2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hadi gözünaydın kuşum yine doğuramadın ben gibi :D
Maşallah çıkık dudişliye :)

seeenden ötürüü,, sendennn ötürüüüü.. sen dünn doguruyom desen bugün bende doguruyom dicektimm..:D acmıyosun önümü. en son biz dogurcaz bak .. beklenen 6 subat benim ama nezosun planlarına göre kız gelmezse 4_5 gün daha beklicek. düz hesap 15 subatta dogurtcak beni:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hoş bulduk :)
babuş u biliyom da hayatım ne zaman doğurdu? normal mi sezoş mu, bi anlatıverin kızlar yaa... merak ettim.
sana ne oldu simuş?

Hayatım, spinal sezeryan oldu. Şahin oğlanımız 3200 gibi ve 58 cm doğdu teyzesi. Maşallah subhanallah. Benim NST de kızımın kalp atımları biraz düşük çıktı, 24 saat sonra tekrar yapıldı o daha iyi çıktı. cumartesi bi daha gircez o zaman netleşcek inşallah beklemedeyiz.

Sen anlat asıl. Haberler sende. Neler yapıyorsun? nasılsın? bebek nasıl? neler oldu neler hissettin anlat kız az :D

hee görsen agzı dili aclıktan ölüyo sankim:D37+4 yada 5 cnm tam olarak. biz her hafta yüzü görüyoruz. kanala yerlestiginde görülmezmişş. bizimki girmediginden görünüyo sürekli. valla bilmiyorum nası ölcüyo. karın cevresi yine cok ince dogal olarak. orda hata yoktur sanırım da boyla kilo da sanki bi hata varmıs gibi geldi bana da.

Hmmm... Belki doktorun yanlış ölçüyo olabilir ya da kızımız cidden narindir annesi. Aman sağlıklı olsun da, valla bence boyu kilosu hiiiiiç önemli değil. Hem de hiç...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
uykusuz her gece :sarki:
nasıl geçsin dr larda geçiriyoz, ilk kontrol işitme testi vs... bi de sarılık olduk pek keyfimiz yok :(

Oyy geçmiş olsun..Bizleri de bu işlemler bekliyor..Ama nasıl bi his, ay ne bilim çok merak ediyorum :D

seeenden ötürüü,, sendennn ötürüüüü.. sen dünn doguruyom desen bugün bende doguruyom dicektimm..:D acmıyosun önümü. en son biz dogurcaz bak .. beklenen 6 subat benim ama nezosun planlarına göre kız gelmezse 4_5 gün daha beklicek. düz hesap 15 subatta dogurtcak beni:D

Benden ötürü mü senden ötürü mü :D
Valla benim tokturda 5 şubata kadar bekler, olmadı sezoş artık, sık dişini kız az kaldı valla :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nasıl geçsin dr larda geçiriyoz, ilk kontrol işitme testi vs... bi de sarılık olduk pek keyfimiz yok :(

ayyy kıyamam.. allah tan her bebekte olabilcek bişimiş sarılık.. gecer insallah allah ın izniyle. cok mu aglıyo gece kuzucukk.. acıkıyodur kız napsın minnacık cenesiyle içemiyo ki doya doya:D

azoyla sen ne fenasınız la durun bebeklerinizin gelişmeye ihtiyacı var demekki zuzular bırakın zamnında gelsinler zamanı geçmediki hem telaş yapılcak bişi yok ecrinim sakin relexx görün aydın buda aynı yavuklusu gibin yarabbi nerden buldular birbirlerini 2 zargana :D

yaaa soba gibi kullanıyolar evi desene 2 oda açık diğerleri kapalı kız belkim emeklidirler paraları çıkışmıyodur ama olanda sana oluyo ben tüm evi yakıyorum 70m2 evim ama gelen fatura bugüne dek 200ü geçmedi sıcaklık burda max 2 derece filan sizde düşük die o kadar sanırım

bebemm gelismiyo ki 3 haftadır cok bişi degişmedi:eek:ys: ben de fizik olarak tasıyamıyorum artık. sözüm ona kus kadar ama oturdugum yerden kalkamaz oldum. yuvarlana yuvarlana yasıyorum. önümüzdeki hafta yapsın bakalım catı muayenesini dar falan derse sezos dicem, kiii yine kilo almamıs olursa kesin dicem. suyu esi ii beslenmesinde sorun olmamalı diyo ama cocugun 1 adım ileri gittigi yok. hastahanede ne kadar hamile görüyorum hepsinin bebesi benimkini sollamıs:sinir:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Hayatım, spinal sezeryan oldu. Şahin oğlanımız 3200 gibi ve 58 cm doğdu teyzesi. Maşallah subhanallah. Benim NST de kızımın kalp atımları biraz düşük çıktı, 24 saat sonra tekrar yapıldı o daha iyi çıktı. cumartesi bi daha gircez o zaman netleşcek inşallah beklemedeyiz.

Sen anlat asıl. Haberler sende. Neler yapıyorsun? nasılsın? bebek nasıl? neler oldu neler hissettin anlat kız az :D

Hmmm... Belki doktorun yanlış ölçüyo olabilir ya da kızımız cidden narindir annesi. Aman sağlıklı olsun da, valla bence boyu kilosu hiiiiiç önemli değil. Hem de hiç...

nasıllllllll? 58 cm miiiiii? maşallah maşallah....

darısı sizlere kızlar, biz iyiyiz, sezeryandan sonra yatmadım hiç eve çıkınca, ağrılarım var tabi ama yatacak boyutta değil, kendi işlerimi yapabiliyorum yani... ama ayaklarım acaip şişti..i hamileyken hiç şişmeyen ayaklar davul oldu şu an... normalmiş, narkozu ordan atacakmışız. dr um dün sen deprem geçirdin farkında değilsin dedi...hamilelik deprem etkisi yaratır vücutta dedi... yavaş yavaş kendine gelirsin dedi. ama sormayın birisi bi ters laf etse iki gözü iki çeşmeyim... lohusa sendromuna girmedim diyorum ama bunlar da onun etkisiymiş... 40 gün sonra geçer dedi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam hanımlar...
doğuran var mı????
slm taze anne oğlunu yirim sinin
doğuran hayatım var evet vaktin varsa
https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html
ilk annemiz olaraktan doğum anını şey ettirmeni istiycem senden ve uygun bebeğin resmini taklum sana bişi diyim mi teyzelik iç güdüsündenmidir nedir ama hastanedeki en yakuşuklu en tatlı bebekti bizim oğlan maşallah sübanallah
hoş bulduk :)
babuş u biliyom da hayatım ne zaman doğurdu? normal mi sezoş mu, bi anlatıverin kızlar yaa... merak ettim.
sana ne oldu simuş?
hayatım gündüz 13 sıralarında spinal sezoşla doğurdu oğlu 3130 gr 58 cm emdi keyfi yerinde anneside mutluluktan uçuyodur maşallah bebeklerimize
kıyamam sarılık en çabuk bol bol emzrince geçiyo uyanmasını sağlayıp zorlada olsa emmesini sağlıycan gülşahcım

gelinim erini bekliyo dünür 15inde onla beraber gelcek :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

belkii. radyoloji uzmanıı daha 20 haftalıkken görmüş bu kızın gelecegini. ince narin boylu didi.. boy kısmı tutmucak galiba ama couk kaldı incecik:D bencede önemli degilde içerde gelişmicekse dogsunn ben dısarda daha ii bakarım ona:D
Oyy geçmiş olsun..Bizleri de bu işlemler bekliyor..Ama nasıl bi his, ay ne bilim çok merak ediyorum :D

Benden ötürü mü senden ötürü mü :D
Valla benim tokturda 5 şubata kadar bekler, olmadı sezoş artık, sık dişini kız az kaldı valla :D

senden ötürüü.. cünkü senin haftan benden büyük. abiler evlenmeden kardesler evlenmez ya abi dogmadan kardes te dogmucak:D dimii tamamı 15 gün zati:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hmmm geçmiş olsun tatlım, bu sarılık zaten yenidoğanların büyük kısmında oluyor nedense... Emebiliyor mu annesi?

yaaa soba gibi kullanıyolar evi desene 2 oda açık diğerleri kapalı kız belkim emeklidirler paraları çıkışmıyodur ama olanda sana oluyo ben tüm evi yakıyorum 70m2 evim ama gelen fatura bugüne dek 200ü geçmedi sıcaklık burda max 2 derece filan sizde düşük die o kadar sanırım

Aynen öyle. Geçmişten alışmışlar sobalı ev mantığına. Yaaa yok ne parası yetişmemesi. Sadece bizim apartmanda 2 tane daireleri var. Adam emekli ama halen çalışıyor. Koca bağları bahçeleri var. Diyom size moruklar işte, eski kafalılar. Naaapıcaklarsa paraları pintiler! Şuan ayaklarım buz gibi buuuuuz...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

darısı sizlere kızlar, biz iyiyiz, sezeryandan sonra yatmadım hiç eve çıkınca, ağrılarım var tabi ama yatacak boyutta değil, kendi işlerimi yapabiliyorum yani... ama ayaklarım acaip şişti..i hamileyken hiç şişmeyen ayaklar davul oldu şu an... normalmiş, narkozu ordan atacakmışız. dr um dün sen deprem geçirdin farkında değilsin dedi...hamilelik deprem etkisi yaratır vücutta dedi... yavaş yavaş kendine gelirsin dedi. ama sormayın birisi bi ters laf etse iki gözü iki çeşmeyim... lohusa sendromuna girmedim diyorum ama bunlar da onun etkisiymiş... 40 gün sonra geçer dedi...

annelik hüznüymüs o işte:D kıyamam yaa :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hmmm geçmiş olsun tatlım, bu sarılık zaten yenidoğanların büyük kısmında oluyor nedense... Emebiliyor mu annesi?

Aynen öyle. Geçmişten alışmışlar sobalı ev mantığına. Yaaa yok ne parası yetişmemesi. Sadece bizim apartmanda 2 tane daireleri var. Adam emekli ama halen çalışıyor. Koca bağları bahçeleri var. Diyom size moruklar işte, eski kafalılar. Naaapıcaklarsa paraları pintiler! Şuan ayaklarım buz gibi buuuuuz...

aynı babannem mezara götürcekler parayı sen sağlığına baksan yaa demi ne var yaksan heee ne var gıcık suratlılar

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

slm taze anne oğlunu yirim sinin
doğuran hayatım var evet vaktin varsa
https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html
ilk annemiz olaraktan doğum anını şey ettirmeni istiycem senden ve uygun bebeğin resmini taklum sana bişi diyim mi teyzelik iç güdüsündenmidir nedir ama hastanedeki en yakuşuklu en tatlı bebekti bizim oğlan maşallah sübanallah

hayatım gündüz 13 sıralarında spinal sezoşla doğurdu oğlu 3130 gr 58 cm emdi keyfi yerinde anneside mutluluktan uçuyodur maşallah bebeklerimize

kıyamam sarılık en çabuk bol bol emzrince geçiyo uyanmasını sağlayıp zorlada olsa emmesini sağlıycan gülşahcım

gelinim erini bekliyo dünür 15inde onla beraber gelcek :D

canımmm benim saol teyzesi... pek tatlı bebeğimiz...

internet yok annemlerde vınn la kısa süreli bağlanabiliyorum, eve dönünce yazarım tabii hikayemizi...
hayatım a da maşallah, bebeği baya uzun boylu... ben de spi-epu olmuşum.

başladık yavaş yavaş emmeye çok şükür :)))

kızlar çıkıyorum şimdi, yine uğrarım yarın... hayırlı haberler bekliyoruz sizlerden :))

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

:) Geçer inşallah Lilacscım. Bakalım bu lohusa sendromunu nasıl atlatacağız. Artık onun için de yeni bi başlık açarız :D :D Deli gibi yazar yazar çıkarız :D :D Aman maşallah tek derdin ayaklarının şişliği olsun, narkozu atmak için bol bol sıvı al. Özellikle de su iç. Bu arada dışarda olması nasıl bir duygu? Ben sanki kızım dışarı çıkınca az da olsa burulacakmış, üzülecekmiş gibi hissediyorum. Garip bişe tamam biliyom ama ne biliim yaa anlamadım...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

niloş kız hep evdesin girmiyon nete kaçırırsın tabi ösletiyosun kendini

canımmm benim yaaa evdeyim ama bilionbadana yapıldı üstüne hastalandım derken inan hala toparlanamadım yaa hiç vaktim olmuyo girmeye
şimdi yine çıkıcam çamaşırlar var onları asıcam yerleştirilecekler var mutfakta onşarı yapıcamm Aallahtan kardeşim yanımdada çook yardım ediyo
yarın öbürgün yine bir sürü iş var
mutfakta matkapla yapılacak şeyler var eşim yapacak yine bir sürü pislikk offf
bide çatı izocam döşenecekkk
bu hatasonuda yine çok yoğun geçecek

senin randevun haftaya değilmiydi kuşum yaa???
3 haftada çağırıyo demiştin sanki...
benimde yarın randevum 11.30da

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canımmm benim saol teyzesi... pek tatlı bebeğimiz...

internet yok annemlerde vınn la kısa süreli bağlanabiliyorum, eve dönünce yazarım tabii hikayemizi...
hayatım a da maşallah, bebeği baya uzun boylu... ben de spi-epu olmuşum.

kızlar çıkıyorum şimdi, yine uğrarım yarın... hayırlı haberler bekliyoruz sizlerden :))

yerim onu ben iyi oğlumuza annesi çok şanslı bir bebek o adını koymadınız mı ?koyunca bilgim olsun güncelliycem şimdi tabloda bilgilerini cnm
kendine ii bak öptümmm senide o yakuşuklu taklu dudaklı oğlunuda

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

canımmm senide tebrikederimmm
Allahhh bebişinede uzun hayırlı sağlıklı bi ömür geçirmesini nasip etsinnn
maşallahhh yaa hemen kalkmışsınn ayağaa
bebişinde inşş çabucakk atlatır sarılığınııı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
belkii. radyoloji uzmanıı daha 20 haftalıkken görmüş bu kızın gelecegini. ince narin boylu didi.. boy kısmı tutmucak galiba ama couk kaldı incecik:D bencede önemli degilde içerde gelişmicekse dogsunn ben dısarda daha ii bakarım ona:D

Bakarsın tabi annesi. Olmadı deniz kenarındasın yazın bol bol suya sokarsın d vitamini aldırırsın minnoşa. Ooooooh mis mis :)

aynı babannem mezara götürcekler parayı sen sağlığına baksan yaa demi ne var yaksan heee ne var gıcık suratlılar

:D :D Ay kız pot kırmış gibi hissettim kendimi şuan :D

Oh oh maşallah. Öpüyorum ikinizi de. Allah a emanet olun...

canımmm benim yaaa evdeyim ama bilionbadana yapıldı üstüne hastalandım derken inan hala toparlanamadım yaa hiç vaktim olmuyo girmeye
şimdi yine çıkıcam çamaşırlar var onları asıcam yerleştirilecekler var mutfakta onşarı yapıcamm Aallahtan kardeşim yanımdada çook yardım ediyo

Mannakcım çok kolay gelsin güzelim. Bi ara bizim evde böyleydi her yer heryerde. Valla çok şükür bitti de kurtuldum. Bu arada sen de dikkat et de üşütüp hasta olma. Çünkü ben tam o tadilatlar sırasında bi hastalandım daha da tam düzelemedim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

anladım niloşum kolay değil bacım bu dediklerin bende 4 hafta önce oldu bitti anlıyorum seni kimse yokttu yardım etcek çok zorlanmıştım allah yardımcın olsun en azından kardeşin yanında slm söle balım ela sare nasıl kıpırdak kıpırdak dimi biliyomusun niloş bende hemeorid başlangıcı var dün sabah farkettim nohur kadar yarın gamzeye sorcam bakalım üzülüyorum bu duruma
yok cnm yarın 13,00 da randevum sonrasıda 4 şubatta sabah 10da :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
[

Mannakcım çok kolay gelsin güzelim. Bi ara bizim evde böyleydi her yer heryerde. Valla çok şükür bitti de kurtuldum. Bu arada sen de dikkat et de üşütüp hasta olma. Çünkü ben tam o tadilatlar sırasında bi hastalandım daha da tam düzelemedim...

çoook teşekkür ederimm canım benimmm
bende çabukl atlattım çok şükürrr
inş tekrar etmezzz
bu arada kızınında kalp atışlarının iyi çıkmasınaa çoook sevindimm maşallahhhhhhhhh

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:D :D Ay kız pot kırmış gibi hissettim kendimi şuan :D

yok kız ne pot kırması kendilerini hiç sevmem :böö: hiçte anlaşamam yaprak dökümünde fikretin kaynanası vardı ya heh aynı tipide hareketleride o babannem birde rahmetli dedemden üzerine en az 10 daire kaldı ama pinti ki sorma ne zaman gitsek eşimle ayaklarımız donar evinde babanne çok soguk burası ayy çocuklar kalorifer yanmıyo donuyorum ev açıklık ısınmıyo diyip duruyo kombisini bir açtım ki ne göreyim 1.çubukta duruyo ısınamassın babanne petekler kandil mumu gibi yanıyo normaldir dedim bizimki 3 çubukta yanıyoda banamısın demiyo sordum ne kadar fatura geliyo sana die 70tl geliyomuş ev 120m2 en ust kat benim ev 70m2 dedim 200den aşağı gelmiyo sesi çıkmıyo eşimde ordan çıkınca diyo hatun yazık kız babanneme yardım edelim kadıncağız donuyo diyo :D dedim töbe yarabbim kefene sarcak paraları hep hasta oluyo yakmadığı için gazı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar