2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımm yani 33te aldığım rapordan dolayı bende iş yerimde sıkıntıya sokmuş olmam diyorsun peki canım sağolasın...
cidden şu rapor işi öldürecek beni haaa bi anlamadım gitti

Sen tam zamanında al bana kalırsa canım, eksik fazla yapma.sıkıntıya sokmazsın da erken alıp da doğum sonrası izninden yeme, belli olmaz bi de 40lara kadar kalır kızın :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sen tam zamanında al bana kalırsa canım, eksik fazla yapma.sıkıntıya sokmazsın da erken alıp da doğum sonrası izninden yeme, belli olmaz bi de 40lara kadar kalır kızın :)

ayy 40 kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum valla canım 37de gelir gibime geliyor:D:Dnedense hep hayırlısı bakalım.çok sağol canım verdiğin bilgiler için

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
KIZLAR ACİL CEVAP

8 hafta doğum öncesi iznimi bilmemne bilmemne-8 hafta doğum sonrası iznimi bilmene tarihleri arasıda kullanacm yazıyo dilekçemde

şimdi ben 8 haftanın 3 haftası çalışmıcam nasıl 8 hafta izin kullanıyorum bi gariplik yok mu?

raporda yazan tam cümleleri yazarmısın bi canım?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
8 hafta doğum öncesi iznimi 09.01.2012-04.03.201 tarihleri arasında, 8 hafta doğum sonrası iznimi 05.03.2012-29.04.2012 tarihleri arasında, 52 günlük yıllık iznimi 30.04.2012-30.06.2012 tarihleri arasında kullanacağımı beyan eder, bilgilerinize rica ederim.
korkma güselim imzala bi gariplik yok bu tarihlere göre yeni izne çıkacağın apacık ortada devlette 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin die geçiyo ya ondan kullanmışlar bu cümleyi sen çalışabilir raporunu götürüp verdiğin için iznin 5 hafta geç başlıyo burdaki tabitre göre 09,01,2012 de başlıyo bir terslik yok balım muhasebeci olarak onay veriyorum bu dilekçeye:telefon:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyi de nieye 8 hafta izin kullanıyorum doğum öncesinden onu anlamadım 5 hafta kullanmam gerekmiyor mu?

cnm karıştırma sen orayı ayrıntılı anlatcam sana adam bekliyosa imzala 09,01,2012 de izne çıkcan doğrumu evet geriside yasal prosedürde böle kanunda yane aslında doktorun sana çalışabilir raporu verdiği için 5 haftadaha çalışıp 3 hafta doğum öncesi 13 haftada doğum sonrası kullanmış oluyosun iznini dilekçende yazan tarihlere göre bir sorun yok beyanda

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hoşbulduk datlum kimse yok bugün herkesin işimi var acaba sona yaklaşırken işlermi çoğaldı

yok galiba sanırsam evet ev hanımları çoğaldı ya işi bırakanlar çok napsınlar işler arttı ev işleri daha zor malum biliyosun gülüm bende öğlen yemekten sonra annemle gardırop boşalttım yarın mobilya gelcekmiş bu akşamda eskisi sökcez boş olsun die topladık işte

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
iyi de nieye 8 hafta izin kullanıyorum doğum öncesinden onu anlamadım 5 hafta kullanmam gerekmiyor mu?

yanlış bişey yazmayım araştırayım derken tuğba yazmış anım dedikleri doğru yasal prosüdürde öyle yazması gerekiyor dedikleri tarih uyuyor raporuna göre aralıkları doğru yani...yıllık izininle birleştirmeden çok güzel olmuş canım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yok galiba sanırsam evet ev hanımları çoğaldı ya işi bırakanlar çok napsınlar işler arttı ev işleri daha zor malum biliyosun gülüm bende öğlen yemekten sonra annemle gardırop boşalttım yarın mobilya gelcekmiş bu akşamda eskisi sökcez boş olsun die topladık işte

aaaa yatakodan geliyor demi eymenin odası değil hadi bakalım canım iyi günlerde eskitin:D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sanada kolay gelsin benim bitti mobilya işim ütüm var yapılacak sonra yerleştirecem odasına bitiyor şükür sende kendini yorma

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar