2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
insallahhhh....:utan: göbegimdeki catlaklarla bikini nasıl giyilir bilmesemde yaza ince girmek en büyük hayalim bu ara:D vercez verczz bi zayıflama topigi accaz buraya fitlescez:D bu arada vazelin hakket ii geliyo pembe catlak adaylarına. test edildi onaylandı.

Benim de hayalim valla, hayal olarak kalmıcak inşallah :D Ben de 25 kiloya rağmen henüz çatlak olmadı ama son haftadan korkuyorum belki olabilir.

maşallah tosbikee herseyin yolunda olması cok güzel azom..ne güzel işte doktorun normalini bekliyor..ilk doğumlarda sezeryanı gerektirecek bi durum olmadığı sürece beklemek en güzeli.demekki kuzey paşamız rahat.sen de rahat ol..

irem 39+6 da doğmuştu.bu da bana 38++ larda gelcek gibime geliyor. bakarsın kuzeyle yavuklusu miray :D aynı haftada doğarlarr...

Sağol nazom, belli olmaz valla gelebilirler aynı gün, baksana benimkisi duruyor içerde belki yavuklusunu bekliyordur :D

veririz bencedee.hatta benim hedefim -10 ile doğumdan cıkmak tıpkı öncesinde olduğu gibi...eski kıyafetlerimi,düdük gibi montlarımı giymek istiyorum bendeeee

Hadi inşallah :D Bu arada kolay gelsin yine temizlik varmış sende..Çok yorma kendini.

Ben azcık uzanayım, çatı muayenesi sonrası meşhur kukum şu an acıyor :D Öptüm sizi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Benim de hayalim valla, hayal olarak kalmıcak inşallah :D Ben de 25 kiloya rağmen henüz çatlak olmadı ama son haftadan korkuyorum belki olabilir.

Sağol nazom, belli olmaz valla gelebilirler aynı gün, baksana benimkisi duruyor içerde belki yavuklusunu bekliyordur :D

Hadi inşallah :D Bu arada kolay gelsin yine temizlik varmış sende..Çok yorma kendini.

Ben azcık uzanayım, çatı muayenesi sonrası meşhur kukum şu an acıyor :D Öptüm sizi

saol canım..evet yine temizlik varr.duvar,stor calısmaları son gayret devam ediyor.perde ütülüyorum bende.mola verdim dii:vecihi: benim yerimede uyuu güzellik..kukum ağrıyor dedim doktoraa.bana bacaklarının arasında bi kafayla yürüyosun cok normal dedi...yuhh,oha ,çüş dedim terbiyesiz benim hatun:sila::sila:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

konuyla hiç bir alakası yok ama çok moralim bozukkk ne yapcağımı kestiremiyorum ağlamak üzereyim sabah bişi farkettim popomda böle nohut kadar aynayla bir baktım ki ne göreyim hemoroid bagsur mu ne diyolar sanırım ondan başlamış bende ne yapacağım yaaa :aglayan:

Leaderım, zeytinyağı sür ya da göğüsucu kremi aldıysan ondan da sürebilirsin. Çok geçmiş olsun tatlım...

günaydın kızlar,

kontrole gidemedim :( kar var :( tünelden geçirmiyorlarmış bile, dün gece haber geldi, çıkmadık biz de hiç yola. birazdan doktoru arıycam. bakalım ne zaman gel diycek :(

Lidılcım, bence hiç yola çıkarak kendini de bebeğini de zora sokma. Bulunduğun şehirde bir hastaneye gitsen ne olur ne olmaz diye. Hani belki doğum falan başlarsa en azından gidebileceğin bir yer olsun. Tabi gene sen bilirsin en doğrusunu...

bugün bende yine temizlik var.salon storları indi komple aşağı.arada gelir bakarım.hepinizi öpüyorum..

Kolay gelsin Nazocum dikkat et üşütme temizlik esnasında.

günaydın kızlar ayyy bu HAYATIM beni ağlattı yazık kıza uyuyamamış heyecendan canım eminim bende uyuyamazdım hayırlı haberlerini bekliyoruz bende çok kötü gece geçirdim sancılandım 3 saat anca uyudum miğde bulantısı kasık ve bel ağrısı doğuruyorum sandım yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

Geçmiş olsun Laylacım, umarım önemli bişey değildir, rutin ağrılar sızılardır...

insallah saglıklı bir bebek olarak dogacagı anı bekliyodur annesi...:utan: haklısın tabii endişe hiç bitmiyor, gonlunu ferah tut canım, hayırlısıyla kucagına al yavrunu insallah....

Amin inşallah hepimizin melekleri sağlıkla gelsin Pikem. Allah razı olsun...

Kızlar hastaneye yattım damar yolum acıldı nstye baglandım
1 saat sonra doguma alcaklarmıs
Dua dua dua

Ay canım benim, hadi güzel haberler ver bize. Allahım senin de meleğinin de yardımcısı olsun inşallah... Gerçi şimdiye çıkmışsındır diye düşünüyorum :)

evet gerçekten banada öle geldi maşallahı var lilacsın bebeğinin allah nazardan saklasın teyze psikolojisi değil hakkaeten bitane bizim bebeğimiz hemide uğurlu:utan:

Hani nerde Lilacsın bebeği? Nerden gördünüz bildiniz siz onu? :)

Selam kızlar tokturdan geldik..
Öncelikle girdiğim gibi Mükerrem beye "netten arkadaşlarım birer birer sezeryan ile doğurmaya başladılar" dedim, beni doğurttur gibisinden :D
"Neden mesela sezeryan oluyorlar" diye sordu..Ben de "suları azaldığından ya da yüksek tansiyondan" dedim..
"Yüksek tansiyon evet sezeryan sebebi ama su azalması sezeryan için sebep değil, zaten doğum yaklaştıkça su azalır bu normal, hatta plesanta da yaşlanır" dedi..Bana "daha vaktin var beklicez" dedi..
Oğlum kanala girmemiş ama 40+5e kadar bekleyeceğini söyledi.
Çatı muayenesini de oldum, sağolsun korkma acımaması için jel sürüyorum dedi, çok şükür çatım normal doğuma uygunmuş."normal doğum yapabilirsin, müsait" dedi..
Oğlum da 3.300gr. olmuş.Çok almamış bu sefer sanırım, 1 haftada 200 gr. almış inşallah böyle devam eder :D
1 Hafta sonra tekrar çağırdı..Bu arada yine nstye girdik, bi ara sancım 100e çıkmış ama hiç hissetmedim.

Gözün aydın Azoşum. Kuzey Beyimiz maşallah iyi annesi, beklemek istiyo demek ki biraz daha :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bende de yoktu 2 hafta önce falan bi anda catladım:D ama sen artık catlamazsın heralde. ne kaldı surda. hadi yat bakalım kukunu dinlendir. bende gidip pazar dolasayım. bi gri sapka bulamadım bebeme. belki pazarda bulurum:D bende öpt kızlarrr:utan::utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bende de yoktu 2 hafta önce falan bi anda catladım:D ama sen artık catlamazsın heralde. ne kaldı surda. hadi yat bakalım kukunu dinlendir. bende gidip pazar dolasayım. bi gri sapka bulamadım bebeme. belki pazarda bulurum:D bende öpt kızlarrr:utan::utan:

Güle güle Ecrincim ama gezerken çok yorma lütfen kendini.

Bu arada benim popomda, belimin sağ ve sol taraflarında ha bide bacaklarımda var sanki çatlaklar. Olsun. Kızım sağlıklı olsun da hiç umrumda değil...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Güle güle Ecrincim ama gezerken çok yorma lütfen kendini.

Bu arada benim popomda, belimin sağ ve sol taraflarında ha bide bacaklarımda var sanki çatlaklar. Olsun. Kızım sağlıklı olsun da hiç umrumda değil...

Bende çatlak olmadı Simoşum.. Mustelanın kremini kullanıyorum, bide bebe yağı sürüyorum..
sen bugun tekrar nst ye gireceksin demi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Azocum gözün aydın, oğluşun iyiyimiş.. Ne güzel normal doğum için sıkıntıda yok.. Biraz beklemek düşüyor sana:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kanayıp acımıyosa sorun yok cnm. wc den , nemden falan kaynaklanmıs olablir. ama dr a git tabe bi losyn verir hızlıca gecer. hemoroidde o memeler sulu sulu oluyo, kanıyo ve cooookkk acıyo emin ol. babamm gecirmişti kabuss :sok:
benimde babam oldu hemoroid hatta ameliyat filan değil ankarada bu işin uzmanı bi doktor bulduk boğma yöntemi ile geçirtti ama ben korkuyorum nedense sorcam doktora
mınıcıkk kızz cenesii nasıl yorulmasın kuzucuk kıyamam:ask: sen içerde yayıll kızım ancaa bakk sıla ablan emme calısmaları yapıyoo :besik:
bak gördün mü gelinn sen baka dur daha sıla ablan emiyoo
Öncelikle girdiğim gibi Mükerrem beye "netten arkadaşlarım birer birer sezeryan ile doğurmaya başladılar" dedim, beni doğurttur gibisinden :D
"Neden mesela sezeryan oluyorlar" diye sordu..Ben de "suları azaldığından ya da yüksek tansiyondan" dedim..
"Yüksek tansiyon evet sezeryan sebebi ama su azalması sezeryan için sebep değil, zaten doğum yaklaştıkça su azalır bu normal, hatta plesanta da yaşlanır" dedi..Bana "daha vaktin var beklicez" dedi..
Çatı muayenesini de oldum, sağolsun korkma acımaması için jel sürüyorum dedi, çok şükür çatım normal doğuma uygunmuş."normal doğum yapabilirsin, müsait" dedi..
Oğlum da 3.300gr. olmuş.Çok almamış bu sefer sanırım, 1 haftada 200 gr. almış inşallah böyle devam eder :D
1 Hafta sonra tekrar çağırdı..Bu arada yine nstye girdik, bi ara sancım 100e çıkmış ama hiç hissetmedim.
oh oh maşallah cnm benim gözünün aydın efem tocuman olmuş minik japon tabi bu tembel bir japon türk usulu :D çok şükür bekle azom beklemekten zarar gelmez bacımm 22-24 gibi doğurmassan şubatın 2 sinde pırtlatırsın bebeni hadi bakalım hayırlısı
Hahahah :D Olsun kız içerde ne kadar dururlarsa hastalanma riskleri o kadra azalıyormuş biz de böyle avutalım kendimizi :D
Benimkisi de "işte testisleri" diye her defasında bebemin başşaklarını göstertiyor :D
komedi senin bu müko yaaaa ne istiyo bebenin şeysinden :D
saol canım..evet yine temizlik varr.duvar,stor calısmaları son gayret devam ediyor.perde ütülüyorum bende.mola verdim dii:vecihi: benim yerimede uyuu güzellik..kukum ağrıyor dedim doktoraa.bana bacaklarının arasında bi kafayla yürüyosun cok normal dedi...yuhh,oha ,çüş dedim terbiyesiz benim hatun:sila::sila:
adı miray mı olcak oyy kuzum aşağı inmiş annesi yapcak bişi yok
Leaderım, zeytinyağı sür ya da göğüsucu kremi aldıysan ondan da sürebilirsin. Çok geçmiş olsun tatlım...

Lidılcım, bence hiç yola çıkarak kendini de bebeğini de zora sokma. Bulunduğun şehirde bir hastaneye gitsen ne olur ne olmaz diye. Hani belki doğum falan başlarsa en azından gidebileceğin bir yer olsun. Tabi gene sen bilirsin en doğrusunu...

Kolay gelsin Nazocum dikkat et üşütme temizlik esnasında.

Geçmiş olsun Laylacım, umarım önemli bişey değildir, rutin ağrılar sızılardır...

Amin inşallah hepimizin melekleri sağlıkla gelsin Pikem. Allah razı olsun...

Ay canım benim, hadi güzel haberler ver bize. Allahım senin de meleğinin de yardımcısı olsun inşallah... Gerçi şimdiye çıkmışsındır diye düşünüyorum :)

Hani nerde Lilacsın bebeği? Nerden gördünüz bildiniz siz onu? :)

Gözün aydın Azoşum. Kuzey Beyimiz maşallah iyi annesi, beklemek istiyo demek ki biraz daha :)

sağol simuşcumm geçcek gibi değil sanki ama morallerim bozuldu valla lilacsın bebeğini şurdan görebilirsin egepol hastanesine gir googledan bebeklerimiz bölümüne girinde bebek uygun olan bizim topiğimizin bebeeği çok taklu ve yakuşuklu ayırt edersin teyzesi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sağol simuşum el mecbur beklicez beyefendinin keyfini :D

Azocum gözün aydın, oğluşun iyiyimiş.. Ne güzel normal doğum için sıkıntıda yok.. Biraz beklemek düşüyor sana:)

Sağol Tanselim, aynen beklicez en zor kısım :)

oh oh maşallah cnm benim gözünün aydın efem tocuman olmuş minik japon tabi bu tembel bir japon türk usulu :D çok şükür bekle azom beklemekten zarar gelmez bacımm 22-24 gibi doğurmassan şubatın 2 sinde pırtlatırsın bebeni hadi bakalım hayırlısı
komedi senin bu müko yaaaa ne istiyo bebenin şeysinden :D

Erkek olduğunu belli ediyor daa işte uyuşuk :D Sağol canım benim..Hadi bakalım son tarih 2 şubat olsun :D

Kızlar annEeeeeee oldum
Emzırdım Allahımmmm bu nası bı duygu
3130 58 cm
Sonra yaArım
Saat 13 dogdu

Şükürler olsun :) Nasıl bir his? Ağladın mı çok? Eşin naptı :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy hayatım sancın çok değildir inşallah maşallah kız boyuna bebek doğurmuşun babuşunda slmı varr sana emdiyse mükemmel diyo sezoştan sonra zor oluyo emzirmek yaa şahin oğlan kime benziyo de hele bi bakim resmini çekipte ekleseniz yaaa görelim paşayı alem erkek görsün :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

azocum bugün senden çok ümitliydim ama olmamış hayırlısı sağlığı yerinde olsunda gerisi boş bekle annesi biraz daha nasıl olsa gelecek oluşunu ve seni öptük

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azocum bugün senden çok ümitliydim ama olmamış hayırlısı sağlığı yerinde olsunda gerisi boş bekle annesi biraz daha nasıl olsa gelecek oluşunu ve seni öptük

Sağolasın laylam Biz de çok ümitliydik kalbim pır pır gittim ama oturdum yine totomun üstüne :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bende çatlak olmadı Simoşum.. Mustelanın kremini kullanıyorum, bide bebe yağı sürüyorum..
sen bugun tekrar nst ye gireceksin demi..

Tanselim, benim cildim normalde de çok kurudur. 2. aydan beri krem kullanıyorum o yüzden. Bu halime şükrediyorum çünkü annem 10 şeritli otoban gibi.. :) Evet tatlım, bugün tekrar NST ye çağırdı doktorumuz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım kimsenin de benim de bebeğimde bir sıkıntı yoktur...

benimde babam oldu hemoroid hatta ameliyat filan değil ankarada bu işin uzmanı bi doktor bulduk boğma yöntemi ile geçirtti ama ben korkuyorum nedense sorcam doktora

sağol simuşcumm geçcek gibi değil sanki ama morallerim bozuldu valla lilacsın bebeğini şurdan görebilirsin egepol hastanesine gir googledan bebeklerimiz bölümüne girinde bebek uygun olan bizim topiğimizin bebeeği çok taklu ve yakuşuklu ayırt edersin teyzesi :D

Ay gördüm şimdi yaaaa... Ağlıcam ama ben, gözlerim dolu dolu oldu. Maşallah subhanallah, Allahım esirgesin korusun inşallah...

Bu arada o doktorun adı Mevlüt olmasın. Burda meşhurdur. Hatta derler ki Mevlütün önünde eğilmeyen yokmuş :D

Kızlar annEeeeeee oldum
Emzırdım Allahımmmm bu nası bı duygu
3130 58 cm
Sonra yaArım
Saat 13 dogdu

Hey maşallah annesi MAŞALLAAAAAH. Allahım esirgesin, hoş gelmiş sefalar getirmiş Şahin oğlan. :utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
saol canım evet sanırım bu temizlik hiç bitmeyecek..ev büyük iş cok.camlar ayrı dert zaten.off offf...zaman az kaldı salonuda elden cıkardık mı bugun kolayladık sayıcam kendimi.sen nasılsın? geçmiş olsun canım..bende dün gece sancılandım sandım bel ağrısı karın ağrısı yatıp dinlenince geçti..demekki yalancı sancılarım baslıyor dedim..
nazom evin tertemiz olacak içinde rahat olur doğuma kadar temizlik işimizi bitirip bebişlerimizle otururuz artık müberra sağolsun benim salonu bitirdi haftaya yatak odası var bitirecez inşallah sanada geçmiş olsun dediğin gibi yalancı sancı heralde ama kötü oluyormuş onu anladım

sağol simuşum biraz önce banyo yaptım rahatladım biraz yarın doktoruma söyleyecem bakalım ne diyecek sen nasıl oldun?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sağol simuşum biraz önce banyo yaptım rahatladım biraz yarın doktoruma söyleyecem bakalım ne diyecek sen nasıl oldun?

Çok stresliyim, gerginim Laylam. Atmaya çalışıyorum üstümden bu sıkıntılı durumu. Birazdan üstümü giyip hazırlanıcam, bişiler yiyip çıkıcam 17:30 da randevum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar