2012 Şubat Anneleri

calla

Üye
Tepki
20
e cok az kalmis senin masallah..
ben 32. hafta sonunda dra gittigimde bagirsaklarindaki mekonyum (ilk kakasi) erken olustugunu plasentada olgunlasma belirtileri oldugunu ve bebegin cok assada oldugunu soylemisti drum. dikkat edicez 35. haftayi bitirmemiz lazim ciger gelisimi icin felan demisti. cok sukur suan 35. haftadayim iki gunde bir yaptigim islerimi haftada bir yapiyorum kizi mumkun mertebe kucakta gezdirmiyorum (17kilo). ama is yaptigim yada kizla cok ugrastigim gunun aksami yerimden kalkamiyorum kasilmalar assaya dogru basinc hissi kasik agrisi felan.. haftaya carsa,mba kontrol var bakalim alttan bidaha muayne edicek durum neymis

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Eşin seni anlıyorsa gerisi hikaye canım ya valla..Ne daraltması aşkolsun, şurda sizinle muhabbet edince vakit geçiyor valla.Yoksa afakanlar basıyor evde bana, duvarlar üstüme üstüme geliyor.

Merhaba canım iyi olmaya çalışıyoruz valla işten çıkıp eve tıkıldım ben fenalık geçiriyorum :) Sen nasılsın görüşmeyeli?

şükürler olsunki o kimin ne olduğunu çok iyi biliyor..bir defa bile savunamadı annesi ve ablasını bana çünkü oda biliyor herşeyin farkında ve dediğin gibi en önemlisi benim ne olursa olsun yanımda..tam tersi olsaydı ozaman hiç çkemezdim ya allah biliyor

calla

Üye
Tepki
20
bide son iki haftadir ellerim ayaklarim sismeye basladi kizimda da cok sismisti ayakkabilarim zor oluyor ayagima yuzuklerim felan olmuyor karincalaniyor ellerim ayaklarim.. zor zamanlar basladi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
e cok az kalmis senin masallah..
ben 32. hafta sonunda dra gittigimde bagirsaklarindaki mekonyum (ilk kakasi) erken olustugunu plasentada olgunlasma belirtileri oldugunu ve bebegin cok assada oldugunu soylemisti drum. dikkat edicez 35. haftayi bitirmemiz lazim ciger gelisimi icin felan demisti. cok sukur suan 35. haftadayim iki gunde bir yaptigim islerimi haftada bir yapiyorum kizi mumkun mertebe kucakta gezdirmiyorum (17kilo). ama is yaptigim yada kizla cok ugrastigim gunun aksami yerimden kalkamiyorum kasilmalar assaya dogru basinc hissi kasik agrisi felan.. haftaya carsa,mba kontrol var bakalim alttan bidaha muayne edicek durum neymis

Ay canım senin işin daha zor, ilk hamilelikte yayılıp yatabiliyorsun ama ikinci de ilk çocuğun bakımı, yemesi dinlenme fırsatın zor oluyor.Allah'a şükür prematüre doğma riskini atlatmışsın canım.Ben alttan muayenemi dün oldum daha başı yerleşmemiş.

calla

Üye
Tepki
20
Ay canım senin işin daha zor, ilk hamilelikte yayılıp yatabiliyorsun ama ikinci de ilk çocuğun bakımı, yemesi dinlenme fırsatın zor oluyor.Allah'a şükür prematüre doğma riskini atlatmışsın canım.Ben alttan muayenemi dün oldum daha başı yerleşmemiş.

öyle öyle zaten okdr assada olmasinin nedeni muhtemelen kizimi cok kucakta gezdirmem yikamam geceleri cis olayi vs .. hic aman ben hamileyim diye yayilamadim. ama yavas yavas zorlasmaya basladi. Elaya hamileyken oglene kdr uyurdum yatarr yuvarlanirdim 26kilo almistim :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öyle öyle zaten okdr assada olmasinin nedeni muhtemelen kizimi cok kucakta gezdirmem yikamam geceleri cis olayi vs .. hic aman ben hamileyim diye yayilamadim. ama yavas yavas zorlasmaya basladi. Elaya hamileyken oglene kdr uyurdum yatarr yuvarlanirdim 26kilo almistim :eek:ys:

Hehe aynı ben :D 25 kilo da ben aldım :eek:ys:

calla

Üye
Tepki
20
Hehe aynı ben :D 25 kilo da ben aldım :eek:ys:

olsun verirsin onemli olan dogurduktan sonra sutum olsun diye cok yememen.. ben hic sutum olsun diye abanmadim yemege bol su ictim 1yil emzirdim kendi istegimle biraktim sutum daha coktu..zaten bebisin sorumlulugu uykusuz geceler heleki emeklemeye yurumeye baslayinca pesinde kosturmalar bide emziriyorsan gidiyor hepsi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Selam.. zaten ilk defa giriyorum buraya kadinlar******nden taniyorum bikac arkadasi. evet 2009 nisan dogumlu bir kizim var simdi ikinci kizima hamileyim adim Cagla

anladım canım..
maşallah kuzularına 2.kızın oluyor bunla beraber heralde ne güzel bir annein mutlaka kızı olmalı derler sen duble yapmışsın:):)rabbim hayırlı uzun ömürler versin ikisinede inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
olsun verirsin onemli olan dogurduktan sonra sutum olsun diye cok yememen.. ben hic sutum olsun diye abanmadim yemege bol su ictim 1yil emzirdim kendi istegimle biraktim sutum daha coktu..zaten bebisin sorumlulugu uykusuz geceler heleki emeklemeye yurumeye baslayinca pesinde kosturmalar bide emziriyorsan gidiyor hepsi

Ben de nasılsa veririm diyip yedim de yedim :D Spora da gidicem inşallah..Dediğin gibi süt olsun diye tıkınmamak lazım, lohusa iken alınan kilolar daha zor veriliyormuş..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anladım canım..
maşallah kuzularına 2.kızın oluyor bunla beraber heralde ne güzel bir annein mutlaka kızı olmalı derler sen duble yapmışsın:):)rabbim hayırlı uzun ömürler versin ikisinede inşallah

Heee, hatta şöyle derlermiş;
Eğer bir kadın şanslı ise ilk bebeği "kız olur"..Eğer o kız bebekte şanslı ise ilk kardeşi "kız" olur :D
Oğlum duymasın tabisi :D

calla

Üye
Tepki
20
anladım canım..

tesekkur ederim amin.. oglan cocugu istemiyordum zaten Allah kalbime göre verdi:) hep hayalimdir bir kiz kardesim olmasi eksikligini cok gördüm ama kizlarim insallah benim yasiyamadigimi yasicaklar..

calla

Üye
Tepki
20
Ben de nasılsa veririm diyip yedim de yedim :D Spora da gidicem inşallah..Dediğin gibi süt olsun diye tıkınmamak lazım, lohusa iken alınan kilolar daha zor veriliyormuş..

:) valla benim ödemim coktu galiba kizimda kizim 2aylikken 10kilo kalmisti (16si gitmisti) sonrasida zamanla gitti. hic ozel bise yapmadim spor felan. sadece dikkat ettim hamur isi gece yemekleri beyaz ekmek vs yemedim okdr..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:) valla benim ödemim coktu galiba kizimda kizim 2aylikken 10kilo kalmisti (16si gitmisti) sonrasida zamanla gitti. hic ozel bise yapmadim spor felan. sadece dikkat ettim hamur isi gece yemekleri beyaz ekmek vs yemedim okdr..

Süper, süper darısı başıma :D Normal doğum muydu peki sezeryan mı?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tesekkur ederim amin.. oglan cocugu istemiyordum zaten Allah kalbime göre verdi:) hep hayalimdir bir kiz kardesim olmasi eksikligini cok gördüm ama kizlarim insallah benim yasiyamadigimi yasicaklar..

aa süper ne güzel işte önemli olan ilk önce sağlıklı olmaları sonra istediğin gibi olması çok çok güzel canım..
benim annemde hep bekarken uzun boylu bir kocam olsun 2 de kızım olsun dermiş rahmetli babamın boyu 1,94 idi,ve 2 kızları olmuş annemin duası tutmuş yani:):)rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar