2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar ben her gece 3.30- 4 arası uyanıyorum sanki saat kurmus gibi uyandığımda deli gibi acıkmıs oluyorum.bişeyler tıkınıp geri yatıyorum acele acele böyle olan varmı.her gece yaa.yediğim yemekle alakası var desem değil.korkuyorum kendimden..

Ben geceleri 7-8 kez kalkıyorum ama acıkmış olmuyorum pek.
Yada kalkamayacak kadar uykuya yenik oluyorum.Ama gece yatarken inanılmaz aç oluyorum ben.
Aç yatarsan tok kalkarsın prensibimden hareketle yemeden yatıyorum ama :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hee tamam ne sorcaktım sana ben simdi doktorun dogumu yakında bekledigine gore, ciger gelistirici igne falan yaptımı gerek yokmu dedi ? bu haftalarda dogarsa kuvezde kalmadan solunumu kendi baslarına yapabiliyolarmıymıs onu ogrenmeye calıısyom da

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
şu an hareket ediyo canım
ama hala gözümden yaşlar akıyo hareket ettikçe eşim de ben normal doğumdan korkmaya başladım sezeryan mı olup hemen kurtulsanız demeye başladı
geçen de biri saçmasapan bi laf etti bizim işyerinden müdür pozisyonunda olan biri hem de
kafamı allak bullak ediyolar :(

Kimseye aldırma hayatım,bana da neler neler dediler.
Güzel şeyler konuşanları dinle, diğerlerini dinleme bile.

esra79

Yeni Üye
Tepki
0
esra79 kimsin sen öle duruyon orda biblo gibi tanıtsana bi kendini

Merhabalar.Ben aslında çok uzun süredir sizleri takip ediyorum.Hepinizi nerdeyse çok iyi tanıyorum,sizin deyiminizle taa öteki mahalleden biliyorum sizleri ama siz ordan çıkınca bir daha oranın tadı kalmadı ve bende orayı okumayı bıraktım ara sıra giriyorum o kadar.Burda da tesadüfen sizleri buldum internette bir şey ararken ve yine okumaya devam ediyorum.Bu zamana kadar hiç yazmadım ama bende şubat annesi olucam allah nasip ederse.sizlere göre biraz geriyim sadece, 32 haftalık hamileyim.Bugüne kadar sizlerden çok şey öğrendim diyebilirim :)Yazmaya pek vaktim olmadığı için sadece okuyorum bende.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şu an hareket ediyo canım
ama hala gözümden yaşlar akıyo hareket ettikçe eşim de ben normal doğumdan korkmaya başladım sezeryan mı olup hemen kurtulsanız demeye başladı
geçen de biri saçmasapan bi laf etti bizim işyerinden müdür pozisyonunda olan biri hem de
kafamı allak bullak ediyolar :(

aman haraket etsin paşa:Darada olur annesi hemen gözyaşını dökme öyle etkilenir bu defa senden bişeyciği yok şükür az kaldı ya oda farkında dinleniyor tabi şahin bey:D
amann herkes bişey diyor yaa valla bak kafam bir dünya oluyor benimde bazen kötü olan hiç bişeye tahammülüm yok artık boşver kulaklarını kapat kötü duyacağın şeyler için dinlemiyorum anlatmayın bana de açık açık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hee tamam ne sorcaktım sana ben simdi doktorun dogumu yakında bekledigine gore, ciger gelistirici igne falan yaptımı gerek yokmu dedi ? bu haftalarda dogarsa kuvezde kalmadan solunumu kendi baslarına yapabiliyolarmıymıs onu ogrenmeye calıısyom da

Ciğer geliştirici iğne demedi canım.Zaten 15 gün sonra ben 38+3 filan olmuş olacağım Allah nasip ederse.
Bebeğin miyadı da yakın.Benim SAT'a göre beklenen doğum tarihim 28 ocak.Gerçek usg'ye göre de 1-2Şubat gibiydi.
Yani bi 10-15 gün erken doğmuş olacak, termde bebek sayılıyor.
Göğüs kafesinde hareket de var, inip kalkıyor, ilkel solunum hareketleri başlamış dedi doktorum iğneden bahsetmedi hiç.Ama kontrolümde sorayım bi.Haftada bir gidiyorum ya.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarr.mucukss.öperim hepinizi..

Günaydın herkesee :heyo:

Günaydın kızlar.
Hayatım yazdıklarını okurken hem çok korktum hem de sonunda çok sevindim. Allahım kimseyi evladı ile sınamasın inşallah...
Benim hiç ama hiç keyfim yok kızlar. Yarım saat "kaliteli" uykuya muhtacım. Artık her gün ağlayarak uyanıyorum ağrıdan, daha ne kadar dayanabilirim böyle cidden bilmiyorum... Sinirlerim çok bozuldu... Neyse... Bugün varla yok arası burdayım sanırım. Hepinizi öperim...

inşallah,hepimize..

hepiciğinizede günaydın şekerlerrrrrr:utan::utan::utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben geceleri 7-8 kez kalkıyorum ama acıkmış olmuyorum pek.
Yada kalkamayacak kadar uykuya yenik oluyorum.Ama gece yatarken inanılmaz aç oluyorum ben.
Aç yatarsan tok kalkarsın prensibimden hareketle yemeden yatıyorum ama :D

ama ama ben yatarken de tok yatıyorum..:mendil: demekki sorun benim obezitemde..ahahaha ağlıcam...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Merhabalar.Ben aslında çok uzun süredir sizleri takip ediyorum.Hepinizi nerdeyse çok iyi tanıyorum,sizin deyiminizle taa öteki mahalleden biliyorum sizleri ama siz ordan çıkınca bir daha oranın tadı kalmadı ve bende orayı okumayı bıraktım ara sıra giriyorum o kadar.Burda da tesadüfen sizleri buldum internette bir şey ararken ve yine okumaya devam ediyorum.Bu zamana kadar hiç yazmadım ama bende şubat annesi olucam allah nasip ederse.sizlere göre biraz geriyim sadece, 32 haftalık hamileyim.Bugüne kadar sizlerden çok şey öğrendim diyebilirim :)Yazmaya pek vaktim olmadığı için sadece okuyorum bende.

eee şükür yaniii okadar seslendik sana özelliklede ben kaç kez dedim kimsin tanıt kendini diye gizemli kalmayı yeğledin sen hep ama neyse ne diyelim hoşgeldin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa benim karnım iyice aşağılarda artık yaa oturduğumda bacaklarıma oturuyo karnım :cokkomik: varmı boyle olan ? gorenler karnımı tutup yukarı dogru destekleme ihtiyacı hisseder oldu :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
İki el tuttum bugüne kadar ;. Biri bir damla gözyaşıma ömrünü verirdi ,diğeri aktıtığım gözyaşlarıyla ömrümü çürüttü ..Biri güldürdü , diğeri ağlattı ..Biri anlattı , diğeri aldattı ..Biri toparladı , biri dağıttı.. Çekti aldı çamurdan biri , diğeri hep çamura sapladı .. Birinin adı ANNE' ydi , diğerinin adı AŞK'tı...!!!

kocamada gıcığım zaten sabah sabah sebepsiz yere sinirlendirdi beni ne varsa evlatta işte...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yaa benim karnım iyice aşağılarda artık yaa oturduğumda bacaklarıma oturuyo karnım :cokkomik: varmı boyle olan ? gorenler karnımı tutup yukarı dogru destekleme ihtiyacı hisseder oldu :cokkomik:
ben tatlım benn.karnımı tutmak zorunda hissediyorum yürürken psikolojik olarak sanırım..ama en basından beri aşağıda bu sefer.irem midemin üstünde otururdu sanki.bu değişik bi zilli olacak :D
nazoo senin kız dogdumu yahu :) ticker ne diyo oyle simdi dikkatimi cekti:eek:ys:

yok be canım sus sus deme öle var daha vaktimiz..:mendil:zaten sabah karnım ağrıyarak uyandım.bi tırstım..ne diyo ki benim tikır du bakim bi..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İki el tuttum bugüne kadar ;. Biri bir damla gözyaşıma ömrünü verirdi ,diğeri aktıtığım gözyaşlarıyla ömrümü çürüttü ..Biri güldürdü , diğeri ağlattı ..Biri anlattı , diğeri aldattı ..Biri toparladı , biri dağıttı.. Çekti aldı çamurdan biri , diğeri hep çamura sapladı .. Birinin adı ANNE' ydi , diğerinin adı AŞK'tı...!!!

kocamada gıcığım zaten sabah sabah sebepsiz yere sinirlendirdi beni ne varsa evlatta işte...

aman boşversene onları hepsi sinir bozucu şeyler işte..benimkide t v de hangi kadını görse yorum yapar beğenir oldu hadi 1-2 şaka dedim artık alınmaya başladım yani zaten hamilelikten dolayı aşırı komplex sahibi oldum resmen özgüvenim gitti birde onu bunu beğenince iyice sinir oluyorum bizde o sebeple tartıştık dün akşam:mendil:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Tok yatarsan aç kalkarsın zaten :D
Nedense bu böyledir nazom :)
buarada benim obezitem seninkini döver, akşam yemeğinde nasıl yiyorum görmen lazım.

yok valla kuzum yediklerimi yazsam oha,çüş falan olursun yani:evet::evet: bu lafı diyen kimdi be oha,çüş falan oldum yani...nerden aklımda kaldıysa

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben tatlım benn.karnımı tutmak zorunda hissediyorum yürürken psikolojik olarak sanırım..ama en basından beri aşağıda bu sefer.irem midemin üstünde otururdu sanki.bu değişik bi zilli olacak :D

yok be canım sus sus deme öle var daha vaktimiz..:mendil:zaten sabah karnım ağrıyarak uyandım.bi tırstım..ne diyo ki benim tikır du bakim bi..

yok canım yok dogmasın tabi daha ben tickera kızdım dogdu diyo da ondan..
benimde kız en basından beri asagılardaydı hep hic midemin ordan sismedi karnım hep midem rahattı simdi iyice indi tabi oturunca bacaklarımda hissdiyom agırlıgı :)

esra79

Yeni Üye
Tepki
0
eee şükür yaniii okadar seslendik sana özelliklede ben kaç kez dedim kimsin tanıt kendini diye gizemli kalmayı yeğledin sen hep ama neyse ne diyelim hoşgeldin

Kusura bakma ben senin bana yazdığın hiçbir şeyi görmedim.Bir dün yazılmış bana onu da bu sabah gördüm ve cavapladım.Öyle devamlı burda olamıyorum ben ara girip okuyup çıkıyorum.Sayfa sayfa atlattığım içinde çok şeyi kaçırmışım demekkki :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nazoo senin kız dogdumu yahu :) ticker ne diyo oyle simdi dikkatimi cekti:eek:ys:

cidden he ben de şimdi farkettim :)

Benim karnım da aşağıda.Ama buna rağmen hala kaburgalarım rahatlamış diil :(
Çok muzdaribim şu kaburga ağrısından...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar