2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cidden he ben de şimdi farkettim :)

Benim karnım da aşağıda.Ama buna rağmen hala kaburgalarım rahatlamış diil :(
Çok muzdaribim şu kaburga ağrısından...

dun gece banada oldu kaburgalarıma bi agrı bıcak saplanır gibi sanki kaburgam kırılmıs cigerime batıyomus gibi nefes aldıkca battı acıdı agrıdı oldu biseyler zor gecti valla

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aman boşversene onları hepsi sinir bozucu şeyler işte..benimkide t v de hangi kadını görse yorum yapar beğenir oldu hadi 1-2 şaka dedim artık alınmaya başladım yani zaten hamilelikten dolayı aşırı komplex sahibi oldum resmen özgüvenim gitti birde onu bunu beğenince iyice sinir oluyorum bizde o sebeple tartıştık dün akşam:mendil:

hepsi gıcık bee...bizim kavga sebeplerimiz irem sultan oluyor genelde :D sabah ben ireme bi bağırdım ödevini dün bitirdim dedi bitirmemiş,sınavı var sölememiş,sabah sabah ipadle oynuyor bunu görünce bi cemkirdim ben -rgulu sonra sesimizi duyan eşim bana bi seslendi cok seslisinden noluyor niye bağırıyosun diye bide ona bağırdım sen karısma diye.al sana 1 numaralı kavga sebebi sen bana bağırdın ben sana..2 sinede küstüm sonuc olarak :evet: şimdi biri ödev yapıyor öbürü mesaj atıyor öpte barısalım diye.gıcık iştee..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok valla kuzum yediklerimi yazsam oha,çüş falan olursun yani:evet::evet: bu lafı diyen kimdi be oha,çüş falan oldum yani...nerden aklımda kaldıysa

Ben pek abur cubur yemiyorum,bir iki bisküvi filan ama yemeği çok yiyorum nazom ya.Koca koca tabaklar, 3-4 dilim ekmekler filan.Daha da öyle pek doymuş kalkmıyorum sofradan.
Aradan da 15-20 dk. geçinde bi midem şişiyo.Velet de içeriden ittiriyo.Karnım davul gibi oluyo....Ayakta duramııyorum karnımın acısından,gerginliğinden.

aman boşversene onları hepsi sinir bozucu şeyler işte..benimkide t v de hangi kadını görse yorum yapar beğenir oldu hadi 1-2 şaka dedim artık alınmaya başladım yani zaten hamilelikten dolayı aşırı komplex sahibi oldum resmen özgüvenim gitti birde onu bunu beğenince iyice sinir oluyorum bizde o sebeple tartıştık dün akşam:mendil:

Ben de rüyamda eşimi gördüm.Güya tatildeyiz, denizde hiç benimle ilgilenmiyo, başka kızlarla takılıyo filan

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayatımmmm kız benim tikır doğuruyomuss senle birlikte yaptık bu tikırı babası sensin niye doğuruyo bu de bana...:evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dun gece banada oldu kaburgalarıma bi agrı bıcak saplanır gibi sanki kaburgam kırılmıs cigerime batıyomus gibi nefes aldıkca battı acıdı agrıdı oldu biseyler zor gecti valla

Benim şu an o kadar ağrıyoki.Sağ tarafım tümsek zaten.Sanki böyle kaburga kemiğimin ucunu oyuyo velet...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hepsi gıcık bee...bizim kavga sebeplerimiz irem sultan oluyor genelde :D sabah ben ireme bi bağırdım ödevini dün bitirdim dedi bitirmemiş,sınavı var sölememiş,sabah sabah ipadle oynuyor bunu görünce bi cemkirdim ben -rgulu sonra sesimizi duyan eşim bana bi seslendi cok seslisinden noluyor niye bağırıyosun diye bide ona bağırdım sen karısma diye.al sana 1 numaralı kavga sebebi sen bana bağırdın ben sana..2 sinede küstüm sonuc olarak :evet: şimdi biri ödev yapıyor öbürü mesaj atıyor öpte barısalım diye.gıcık iştee..

anne yada baba çocuğa eğitim için kızıp bağırdıklarında diğer ebeveynin karışmaması lazım yaaa bencede sonra çocuk anne-babadan yüz bulur oluyor ve bence kesinlikle baba otorite kurması gerekli çünkü anne ile yüzgöz oluyor çünkü çocuk bir süre sonra anne bağırsada kızsada amannn neyse havalarına giriyorlar yaşları kaç olursa olsun bilmiyorum canım sen doğrudemişsin sen kızdığında karışmasa iyi olurdu ama oda kızı dayanamadı demekki:Dneyse öpte barış bari bacım napacan

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ciğer geliştirici iğne demedi canım.Zaten 15 gün sonra ben 38+3 filan olmuş olacağım Allah nasip ederse.
Bebeğin miyadı da yakın.Benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 28 ocak.Gerçek usg'ye göre de 1-2Şubat gibiydi.
Yani bi 10-15 gün erken doğmuş olacak, termde bebek sayılıyor.
Göğüs kafesinde hareket de var, inip kalkıyor, ilkel solunum hareketleri başlamış dedi doktorum iğneden bahsetmedi hiç.Ama kontrolümde sorayım bi.Haftada bir gidiyorum ya.

ok tamam buldum tesekkur ederim gozden kacırmısım demek ki :)
hıı senin 36 haftalık gorunuyo ya burda ben ondan sorayım dedim bende tırsıyom cunku erken dogum ihtimali var dedi ya hem benimki daha 34 haftalık ondan korkuyom

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
cuma sabah 10da kontrolüm canım
bi yaklaşsın istiyorum bi yaklaşmasın
şu temizlik biteydi bari
dün zaten pazarda gezerken bişi aktı sıcak sıcak
hah dedim nişan geldiii
hemen senaryoyu yasdım
eve gitcem bakcam nişanı görcem eşimi arıcam
onun da gelmesi yakın zaten onu beklicem
ağlıcam, korkucam
doğuma gitcem
evi poh götürüyo dicem :D

biz o kavgalara şimdiden başladık
bazen eşim diyoki oğlummmm yorma ama anneniiiii
ne bağırıyosun çocuğa yormuyo o beni diyorum küsüyorum ona laf edince :)

daha durr balımm..hele bi doğsun azcık yaramazlık yapmaya baslasın insan babası bile olsa cocğuna baskasının bağırmasını kaldıramıyo ee tabi bu onlar içinde gecerli olunca kavga cıkıyo.yani bizim evde..hayırr ben haklıyım sonucta ödev yapılmamıs oturmus oyun oynuyo sen niye onun karsısında bana kızıyosun annen haklı dese olay bitcek.yılısık seyler birbirlerine düşkünler ya beni atıyolarr aralarından:mendil:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cuma sabah 10da kontrolüm canım
bi yaklaşsın istiyorum bi yaklaşmasın
şu temizlik biteydi bari
dün zaten pazarda gezerken bişi aktı sıcak sıcak
hah dedim nişan geldiii
hemen senaryoyu yasdım
eve gitcem bakcam nişanı görcem eşimi arıcam
onun da gelmesi yakın zaten onu beklicem
ağlıcam, korkucam
doğuma gitcem
evi poh götürüyo dicem :D

Ehehehe maşallah iyi yazmışın :D
Ben de devamlı kendimi dinliorum.
Karnım mı ağrıyo, akıntım mı geliyo diye :)
Şu an karnım ağrıyo mesela azcık

Ciğer geliştirici iğne demedi canım.Zaten 15 gün sonra ben 38+3 filan olmuş olacağım Allah nasip ederse.
Bebeğin miyadı da yakın.Benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 28 ocak.Gerçek usg'ye göre de 1-2Şubat gibiydi.
Yani bi 10-15 gün erken doğmuş olacak, termde bebek sayılıyor.
Göğüs kafesinde hareket de var, inip kalkıyor, ilkel solunum hareketleri başlamış dedi doktorum iğneden bahsetmedi hiç.Ama kontrolümde sorayım bi.Haftada bir gidiyorum ya.

İşte bu bebikom :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben pek abur cubur yemiyorum,bir iki bisküvi filan ama yemeği çok yiyorum nazom ya.Koca koca tabaklar, 3-4 dilim ekmekler filan.Daha da öyle pek doymuş kalkmıyorum sofradan.
Aradan da 15-20 dk. geçinde bi midem şişiyo.Velet de içeriden ittiriyo.Karnım davul gibi oluyo....Ayakta duramııyorum karnımın acısından,gerginliğinden.

Ben de rüyamda eşimi gördüm.Güya tatildeyiz, denizde hiç benimle ilgilenmiyo, başka kızlarla takılıyo filan

kız senin rüyalarında roman gibi haaa sayfa sayfa takip et:D:D
ben çok görmüyorum görsemde hatırlayamaıyorum ama dün ki rüyamda bebeğimi çalmaya çalışıyorlardı karnımda fatih uyandırdı ter içinde kalmışım cidden pijamalarımı falan değiştirdi o kısmını hatırlıyorum sabah işe gelirken diyorki hala elinle karnını tutuyordun kızımı alamazlar benden diyordun diyor gülsemmi ağlasammı tesellimi versem bilemedim diyor:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ok tamam buldum tesekkur ederim gozden kacırmısım demek ki :)
hıı senin 36 haftalık gorunuyo ya burda ben ondan sorayım dedim bende tırsıyom cunku erken dogum ihtimali var dedi ya hem benimki daha 34 haftalık ondan korkuyom

Benim ticker gerçek usg ölçülerine göre yapılmıştı canım, sonra da üşendim değiştirmedim.
Ama SAT'a göre doğum beklenir dedi doktor, pazartesi günü sordum daha.Gerçek ölçülere göre çıkan hafta bebeğin iriliğiyle alakalıdır gelişimiyle değil dedi....23 nisan benim SAT.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anne yada baba çocuğa eğitim için kızıp bağırdıklarında diğer ebeveynin karışmaması lazım yaaa bencede sonra çocuk anne-babadan yüz bulur oluyor ve bence kesinlikle baba otorite kurması gerekli çünkü anne ile yüzgöz oluyor çünkü çocuk bir süre sonra anne bağırsada kızsada amannn neyse havalarına giriyorlar yaşları kaç olursa olsun bilmiyorum canım sen doğrudemişsin sen kızdığında karışmasa iyi olurdu ama oda kızı dayanamadı demekki:Dneyse öpte barış bari bacım napacan
öpmicimmm onu.sabah boynu tutulmuş onunda sorumlusu benmişim yatakta cok yer kaplıyomusum kenarda köşede yatmaktan boynu tutulmuş.lafa bakk sunlar düşmana sölenmez..
:D

anaaa nasıl olar benden önce mi :sok

ben gördüm :)

anamm hepinizden önce doğurdum yani tikırım doğurdu.yoksa bu bi işaretmii.laa bebemin odası yok daha ortada bi valizimiz hazır.içine lohusa tacımı koymadım dahaa:mendil::mendil:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kız senin rüyalarında roman gibi haaa sayfa sayfa takip et:D:D
ben çok görmüyorum görsemde hatırlayamaıyorum ama dün ki rüyamda bebeğimi çalmaya çalışıyorlardı karnımda fatih uyandırdı ter içinde kalmışım cidden pijamalarımı falan değiştirdi o kısmını hatırlıyorum sabah işe gelirken diyorki hala elinle karnını tutuyordun kızımı alamazlar benden diyordun diyor gülsemmi ağlasammı tesellimi versem bilemedim diyor:D:D

Evet benim rüyalar alengirli :)
ay kıyamam kız senin rüya da çok dokunaklıymış :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öpmicimmm onu.sabah boynu tutulmuş onunda sorumlusu benmişim yatakta cok yer kaplıyomusum kenarda köşede yatmaktan boynu tutulmuş.lafa bakk sunlar düşmana sölenmez..

benimki de başına daş düşse benden bilir :)
dün limon sıkarken yüzüne gözüne sıçradı, offf sevinçççç diyo bana :D
Noldu dedim o da mı benim kabahatim :evet:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar