2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

güle güle canım iyi haberlerle gel benimde dışarı çıkıp hava almam lazım yoksa ağlamaktan yığılıp kalacam şuralarda

gidip gelmişsin sanırım canım.. bende...

oglusum hamd olsun iyi... c.tesi ve P.tesi Nst var, ona gore doguma karar vericek sanırım.. büyümesi iyi dedi 3.400gr olmus.. ama tabii +/- olayı hep var.... ama en az 3 kilo rahat var dedi buda iyi bişey sanırım...

Çok şükür :utan: Ellerim titriyor sıra bana mı geliyor ne :D
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, gitmişken doğurma he :D
ehehh.. yok canım dogurmadan geldim şimdilik...-rgulu

ay evet yaaa yarın bu saatlerde Allah'ın izniyle anneyim :utan:

iyi kontroller canımm
ayy maşallahhh
Allah analı babalı büyütsün darısı başıma inş.
zayıf zayıf diyodu bi de maşallahıı var
Hadi insallah senin güzel haberlerinide bekliyoruz canım hayırlısıyla............

aman yarabbim ben yazcaktım bu msjı pcmı kapadım pat msj geldi :D çok mutlu oldum babuşun kızının maşallahı var nasip bizimkilere zargana oğlumda böle doğsa daha ne isterim ki -rgulu gözümüz aydın olsun tekrardan sıla ada iyiymiş babuşun sancıları varmış hafiften

evek canım, mesajı görunce paylaşayım dedim bende...
oglum kilo almıyo diye sakın üzülme canım bak bende öyle diyodum masallah iyi gibi geldi simdi kilosu bana... 3.400gr.
yani seninkide alır merak etme.........

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

oglusum hamd olsun iyi... c.tesi ve P.tesi Nst var, ona gore doguma karar vericek sanırım.. büyümesi iyi dedi 3.400gr olmus.. ama tabii +/- olayı hep var.... ama en az 3 kilo rahat var dedi buda iyi bişey sanırım...

gözün aydın canım maşallah oğluna doğurana kadar dahada kilo alır haftayada sen doğuracan heralde hayırlısı neyse o olsun

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
pikecan maşallah yavruşa nstye ben de gidip girseydim iyiydi aslında. arada ağrı sandıklarım gerçekten ağrı mı anlamış olurdum ama kardan çıkmaya cesaret edemedim. yarın kontrol var ama bakalım gidebilecekmiyiz?

bi de herkese bir sorum var!!!

pazartesi raporum bitiyor. doğum olmadığı takdirde o zamana kadar, ne yapmam lazım? yeniden rapor mu alcam? bilen var mı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sıra no|annenin adı|bebeğin cinsiyeti|bebeğin adı|doğum haftası|doğum tarihi|doğum şekli|
1|lilacs|erkek|......|38+1|16/01/2012 - 13.30|epidural sezeryan|
2|bblau|kız|sıla ada|38+4|18/01/2012 - 08.00|genel anestezi sezeryan|
3|hayatım|erkek|şahin|38+5|19/01/2012 - 10.00|spinal sezeryan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet şimdi yeni topik açıyorum kızlarrrrrr bakalım beğenecekmisiniz tabla bu kadan oluyomuş adminimiz öle didi

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ehehh.. yok canım dogurmadan geldim şimdilik...-rgulu

Hadi insallah senin güzel haberlerinide bekliyoruz canım hayırlısıyla............

evek canım, mesajı görunce paylaşayım dedim bende...
oglum kilo almıyo diye sakın üzülme canım bak bende öyle diyodum masallah iyi gibi geldi simdi kilosu bana... 3.400gr.
yani seninkide alır merak etme.........

canımcım gözün aydın, bebiş iyiymiş maşalah.. senle aynı gidiyoruz. Bakalım gelecek hafta doğum olabilir..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sıra no|annenin adı|bebeğin cinsiyeti|bebeğin adı|doğum haftası|doğum tarihi|doğum şekli|
1|lilacs|erkek|......|38+1|16/01/2012 - 13.30|epidural sezeryan|
2|bblau|kız|sıla ada|38+4|18/01/2012 - 08.00|genel anestezi sezeryan|
3|hayatım|erkek|şahin|38+5|19/01/2012 - 10.00|spinal sezeryan

eline saglık cnmm cok güzel olmussss:ask:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
teşekkür ederiz canımcım.. Eline sağlık..
bişe değil tanselim ne demek keşke kendi süslediğimi koyabilme şansım olsaydı ama bu kadar oluyo malesef önemli olan bilgi edeinmemiz sanırım devamlı güncelliyceğimden şüpheniz olmasın topiği açtım annelerimiz yorumlarını yazarlar inşallah doğum yapanlar doğum anılarınızla birlikte paylaşım yapmanızı istiyorum mümkünsede bebeğinizle beraber birde foto bırakırsanız anı olarak

tebrik ediyorum seni tubişim çok güzel olmuş

sağol cnm admin sağolsun anlatmış nasıl yapılcağını 1 saattir uğraştım kafam anca bastı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

cnm sezeryan olcaktı ya zaten o ondan oldu yoksa herşey normal seyrinde gidiyodu nasip demekki şükür iyi ya

güle güle git yine gel haber ver minnaktan bizee

aman yarabbim ben yazcaktım bu msjı pcmı kapadım pat msj geldi :D çok mutlu oldum babuşun kızının maşallahı var nasip bizimkilere zargana oğlumda böle doğsa daha ne isterim ki -rgulu gözümüz aydın olsun tekrardan sıla ada iyiymiş babuşun sancıları varmış hafiften

sen daha dur öle tembel teneke senii japonlar seri adamlardır anam senin bu oğlan kime çekti pek nazlı gelmeye niyeti yok azom

inşallah yeliizm bir an önce al kucağına inşallah hayırlısıyla

ayy ne güsel olurr ama ıhh ıhhh sen 22-24 arası doğurcan azom gibi geliyo senin bu oğlan o kadar rahat ki pazar gelecek gibi hissediyorum :D

darısı bizlere inşallah tanselim süperr yaa harbiden adam bildi doğumu

tanselim sıkıntılar basıyo sana sayılı gün geçmiyo ondan cnm haftaya çarşambaydı dimi verdikleri gün normal doğurmassan eğer

22-24 arası diyon...Tamam doğurmazsam gelir bulurum ama seni :D
Tatlım bu arada tablo muhteşem olmuş, yoruldun sen de ellerine sağlık

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
pikecan maşallah yavruşa nstye ben de gidip girseydim iyiydi aslında. arada ağrı sandıklarım gerçekten ağrı mı anlamış olurdum ama kardan çıkmaya cesaret edemedim. yarın kontrol var ama bakalım gidebilecekmiyiz?

bi de herkese bir sorum var!!!

pazartesi raporum bitiyor. doğum olmadığı takdirde o zamana kadar, ne yapmam lazım? yeniden rapor mu alcam? bilen var mı?

canımcım bildiğim kadarıyla pazaartesi raporun bitince 40. haftaya kadar rapor alcaksın. 40. haftadan sonraki bir zaman izinlerimizden gidiyor diye biliyorum. Sen okuluna bir sorsan idare bilmezmi, bide hastaneye sor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ya azom, babuşun kızı ne tatlııdr kendi gibi demi..
bilmiş bilmiş açmıçtır gözlerini dünyayaya:)
seninde yarın kontrolün var bakalım müko ne diyecek..
Kuzey oğlan inmiştir umarım doğum kanalına..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bul gel beni sen tembelsin bacım bu oğlan tembel daha doğrusu sana hiç çekmemiş :D

tabloya gelince içime sindiği gibi olmadı klasik tablo işte amannn önemli olan orda bizim görünmemiz bacım salla ama şöle pembik filan olaydı eyiydi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hımmm tanselim bu arada babuşun kızıyla ilgili bir detay var bilmediğiniz aynı babuşa benziyomuş :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar