2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

iyi diyelim iyi olsun babuşum sen nasılsın rüyan 10 nomara bayıldım hayırlara ççıksın inşallah marifetli kızın rüyadaki halide bambaşka cnm:lilav:

sırt ağrım var azo sırtta demiyim sağ kürek kemiğimin orda kırık batması gibi devamlı acıyan bişi var ve mor orası oğlum hep sağ tarafımda toplanıyo acaba dengem bozulduğu içinmi hep sağ tarafım acıyo bilmiyorum dün mal gibiydim 5dk uyumazmı koca gece insan aynen öle koca gün dolandım dün gece çok ağrı yapmadı bengay sürüp ovaladım ve yattım ölü gibi uyumuşum sen nasılsın görüşemedik 2 gündür

ben varım simoşcum sırt ağrısından ziyade kürek kemiğim acıyo hemide öle böle değil çişe didiyorum gece ama max 4-5kere şimdilik doğumun yaklaşmış diyim ben sana balım tetikte yat çok idrara çıkma ve geçmeyen sırt ağrısı buna yorumlanıyormuş

yaaaa sendemi sezoş olcan tanselim

günaydınnnn aslıcannn mucuxxx:utan:

günaydınnnn simuşum :lilav:

ayy teşekkür ederim işlerden fırsat bulamadım ki çok yoğunum ve dün çok fazla uykusuzdum hiç girmedim desem yeridir

canım öyle gibi görünüyor..
Doktorumda öyle düşünüyor..
hayırlısı ne ise o olsun diye hep dua ediyorum..
ben ve bebişim sağlıklı olsunda..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
annemle kardeşim dün geldiler şükürler olsun sağsağlim kızlar bir sürü şeyler almışlar yaaa hepsi birbirinden güzel annem hırkalar yelekler patikler örmüş görünce inanamadım hepsini 2 ay içinde yapmış hemde dedim tekstil atölyen falanmı vardı nasıl yaptın:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tanselim daha sana gün vermedi mi doktorun? Bana nerdeyse 1 ay olmuştur gün vereli...

Günaydın Aslım... :utan:

Yürüyüş yapıyorum tatlım. Hatta ısındıktan sonra esneme hareketleri falan da yapıyorum. Ev içinde de bazen yoga yapmaya çalışıyorum. Ama yok bacım bu öyle böyle bi sırt ağrısı değil.... Bir de sporcu geçmişim var; o da olmasa demek ki ölürmüşüm ağrıdan...

Hiç sorma Aslım, aylardır bu durumdayım. Sinirlerim çok yıpranmaya başladı artık... Bi de döndüklerimi düşün...

1 kere miiiii? :sok Ay maşallah diyim Azom... İnşallah benim de öyle olur. Ben hem çok dönüyorum sırt ve kalça ağrımdan hem de çişe çok kalkıyorum... Sertleşmeyi nasıl hissediyorsun uyurken peki? Ben uyanıkken bile ellemezsem anlamıyorum da :D

Hımmm bana daha vermedi canım..
bende şöyle bir hal var, normal doğum yapabilirim diye düşünüyorum. Doktorumda beni etkilemek istemiyor. 37. hafta bebeğin tüm ölçümlerine ve çatıya bakıp karar verelim diyor..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ben varım simoşcum sırt ağrısından ziyade kürek kemiğim acıyo hemide öle böle değil çişe didiyorum gece ama max 4-5kere şimdilik doğumun yaklaşmış diyim ben sana balım tetikte yat çok idrara çıkma ve geçmeyen sırt ağrısı buna yorumlanıyormuş

:sok :sok :sok Daha erken değil mi Lidoşum yaa... Bak bugün 35+1 iz sanırım... Azoş bizden büyük, Babuş da... Ama onlarda bu belirtiler yok... Korkuyom...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tanselim daha sana gün vermedi mi doktorun? Bana nerdeyse 1 ay olmuştur gün vereli...

Günaydın Aslım... :utan:

Yürüyüş yapıyorum tatlım. Hatta ısındıktan sonra esneme hareketleri falan da yapıyorum. Ev içinde de bazen yoga yapmaya çalışıyorum. Ama yok bacım bu öyle böyle bi sırt ağrısı değil.... Bir de sporcu geçmişim var; o da olmasa demek ki ölürmüşüm ağrıdan...

Hiç sorma Aslım, aylardır bu durumdayım. Sinirlerim çok yıpranmaya başladı artık... Bi de döndüklerimi düşün...

1 kere miiiii? :sok Ay maşallah diyim Azom... İnşallah benim de öyle olur. Ben hem çok dönüyorum sırt ve kalça ağrımdan hem de çişe çok kalkıyorum... Sertleşmeyi nasıl hissediyorsun uyurken peki? Ben uyanıkken bile ellemezsem anlamıyorum da :D

peki senin sezeryan günün ne zaman Simuşum..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sertleşirken içimde hareketlenme oluyor çekilme gibi nasıl anlatsam bi garip..Uykum derin olmadığından da hissediyorum :)
Bu arada sezeryan için gün mü verdi doktorun? Kaçırdım mı ben? Ne zaman?

sırt ağrım var azo sırtta demiyim sağ kürek kemiğimin orda kırık batması gibi devamlı acıyan bişi var ve mor orası oğlum hep sağ tarafımda toplanıyo acaba dengem bozulduğu içinmi hep sağ tarafım acıyo bilmiyorum dün mal gibiydim 5dk uyumazmı koca gece insan aynen öle koca gün dolandım dün gece çok ağrı yapmadı bengay sürüp ovaladım ve yattım ölü gibi uyumuşum sen nasılsın görüşemedik 2 gündür

Geçmiş olsun canım :( Onun bi farklısını ben bir dönem yaşamıştım, bel kısmım değil de karnımda bi yer batıyordu, 1 ay sürdü ortalama..
Nasıl olayım canım biraz Yusuf Yusuf kıvamındayım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aslııım gözün aydın kulakların manisa :D
naptın bacım annenle kardeşin gelince onu anlat ben sabah gördüm annemi yeni gelmişti perişan ettim kadını valla git gel 1 hafta arayla :acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
annemle kardeşim dün geldiler şükürler olsun sağsağlim kızlar bir sürü şeyler almışlar yaaa hepsi birbirinden güzel annem hırkalar yelekler patikler örmüş görünce inanamadım hepsini 2 ay içinde yapmış hemde dedim tekstil atölyen falanmı vardı nasıl yaptın:D:D

öyle vallahi benim annemde 3 bavulla gelmişti şaşırmıştım..
Bennettonun hepsini almış gelmiş:) ama hep 0-3 ay genelde..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
çok ayakta kalırsam oluyor ama normalde çok yok
gecede de 4-5 kere tuvalete gidiyorum

günaydın cümleten

Günaydın hoşgeldin

Gözünaydın canımcım :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
çok ayakta kalırsam oluyor ama normalde çok yok
gecede de 4-5 kere tuvalete gidiyorum

günaydın cümleten

Hmmm saol Hayatım. Ben bugün doktorumu aramaya karar verdim, anlaşıldı... Günaydın bu arada :utan: Bide sen bana daha önce ücretsiz izni ne kadar kullanacağımı sormuşsun, ben atlamışım kusura bakma lütfen; şimdilik 2 yıl diye düşünüyoruz eşimle, çünkü burda yavrumu emanet edecek kimim kimsem yok. Ama tabi çok bunalır mıyım işte onu bilemedim...

Gözün aydın Aslıııım oooooh :) Yediğin önünde yemediğin arkanda olur ne güzel :D

Hımmm bana daha vermedi canım..
bende şöyle bir hal var, normal doğum yapabilirim diye düşünüyorum. Doktorumda beni etkilemek istemiyor. 37. hafta bebeğin tüm ölçümlerine ve çatıya bakıp karar verelim diyor..

peki senin sezeryan günün ne zaman Simuşum..

Sertleşirken içimde hareketlenme oluyor çekilme gibi nasıl anlatsam bi garip..Uykum derin olmadığından da hissediyorum :)
Bu arada sezeryan için gün mü verdi doktorun? Kaçırdım mı ben? Ne zaman?

:D Daha önce yazmıştım ama gözünüzden kaçmış demek ki... 2 Şubat sabah 6 da gel hastaneye, 7 de alalım inşallah dedi. Deee bakalım biz o zamana kadar durcak mıyız çok endişeliyim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sabah bi arkadaşımla geliyorum okula, 3,5 yaşında damla isminde bir kızı var onuda kreşe bırakıyoruz.
Arabayla gelirken Damladan bi çığlık, ağlama ile karışık. Ne oldu dedi annesi popom kaşınıyor dedi.. Trafikteyiz artık sağa çekip durdu. Meğer kilodu poposunun arasına girmiş, o da kaşındırmış bundan çok korkmuş::). Ya kıyamam, çoçuklar ne tatlılar ya..
yirim o zillinin donunu çok bilmiş şeyyy kimbilir biizmkiler nasıl olcek:utan:
canım öyle gibi görünüyor..
Doktorumda öyle düşünüyor..
hayırlısı ne ise o olsun diye hep dua ediyorum..
ben ve bebişim sağlıklı olsunda..
dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı olunda cnm gerisi mühim değil
ohhhhh sefan olsun hani insan resim çeker ekler şuraya cadalozzz
:sok :sok :sok Daha erken değil mi Lidoşum yaa... Bak bugün 35+1 iz sanırım... Azoş bizden büyük, Babuş da... Ama onlarda bu belirtiler yok... Korkuyom...
kız hemen olcek die bişi yok elbet ama sonuçta 15-20gün içinde olma olasılığı yüksek balım yada çok sıvı tüketiyosan ondan oluyoda olabilir
Geçmiş olsun canım :( Onun bi farklısını ben bir dönem yaşamıştım, bel kısmım değil de karnımda bi yer batıyordu, 1 ay sürdü ortalama..
Nasıl olayım canım biraz Yusuf Yusuf kıvamındayım :D

korkma kız sen değilmiydin biran önce kuzey oğlanı görmek isteyen korkma ha 15gün önce ha 15 gün sonra ama ben kendimi 39+2 doğurcam sanıyom oda 20 şubat pazartesine geliyo

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
daralldımmm.. töbe allahımm 2 gündürr sikayetlerim arttı sankii. ayy kasıklarım berbat ne oluyo bana. zaten yıllardır hamile gibiy,mm psikolojim bozuldu:sok

Geceleri uyuyamıyorum, o yüzden bugün tv nin karşısında koltuğa uzandım. Uyudum mu? Kuş uykusunda, her sesi duya duya, ona da uyumak denirse... Sonra çişim geldi. Dönemiyorum. Aynı ters dönmüş kaplumbağa gibi. Sanırım 5 dk da ancak dönüp kalkabildim koltuktan...
Açım... Yemek yapmayı bırak yemeye bile takatim kalmamış gibi. Konuşmak istemiyorum! Bunalıma mı girdim ne...
Kimseyi görmek, kimseyle görüşmek istemiyorum... Eşimle bile konuşurken zorlanıyorum. Amaaaaaaaan ne gerek var ne konuşucam diyorum. Ben cidden bunalıma girdim sanırım...
Şurda geçmişi okuyorum ya, okurken kendi kendime cevap verip kendi kendime üzülüp gülüyorum. Garip bi ruh halindeyim...

aynı duygular içindeyiz işte kızlar yaa, kendimi senelerdir hamile gibi hissediyorum...gece en az 4-5 kere kalkıyorum ama sonra da uyuyamıyorum ki, dün akşam 2 buçukta kalktım ilk kez ve sabah 7de uyuyabildim, kafama bir şey takılıyor düşünmekten uyuyamıyorum.

Bilakis asıl 50 gram yüklenenler artık geride kaldı.Yeni literatüre göre artık önce 75 gram yükleniyor.Eğer şüpheli durum varsa 100 gram yükleniyor.Doğrudan yanlıştan haberleri yok.
Gerçi biri de bana biyokimyasal gebelikten düşük yaptım deyince hımmmm dış gebelik evet demişti.Dış gebelik değil biyokimyasal dedim, tamam işte kimyasal gebelik dış gebelik demektir demişti....

benim dr da artık 50 lik kalmadı demişti, sağlık ocağına söylediğimde 75lik yapıldı diye böyle bir şaşırmalar falan....

günaydınlar bu arada.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
öyle vallahi benim annemde 3 bavulla gelmişti şaşırmıştım..
Bennettonun hepsini almış gelmiş:) ama hep 0-3 ay genelde..
evet yaa koca bavul yapmışlar zaten hepsi minik minik parçalar kızdımda ama giyemeyecek bir çoğunu adım gibi eminim çğnkü çok hızlı boy atıyorlar neyse kısmet artık ellerine sağlık ne diyelim:D
aslııım gözün aydın kulakların manisa :D
naptın bacım annenle kardeşin gelince onu anlat ben sabah gördüm annemi yeni gelmişti perişan ettim kadını valla git gel 1 hafta arayla :acep:

sağol anım benim..seninde gözün aydın olsun napacan canım ihtiyacımız var yazık ama gelmeleri daha hayırlı oluyor bizler için dinlenirler geçer inşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Heh... Şimdi burda olanlar bana desin; HİÇ GEÇMEYEN SIRT AĞRINIZ var mı? Bide bu gece kaç kez tuvalete kalktığımı saydım. Tam 11 kez :sok :sok :sok Bu durumda olan var mı? Varsa hemen söylesin yoksa ben doktorumu arayıp sorucam :D

Evet canım benim birkaç gündür geçmeyen sırt ve kaburga ağrılarım var.Geceleri de 8-9 kere kalkıyorum tuvalete.
Dün akşam 45 dk.süreyle düzenli sancım da oldu.10 dakikada bir.Eğer devam etseydi doktorumu arayacaktım.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sağol simuşum,azom gözüm cidden aydın oldu :D
en son 5 aylıkken görmüşleri karnımı dün terminalden aldık eve gittik orda pek bişey anlamadılar neyse eve çıktık anam biri bir taraftan pantalonumu indiriyor aşağı diğeri badymi çıkartıyor görseniz biri dışardan izlese sapıkmı bunlar ne derler karnımın büyüklüğünü görünce şoka girdi hatunlar beni soymaya başladılar:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Gözün aydın canım, fotoları çek de ekle gözümüz gönlümüz şenlensin :)

iyi diyelim iyi olsun babuşum sen nasılsın rüyan 10 nomara bayıldım hayırlara ççıksın inşallah marifetli kızın rüyadaki halide bambaşka cnm:lilav:

Vallahi rüyalara da geçtik, benim şafak yaklaşıyo sanırsam :)
Neyse bari 5 haftayı çalıştım,ona seviniyorum :)

günaydın canım...maşallah gene döktürmüşsün rüyanda ohh ohh:D:D
ama çok güzel manası doğum yaklaşıyor sıla hanım yolda baksana haberci rüya bile görmüşsün:evet:

Evet başladı benim tuhaf rüyalar dizisi yine :D
Herhalde yola çıkmaya niyetlendi iyice minnoş :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
en son 5 aylıkken görmüşleri karnımı dün terminalden aldık eve gittik orda pek bişey anlamadılar neyse eve çıktık anam biri bir taraftan pantalonumu indiriyor aşağı diğeri badymi çıkartıyor görseniz biri dışardan izlese sapıkmı bunlar ne derler karnımın büyüklüğünü görünce şoka girdi hatunlar beni soymaya başladılar:D:D

Ay kıyamam onlara ya...Ne mürüvvet biliyo musun şimdi onlara bu:utan:
Benim kardeşim diyor 15 gün önce karnın böyle değildi, şimdi resmen hamile olmuşsun :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet yaa koca bavul yapmışlar zaten hepsi minik minik parçalar kızdımda ama giyemeyecek bir çoğunu adım gibi eminim çğnkü çok hızlı boy atıyorlar neyse kısmet artık ellerine sağlık ne diyelim:D

sağol anım benim..seninde gözün aydın olsun napacan canım ihtiyacımız var yazık ama gelmeleri daha hayırlı oluyor bizler için dinlenirler geçer inşallah
orası öle ama benim anacığıma yazık kız gittiği yerde rahat yok kadına izmire gidiyo bizim küçük sıpa ortalığı birbirine katmış orayı topla anneannemlerin yanına gidiyo arada oryı topla kadın aramızda ezildi kaldı nefes almadan bir yerlere gidiyo dinlenmeye fırsatı kalmıyoki kıyamıyourm hiç

cicişleri güle güle kullansın ellerine sağlık kesesine bereket olsun balım
Evet canım benim birkaç gündür geçmeyen sırt ve kaburga ağrılarım var.Geceleri de 8-9 kere kalkıyorum tuvalete.
Dün akşam 45 dk.süreyle düzenli sancım da oldu.10 dakikada bir.Eğer devam etseydi doktorumu arayacaktım.
eyvah eyvahh uleyn ben sizden 3,5 hafta gerideyim benim bu sancılar için çok erken ama dediklerinizi yaşıyorum :sok

puhahah:kahkaha: demek öle hee kızın naptı bu duruma tepki vermedimi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar