2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom günaydın. valla ben bu yıla kadar hiç gitmemiştim. gidenlere de hayret ederdim :sok

hamileliğimde başladım gitmeye. şimdi kendime kızıyorum, ne gerek varmış o kadar uğraşmaya :sinir: çok pratik inan bana. 5 dkyı geçmiyor benim ve kendi yaptığımdan daha temiz, uzun süreli oluyor. doktora açıyoruz kaç oldu, kuafördeki bayandan mı utancaz :D

he yalnız uyarmak isterim. hamile bayanlara özel ilgi gösteren birisini bulmalısın. öyle her önüne gelene girme. kırk yıldır gittiğin kuaför olsa bile önce br eçvrende araştır. beni öğretmen arkadaşlarım yönlendirdi, sağolsunlar çok memnunum. karnımı seve seve bir hal oluyor bayan :cokkomik:

Ay canım ben de bi evlenceğim zaman gittiydim, sonra hep kendim hallettim..
Bi de şu an küçük küçük tüyler, bakalım gelecek mi ağdaya..
Olmadı el mecbur gidecem bende.Bu arada doktora daha hiç açmadım kız :D Önümüzdeki hafta ona da açarız artık muhtemelen :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azom günaydın. valla ben bu yıla kadar hiç gitmemiştim. gidenlere de hayret ederdim :sok

hamileliğimde başladım gitmeye. şimdi kendime kızıyorum, ne gerek varmış o kadar uğraşmaya :sinir: çok pratik inan bana. 5 dkyı geçmiyor benim ve kendi yaptığımdan daha temiz, uzun süreli oluyor. doktora açıyoruz kaç oldu, kuafördeki bayandan mı utancaz :D

he yalnız uyarmak isterim. hamile bayanlara özel ilgi gösteren birisini bulmalısın. öyle her önüne gelene girme. kırk yıldır gittiğin kuaför olsa bile önce br eçvrende araştır. beni öğretmen arkadaşlarım yönlendirdi, sağolsunlar çok memnunum. karnımı seve seve bir hal oluyor bayan :cokkomik:

evet yaa bende gittim 1-2 defa evlenmeden önce ama hep nasıl utandım açacağımı bilememiştim:):)aradan uzun zaman geçti ya tekrar açma fikri sinir ediyor beni..
ama el mahkum gidilecek kaçış yok..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tubişim alıntı yaptım sandım ama yapmamışım :D Neresi kıytırık kız o mobilyanın? Ben çok beğendim, çok hoş güle güle eskitin inşallah canım.

Kızlar şimdilik çıkıyorum bi deneyim bakayım olmazsa annemi de yanıma alır kuaföre giderim ne edeyim :)

Öpüldünüz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Tubişim alıntı yaptım sandım ama yapmamışım :D Neresi kıytırık kız o mobilyanın? Ben çok beğendim, çok hoş güle güle eskitin inşallah canım.

Kızlar şimdilik çıkıyorum bi deneyim bakayım olmazsa annemi de yanıma alır kuaföre giderim ne edeyim :)

Öpüldünüz

hadi bakalım dene bi sonuç başarılı olur umarım:cokkomik:
anneciğine selam görüşürüz canım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tekrardan güle güle kullan tuğbişimmmmm.güzel güzel eskitin kocanla inşallah kızzz:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Öpüldünüz
sağol bacım teşekkür ederim beğendiğine sevindim çatı katı eve fazla bile 5-7 sene idare etsin atarım şaşalı bi mobilya alırım o saman :D şimdi kaçıyorum oğluşumu görcem byeee
tekrardan güle güle kullan tuğbişimmmmm.güzel güzel eskitin kocanla inşallah kızzz:cokkomik:

sağol aşkitom kendine ii bak sende eymen paşaya gidiyom ben :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
little ve azo teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

ben de hiç gitmedim, yani bacaklar için gidiyorum da diğerine cesaret edemedim hiç, sen daha önce de ağdayla alıyorsan alışıktır vücut herhalde, ben artık çok acır diye düşünüyorum... zaten bi doğursam lazere başlayacam yaa, çok sıkıldım bu kıl tüy olayından.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

sağol bacım teşekkür ederim beğendiğine sevindim çatı katı eve fazla bile 5-7 sene idare etsin atarım şaşalı bi mobilya alırım o saman :D şimdi kaçıyorum oğluşumu görcem byeee

sağol aşkitom kendine ii bak sende eymen paşaya gidiyom ben :D

güzel bence de niye kıytırık diyosun lidır yaf, güle güle kullan, dr dan da iyi haberlerle gelirsin inşallah :huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar nasılsınız?
Lidoşum mobilyan çok güzel sağlıkla kullan...Çok güzelmiş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hadi bakalım dene bi sonuç başarılı olur umarım:cokkomik:
anneciğine selam görüşürüz canım

Maalesef ağda girişimim başarısızlıkla sonuçlandı :D Yapıştırdım çekemedim, yapış yapış oldum, zaten minnak minnak tüyler yapışmadı da beze...Ay sinir oldum..
Şimdi kızlar birşey soracam..Tek çarem kuaför olduğuna göre; Kuaförün yaptığı ağda için uzatmak gerekiyor mu yoksa küçük tüyleri alır mı?
Kestane kebap, acele cevap :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Maalesef ağda girişimim başarısızlıkla sonuçlandı :D Yapıştırdım çekemedim, yapış yapış oldum, zaten minnak minnak tüyler yapışmadı da beze...Ay sinir oldum..
Şimdi kızlar birşey soracam..Tek çarem kuaför olduğuna göre; Kuaförün yaptığı ağda için uzatmak gerekiyor mu yoksa küçük tüyleri alır mı?

Selam azoş....Ağda derdinde misin :)
Valla bu sorunun cevabını ben de bilmiyorumm ki....

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar nasılsınız :ask:

Temizlik yapıyorum, gorumcem bizde. Bir bakıyım dedim sizlere.

Var mı dogum haberi bizden? Heycan basmaya basladı yahuuuu :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam azoş....Ağda derdinde misin :)
Valla bu sorunun cevabını ben de bilmiyorumm ki....

Selam babuşum :D Evet problem oldu ağda ya...Salı doktora gidecem aldırmam lazım ama tüüler küçük olunca alıyor mu merak ediyom boşu boşuna evden çıkmıyım diyom :D Sen napıyosun? Artık evdesin :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kimseden cevap yok..
Sokağa çıkarıyonuz beni alacağınız olsun :( Hadi by.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
little ve azo teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

ben de hiç gitmedim, yani bacaklar için gidiyorum da diğerine cesaret edemedim hiç, sen daha önce de ağdayla alıyorsan alışıktır vücut herhalde, ben artık çok acır diye düşünüyorum... zaten bi doğursam lazere başlayacam yaa, çok sıkıldım bu kıl tüy olayından.

hayır canım. ben ağda harici envai çeşit yöntem kullandım. en çok da makinenin jilet başlığını. ama benim ağrı eşiğim yüksektir. hiç senin gibi gıkı çıkmayan hamile görmedim diyor zaten alan bayan :cokkomik: hamileler hormonlarda dolayı çok hassaslaştığı için 5 dklık işi, 50dkya uzattığım çok oldu diyor :D denemekte fayda var ;)

benimkilerin enteresan özelliği kökleri sarı-kahverengi. bunları lazer bitirmez, boşuna paranı almış olurum dedi gittiğim bir uzman. ben de kalakaldım böyle :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

burda değildim canım :( benimkileri alıyor, 3 haftada- yada ayda bir gidiyorum ben, çok fazla da çıkmıyor temiz alınınca

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
diger mahallede berraksuuu diye biri dogum yapmıs tanıyan var mı? ay ben hiç hatırlamadım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar