2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
baktım simdi cif power cream banyo..dısı da ici de beyaz al ondan dene bak gercekten ise yarıyo..
banyonun musluklarına fln sıkıyom bırakıyom 2-3 dk sonra durula parlyo pırıl pırıl ben hep ondan alıyom su lekesi sabun lekesi kirec fln her yere kullanabiliyon lavabolara fayanslara dusakabine..

Tamam ben onu alayım o zaman yanlış almışım ben.Mutfağınki yeşil, banyonunki sarı benim....

bende cıkıyorum kızlarr.. nezle oldum yaaaaa:mendil: oktay usta da karalahana sarması yapıyo. cnm cekti. alısverise gidicem birazdan mutfak eksikleri için. bu gece de insallah su cantayı hazırlarım artıkın. dün kayınvalidem temizlik için gelicek kadının parasını verdi ne zamandır diyodu zaten. saolsun. bi ara alayım kadını. dogurmazsam bi kere daha alırımm kıs günüü yagmur yagarsa rezil olur camlar yine:ayk: ayy makineye de bi posta daha camasır atayımm. ne cok birikmişş yaa yıka yıka bitmedii:lilav: görüsürüzz sonraa kızlarr:utan::utan:

Kız sen ne çok market alışverişi yapıyosun :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Buarada liseden arkadaşım aradı.Doktoru ona da doğum kanalına girmiş bebeğin birkaç güne kadar doğum olur demiş 38. haftadayken ve 40ı da geçmiş bebek olmamış bi türlü.
Normal doğum da yapamamış,sezeryana almışlar :sok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Buarada liseden arkadaşım aradı.Doktoru ona da doğum kanalına girmiş bebeğin birkaç güne kadar doğum olur demiş 38. haftadayken ve 40ı da geçmiş bebek olmamış bi türlü.
Normal doğum da yapamamış,sezeryana almışlar :sok

bu doktorlarda bi değişik her biri bişey diyo,farklı uygulamalar yapıyo.bende sabah bi arkadasımla telefonda konustum.2.bebeğini dünyaya getirdi ilki sezeryandı.bu bebek içinde 40 haftayı doldurmasını beklemişler ve yine sezeyana almıs.erken almaya gerek yok demiş.her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler ya o hesap mı acaba bilemedim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu doktorlarda bi değişik her biri bişey diyo,farklı uygulamalar yapıyo.bende sabah bi arkadasımla telefonda konustum.2.bebeğini dünyaya getirdi ilki sezeryandı.bu bebek içinde 40 haftayı doldurmasını beklemişler ve yine sezeyana almıs.erken almaya gerek yok demiş.her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler ya o hesap mı acaba bilemedim..

Sanırım öyle canım...Her doktorun tarzı farklı.Hafta sonu bebeğin hareketleri azalınca nst çektirmeye gittim, orda da muayene oldum, bana şekerimi sordu, 202 çıkmıştı yüklemede dedim, çok yüksek ben olsam insülin başlardım dedi.
Benm doktorum da çok yüksek değil insüline gerek yok demişti.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ne manyak insanlar var yaaaa
konuştuklarını bilmiyolar
ben ikinciye hamile kaldığımda bana
"bu sefer dikkat et bari" diyenler bile oldu

abovvv niye yapamamış peki normal

Ne cinsler ya. Olur dikkat ederim bu sefer, keyfimden öyle oldu zaten.
Bana da o tarz yaklaşımlar oldu, insanlar ne konuştuklarını bilmiyolar bazen cidden.
Arkadaş neden normal yapamadı bilmiyorum, sanırım bebek strese girmiş, kalp atışları filan zayıflayınca sezoşa alıyolar ya.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tamam ben onu alayım o zaman yanlış almışım ben.Mutfağınki yeşil, banyonunki sarı benim....

Kız sen ne çok market alışverişi yapıyosun :D

aylık yapıyorumm kızz.. :D ama bazen ayda 2 oluyo misafir falan gelcekse rötus olsun diye:D aynaya bakınca hepsini kendime yapıyomus gibi hissettim ama neyse:D

catlaklara bakıyodum da. pembe olanlaraa dusta ovaladıktan sonra (en ii temiz ciltte sonuc verirmiş) vazelin sürmek cok ii geliyomus kızlar ama sadece pembe olanlara. bende denemeye baslayayım bu aksam hala pembiş olanlar var cünkü:utan: neyse cıktımm:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen gögüs ucu çatlak kremini kullanıyormusun.. ben genelikle kullanıyorum..bundan sonra daha dikkatli kullanmak istiyorum:)

Bak aynı soruyu sormuşuz.Evet ben de doktor doğuma 15 gün var deyince düzene sokayım dedim.Kullanmaya başlamıştım da, bir gün sürüyodum, bi gün unutuyodum filan...
Günde kaç kez sürmek lazım acaba.
Bi de annem fethiyeden saf zeytinyağı getirtmiş göğüs ucu için.Böyle ilaç şişesi gibi bi şişede.Nette araştırdım da o da çok faydalı diyolar.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bak aynı soruyu sormuşuz.Evet ben de doktor doğuma 15 gün var deyince düzene sokayım dedim.Kullanmaya başlamıştım da, bir gün sürüyodum, bi gün unutuyodum filan...
Günde kaç kez sürmek lazım acaba.
Bi de annem fethiyeden saf zeytinyağı getirtmiş göğüs ucu için.Böyle ilaç şişesi gibi bi şişede.Nette araştırdım da o da çok faydalı diyolar.

canım bence kremi hergün kullan. Artık evde olcaksın gün içinde zeytinyağda sürersin..
süt saklama kabı aventin alcam.. ama şey aldım buzdolabına koymak için poşetler var ondan aldım markasını hatırlamıyorum ama sıfır BPA yazan bir üründü..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım bence kremi hergün kullan. Artık evde olcaksın gün içinde zeytinyağda sürersin..
süt saklama kabı aventin alcam.. ama şey aldım buzdolabına koymak için poşetler var ondan aldım markasını hatırlamıyorum ama sıfır BPA yazan bir üründü..

Günde bi kre süreyim dimi?
Zeytinyağı da süreyim olmazsa...
Süt saklama poşeti mi alsam yoksa kap mı alsam dedim ben de...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günde bi kre süreyim dimi?
Zeytinyağı da süreyim olmazsa...
Süt saklama poşeti mi alsam yoksa kap mı alsam dedim ben de...

canım ben şimdilik poşet aldım..
bebişin emme durumuna göre ve işe başlamaya yakın kap alıyım dedim.
ben pompayı avent aldım ya kabınıda avent alırım dedim. arkadaş kullanıyor aventin kabını. Süt saklama kaplarını ek mamaya geçince yoğurt mayalamak için kullanmış. Çok iyi diyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım ben şimdilik poşet aldım..
bebişin emme durumuna göre ve işe başlamaya yakın kap alıyım dedim.
ben pompayı avent aldım ya kabınıda avent alırım dedim. arkadaş kullanıyor aventin kabını. Süt saklama kaplarını ek mamaya geçince yoğurt mayalamak için kullanmış. Çok iyi diyor.

Onu alırken şeye dkkat etmek lazım ama bazılarını kapaksız satıyolar, dikkatini çekmiyo insanın bi anda.
iyi bakmak lazım, kapaksız bi işe yaramaz.
kapaklı olanları ayrı set.
ayrıca satılan kapaklar da var.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay birmax sinir etti yaaaa
2 gündür geri döncez diolar dönmüyolar
bugün de tele bakmıyolar
kaldı son 2 günüm kargo yok

Onların o tel.e bakmaması beni de kıl ettiydi.
Orda yazandan başka bi numara daha var veriim sana ben.Ordan ulaşmıştım ben.Var mı o sende?Nette yazandan mı ulaşıyosun?

ben geldim kızlar babuş bende 1 haftadır meme uçlarıma kremimi sürüyorum

Sürmek lazımmış laylam iyi yaptın, sonra çok zahmetli oluyomuş yara olunca.Baştan önlem alın diolar.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Onların o tel.e bakmaması beni de kıl ettiydi.
Orda yazandan başka bi numara daha var veriim sana ben.Ordan ulaşmıştım ben.Var mı o sende?Nette yazandan mı ulaşıyosun?

Sürmek lazımmış laylam iyi yaptın, sonra çok zahmetli oluyomuş yara olunca.Baştan önlem alın diolar.

evet ben çok çekmiştim yara olmuştu bebek emerken ağlıyodum belki faydası olur diye erken başladım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar