2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet canım haberdar edilirlermiş mutlu olan anlardan haberleri olurmuş hatta kalp gözü açık biri ise görüntüleri bile kesit şeklinde görebilirlermiş okadar malum olurmuş yani.rabbim bizim babalarımızada bu hayırlı haberi versin yüce mevlam inşallah eminimki çok ama çok sevineceklerdir:aglayan::aglayan:

Amin canım inşallah...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar... Annem beni hiç hamile görmedi biliyo musunuz... :uzgun::uzgun::uzgun: Şuan kendimi o kadar üzgün hissettim ki anlatamam size....... Ne nemrut bi insanım ben yaaa... Yazık o da geliim diyemiyo, benden davet bekliyo.... :( Çok üzüldüm şuan....

Ahhh simuşum ne yaşadında böyle düşünüyorsun bilemem ama annene yazık be canım, inan çok istiyordur yanında olmak..
bak benim annemde çalışıyor yanıma gelmek için 15 tatili bekliyor. geçen aradım nasıl hasata dedim rapor alsaydın. Yok ya senin yanına gelince alcam şimdiden kullanmayayım dedi. bak halen bir fedekarlık..en son kurban bayramında geldi, babamda gelemedi yeni bel fıtığı ameliyatı olmuştu.
yani demem o ki onları bundan mahrum etme..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet,ben denizlide yasıyorum anne-babam ve esimin anne babası baska sehirlerdeler biz yanlızız burda..gelirler buyuk ihtimalle ama birbirleriyle konusmadıkları icin ister istemez ortamda bi gerginlik olcak biliyom,napalım artık idare etcez bi sekilde :(

canım gerginlik olmaz inşallah. ama sen annene yine de söyle bir gerginlik yaşanmasın istiyorum diye.. eğer gerginlik olcaksa ayrı zamanlarda gelsinler.
canım boşanmalarda zor..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Babuş günaydın :D Hayırlı olsun vallahi Sıla geliyor rüyalarda da çıktı baksana :)
Ben de dün kuzenlerdeydim, kuzenin kızı bebeğimin cinsiyetine herkes "kız" derken "erkek" diyen tek kişiydi :D Onun içine doğan yeni bir his varmış :) 10 gün içinde doğurcakmışım :D
Hadi bakalım gelsin artık zaten bebelerimiz.

ama Azooo senle belirtilerimiz aynıydı konusmuştuk ve ben sana erkek demiştim, sende kız , ama beni de saysana yaaaaaaa.......... ehehhe:evet:

Evet canım benim birkaç gündür geçmeyen sırt ve kaburga ağrılarım var.Geceleri de 8-9 kere kalkıyorum tuvalete.
Dün akşam 45 dk.süreyle düzenli sancım da oldu.10 dakikada bir.Eğer devam etseydi doktorumu arayacaktım.

Tatlım acaba gercekten yaklaştı mı sanki ya, bak nası heyecan yaptım.... (rüyan hayırlara vesile olsun)

benimde son 2-3 gundur alt taraf sancılarım cogalıp şiddetlenmeye başladı........

Kızlar... Annem beni hiç hamile görmedi biliyo musunuz... :uzgun::uzgun::uzgun: Şuan kendimi o kadar üzgün hissettim ki anlatamam size....... Ne nemrut bi insanım ben yaaa... Yazık o da geliim diyemiyo, benden davet bekliyo.... :( Çok üzüldüm şuan....

Tatlım, sen en iyisini bilirsin şüphesiz ki ama anne olmakta cok kıymet isteyen bişey sanki ha canım??....

Agrıların için ayrıca gecmiş olsun tatlım..:utan:

ebediyete intikal eden anne-babaya perşembe günleri evlatlarından haber verilirmiş.inşallah onlar da haberdar olurlar aslıcım...

Allah nur içinde yatırsın... rahmetli kayınpederimi cok anıyorum bende şu sıralar... babam gibi severdim kendisini, burda yanımızda olsun okadar isterdim ki...........

kızlar azelya'nın geçen aldığı hani converse çakması dediği beyaz ayakkaplar limango'da yine var
freesure kampanyası

haber için saol şeker:huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
benimde babam gormedi beni hic hamile yani 34 haftadır gorusemedik..annemle babam ayrı hem benim bide..dogumdaki goruntuyu dusunebiliyonuzmu ? hastanede annem bi taraftra babam bi tarafta...

:( :(

Canım kimse kimsenin aile yapısını, hislerini, değer yargılarını, istek ve arzularını kendi kadar bilemez,yargılayamaz da o yüzden.Ben haddim olmayarak, sadece içimden geleni ifade için affına sığınarak anneni bundan mahrum etme derim...Kendi anneme bakarak söylüyorum ki bu anlar onlar için çok değerli,ben öyle gözlemliyorum.

günaydın bebişko

kız yazık çağırsana kadını içinde ukte kalcak:lilav:

hımmm haddim olmayarak affına sığınarak diyorumki canım anne olarak mutlaka görmek ister eğer bir sorun sıkıntı yoksa aranızda çok mutlu olur ve koşa koşa gelir seni görmeye

çağırsan olmaz mı simurcum, gerçi sen kimseye haber vermeden doğuma gitmek istiyorsun, bari fotoğraf falan göndersen... eminim ki görmek istiyordur seni böyle...

Kızlar o kadar haklısınız ki... Cidden görmeye hakkı var... Aile bağlarım çok sıkı değil gibi sanki benim. Yani sevmiyor değilim tabii ki, annemi babamı kardeşimi çok seviyorum. Ama kızgınlıklarım var anne ve babama. Mesela anneme şuan şunun için kızgınım; benim ve eşimin fikrini bile almadan bir kaç yıllığına bizde kalma ve bebeğe bakma planları yapmış kendince. Ve tek derdi babamdan uzaklaşmak. Babam kötü biri mi hayır. Sadece bazı huyları çok çekilmez. Mesela klimayı çok açtınız der gider kapatır, pazar parası 30 liradan fazla vermez. Özetle bayaa pintidir. O yüzden annemle çoğu zaman atışırlar bu konuda. Annem de yalnız kalsın da görsün mantığıyla buraya kaçma planı yapmış. Ben de buna sinir oldum nasıl bana sormadan kendince plan yapar diye. Bu en son kızdığım şey... Aklımca cezalandırıyorum işte ailemi... Doğru muyum... Bilmiyorum... Kafam karışık...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
canım gerginlik olmaz inşallah. ama sen annene yine de söyle bir gerginlik yaşanmasın istiyorum diye.. eğer gerginlik olcaksa ayrı zamanlarda gelsinler.
canım boşanmalarda zor..

soyledim ikisine de..ikinizde orda olcaksanız lutfen kendinie hakim olun eger kendinize guvenmiyosanız ayrı ayrı gelin dedim,sacmalama cocukmuyuz biz kavgamı edicez orda oyle bi gunde falan dediler ama insallah yinede tetikleyici bisey olmaz..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Kızlar o kadar haklısınız ki... Cidden görmeye hakkı var... Aile bağlarım çok sıkı değil gibi sanki benim. Yani sevmiyor değilim tabii ki, annemi babamı kardeşimi çok seviyorum. Ama kızgınlıklarım var anne ve babama. Mesela anneme şuan şunun için kızgınım; benim ve eşimin fikrini bile almadan bir kaç yıllığına bizde kalma ve bebeğe bakma planları yapmış kendince. Ve tek derdi babamdan uzaklaşmak. Babam kötü biri mi hayır. Sadece bazı huyları çok çekilmez. Mesela klimayı çok açtınız der gider kapatır, pazar parası 30 liradan fazla vermez. Özetle bayaa pintidir. O yüzden annemle çoğu zaman atışırlar bu konuda. Annem de yalnız kalsın da görsün mantığıyla buraya kaçma planı yapmış. Ben de buna sinir oldum nasıl bana sormadan kendince plan yapar diye. Bu en son kızdığım şey... Aklımca cezalandırıyorum işte ailemi... Doğru muyum... Bilmiyorum... Kafam karışık...

benim fikrim,boyle sebeplerden dolayı seni bu halde gormesini engelleme bakma sen ona nasıl gelip de kalır 1 sene oylesine konusmustur o,yani dusunsene bi daha oyle hamile gorcekmi seni kimbilir yada ne zaman gorcek gorse bile..hayatta her an hersey olabilıyo pisman olma da sonra daha fazla üzülürsün..yani benim fikrim bu..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

anlıyorum canım sende kendi açından düşündüğünde haklısın elbette sana sorması gerekiyordu ama art niyet taşıdığına inanmıyorum ben genede faydam dokunsun torunuma ben bakayım başkaları bakacağına diye düşünmüşte olabilir ama tabi bu konuda ilk teklifin ona senden gelmesi gerekirdi ki ona göre plan yapsın ama gene diyorum annedir farklı niyet taşıyacağını aklım kestirmiyor

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
keşke ayrılan aileler arada çocuk olduğunda birbirleriyle konuşabilseler
çocukların kaç yaşında olursa olsun bundan etkilendiğini ve gerçekten çok üzüldüğünü anlayabilseler
inşallah en güzel gününde senin için en güzel şekilde yanında olurlar canım

haklısın hayatım,konusurlardı da aslında annem tekrar evlenmeseydi olurdu o is..babam ona cok kızgın hayatta konusmaz artık..arada biz kaynadık iste dedigin gibi,neyse hayırlısı olsun simdi benim once bebegimi sonra kendimi sonra esimi dusunmem lazım benimde bi ailem var artık sonucta onlar kendileri bilir su saatten sonra ne desek bos..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canımcım bide anneni düşün.. o kadar bunalmışki seni bir çıkış kapısı görmüş.
bak ben babamıda annemide çok severim ama bana göre herzaman annem haklıdır:) babam bişey söylese ki benim yanımda hayatta söyleyemez babamın burnundan getiririm. yani babalar bazen garip olabiliyor annecine ne olur kızma. bak senin yanına gelip bebeğe bakmak istiyor ne kadar güzel bişey..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Gece rüyamda ecrini gördüm.Resmini görmüş olmama rağmen resminden farklı biriydi,ama yine çok güzeldi.Mavi gözlü,beyaz tenliydi.
Evine girmişim kimsenin haberi yokken, yer sofrasının üzerine hamur açmış,ev makarnası kesiyormuş.Kendisi ortalarda yok önce, hemen işe el atıyorum bunlar çok kalın olmuş böyle ev makarnası olmaz diye biraz düzeltiyorum açılan hamuru filan :D
Rüyaya gel.:D
Sonrasında ecrin de geliyo, ben forumdan babuş babuş bildin mi beni filan diyorum,kayınvalidesi filan da varmış evinde, onlar duymasın diye.
Bütün gece ecrinin evinde makarna kestim yani :D

günaydınn sekerr.. dimek beyaz tenli mavi gözlüydüm:D allah hayırlara cıkarsın bak anlamıda pek güzelmişş.. nası rüyalar görüon böle kızım yaff.. :utan::utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haklısın hayatım,konusurlardı da aslında annem tekrar evlenmeseydi olurdu o is..babam ona cok kızgın hayatta konusmaz artık..arada biz kaynadık iste dedigin gibi,neyse hayırlısı olsun simdi benim once bebegimi sonra kendimi sonra esimi dusunmem lazım benimde bi ailem var artık sonucta onlar kendileri bilir su saatten sonra ne desek bos..

ayrılıklar kötü ve üzücü canım kimi ayrılıyor kiminide kader ayırıyor işte.umarım o gün en büyük erdemliği yaparlar konuşmasalar bile birbileriyle gerginlik çıkartmazlar ve ben çıkartacaklarını düşünmüyorum ogünün senin için çok özel bir gün olduğunu bilirler ona göre davranırlar canım sen düşünme üzme bunları düşünüp kendini

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ahhh simuşum ne yaşadında böyle düşünüyorsun bilemem ama annene yazık be canım, inan çok istiyordur yanında olmak..
bak benim annemde çalışıyor yanıma gelmek için 15 tatili bekliyor. geçen aradım nasıl hasata dedim rapor alsaydın. Yok ya senin yanına gelince alcam şimdiden kullanmayayım dedi. bak halen bir fedekarlık..en son kurban bayramında geldi, babamda gelemedi yeni bel fıtığı ameliyatı olmuştu.
yani demem o ki onları bundan mahrum etme..

:(

:huhuu: Herkese günaydın :huhuu:

Günaydın Pikem...

benim fikrim,boyle sebeplerden dolayı seni bu halde gormesini engelleme bakma sen ona nasıl gelip de kalır 1 sene oylesine konusmustur o,yani dusunsene bi daha oyle hamile gorcekmi seni kimbilir yada ne zaman gorcek gorse bile..hayatta her an hersey olabilıyo pisman olma da sonra daha fazla üzülürsün..yani benim fikrim bu..

Yok Bebikom, baya bayaa planlar yapmış. Hatta herkese de söylemiş; Doğum olunca Ankaraya gidicem, bebeği büyütürüm, artık kalırım orda diye...

anlıyorum canım sende kendi açından düşündüğünde haklısın elbette sana sorması gerekiyordu ama art niyet taşıdığına inanmıyorum ben genede faydam dokunsun torunuma ben bakayım başkaları bakacağına diye düşünmüşte olabilir ama tabi bu konuda ilk teklifin ona senden gelmesi gerekirdi ki ona göre plan yapsın ama gene diyorum annedir farklı niyet taşıyacağını aklım kestirmiyor

Art niyet değil de Aslıcım. Dediğim gibi sadece babamdan uzaklaşmak için bunu istiyor. Üstüne üstlük benim eşimle ve çocuğumla başbaşa kalma isteğimi bile bile. İnan benim de aklım almıyor bu durumu ama ben de ne düşüneceğimi şaşırdım. İşte belki de bu yüzden doğumumu bile haber vermek istemiyorum...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım sen inşallah bu süreci kolay atlatırsın. Eğer sorun çıkarırlarsa böyle bir günde gitmelerini iste. Onlar seni düşünmezse sende onlara yol ver gitsinler..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydınn kızlarrrrr... ayy bende dün gece dogurdum rüyamda:D aynen zargana kimindi ince uzun. siyah siyah sacları vardı. normal dogurmusum sözde ama ne agrı ne acı ne bişi. ay ne kolaymıss diyorum bebekle ugrasıyorum giydirmeye calısıorum falan. sabah yatagında yatıyo olsa yadırgamıcaktım yani:D dün telefonda arkadasıma 36. haftadayım didiydim o da durur insallah 2 hafta daha hızlıca kilo alcak demişti. onada diyorum ki rüyamda durmadı görüyomusunn 36. haftada cıktı geldi cocuk diyodum:utan::utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar