günaydın kızlar hepinizeee:beyazbayrak::beyazbayrak:
günaydın aslıcım.
herkese günaydın.
bugün nasılsın canım??hissettiğin bir şey yok değilmi doğuma dair
birde hayatım sana bişey sorucam dün kafamı karıştırdılar bir kaçkişiye sordumda akşam.biz şimdi doğum tazminatı alıcaz ya maaşın 4 katı onun ödemesini ben rapor bittikten sonra 10 gün içinde diye biliyordum ama doğum izni başlayınca dediler hangisi doğru bilgi acaba??
Yok tatlım hissetmiyorum bişey
Ama geceleri çok ağırlaştım artık, uykumda dönerken bile ölüyorum sanıyorumBi de kuku ağrısı dediğiniz şey çoğaldı,ama benim hala dayanılmıcak gibi diil.
Maaş ödemesini hiç bilmiyorum canım ya, ben maaşımı almaya devam edicem normal olarak.Bizim primler düşükten yatıyo, patronumuz da mağdur olmayalım diye bi kıyak yaptı doğum iznine çıkanlara.Ama bildiğim kadarıyla,doğum izni bitince, benim arkadaş öyle aldım demişti.
aman az daha dursun prenses kızımız annesivaktinde gelsinler inşallah 1 gün bile kardır onlar için eminim..
yaa bende doğumdan sonra diye biliyordum ya dedim ya dün bir kaç kişiye sorduydum sormaz olaydım her kafadan bir ses çıktı hepside ev hanımı haaa bir tanıdıkta böyle olduydu bir tanıdıkta şöyle olduydu diyip hikayalerine başladılarama hiçbiri birbirine uymuyordu işin garip tarafı
neyse bakalım hayırlısı olsun.bizim iş yeride tam olarak göstermiyor maaşımı ama asgaridende yatırmıyor garip bişey yani bir kısmınıda elden alıyorum öyle yani
Bizim de öyle bir kısmı şirket hesabından havale oluyor, bir kısmı şahsi hesaptan
İki parça şeklinde yatırıyolar.
Asgariden yatmıyo ama tam da görünmüyo...
Zaten görünen maaşın da tamamını ödemiyomuş sgk.Bizim patron bana ben senin maaşını yatırırım, sen sgk'dan alınca halleşiriz dedi ama sanırım sgk'dan aldığı parayı da almıyormuş çalışanın
İnşallah bana da öyle yapar
evet ya biz de hissetmezsek :sok
Maşallah gerçekten çokkkk güzel bi doğum olmuş
kızlar günaydın
dün gece uyurken dönerken karnım acayip acıdı
sonra uyumuşum
tekrar kalktığımda aklıma geldi
normalde gece kalkıp yatınca hareket ediyodu
bu gece hiç etmedi sabah kadar tuvalete kalktığımda dinledim yok hareket etmiyo
sabah oldu yine yok
servise bindim yok itiyom dürtüyom sallıyom pıt pıt vuruyom yok yolda kafayı yedim
saçmasapan şeyler düşünmeye başladım
tam yolun yarısında hareket etmesiyle bi ağlamaya başladım Allah'ım şükürler olsun şükürler olsun diye diye işe geldim
ben çok strese girdim yaa sona yaklaşmışken
zaten dudağımın üstünde de dana kadar sivilce çıktı stresten sanırım
Rabbim her nerde varsa yavrusuna kavuşmayı bekleyen sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah acılarını yaşatmasın inşallah
evet ya biz de hissetmezsek :sok
Maşallah gerçekten çokkkk güzel bi doğum olmuş
kızlar günaydın
dün gece uyurken dönerken karnım acayip acıdı
sonra uyumuşum
tekrar kalktığımda aklıma geldi
normalde gece kalkıp yatınca hareket ediyodu
bu gece hiç etmedi sabah kadar tuvalete kalktığımda dinledim yok hareket etmiyo
sabah oldu yine yok
servise bindim yok itiyom dürtüyom sallıyom pıt pıt vuruyom yok yolda kafayı yedim
saçmasapan şeyler düşünmeye başladım
tam yolun yarısında hareket etmesiyle bi ağlamaya başladım Allah'ım şükürler olsun şükürler olsun diye diye işe geldim
ben çok strese girdim yaa sona yaklaşmışken
zaten dudağımın üstünde de dana kadar sivilce çıktı stresten sanırım
Rabbim her nerde varsa yavrusuna kavuşmayı bekleyen sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah acılarını yaşatmasın inşallah
ayy ne süper gene insaflılarmış parayıda geri almadıklarına göre sevdim patronlarını canım
günaydın kızlarr.mucukss.öperim hepinizi..
Günaydın herkesee :heyo:
Günaydın kızlar, hayırlı bi gün olsun inşallah.
Günaydın kızlar.
Hayatım yazdıklarını okurken hem çok korktum hem de sonunda çok sevindim. Allahım kimseyi evladı ile sınamasın inşallah...
Benim hiç ama hiç keyfim yok kızlar. Yarım saat "kaliteli" uykuya muhtacım. Artık her gün ağlayarak uyanıyorum ağrıdan, daha ne kadar dayanabilirim böyle cidden bilmiyorum... Sinirlerim çok bozuldu... Neyse... Bugün varla yok arası burdayım sanırım. Hepinizi öperim...
ya kızlar doktoru dogumuna 10-15 gun var dedigi bu sure icinde hergun et sakatat ye dedigi kimdi dün konusmustuk ama unuttum hayatım mı bblau muydu kiys: