2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Cok dengesuz doktorlar valla. Habire tatil ypıyolar nasıl isse artık :D

Altta ne isi varmıs ruyanda bakiim sapık:p

Naber gokce cim oglan nasıl bakiim kac kilo oldu tosun. Dogum ne zaman dogum -gozluk

2 hafta önce gıttım en son doktora yavrum o yüzden bilmiyorum kaç kilo oldu ama bana sorsan bi 10 kilo var gibi. karnım acayip ağır çünkü bazen ön tarafımın öne tartacağını falan düşünüyorum. doğum yakında hisseddiyorum :)

sen nasılsın?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dünyam sanada selam olsun ben vermezsem selam senin beni gördüğün hiç yok anammmm:beyazbayrak::beyazbayrak:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tüh kız geçti doğum tarihin :D Senin doktur eşini gezdiriyor demek :D
Benimkisi de Amerika'ya oğlunun yanına gitmişti geldi :) Çok gzenti kız bunlar.

İyi fıstığım senden nbr?
Valla içime öyle doğuyor bakalım tutacak mı :D

Yaparsam görersin hıhhhhh -rgulu

yapp gitsinn kızzzzz:utan::utan: o kadar ugrastın bi serbet mi yapamıcann-rgulu

ayy galiba cocukk parmagını göbek deligime sokuyoo. görüntü rezalet:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız yok karısı onu gezdiriyordur. tam bi rahatsız karısı. onur'un eski patronu olur kendisi. onur'un hakkındaki yorumu; akşam feşın tv'yi izleyip sabaha işe o kıyafetlere benzer kıyafetlerle gelmeye çalışıyor" der hep.

hatunda para bol anacım zonguldak'ın zenginlerinden muhtemelen paris'e alışverişe gitmiştir haspam. ahhauaauhauha

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
denk gelemez olduk iyice gökçe nasılsın bakalım??

geçen seslendim sana görmedin beni yavrum... kız buraya uğruyorum 1 saat bile duramadan çıkıyorum. bedenim hep yatış pozisyonu istiyor :) hep yatardayım bu ara. 12 de uyandım düşün. o da anam aradı da öyle uyandım. gece sabaha kadar hortluyorum ama akşama kadar da uyuyorum sonra. düzenim falan şaştı hepten :(

iyiyim ballı lokmam sen?

Kız gökçe başkası rapor vermez mi ki?

bilmıyorum ki babuş ama vermez sanırım. onun hastasıyım ya sonuçta :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kız yok karısı onu gezdiriyordur. tam bi rahatsız karısı. onur'un eski patronu olur kendisi. onur'un hakkındaki yorumu; akşam feşın tv'yi izleyip sabaha işe o kıyafetlere benzer kıyafetlerle gelmeye çalışıyor" der hep.

hatunda para bol anacım zonguldak'ın zenginlerinden muhtemelen paris'e alışverişe gitmiştir haspam. ahhauaauhauha

bende gezmek istiyorummm...... :eek:ys:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Tüh kız geçti doğum tarihin :D Senin doktur eşini gezdiriyor demek :D
Benimkisi de Amerika'ya oğlunun yanına gitmişti geldi :) Çok gzenti kız bunlar.

İyi fıstığım senden nbr?
Valla içime öyle doğuyor bakalım tutacak mı :D

Yaparsam görersin hıhhhhh -rgulu

Bakalım tutacak mı :D

Bana da 20 gune kadar dogacak gibi geliyor :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
igrincimm yaaaaa.. burnum tıkalı, sesim cartıkk, hapsurupp duruyorum salya sümükk. teyyyyy:ates:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
dünyam sanada selam olsun ben vermezsem selam senin beni gördüğün hiç yok anammmm:beyazbayrak::beyazbayrak:

Ask olsun aslım vermem mi sana selam. hem utu yapıyorum hem cocuk bakıyorum hm size yazıyorum. Benim dusuncesiz kocam gorumcemi cagırdı arabasını temizlemeye yardım etsin diye. Cocuk da benim basıma kaldı. Ne anladım bu isten! Kendi islerimi yapamıyorum bu cocuk yuzunden sinir oldum yaa :mad:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
geçen seslendim sana görmedin beni yavrum... kız buraya uğruyorum 1 saat bile duramadan çıkıyorum. bedenim hep yatış pozisyonu istiyor :) hep yatardayım bu ara. 12 de uyandım düşün. o da anam aradı da öyle uyandım. gece sabaha kadar hortluyorum ama akşama kadar da uyuyorum sonra. düzenim falan şaştı hepten :(

iyiyim ballı lokmam sen?

bilmıyorum ki babuş ama vermez sanırım. onun hastasıyım ya sonuçta :(

hımm görmedim ozaman yavruş seslendiğini bende 2 haftadır azgınlık derecesinde yoğunum:Dpatronlar vermedikleri işleri veriyorlar:(
amnn ohh ohh dinlen bir güzel yat valla yatabildiğin kadar gündüz uykusuda keyifli olur haaa yapamadığımdanmı zevkli geliyo ne:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ask olsun aslım vermem mi sana selam. hem utu yapıyorum hem cocuk bakıyorum hm size yazıyorum. Benim dusuncesiz kocam gorumcemi cagırdı arabasını temizlemeye yardım etsin diye. Cocuk da benim basıma kaldı. Ne anladım bu isten! Kendi islerimi yapamıyorum bu cocuk yuzunden sinir oldum yaa :mad:

hımm anladım canım aman brde şu halinle çocukmu bakıyorsun yuhh yani yorma kendini yaaa hareketlerine dikkat et aman

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar