2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

cnm gökçenin nosu bende yok dün onada msj attım özelden ama açmadığı için görmedi malesef napayım kimde varsa arasın korkuyorumm

ohh ohh bencede gelir 39+2lerde bak gör

hiçte bi kere iyi inan lafının üstüne diyolar
azo sabahtan girmişti sanki ağda yaptımış kukusu acıyodu yasık onu yellendiriyodur :D

layla da varmıs no su. ama o da cıkmıs.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayatımm okuyo ama yazmıyo :(, azo burdaydı tam tesekküllü agda olmus da kendileri acısından yatıyordur heralde:D gribide gecmemişş hala, ama gökceden cumartesi aksamından beri haber alamıyoruzz:eek:ys:
demek okuyucu oldular,cenesi düşüklerin hepsi kayboldu görüyonuzmu-gozluk

cnm gökçenin nosu bende yok dün onada msj attım özelden ama açmadığı için görmedi malesef napayım kimde varsa arasın korkuyorumm

ohh ohh bencede gelir 39+2lerde bak gör

hiçte bi kere iyi inan lafının üstüne diyolar
azo sabahtan girmişti sanki ağda yaptımış kukusu acıyodu yasık onu yellendiriyodur :D

canım mucuks...yazıkk kız dünürüme benimkide cok acır hep ağdadan sonra..pudra döksün kuzey oğlanınkilerden

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
demek okuyucu oldular,cenesi düşüklerin hepsi kayboldu görüyonuzmu-gozluk

canım mucuks...yazıkk kız dünürüme benimkide cok acır hep ağdadan sonra..pudra döksün kuzey oğlanınkilerden

benimkide cok acırdı. maharet kadının elindeymiş. o yapmaya basladıgından beri hiç islem görmemişş gibi sıfır acı.. demek ben cok eziyet ediyomusum:D

he valla sayfa oynatamıyoruz yerinden yaff..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidırım minel isminin anlamı yokmus. gectigi ayetlerden örnekle okudum. den dan gibi bi ek olarak olarak kullanılıyomus. begenen varsa duyurulur:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok cnmm gördügün gibi tıp oynuyoruz:D son haftalardaki sıradan hallerimiz:D

selam canım..öle bi gelişme olmamıs yani doğuran yok :) zaten kızlar kayıp...:utan: sen nasılsın?

iyiyim bende bi gelisme yok simdilik cok sukur hersey yolunda..babamız sehir dısına cıktı 2 gun yok .:( ona uzuluyoz iste..
evet artık herkes gun saymakla mesgul sabırsızız artık napalım :ninni:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin sizde daha netleştirmediniz ismi dimi canım.?

yok tatlım.. selen,defne ve sare arasında mekik dokuyoruz. bugün sekeri yapan arkadası gördüm esiyle.. isim yerini bos mu bıraksak dedim ama sacma buldu sanırım bi yorum getirmedi bende uzatmadım. en kısa zamanda netlestirmem lazım
iyiyim bende bi gelisme yok simdilik cok sukur hersey yolunda..babamız sehir dısına cıktı 2 gun yok .:( ona uzuluyoz iste..
evet artık herkes gun saymakla mesgul sabırsızız artık napalım :ninni:

evet ben sahsım adına cok sabırsız ve sıkıntılıyım:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok tatlım.. selen,defne ve sare arasında mekik dokuyoruz. bugün sekeri yapan arkadası gördüm esiyle.. isim yerini bos mu bıraksak dedim ama sacma buldu sanırım bi yorum getirmedi bende uzatmadım. en kısa zamanda netlestirmem lazım

bence defne yada sare daha hoş..tabi sen bilirsin benim fikrim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bizde 3 e düşürüp yeniden çoğaltıyoruz..:( ela,miray,idil yeni 3 ismimiz.babamız beğenemiyor onun beğendiğini irem istemiyor..ne zormuş ya..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
biz hic isim konusunda sıkıntı yasamadık..ben ta en basından diyodum hep kızım olursa su oglan olursa bu diye cok sukur esimle de anlasabildik kız oldugunu ogrendigimizden beri rahatız isim aramadık :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Merhaba Kızlar;

Doktor kontrolünden geldim. Ultrason ve nst baktı, şükür sorun yok.
Bebişim uyuyordu:) nstde zor hareketlerini duyduk. 51 cm 3500 gr olmuş. Cuma günü tekrar nst yaptırcağız. Diğer randevumda pazartesi günü. Duruma bağlı olarak gelecek hafta sezeryanla bebişi alabilirim dedi.. Ameliyat günü çarşamba. Belki gelcek hafta epidural sezeryanla bebişim doğabilir.

Maşallah Tanselcim gözünaydın :) Pazartesi senin de sezoş ihtimalin var yani..Babuşta salı maşallah :D

merhaba kızlarrr..

kontrolümüzden geldik,cok sükür herseyimiz yolunda.suyumuz haftasına göre normal,nst miz için de iyi dedi.demekk ki sancı falan görmedi :) kilomuz 3100 gr olmus boyumuzu sormayı unuttuk,doktorda söylemedi. 3 hafta içinde doğumu bekliyorum dedi..normal olmasını engelleyecek bi durumumuz yokmus cok sükür...dua ediyorum yatıp kalkıp normal doğum yapabilmek için:utan: bizde haberler böle..şimdi hızlıca geçmişe bakıcam..

Yerim ben o 3 kilo 100 gramlık gelinimi :D İnşallah normal doğurursun canım.

bizde 3 e düşürüp yeniden çoğaltıyoruz..:( ela,miray,idil yeni 3 ismimiz.babamız beğenemiyor onun beğendiğini irem istemiyor..ne zormuş ya..

Aaaa bak Miray çok hoşmuş..Çok havalı isim bence.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bence defne yada sare daha hoş..tabi sen bilirsin benim fikrim

selen in bi özelligi yok. bi tek seyden hosuma gidiyo güzin, hakan,selen... son harfler uyumlu oldu diye:D yoksa ilk defne istedim. o istemedi. sara yı ben buldum ama hastalık adı gibi dedim. görümcem de sare ymiş hz ibrahim in esinin adı sara degil dedi. simdi de sorsan adı ben buldum diyebilir ondan koyasım yok:D bakalım napcez:D

ela bide miray cok hos bence. idil cok begeniliyor ama bana ıslak mendil i hatırlatıyor:eek:ys:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Maşallah Tanselcim gözünaydın :) Pazartesi senin de sezoş ihtimalin var yani..Babuşta salı maşallah :D

Yerim ben o 3 kilo 100 gramlık gelinimi :D İnşallah normal doğurursun canım.

Aaaa bak Miray çok hoşmuş..Çok havalı isim bence.
hii dünürümm gelmiş..cok mu acıdıı.kıyamam azom sana..:( beğendinmi hakketten mirayı? yılın ilk aylarında doğan.güneş yada ay gibi parıldayanmış anlamıda..insallah normal doğururum azom .insallah herkes istediği gibi doğurur kuzum.mucuksss
selen in bi özelligi yok. bi tek seyden hosuma gidiyo güzin, hakan,selen... son harfler uyumlu oldu diye:D yoksa ilk defne istedim. o istemedi. sara yı ben buldum ama hastalık adı gibi dedim. görümcem de sare ymiş hz ibrahim in esinin adı sara degil dedi. simdi de sorsan adı ben buldum diyebilir ondan koyasım yok:D bakalım napcez:D

ela bide miray cok hos bence. idil cok begeniliyor ama bana ıslak mendil i hatırlatıyor:eek:ys:

idil bana da sevimli gelmedi aslında babamızın önerisi işte ses etmiyoruz şimdilik ısınmaya calısıyorum.. bende selen ismini severim yiğenim koydu 4 ay önce.:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hii dünürümm gelmiş..cok mu acıdıı.kıyamam azom sana..:( beğendinmi hakketten mirayı? yılın ilk aylarında doğan.güneş yada ay gibi parıldayanmış anlamıda..insallah normal doğururum azom .insallah herkes istediği gibi doğurur kuzum.mucuksss

idil bana da sevimli gelmedi aslında babamızın önerisi işte ses etmiyoruz şimdilik ısınmaya calısıyorum.. bende selen ismini severim yiğenim koydu 4 ay önce.:D

Ay acıdı valla dünürüm ya bi de çekindim açarken :D
Miray'ın anlamı da tam doğum zamanı ile uyumluymuş..Kuzey & Miray bak ne kaaa yakıştı :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar