2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kız medyum gibi oldum 1 tane öyle hissttim tuttu valla şimdi tık yok ama hayatımınkini ciddi ciddi hissetmiştim ama

tühhhhhhh... keske önce bana hissetseydin:D

haha Aslım bana da bana da :D yarın doğuracakmıyım gitmişken? bi söyle bakem.
yol var ya, kar da bu aralar bastırıp duruyor ya, şeytan diyor gitmişken doğur gel :eek:ky:

geçmişi okuyamadım, gökçeden haber var mı?

yok cnm bi ondan haber yok:(
Valla yaa ustume 2 kisi dogurdu dur bakalım kac 2 daha dogurucak ustume :D

:D:D gelir gelir senin oglan sınırları zorluyo en azından:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
deme kızzz bende hissedemiyorum:D 37+3 oldum ama ben. önüm kapalı ondan mı ki. hep azos yüzünden. aramızda 1 hafta varr. hissediyorum azos dogurursa bende dogurcam:D

sıran geldide geciyo bile. dogur artık bak senin yüzünden doguramıyorum ben de:D

ayyy masallah babusa da kuzusuna da.. sag salim bunu da atlattık.. evett sıradakiiiiiiiii:utan::utan::D

Yarın doğursam kontrole gittiğimde sancım başlamış olsa :D Müko alttan muayene edecekken suyum boşalsa felan ayyyy :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
vücudumdaki bütün kemiklerimi hatta ne kadar kıl tüy ne varsa hepsini tek tek hissdiyorum yaaa çok berbat bir haldeyim kimsede git demiyor haa şu halimi görüyorlarda:(:(azcık çıkıyorum ben kızlar belki kafamı koycak bir yer bulurum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
simdi annemle konustum. daha önce gidip orda mı kalsam 2_3 gün dogumdan sonra demiştim. arabayla yarım saat arası. esim istemedi seni görcem cocugu görcem ayrı kalmam ben dedi. bide babam da annem de sigara içiyo. salonda da yatsak etkilenir cocuk gibi düsündü. bende ii annem bizde kalsın dedim. ama erkek kardesim var 13 yasında o da kalcak cocuk bütün gün napcak burda :(

kayınvalidem 2 görümcemle yalnız yasıyo. o da bizim eve 5_10 dk mesafede. cok yakın. o evde sıcak. o dedi burda kalın kocan da gelsin. esimde mantıklı gidelim kalalım dedi. aslında mantıklı cünkü o da işten cıkıp oaraya gelcek yemek yicek, yıkancak yatcak kalkcak vs. sigara da içilmiyo. ama ona da annem bozuldu sanki. eve dönene kadar gelmem ben eve dönünce gelir giderim her gün dedi.kayınvalideme tav zati. öyle samimi degiller. ama esimle bir gidip benim annemlerde kalamayız o gelmez zati. babamla falan öle sıkı fıkı degiller. yılda 2_3 defa görüsüyolar. öfff valla hersey sıkıntı hee. evde de kalasım yok allah biliyo. orda hazır sıcak ev yemek varken:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
vücudumdaki bütün kemiklerimi hatta ne kadar kıl tüy ne varsa hepsini tek tek hissdiyorum yaaa çok berbat bir haldeyim kimsede git demiyor haa şu halimi görüyorlarda:(:(azcık çıkıyorum ben kızlar belki kafamı koycak bir yer bulurum

Patron milleti napcan Aslım :( İzin iste bence..Nasıl olsa öğleni geçirdin.

simdi annemle konustum. daha önce gidip orda mı kalsam 2_3 gün dogumdan sonra demiştim. arabayla yarım saat arası. esim istemedi seni görcem cocugu görcem ayrı kalmam ben dedi. bide babam da annem de sigara içiyo. salonda da yatsak etkilenir cocuk gibi düsündü. bende ii annem bizde kalsın dedim. ama erkek kardesim var 13 yasında o da kalcak cocuk bütün gün napcak burda :(

kayınvalidem 2 görümcemle yalnız yasıyo. o da bizim eve 5_10 dk mesafede. cok yakın. o evde sıcak. o dedi burda kalın kocan da gelsin. esimde mantıklı gidelim kalalım dedi. aslında mantıklı cünkü o da işten cıkıp oaraya gelcek yemek yicek, yıkancak yatcak kalkcak vs. sigara da içilmiyo. ama ona da annem bozuldu sanki. eve dönene kadar gelmem ben eve dönünce gelir giderim her gün dedi.kayınvalideme tav zati. öyle samimi degiller. ama esimle bir gidip benim annemlerde kalamayız o gelmez zati. babamla falan öle sıkı fıkı degiller. yılda 2_3 defa görüsüyolar. öfff valla hersey sıkıntı hee. evde de kalasım yok allah biliyo. orda hazır sıcak ev yemek varken:D

Kayınvaliden daha mantıklı geldi kuzum ama sen şimdi lohusa halinle onun tavsiyelerini "akıl vermek" olarak algılayıp iyice cinnet geçirirmişsin gibime de gelmedi değil :)
Annen ve baban evde sigara içmeseler? En azından sen evine geçene kadar, kabul etmezler mi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yarın doğursam kontrole gittiğimde sancım başlamış olsa :D Müko alttan muayene edecekken suyum boşalsa felan ayyyy :D

ayyy düsüncesi bile kımıl kımıl etti içimi. bende aynısını cuma için umuyorum:D
Patron milleti napcan Aslım :( İzin iste bence..Nasıl olsa öğleni geçirdin.

Kayınvaliden daha mantıklı geldi kuzum ama sen şimdi lohusa halinle onun tavsiyelerini "akıl vermek" olarak algılayıp iyice cinnet geçirirmişsin gibime de gelmedi değil :)
Annen ve baban evde sigara içmeseler? En azından sen evine geçene kadar, kabul etmezler mi?

annem içmese babam içer cnm. soba bacası gibi her daim tütüyo adam. kardesim bebekken de içildi evde hatırlıyorum. ay bn ondan sigaradan tiksindim heralde..:D ama simdi esim mesela ablasına benim yanımda bile sigara içirtmedi hamilelik boyunca bişi olmaz dememe ragmen. onu da anlıyorum o yüzden.

kesin geciririm cnm :D ama bana meyve temizleyip getirince affederim:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ayyy ne güzel haberler vat, BBLAU cım doğum yapmış. Allahım sağlıkla uzun ömür versin..Doktoru 15 güne kalmaz doğurursun demişti, bilmiş vallahi:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ecrincim doğumdan sonra kayınvaldednde 1 hafta felan kalsan, kendini toparlarsın. Sonra evine geçincede annen gelir gider. Annenede ev soğuk oluyor felan dersin anlayışlı olur..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
LİLACS cımda gelmiş ondanda güzel haberler var.. Sorunsuz geçmiş şükürler olsun..

Ya gökçeden haber yok, meraklandık vallahi..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim doğumdan sonra kayınvaldednde 1 hafta felan kalsan, kendini toparlarsın. Sonra evine geçincede annen gelir gider. Annenede ev soğuk oluyor felan dersin anlayışlı olur..

du bakalım gitgel öle olcak zati balım:D bi hafta dayanam da 2_3 gün kalsam kafi:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
du bakalım gitgel öle olcak zati balım:D bi hafta dayanam da 2_3 gün kalsam kafi:D

:) canım o zaman nasıl kendini rahat hissedersen öyle yaparsın, önemli olan sen ve tatlı kızın. Boşver gerisini..

Bu arada ben bugün feci keyifsizim. Hamileliğim ilk gününden bu yana bu kadar keyifsiz bir gün hatırlamıyorum. Sabah temizlik vardı, mutfak tamamen dökülüp temizlendi. Evim mis gibi oldu. O kadar işi sanki ben yaptım ne yorgunum:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:) canım o zaman nasıl kendini rahat hissedersen öyle yaparsın, önemli olan sen ve tatlı kızın. Boşver gerisini..

Bu arada ben bugün feci keyifsizim. Hamileliğim ilk gününden bu yana bu kadar keyifsiz bir gün hatırlamıyorum. Sabah temizlik vardı, mutfak tamamen dökülüp temizlendi. Evim mis gibi oldu. O kadar işi sanki ben yaptım ne yorgunum:(

ayy bana o keyifsizlik haftanın bikac günü gelip gidiyo saolsun:D sorma bizim mutfak dolapları temiz ama kapaklar silincekti yine. hemen yaglanıyo cünkü. hata yaptım kadına ovalama dedim. lake ciziliyo diye. o da domestoslu bezle silip kurulamıs. ama yaglar cıkmamıs yandan bakınca mincikmincik görünüyo. cünkü sıcak suyla yagcözle silmesi lazımdı. oturup anlatsaydım keske. simdi ben silmek zorunda kalcam yine:sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayırlısı öyleymiş demek, aman iyi olsun da... sezoş normal önemli değil...
cnm sezeryan olcaktı ya zaten o ondan oldu yoksa herşey normal seyrinde gidiyodu nasip demekki şükür iyi ya
pre aptamil almıştım, arkadaşım önermişti. gaz için bişi önermediler...
kızlar ben çıkıyorum, belki akşam girebilirim, annemdeyim, internet yok burda, vınn la bağlanıyorum... şimdi kayınvalidem de geliyormuş, sağlık ocağına da gidecez...
kendinize iyi bakın, darısı başınıza...
güle güle git yine gel haber ver minnaktan bizee
KIZLAR..
şimdi Babuş mesaj attı sagolsun.. Rabbime hamd olsun, O da kızı da cok iyilermiş... 3,470gr. 50cm. olarak saglıkla gelmiş yavruşu...:utan: Allah analı-babalı saglıklı, hayırlı huzurlu büyütmeyi nasip etsin insallah.....

Rabbim bizlerede saglık ve hayırla dogurmayı nasip etsin insallah...
aman yarabbim ben yazcaktım bu msjı pcmı kapadım pat msj geldi :D çok mutlu oldum babuşun kızının maşallahı var nasip bizimkilere zargana oğlumda böle doğsa daha ne isterim ki -rgulu gözümüz aydın olsun tekrardan sıla ada iyiymiş babuşun sancıları varmış hafiften
Kıyamammm :( Ay gördüm resmini bayıldım tostik :D Maşallah canım ya, mama ben de alayım yanıma demek işe yaradı.

Çok şükür :utan: Ellerim titriyor sıra bana mı geliyor ne :D
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, gitmişken doğurma he :D
sen daha dur öle tembel teneke senii japonlar seri adamlardır anam senin bu oğlan kime çekti pek nazlı gelmeye niyeti yok azom
Kocam diyo bu aksam doguma gotureyim seni ver artık s cocugu bi aldın geri vermiyon diyo :D

Ay dua edin de ben de hayırlısıyla dogurayım bugun yarın yaa yiter artıkın :vecihi:
inşallah yeliizm bir an önce al kucağına inşallah hayırlısıyla
ayy ne güsel olurr ama ıhh ıhhh sen 22-24 arası doğurcan azom gibi geliyo senin bu oğlan o kadar rahat ki pazar gelecek gibi hissediyorum :D
Ayyy ne güzel haberler vat, BBLAU cım doğum yapmış. Allahım sağlıkla uzun ömür versin..Doktoru 15 güne kalmaz doğurursun demişti, bilmiş vallahi:)
darısı bizlere inşallah tanselim süperr yaa harbiden adam bildi doğumu

tanselim sıkıntılar basıyo sana sayılı gün geçmiyo ondan cnm haftaya çarşambaydı dimi verdikleri gün normal doğurmassan eğer

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

cnm sezeryan olcaktı ya zaten o ondan oldu yoksa herşey normal seyrinde gidiyodu nasip demekki şükür iyi ya

güle güle git yine gel haber ver minnaktan bizee

aman yarabbim ben yazcaktım bu msjı pcmı kapadım pat msj geldi :D çok mutlu oldum babuşun kızının maşallahı var nasip bizimkilere zargana oğlumda böle doğsa daha ne isterim ki -rgulu gözümüz aydın olsun tekrardan sıla ada iyiymiş babuşun sancıları varmış hafiften

sen daha dur öle tembel teneke senii japonlar seri adamlardır anam senin bu oğlan kime çekti pek nazlı gelmeye niyeti yok azom

inşallah yeliizm bir an önce al kucağına inşallah hayırlısıyla

ayy ne güsel olurr ama ıhh ıhhh sen 22-24 arası doğurcan azom gibi geliyo senin bu oğlan o kadar rahat ki pazar gelecek gibi hissediyorum :D

darısı bizlere inşallah tanselim süperr yaa harbiden adam bildi doğumu

tanselim sıkıntılar basıyo sana sayılı gün geçmiyo ondan cnm haftaya çarşambaydı dimi verdikleri gün normal doğurmassan eğer

canım doktorum cuma günü ve pazartesi gel nst ve ultrason bakalım dedi. Bu sonuçlara göre muhtemelen çarşamba günü spinal sezeryan ile doğuma alırız dedi..Kısmet bakalım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayy bana o keyifsizlik haftanın bikac günü gelip gidiyo saolsun:D sorma bizim mutfak dolapları temiz ama kapaklar silincekti yine. hemen yaglanıyo cünkü. hata yaptım kadına ovalama dedim. lake ciziliyo diye. o da domestoslu bezle silip kurulamıs. ama yaglar cıkmamıs yandan bakınca mincikmincik görünüyo. cünkü sıcak suyla yagcözle silmesi lazımdı. oturup anlatsaydım keske. simdi ben silmek zorunda kalcam yine:sinir:

Bende mutfak dolaplarını anwayin zoom diye bir ürünü var onal sildirdim. Temiz oldu ama bazı yağlar çıkmıyor. Çok yakından görülüyor zaten..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bende mutfak dolaplarını anwayin zoom diye bir ürünü var onal sildirdim. Temiz oldu ama bazı yağlar çıkmıyor. Çok yakından görülüyor zaten..

iste benn onları görünce geriliyorum.. bide beyaz da illa parıldıyo gündüz:D neyse 10 dk silerim ben onları yapcak bişi yok :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teyy burası durulldu yine.. sabah dogumla bi sevke gelmiştik ama neyse:D bende cıkayım. az ortalıgı toplayayımm.. temiz hali muhafaza etmek lazım dimi ama:utan: hadi görüsürüzz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
SIRA NOannenin adıIbebeğin cinsiyetiIbebeğin adıIdoğum haftasıIdoğum tarihiIdoğum şekliI
lilacsIerkekI......I38+1I16/01/2012 -13.30I epidural sezeryanI
bblauIkızIsıla adaI38+4I18/01/2012-08.00I genel anestezi sezeryanI
hayatımIerkekIşahinI38+5I19/01/2012-10.00Ispinal sezeryan

DENEME 1-2

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar