2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sende yz son 15 diye o zaman:Dbirinin acılısı yapması lazım. sonra feyz alıpp herkes dogurcak hissediyorum:D

bende su ojeyi sürüvereyim, sacımı düzeltmeden yatmıyım falan diyorum. ii görüncem ya sözde o acıdan. kıl tüy olayını halletim ya simdilik rahatımm. bakalım nasıl olcak

bak hap böle oluyo işte:D

bende tüm vucud ağdamı yaptırdım. evet öjemi bende sürekli yeniliyorum..:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende kendim için 38 hafta olarak hissediyorum:)

niye öyle şartlandık acaba :) benim de takıntım o. 38 de olacak diyorum en başından beri. :) hayırlısı olsun da.

gözün aydın tanselcim, kaçını haftadaydın sen?
hepiniz yapa yapa şerbeti yaptıracaksınız bana da yaf :D

işte yaslanma ve ittirme dediklerimde karnım semsert oluyor, 5-10 saniyeden fazla sürüyor ama...korkutuyor bazen...

görmemişim ben, hoş geldin :)

lilam gün mü aldın doğum için.? bu arada o yaslanma ittirme kaydırmaca, alt tarafı mıncıklama cımbızla et çekme gibi hareketler bende de var. ve karnım acayip sertleşiyor bazen. ben o'na bebek yasladı bi yerini diyodum öyle değil mi? :sok kasılma mı o?

kızlar canım acayip poaça çekti şöyle ev yapımı sıcak sıcak yanınada patates salatası çay mükemmel olurdu sizce

süper olur. bende rus salatası yemek istiyorum dolu dolu. bi de ben poğaça yapmadım hiç mayalı şeyleri yapamam gibi bi his var içimde..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım aktar dediki lohusa şekerindede tarçın ve karanfil var. bende önce su, şeker ve lohusa şekerini kaynattıktan sonra tadına baktım. cezvede tar.ın, karanfil ve zencefili kaynatıp ekledi. halende kaynıyor.. ecrincim şeye dikkat et. internetteki şeker ölçüleri çok fazla. ben toz şekeri az koydum..

bana da cok geldii. en iisi tadına bakarak arttırmak. bana bazen kek ölcülerindekiler bile cok fazla geliyor cünkü. hep yarım bardagını falan kasıyorum:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
süper olur. bende rus salatası yemek istiyorum dolu dolu. bi de ben poğaça yapmadım hiç mayalı şeyleri yapamam gibi bi his var içimde..

evde malzemem var iyi yaparım hamur işinide bu arlar ara verdik eşim diyette ben malum kotamı doldurdum kepek ekmeği yemekten bi hal olduk rus salatasınıda yapayım iyi fikir ama ben yemem

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hıh tamam onlar yaslanma degil kasılma iste :) bende toplasıyo sanıyodum benimki meger kasılmaymıs onlar..agrısız oldugu surece bisi yok agrılı ve 15 dk ya bir olan versiyonu basladımıydı geliyo demektir :D

ay onlar kasılma mı??? aman dursun 9 gün daha, ben daha hazır değilim ama.....

bende su ojeyi sürüvereyim, sacımı düzeltmeden yatmıyım falan diyorum. ii görüncem ya sözde o acıdan. kıl tüy olayını halletim ya simdilik rahatımm. bakalım nasıl olcak

bak hap böle oluyo işte:D

oje sürmeyin kızlar doğuma giderken, tırnaklardan kontrol yapıyorlarmış herhangi bir aksilik durumunda morarma falan var mı diye,,, Allah korusun...

lilam gün mü aldın doğum için.? bu arada o yaslanma ittirme kaydırmaca, alt tarafı mıncıklama cımbızla et çekme gibi hareketler bende de var. ve karnım acayip sertleşiyor bazen. ben o'na bebek yasladı bi yerini diyodum öyle değil mi? :sok kasılma mı o?

yaa 9 gün sonra açılış yapcam ben gökçe... hepiciğinizden önce kendimi deneme tahtası yapcam :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
benimki gerçekten 38de gelecek ama :D

layla sen de hoş geldin :)

yapma yaewwww gün aldın demek. süperrr... hadi kız doğur da topik şenlensin azıcık. :)

evde malzemem var iyi yaparım hamur işinide bu arlar ara verdik eşim diyette ben malum kotamı doldurdum kepek ekmeği yemekten bi hal olduk rus salatasınıda yapayım iyi fikir ama ben yemem

aiyyyy hem yapacam hem yemıyecem daha neler. rusa hiç dayanamam. yerim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

oje sürmeyin kızlar doğuma giderken, tırnaklardan kontrol yapıyorlarmış herhangi bir aksilik durumunda morarma falan var mı diye,,, Allah korusun...

yaa 9 gün sonra açılış yapcam ben gökçe... hepiciğinizden önce kendimi deneme tahtası yapcam :D

yaaaa:( yanıma alim o zaman ama sürdürmez kimse biliyorum onun içinn hazır ojeli gidiciktim ben:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

yaaa oje benim en çok sevdiğim şeydir..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar