2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

anladım niloşum kolay değil bacım bu dediklerin bende 4 hafta önce oldu bitti anlıyorum seni kimse yokttu yardım etcek çok zorlanmıştım allah yardımcın olsun en azından kardeşin yanında slm söle balım ela sare nasıl kıpırdak kıpırdak dimi biliyomusun niloş bende hemeorid başlangıcı var dün sabah farkettim nohur kadar yarın gamzeye sorcam bakalım üzülüyorum bu duruma
yok cnm yarın 13,00 da randevum sonrasıda 4 şubatta sabah 10da :D

yaaaaaaaaa deme kuzummm yaa kıyamam ben sanaaaişey değildir hamilelikte görülen bişeymişş bu meret
arkadaşımdada oldu ama doğumdan sonra geçtii iç merak etme geçicek inşş
bi sor bakalım gemze ne dicek yaa
ama sıcak buhar üstüne oturma çok ii gelio diye duymuştum canım eğer çok ağrın olursa dene istersenn

ela iyi teyzesii kıpır kıpır bi sorun yok gibi ama sağa sola yatmaktan kalçalarım resmen parçalandı çok ağrıyo yaa
bakalım yarın nts ye bağlıcaklarmı bizi çok merak ediyomm

senin kuzunn nasılll hala aklımda asonsördeki tekmesii:)

benide muhtemelen 4 şubatta çağırır cnm inşşşş erkene randevu vardırda alırım görüşürüzz özledimm seniii:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy bu arada bebemizin adına karar verdik sonunda. defne olucek kızcemin ismi nasipse. bugün söylücek esim yarın sekerlerimiz gelir artık. cıkayım ben artıkın, öksürdükce gögsüm acıyo. dr a gitcek enerjim hiç yok. uyuyayım accık. öperim sizi:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaaaaaaaa deme kuzummm yaa kıyamam ben sanaaaişey değildir hamilelikte görülen bişeymişş bu meret
arkadaşımdada oldu ama doğumdan sonra geçtii iç merak etme geçicek inşş
bi sor bakalım gemze ne dicek yaa
ama sıcak buhar üstüne oturma çok ii gelio diye duymuştum canım eğer çok ağrın olursa dene istersenn

ela iyi teyzesii kıpır kıpır bi sorun yok gibi ama sağa sola yatmaktan kalçalarım resmen parçalandı çok ağrıyo yaa
bakalım yarın nts ye bağlıcaklarmı bizi çok merak ediyomm

senin kuzunn nasılll hala aklımda asonsördeki tekmesiii???

benide muhtemelen 4 şubatta çağırır cnm inşşşş erkene randevu vardırda alırım görüşürüzz özledimm seniii:)

ya sorma öyleymiş bende araştırdım sancım ağrım yok şükür kanamasıda yok öle ama işte dışarı çıkmış azcık bişi inşallah geçer normal doğumda sorcam bakalım bende merak ediyorum yarın nstye bağlıycaklarmı alttan muayene etcekmi? süpriz olcak bana
maşallah kıpırdasın bakalım kilosunu boyunu sormayı unutma elanın
eymene gelince asansörde elaya selam vermek istemiştir teyzesi ondan :D
yorma kendini fazla 4 şubata randevu yoktu doğumları çokmuş sabahtan gel dedi randevuda vermedi aslında 10gibi en geç gelmiş olun araya alcam sizi dedi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar az önce büyük patronum çağırdı beni odasına neyse gittim bende sandımki iş verecek otur bakalım dedi masasının altından bir sürü poşet çıkardı bunlar senin ve kızının babanın yerinde olamam ama baban almış gibi farzet güle güle giydir kızına dedi sonra gözlerime baktı ağlamaya başladı sonra kalktım yerimden o ağladı ben ağladım çok farklı bir şeymiş meğer baba şevkatini ne kadar çok özlemişim bugün tam 6 ay oldu babamın kokusundan sesinden mahrum olalı daha iyi anladım rabbim gönlüne göre versin herkesin yaa nasıl mutlu etti beni anlatamam size aldığı hediyeler evet çok güzel ama düşünmesi bile yeter

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar az önce büyük patronum çağırdı beni odasına neyse gittim bende sandımki iş verecek otur bakalım dedi masasının altından bir sürü poşet çıkardı bunlar senin ve kızının babanın yerinde olamam ama baban almış gibi farzet güle güle giydir kızına dedi sonra gözlerime baktı ağlamaya başladı sonra kalktım yerimden o ağladı ben ağladım çok farklı bir şeymiş meğer baba şevkatini ne kadar çok özlemişim bugün tam 6 ay oldu babamın kokusundan sesinden mahrum olalı daha iyi anladım rabbim gönlüne göre versin herkesin yaa nasıl mutlu etti beni anlatamam size aldığı hediyeler evet çok güzel ama düşünmesi bile yeter

Ay ne iyi adam Aslı, hediyeleri geç adam ağlamış yaa :(
Allah daha çok versin ona da inşallah, merhametli adammış..Canım sen de güle güle kullan hediyeleri.
Ben de evlenirken çok koymuştu babasızlık, şimdi torununu da görsün isterdim ama inanıyorum gördüklerine, Allah yerlerinde rahat ettirsin inşallah.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

ya sorma öyleymiş bende araştırdım sancım ağrım yok şükür kanamasıda yok öle ama işte dışarı çıkmış azcık bişi inşallah geçer normal doğumda sorcam bakalım bende merak ediyorum yarın nstye bağlıycaklarmı alttan muayene etcekmi? süpriz olcak bana
maşallah kıpırdasın bakalım kilosunu boyunu sormayı unutma elanın
eymene gelince asansörde elaya selam vermek istemiştir teyzesi ondan :D
yorma kendini fazla 4 şubata randevu yoktu doğumları çokmuş sabahtan gel dedi randevuda vermedi aslında 10gibi en geç gelmiş olun araya alcam sizi dedi

hımmmm tamamm cnmm inş görüşürüzzz

afiyett bal şeker olsun inşşş eymene yağ olsun bol bollll

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

offffffff ya böle iyi patronlar kaldımı hala yaaa
Allah razı olsun seni düşünmesi mutlu etmesi yeterr beeehelal olsun adama

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ay ne iyi adam Aslı, hediyeleri geç adam ağlamış yaa :(
Allah daha çok versin ona da inşallah, merhametli adammış..Canım sen de güle güle kullan hediyeleri.
Ben de evlenirken çok koymuştu babasızlık, şimdi torununu da görsün isterdim ama inanıyorum gördüklerine, Allah yerlerinde rahat ettirsin inşallah.

evet ben elini öpmek için kalktım öptürmedi elini sarıldı bana yanaklarımdan öptüm sonrada sonra baktım gözleri dolo dolu olmuş onu öyle görünce ben hepten saldım ne var ne yoksa zaten doluyum bu aralar azom yaa..evet hediye asla önemli değil hemde asla ama kendi babaannesi bile bir çöp örmemişken kadıncağazın okadar hediye içinde el örgüsü hırkası,yelekleri görünce bir kez daha ağladım biliyormusun ağır geliyor vurdumduymazlıkları bazılarının artık bak 3 gündür hastayım ve biliyorlar eşim söylemiş 1 allahın kuluda arayıp sormadı durumumu nasıl oldun diye rabbim herşeyi görüyor biliyor işte

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
offffffff ya böle iyi patronlar kaldımı hala yaaa
Allah razı olsun seni düşünmesi mutlu etmesi yeterr beeehelal olsun adama

benim 3 tane patronum var çok ortaklı anonim bir şirketteyim ben canım ama mustafa amcamın yeri ayrıdır herzaman çok merhametlidir allahta onun gönlüne göre versin inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bende çıkıomm
öpüom hepinizi
Allaha emanet olun

Hoşçakal canım, sen de Allah'a emanet ol bebişinle :)

evet ben elini öpmek için kalktım öptürmedi elini sarıldı bana yanaklarımdan öptüm sonrada sonra baktım gözleri dolo dolu olmuş onu öyle görünce ben hepten saldım ne var ne yoksa zaten doluyum bu aralar azom yaa..evet hediye asla önemli değil hemde asla ama kendi babaannesi bile bir çöp örmemişken kadıncağazın okadar hediye içinde el örgüsü hırkası,yelekleri görünce bir kez daha ağladım biliyormusun ağır geliyor vurdumduymazlıkları bazılarının artık bak 3 gündür hastayım ve biliyorlar eşim söylemiş 1 allahın kuluda arayıp sormadı durumumu nasıl oldun diye rabbim herşeyi görüyor biliyor işte

:( Olsun o aramayanları gün gelir sen aramazsın, elbet işleri düşer.O zaman söylersin lafını.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Geçmiş olsun Lidılcım. Benim de 2 gündür sabahları çok kötü bir mide bulantım var, mide özsuyumu çıkarıyorum ve sürekli büyük abdestim var gibi wc deyim. Zati çiş mevzuuna hiç girmiyom maşallah bitmeyen çiş yapmışlar bana :D :D

Devlet hastanesinde kadın doğumcu nasıl kalmamış yaaa? Okuyunca şok oldum. Allah korusun da bu çok büyük bir sorumsuzluk ve sorun. Ne yapacakmış doğumu gelenler? ? :( :(

valla bir de burası karadeniz, doğu şartlarını düşünemiyorum. hadi bizim imkanımız var, başka yerlere gidebiliyoruz, gidemeyenler ne yapacak? devlet, doktorları muayenehane mi hastane mi ikileminde bırakırsa olacağı bu

gerçi aile hekimimiz de olan diğer komşum anlatmıştı. doktor yüzü görmeden doğuranlar varmış onların gittiği köylerde. şu aile hekimlerinin hamilelik takibi bu insanların işine yaradı, iyi oldu diyordu :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hoşçakal canım, sen de Allah'a emanet ol bebişinle :)

:( Olsun o aramayanları gün gelir sen aramazsın, elbet işleri düşer.O zaman söylersin lafını.

sana anlatayımda içimde kalmasın azo valla istersen yorum yapmada gülüm sen bilirsin birilerine anlatıp paylaşınca rahatlıyorum çünkü...geçen hafta anneme demişki kyınvalide haftaya günüm var dışardan pasta-kurabiye vs almak bu günde yasak aslıya desem bir çeşit bir şey yaparmıki demiş annemde ben aslının adına konuşamam ona sorarsın demiş konuyu kapatmış..ben şimdi ne deyim allah aşkına azo bana bir güne bir gün neyin var bir şeyin eksikmi yapacağım bir şey varmı diye sormayan bir kadın birde yüzlü yüzlü benden pasta çörek istiyor üstelik şu halimle inanabiliyormusun..annemde diyorki bana duyuruyordur o senin yapmayacağını biliyordur dedi eğer dedim elini hamura sürersen anne bir daha seninle konuşmam dedim bu kadar gaddar yaptılar beni insanlıktan çıkıyorum bazen bunlar yüzünden

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sana anlatayımda içimde kalmasın azo valla istersen yorum yapmada gülüm sen bilirsin birilerine anlatıp paylaşınca rahatlıyorum çünkü...geçen hafta anneme demişki kyınvalide haftaya günüm var dışardan pasta-kurabiye vs almak bu günde yasak aslıya desem bir çeşit bir şey yaparmıki demiş annemde ben aslının adına konuşamam ona sorarsın demiş konuyu kapatmış..ben şimdi ne deyim allah aşkına azo bana bir güne bir gün neyin var bir şeyin eksikmi yapacağım bir şey varmı diye sormayan bir kadın birde yüzlü yüzlü benden pasta çörek istiyor üstelik şu halimle inanabiliyormusun..annemde diyorki bana duyuruyordur o senin yapmayacağını biliyordur dedi eğer dedim elini hamura sürersen anne bir daha seninle konuşmam dedim bu kadar gaddar yaptılar beni insanlıktan çıkıyorum bazen bunlar yüzünden

Valla çok haklısın Aslı, ben olsam sessiz kalamazdım sen yine sessizliğini korumuşsun, annende aynı şekilde..
Hem çalışıyorsun hem hamilesin, bir de onun gününe bi çeşit pasta yapacaksın, oldu...Bu insan kullanmaktır, ezdirme kendini..Sorarsa da dersin zaten yorgun geliyorum işten evde yemeğimi anca yapıyorum diye..

calla

Üye
Tepki
20
hosgeldin cnmmm..:utan: gecmiş olsun kuzuna da. allah yardımcınız olsun..:ninni:

tesekkur ederim..

günaydın kızlarr.. sabah 5 ten beri ayaktayım. en son kalktım salona geldim artık. üsütmem iice gribe döndü sanırsam. burnum tıkandı yine. cigerlerimden de hırıltı geliyo masallah. öksürdükce acıyo. bogazlarım da orta halli. simdi dogursam cocuk ilk mikrobunu benden alıcak :mendil: accık da kasıklarım agrıyo artık cocuktan mı aksırıp tıksırmaktan mı bilemiyorum.. :ates:

cok gecmis olsun insallah duzelmeden dogum olmaz.. dogum icin güce ihtiyacin olacak

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Valla çok haklısın Aslı, ben olsam sessiz kalamazdım sen yine sessizliğini korumuşsun, annende aynı şekilde..
Hem çalışıyorsun hem hamilesin, bir de onun gününe bi çeşit pasta yapacaksın, oldu...Bu insan kullanmaktır, ezdirme kendini..Sorarsa da dersin zaten yorgun geliyorum işten evde yemeğimi anca yapıyorum diye..

şimdilik tatsızlık çıkmasın istiyorum ama artık zor danaıyorum canım sabrım kalmadı artık ben sustukça kocamın hatrına kendilerini iyice bişey sandılar..ama yeri gelecek adım gibi eminim içimde hiç birini tutmayacam sabırda bir yerde tükeniyor neticede..kusura bakma bacım senide daralttım

calla

Üye
Tepki
20
Merhaba kizlar gecmisi okumaya kalktim ama malum kizim cizgi film izlerken yaziyorum cizgi filmi bitince bana saricak bende okucam bende yazicam diye oyuzden yazayim hemen dedim :) nabersiniz? hosgeldin diyen demeyen herkese tsk ederim bu arada

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Merhaba kizlar gecmisi okumaya kalktim ama malum kizim cizgi film izlerken yaziyorum cizgi filmi bitince bana saricak bende okucam bende yazicam diye oyuzden yazayim hemen dedim :) nabersiniz? hosgeldin diyen demeyen herkese tsk ederim bu arada

selam canım.kusura bakma ben seni yeni görüyorum sanırım hoşgeldin..2.bebeğine hamilesin sanırım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
şimdilik tatsızlık çıkmasın istiyorum ama artık zor danaıyorum canım sabrım kalmadı artık ben sustukça kocamın hatrına kendilerini iyice bişey sandılar..ama yeri gelecek adım gibi eminim içimde hiç birini tutmayacam sabırda bir yerde tükeniyor neticede..kusura bakma bacım senide daralttım

Eşin seni anlıyorsa gerisi hikaye canım ya valla..Ne daraltması aşkolsun, şurda sizinle muhabbet edince vakit geçiyor valla.Yoksa afakanlar basıyor evde bana, duvarlar üstüme üstüme geliyor.

Merhaba canım iyi olmaya çalışıyoruz valla işten çıkıp eve tıkıldım ben fenalık geçiriyorum :) Sen nasılsın görüşmeyeli?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar