2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sabahtan beri telefonum susmadı.sevenlerimiz sağolsun.
sağolsunlar da ağız birliği etmişcesine,herkesin sorduğu soru ve tepki aynı. "izne ayrılmadın mı sen" "aman yollarda doğurucan" :ayk:
cuma ayrılsam da şu milletin dilinden kurtulsam.
bi de kuzenden fırça yedim şimdi :beyazbayrak:

ya benide gören yolda belde doğuracan diyor.. bide araba kullanıyorum onada laf söylüyorlar.
ya tamamda 37. haftaya tamamlamaya çalışıyoz. sanki biz çok rahatız böyle çalışırken..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet o benim kocam. günde 4 kez çorap değiştiriyor :)) ehehehhee. havluya elini kuruladı mı o havlu bi daha asla kullanılamaz. o yüzden kağıt havlu koyacam banyoya baş edemiyorum artık.

fatoş da bişi olduğu yok ya aynı teraneler. bi sevişseler de rahatlasam :)
bencede
Selam kızlar ben geldim.

Kk da birisi daha doguma gidiyormus. berfinbilgen adlı bayan. 33+6 haftalık hamile ticker ında gordugum kadarıyla :S

myom mu ne varmıs sanırım bir de suyu azalmıs erken dogum olucakmıs okuyup anladıgım kadarıyla :S

Bizde de baslar yakında patır patır dogumlar. Aramızda yok dimi doguma giden ben girmeyeli :D
günaydın bebişim gitsin bakalım sıra bizede gelcek
:) orda da sanırım esra7935 ti ama emin değilim bakmam lazım.Ben müdür yardımcısıyım bir okulda o yüzden öyle çok konuşmaya vaktim olmuyor,anca boş zamanım olursa okuyabiliyorum.
hım yaz o smaan böle arada
öff öff midem yine alev alev yaaa. yeminle gına geldi artık şu yanmadan öff.

aynen gökçe sen ve ben bu çocuklar çok mu kıllı olcek ne

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
az uzanayım ben. geldi yine bana ağırlıklarım.. bi insan bu kadar uyur mu yawww. öpüyorum ...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya benide gören yolda belde doğuracan diyor.. bide araba kullanıyorum onada laf söylüyorlar.
ya tamamda 37. haftaya tamamlamaya çalışıyoz. sanki biz çok rahatız böyle çalışırken..

Kuzenim öğretmen, eşi de.Çocukları da var, biliyo yani süreci.Sizde izin yokmu, niye çıkmıyosun, niye hala çalışıyosun dedi...Unuttu mu ne yaptı ne zaman izne çıkıldığını...
37. haftayı tamamlamaya uğraşıyorum dedim ben de.
Kuzen neyse de,bana kefenin cebi yok yeter artık ayrıl izne bile diyen oldu.:sok
Dedim nasıl yani.
Ben izne ayrılsam da ayrılmasam da maaşım değişmiyor, sadece bebeğimle bikaç hafta daha fazla vakit geçireyim diye uğraşıyorum....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ne kadar şanslısın tanselcim. ben zaten hafif agresiftim, şimdi iyice çığırımdan çıktım. erken izne ayrılmam öğrencilerim için hayırlı oldu bile diyebilirim

canım ben agresif değilimdir ama çok mükemmeliyetçiyimdir özellikle işimde.. Şimdi gevşettim civataları:) iyide oldu..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
öff öff midem yine alev alev yaaa. yeminle gına geldi artık şu yanmadan öff.

selam canım, nabersin.. benim doktor B grubu bi ilac olan famodin verdi bana ilk defa 2 gündür insan oldum diyim.. dün gece uyuyabildim.. sende bi doktoruna sor istersen belki sana da tavsiye eder... ama ben cok feciiydim yani belki ondan verdi.....

sabahtan beri telefonum susmadı.sevenlerimiz sağolsun.
sağolsunlar da ağız birliği etmişcesine,herkesin sorduğu soru ve tepki aynı. "izne ayrılmadın mı sen" "aman yollarda doğurucan" :ayk:
cuma ayrılsam da şu milletin dilinden kurtulsam.
bi de kuzenden fırça yedim şimdi :beyazbayrak:

Tatlım ne güzel seni seven düşünen insanlar var...:huhuu: evek basen fırca atabiliyolar kardeşler falan..........

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla balım görümcem dusakabinii sirkeyle temizliyomus her seferinde buzz gibi ama ben denemedim hiç ben bildigin sarı beze kirec sökücü döküyorum. oksar vaziyette her yerine sürüyorum hemen acılıyo lekecikler. sonra durulayıp kuruluyorum ısıl ısıl oluyo. tabe eldiven takmayı unutmamak lazım:utan:

sirkeyleeee....hımmmm onu da deneyeyim...
güldal var güldal, yağ çözücü müydü o :D

ah ah kireç demeyin bana. yine burayla yarışamazsınız :(

eskişehirde kireçten deneyimli olduğum için istanbulunkine kireç demiyorum ben zaten :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Sarı benimki...Cif sprey banyo.Yanlış mı şeettim ki.

baktım simdi cif power cream banyo..dısı da ici de beyaz al ondan dene bak gercekten ise yarıyo..
banyonun musluklarına fln sıkıyom bırakıyom 2-3 dk sonra durula parlyo pırıl pırıl ben hep ondan alıyom su lekesi sabun lekesi kirec fln her yere kullanabiliyon lavabolara fayanslara dusakabine..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sirke işe yarar, ama konyada porçöz bile çözmüyor o kireçleri..

ben denemedim hiç sirkeyi cnm bilmiyorum. ama görümcem kettle ı falan da onla kaynatır kirecini cözüyomus hemen. ben klasik kirec cözücüni cözmedigi kirec görmedim. tabe cillit bang mi ne o da cok güzel ama gereksiz masraf geliyo banafiyatı allah var.

sirkeyleeee....hımmmm onu da deneyeyim...
güldal var güldal, yağ çözücü müydü o :D

eskişehirde kireçten deneyimli olduğum için istanbulunkine kireç demiyorum ben zaten :D

güldal ın yag cözücüsü camasır suyu falan var ama kirec cözücüsü var mı acaba? hiç hatırlamıyorum:D valla tuvalete lavoboya dusa falan cif domestos.. dusakabine de bildigin 2 tl likk kirec cözücü:D ugrastırmaz pırıl pırıl yapar:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar ben geldimm..naparsınız bakim? gökçemm sende mi burdasın.amanda aman ev hanımımı olmus bizim kız? napıyo bu evhanımları diyodun gecen kuzum napıyolarmış:evet: de bakim bana

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar ben azcık devrileyimm mayıştım ya gece deliksiz uyuyamıyorum artık spna gunun bu saatlerinde odaya gunes de vuurunca...kayıyom..optum simdilik gorusuruz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende cıkıyorum kızlarr.. nezle oldum yaaaaa:mendil: oktay usta da karalahana sarması yapıyo. cnm cekti. alısverise gidicem birazdan mutfak eksikleri için. bu gece de insallah su cantayı hazırlarım artıkın. dün kayınvalidem temizlik için gelicek kadının parasını verdi ne zamandır diyodu zaten. saolsun. bi ara alayım kadını. dogurmazsam bi kere daha alırımm kıs günüü yagmur yagarsa rezil olur camlar yine:ayk: ayy makineye de bi posta daha camasır atayımm. ne cok birikmişş yaa yıka yıka bitmedii:lilav: görüsürüzz sonraa kızlarr:utan::utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar