2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Çok stresliyim, gerginim Laylam. Atmaya çalışıyorum üstümden bu sıkıntılı durumu. Birazdan üstümü giyip hazırlanıcam, bişiler yiyip çıkıcam 17:30 da randevum...

sıkılma sen sıkıldıkça bebeğinde etkileniyor Allahın izni ile bişey olmayacak her türlü imkanlara sahip insanlarız doktoruna güven hayırlı haberlerle bekliyoruz seni canım benim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bebeğim, baban Ankarada bi doktora ameliyat olmuş ya hemoroit için. Ondan bahsediyorum. Ben yanlış mı anladım acaba okuduğumu :acep: Valla yanlış anladıysam kusuruma bakma canımsın. Kafam pek yerinde değil...

hehe evet doğru anlamşısın cnm kızılayda çok meşhur bir doktur bu 3 sene önce standarttı fiyatları 600 tlde 10 dkda bağırsağı bağlayıp geri yolluyolardı yatış neyin yok hemen turp gibi ayaktasın ama adını hatırlamıyorum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sıkılma sen sıkıldıkça bebeğinde etkileniyor Allahın izni ile bişey olmayacak her türlü imkanlara sahip insanlarız doktoruna güven hayırlı haberlerle bekliyoruz seni canım benim

İnşallah Laylacım. Bizim 3 kardeşiz ve üçümüz de erken doğmuşuz ama kaç haftalıkken doğduğumuzu bilmiyordum. Bugün onu sordum anneme, sadece en küçüğümüzü net olarak hatırlıyormuş o da 9 ayın dolmasına 15-20 gün kala doğmuş. Yani tahminen 35-36 ncı haftalarda. O yüzden belki erken doğurmak genetiktir diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum. Gerçi erken değil artık ama umarım sıkıntısı yoktur kızımın kalbinde falan... Şuan tek derdim bu. Bugün çıkarken çantayı da indirticem eşime, bagajda dursun ne olur ne olmaz...

Bana dua edin ne olur kızlar, duaya çok ihtiyacım var... Çok korkuyorum...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
İnşallah Laylacım. Bizim 3 kardeşiz ve üçümüz de erken doğmuşuz ama kaç haftalıkken doğduğumuzu bilmiyordum. Bugün onu sordum anneme, sadece en küçüğümüzü net olarak hatırlıyormuş o da 9 ayın dolmasına 15-20 gün kala doğmuş. Yani tahminen 35-36 ncı haftalarda. O yüzden belki erken doğurmak genetiktir diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum. Gerçi erken değil artık ama umarım sıkıntısı yoktur kızımın kalbinde falan... Şuan tek derdim bu. Bugün çıkarken çantayı da indirticem eşime, bagajda dursun ne olur ne olmaz...

Allah yardımcın olsun dualarım seninle herşey yolunda gidecek unutma

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hehe evet doğru anlamşısın cnm kızılayda çok meşhur bir doktur bu 3 sene önce standarttı fiyatları 600 tlde 10 dkda bağırsağı bağlayıp geri yolluyolardı yatış neyin yok hemen turp gibi ayaktasın ama adını hatırlamıyorum

İşte Mevlüt onun ismi, Kızılayda yeri Kocatepe camiiinin orda sanırım. Gitmedim ama çok duydum ismini.

simuşun hayırlı haberlerle dön inşallah hadi bakalım bi tarihte sen alda gel

Amin inşallah Lidırım. Biz aslında 2 şubata almıştık tarihi ama bugün netleşecek ne olacağı...

kızlar biraz önce kargom geldi oğluma nevresim takımı almıştım çok güzel açıp baktım 100% pamuklu almayanlar varsa cotton box ın nevresimleri güzelmiş

Güle güle kullan Laylacım, çok beğendim, markayı da aklıma yazdım :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar biraz önce kargom geldi oğluma nevresim takımı almıştım çok güzel açıp baktım 100% pamuklu almayanlar varsa cotton box ın nevresimleri güzelmiş

çok güzel cnm modeli filan ben 2 tane taçın sirinler nevresimini aldım mobilyalarla takım bi uyku seti gelcek die almamıştım sağolsun bir uyku seti yapmışlar yorganı minnacık 2 ay zor kullanır bebek dopak olarakta nevresimi ona bağlı kullanamıycam derhal bir ara uyku seti almam lasım oğluma

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

simuşu dualarım seninle hiç kendini üzüp hırpalama cnm korkmada rabbim hayırlı zamanda versin kucağına kızını haber bekliycem kaç gibi dönersin eve ???

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

çok güzel cnm modeli filan ben 2 tane taçın sirinler nevresimini aldım mobilyalarla takım bi uyku seti gelcek die almamıştım sağolsun bir uyku seti yapmışlar yorganı minnacık 2 ay zor kullanır bebek dopak olarakta nevresimi ona bağlı kullanamıycam derhal bir ara uyku seti almam lasım oğluma

benim uyku setimin yorganıda kücük aldığım nevresime göre yataşta çok güzel bebek yorganları var ondan alacam bence uyku seti yerine yorgan al daha kullanışlı olur beşiğimizin yorganını görsen çok komik yapmışlar minicik tabiki bebeğe örtemem onun için bir tane yorgan alacam yastığımızıda almıştım yataştan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

benim uyku setimin yorganıda kücük aldığım nevresime göre yataşta çok güzel bebek yorganları var ondan alacam bence uyku seti yerine yorgan al daha kullanışlı olur beşiğimizin yorganını görsen çok komik yapmışlar minicik tabiki bebeğe örtemem onun için bir tane yorgan alacam yastığımızıda almıştım yataştan

bir ara öyle düşündüm sonra aklımauyku setini babanneme aldırtayıp dedim çok çingeneyim demi??? :D bilmem baktım almıyo gibi dediğini yapcam oyuncak gibi ya içine bebeği koysan bir tarafı açıkta kalcak çocuğun bileydim hiç istemezdim mobilyaların takımı olsun die aldık bi cacığa benzemiyo sevmedim dediğin gibi ya yorgan +2 adet yastık alcam biri kırlent yastığı birini yatış yastığı yaparım ohh misss

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

babanne almazsa öyle yap yorgan her zaman lazım yine herkes gitmiş sen ben tansel var benimde uykum geldi az kestireyim balım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

babanne almazsa öyle yap yorgan her zaman lazım yine herkes gitmiş sen ben tansel var benimde uykum geldi az kestireyim balım

yanlızları oynuyom kız sende gitt bakalım taçın uyku setlerini inceledim yorganları büyük kocuman işimi görcek -ayse almassa dediğin gibi yapcam :D hadi uyu yerimede ben çalışyıom

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Sağolun kızlar Allah razı olsun. Ben çıkıyorum şimdi. Hazırlanayım. Kendinize iyi bakın. Akşam dönüşte haberdar ederim sizi inşallah. Kendinize iyi bakın...

Simuşum güzel haberlerle gel inşallah. Doğum bile olsa erken değil ya..36-40 hafta normal diyorlar.. Kişiye göre değişebiliyor.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kızlar tokturdan geldik..
Öncelikle girdiğim gibi Mükerrem beye "netten arkadaşlarım birer birer sezeryan ile doğurmaya başladılar" dedim, beni doğurttur gibisinden :D
"Neden mesela sezeryan oluyorlar" diye sordu..Ben de "suları azaldığından ya da yüksek tansiyondan" dedim..
"Yüksek tansiyon evet sezeryan sebebi ama su azalması sezeryan için sebep değil, zaten doğum yaklaştıkça su azalır bu normal, hatta plesanta da yaşlanır" dedi..Bana "daha vaktin var beklicez" dedi..
Oğlum kanala girmemiş ama 40+5e kadar bekleyeceğini söyledi.
Çatı muayenesini de oldum, sağolsun korkma acımaması için jel sürüyorum dedi, çok şükür çatım normal doğuma uygunmuş."normal doğum yapabilirsin, müsait" dedi..
Oğlum da 3.300gr. olmuş.Çok almamış bu sefer sanırım, 1 haftada 200 gr. almış inşallah böyle devam eder :D
1 Hafta sonra tekrar çağırdı..Bu arada yine nstye girdik, bi ara sancım 100e çıkmış ama hiç hissetmedim.

Tatlım masallah yavrusuna.. hayırlı zamanda gelsin annesi.. hayırlıysa insallah normal dogur tatlım sen, bekliyosa oglun beklesin bosverrrrrr... Rahatı yerinde demek ehehh...:utan:

insallahhhh....:utan: göbegimdeki catlaklarla bikini nasıl giyilir bilmesemde yaza ince girmek en büyük hayalim bu ara:D vercez verczz bi zayıflama topigi accaz buraya fitlescez:D bu arada vazelin hakket ii geliyo pembe catlak adaylarına. test edildi onaylandı.
Kıss sende normal dogur evek evek.. bide leader normal dogursun oda co istiyo normali..
bosverrrrrrrr catlak patlak yusyuvarlak gecer gider onlar minnoşş..-rgulu

Kızlar annEeeeeee oldum
Emzırdım Allahımmmm bu nası bı duygu
3130 58 cm
Sonra yaArım
Saat 13 dogdu

Ayyy tatlımmmm Masallah Allah analı-babalı saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin canım.. Gözunuzaydın olsun......

Çok stresliyim, gerginim Laylam. Atmaya çalışıyorum üstümden bu sıkıntılı durumu. Birazdan üstümü giyip hazırlanıcam, bişiler yiyip çıkıcam 17:30 da randevum...

Tatlım haber bekiyorus insallah güzel haberlerini alıcaz canım, için ferah olsun... Dualarım sizinle sekercim...:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar