiliyormusun..annemde diyorki bana duyuruyordur o senin yapmayacağını biliyordur dedi eğer dedim elini hamura sürersen anne bir daha seninle konuşmam dedim bu kadar gaddar yaptılar beni insanlıktan çıkıyorum bazen bunlar yüzünden
iyi demişin annene yüzsüzlüğe bak kadındaki
şimdilik tatsızlık çıkmasın istiyorum ama artık zor danaıyorum canım sabrım kalmadı artık ben sustukça kocamın hatrına kendilerini iyice bişey sandılar..ama yeri gelecek adım gibi eminim içimde hiç birini tutmayacam sabırda bir yerde tükeniyor neticede..kusura bakma bacım senide daralttım
yok güselim hiç terbiyeni bozma en güsleini susmakla yapyıosun balım allahta ona evlatlarında göstercek bunu bak gör
Merhaba kizlar gecmisi okumaya kalktim ama malum kizim cizgi film izlerken yaziyorum cizgi filmi bitince bana saricak bende okucam bende yazicam diye oyuzden yazayim hemen dedim :) nabersiniz? hosgeldin diyen demeyen herkese tsk ederim bu arada
selam cnm hoşgeldin aramıza yehu benden küçük bebeği olan biri geldi:evet: mutlu oldum aslı ile aramızda kaldınnn allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin 2.kızınmış maşallah
aa süper ne güzel işte önemli olan ilk önce sağlıklı olmaları sonra istediğin gibi olması çok çok güzel canım..
benim annemde hep bekarken uzun boylu bir kocam olsun 2 de kızım olsun dermiş rahmetli babamın boyu 1,94 idi,ve 2 kızları olmuş annemin duası tutmuş yani:):)rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah
annen ne kadar temiz kalpliymiş demekki aslım kokoş teyzem benim yirim onu benn benimkinin yanından geliyorum kadın evde bile süslü yarabbim gözlerinde yeşil kalemlerlen geziyo bakımlı bide beni görsen paspal bir haldeyim
kısık sesimle babuşumla konuşmaya çalıştım kızlar canım yaa ilk başta tanıyamamış haliyle ee birde bende ses çıkmayınca:):)
neyse birazdan gelecem inşallah eve yeni geldim dedi kızımızında resmini ekleyecekmiş hem doğum nasıl gerçekleşti anlatacak allahın izniyle ayrılmayın .......AZ SONRA.....:):):)
Aferin kız benim yapmadığımı yapmışın babuuşum gelsinde bir konuşak özledikk
Evet yurtdışı hep normal doğumdan yana..Şükür benim doktor da öyle.41. haftaya kadar bir sıkıntı çıkmazsa bekleyecek.

Ayyyy süpersin Aslım çok merak ediyorum kızını ya..Ben bi süpürge tutayım eve az hareket olsun bana gelirim yine bakmaya.
arkadaş 5 dk boş durmazmısın sen yaa tez canlılık damarında var sayende kuzey yürümeden temizlik işleriyle ilgilenecek :D senden göre göre
selam kızlar bizde doktordan geldik bebişim 3015g olmuş maşallah sorun yok ama bol bol istirahat edeceksin dedi hala 2 hafta önde gidiyoruz bebek iri olduğundan iki kat yorar seni dedi kafası aşağıya inmiş birde hareketliydi çekik gözlü kuzum :)bu arada odaları gezdim suid odayı çok beğendim odurma odası var gelen bebeğin yanında değil orda oturuyormuş doğum tarihi belli olunca rezerve edeceğiz 2 hafta sonra tekrar gideceem bu gidişle 4 kg yakın doğuracam tosunumu bizden bu kadar

oyyyy maşallah kız layla ne yiyon bacımmm 3-4 gün önden gidiyon 3 kg geçmiş bebişko maşallah sübannallah kız sen normal doğurma bacım çok ayakta kalıp ney yorma kendini yoksa oğlan çıkarcak camdan kafayı
Oyyy tosun tosun :D Maşallah laylacım ne güzel kafası da inmiş, bizimkisi koca kafalı anam :D
seninki sana nazaran bi o kadar rahat bebek azom sen telaşlandıkça o totoyu yayıyor kime çekti bu bebe sence?
ben klozetten kalkamadan çişim geliyor aslı nabeeeeeeeeer? :deli: şaka gibin...

laylam maşallah tosununa

o iş bende oluyor littecim aslında neden oluyor diyim size klozetli tuvaletter mesaneyi tam boşaltırtamıyo bize ondan çok çabuk çişimiz geliyo alaturka wc kullandığımızda dizler idrar torbasını sıkıştırıp içindeki tüm idrarı boşaltmamızı sağlıyor aslında çok sağlıksız yaşıyoruz kızçeler kocalarımız bile bu sebepten prostat olabilirler

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

yaa siz beni neden duygusala bağlıyonuz yine açtım çeşmeleri rabbim mekanlarını cennet eylesin allah kımseyi anasız babasız evlatsız bırakmasın

o iş bende oluyor littecim aslında neden oluyor diyim size klozetli tuvaletter mesaneyi tam boşaltırtamıyo bize ondan çok çabuk çişimiz geliyo alaturka wc kullandığımızda dizler idrar torbasını sıkıştırıp içindeki tüm idrarı boşaltmamızı sağlıyor aslında çok sağlıksız yaşıyoruz kızçeler kocalarımız bile bu sebepten prostat olabilirler

valla yavrum şuanda o alaturkayı kullandığım heran banyo yapmam lazım, zira oturduğum yerde kalırım :D ayyh çok iğrenç oldum. ama eğilmeyi beceremiyorum, çocuk aşağı çekiyor, popo aşağı çekiyor, çekimime tuvalet dayanmaz :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

arkadaş 5 dk boş durmazmısın sen yaa tez canlılık damarında var sayende kuzey yürümeden temizlik işleriyle ilgilenecek :D senden göre göre

seninki sana nazaran bi o kadar rahat bebek azom sen telaşlandıkça o totoyu yayıyor kime çekti bu bebe sence?

Amin kuzum inşallah..Valla ben de duygusalım bugün, az önce bi çocuk şarkısında ağlarken buldum kendimi şarkı da hareketliydi ha :D
Bu benim oğlan babasına çekti dicem de, benim kocada çalışkandır öyle yayılmaz ama çözemedim gitti, şahsına münasır zaar bu velet:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

oyyyy maşallah kız layla ne yiyon bacımmm 3-4 gün önden gidiyon 3 kg geçmiş bebişko maşallah sübannallah kız sen normal doğurma bacım çok ayakta kalıp ney yorma kendini yoksa oğlan çıkarcak camdan kafayı

kız ne yiyeyim herkesin yediğinden bi fazla günllük yarım lt süt içiyorum ve kefir o kadar beyaz ekmek bile yemiyorum tuğbiş normal yapmıcam kafası dursun içerde çıkarmasın çocuğu etkileme:))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla yavrum şuanda o alaturkayı kullandığım heran banyo yapmam lazım, zira oturduğum yerde kalırım :D ayyh çok iğrenç oldum. ama eğilmeyi beceremiyorum, çocuk aşağı çekiyor, popo aşağı çekiyor, çekimime tuvalet dayanmaz :cokkomik:

hehehe bu doğru bak şu halde epey zorlanırdık ama sağlıklı olan buymuş hatta şunu duymuştum ne kadar doğrudur bilemem zinhar din adamı değilim peygamber efendimiz bile tuvaletini yaparken sağ dizinin üstüne daha çok verirmiş ağırlığını ki meshane tamamen boşalsın biz yine iyiyiz bacım kocalar daha fena idrar torbasında kala kala adamlar belli bir yaştan sonra ıdrar kaçırıyolar sonrası prostat işte

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yavrum yaaa yerim onun poposunu pipisini ben:Dmaşallah maşallahhhhhhhhh
ya en az 3 kg doğsa en azından eti sarkık olmazdı zaten korkarım ben yeni doğmuş bebekten bir yeri çıkacak gibi gelir zayıf bebekte daha çok zorlanırım diye korkuyorum..evet zayıf doğanlar daha hızlı kg alırlarmış sen gibi tecrübeli annelerin hepsi aynısını dedi canımm bakalım yaşayıp görcez artık:)

ilk oğlum 3500 kğ doğdu birde 41 haftalık yüzü yaşlılar gibi sarkıktı hastanedeki hemşire bu bebek çok kilo alacak demişti öylede oldu 4 aylıkken biz 6-7 aylık giyisiler giydiriyorduk tosun gibi olmuştu:cokkomik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar nasılsınız ?? varmı taze annelerimizden hic haber ?? oyle bi mayışık durumdayım ki gozumu kapasam uyurum aksama kadar :uyku:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
Nasılsınız? Yaramaz bir durum yoktur inşalalh geçmişi okuyamadım..
Bugün NST ye girdim şükürler olsun sorun yok.. Bugün belim tutuldu galiba.acayip ağrıyor. NST de hiç sancı çıkmadı ama bebişim hareketliydi. Sabah öyle bir kahvaltı yapıp gitmiştimki resmen yerinde durmadı..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ilk oğlum 3500 kğ doğdu birde 41 haftalık yüzü yaşlılar gibi sarkıktı hastanedeki hemşire bu bebek çok kilo alacak demişti öylede oldu 4 aylıkken biz 6-7 aylık giyisiler giydiriyorduk tosun gibi olmuştu:cokkomik:

demekki o kg ilede alakaı değil değilmi laylam hayırlısı olsun yaa ne deyim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar nasılsınız ?? varmı taze annelerimizden hic haber ?? oyle bi mayışık durumdayım ki gozumu kapasam uyurum aksama kadar :uyku:

Merhaba Kızlar;
Nasılsınız? Yaramaz bir durum yoktur inşalalh geçmişi okuyamadım..
Bugün NST ye girdim şükürler olsun sorun yok.. Bugün belim tutuldu galiba.acayip ağrıyor. NST de hiç sancı çıkmadı ama bebişim hareketliydi. Sabah öyle bir kahvaltı yapıp gitmiştimki resmen yerinde durmadı..

Hoşgeldiniz kızlar :sila::sila:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Amin kuzum inşallah..Valla ben de duygusalım bugün, az önce bi çocuk şarkısında ağlarken buldum kendimi şarkı da hareketliydi ha :D
Bu benim oğlan babasına çekti dicem de, benim kocada çalışkandır öyle yayılmaz ama çözemedim gitti, şahsına münasır zaar bu velet:D
süpersin azo heee valla bilmiyorum anacım bu çocuk müthiş kafasına buyruk olcak relex delikanlı kuzey :D yirim pipisini teyzesi kurban onun jıpon göslerine yayıl oğlum içerde ananı çatlat merakından

kız ne yiyeyim herkesin yediğinden bi fazla günllük yarım lt süt içiyorum ve kefir o kadar beyaz ekmek bile yemiyorum tuğbiş normal yapmıcam kafası dursun içerde çıkarmasın çocuğu etkileme:))

kefirrr heh buldum aferin kız o yapmıştır bebeği iri kızlar acil koşun kefireee dalın çok sağlıklı bak ben hiç içmedim hamilelik boyunca çok severim normalde bu akşam itibariyle başlıyorummm
bencede kayra bey dursun daha

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa işte tuğbişim öyle canımı sıktı kayınvalidem ama ben naptım allaha havale ettim:):)
tanselim hoşgeldin bebişim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar