2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
mersi cnmm darısı basına:D duysam bende oturupp aglardımm.. ama bahanem vr hala aglamak içinn.. kocam 85 kg ben 80.. dahası var mıı

yinede sanıyorum 28 kiloyla rekoruu ben tasıyorummmm:D:D bende az kalorili olsun diye kuru kayısı yiyim dedim az önce. ama paketin yarısını yiyince cok da karlı olmadı:D

en azndan hamilelikte az aldın bebem yaa.. insan 16 kilo alırmı arkadas :ayk: bebem little ınki gibi tosuncuk olsa sorun yokk içimde bi zargana tsıyorum. ne yesem bana gitmişş:eek:ys: dr da önce öle düsünme didi sonrada biraz fazla aldın ama yapcak bişi yok artık sonra verirsin didi:sok

Hani meme kanseri olan kadın vardı ya Vahide Gördüm değil, öbürü :D Adı dilimin ucunda yaaa neyse işte o hamileliğinde 35 kilo almış :D
Doğumda 10u gitmiş 25ini de 3 ay içinde emzirirken vermiş.

Bi de kötü örneklerimiz var misal Ebru Gündeş :D 9 kilo almış, 5i doğumda gitmiş, 4ü de 1 ay içinde :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sağlık ocağından aradılar bugün öğleden sonra son kontrol için çağırdılar, ama benim sağlık ocağı okulumun orda bana çok uzak yani. gelemem dedim. kilo tansiyon ölçtürdüyseniz onu yazayım dedi. ben de dr hiç ölçmez dedim hemşire şok oldu. ama ölçmüyor napayım, ben kendim kilomu takip ediyorum, tansiyonu da sağlık ocağının daha önce ölçtüklerinden biliyorum, değişmiyor.
bebek doğduktan 3 gün sonra bekliyoruz o zaman dedi, topuk kanı için. hastanede alırlar ama aradan 72 saat geçmesi gerekiyor sağlıklı olması için dedi, ve mutlaka bolca emzirmiş olmam gerekiyormuş.
aklınızda bulunsun sizin de.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Aman yiyin gari kızlar yaaaa...Zaten doğumdan sonra herşeyi yiyemicez bebeğe gaz yapmasın sütten diye.

azoss galiba tickerında anne beni dısarı cıkarmak için yollar aradıgını hepimiz biliyoruz. sex i deneyebilirsiniz yazıyo galiba :D ay ceviremedim bi türlü.. yazım hatası var bence.. yok mu ii ingilizce bilen bakamm ne diyy kuzey oglan:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sağlık ocağından aradılar bugün öğleden sonra son kontrol için çağırdılar, ama benim sağlık ocağı okulumun orda bana çok uzak yani. gelemem dedim. kilo tansiyon ölçtürdüyseniz onu yazayım dedi. ben de dr hiç ölçmez dedim hemşire şok oldu. ama ölçmüyor napayım, ben kendim kilomu takip ediyorum, tansiyonu da sağlık ocağının daha önce ölçtüklerinden biliyorum, değişmiyor.
bebek doğduktan 3 gün sonra bekliyoruz o zaman dedi, topuk kanı için. hastanede alırlar ama aradan 72 saat geçmesi gerekiyor sağlıklı olması için dedi, ve mutlaka bolca emzirmiş olmam gerekiyormuş.

sağlık ocagına topuk kanı icin gittiginde orda bebegini emzirmeni de istiyolarmıs hemsireler dogru yapıp yapmadıgına bakmak için..banada bugun soylediler

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ohooo ona bakarsan ne sekilde yapılıp hazırlandıgını gormedigimiz neler neler yiyoz..eldivenle yoguruyolar onu ama yinede guvenilir bi yer bulmak en iisi..can cektigi zaman durdurmak zor oluyo :)

yok aslında çok titiz değilimdir dışarda yemek konusunda, ama bir sarma yiyemem bi de böyle kısırvari şeyler işte.

Mercimekli köfte yapsan canım, aşağı yukarı aynı tat -rgulu

onu kayınvalidem yılbaşı için yapmış, yedim yeni :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
azoss galiba tickerında anne beni dısarı cıkarmak için yollar aradıgını hepimiz biliyoruz. sex i deneyebilirsiniz yazıyo galiba :D ay ceviremedim bi türlü.. yazım hatası var bence.. yok mu ii ingilizce bilen bakamm ne diyy kuzey oglan:D

dogru dogru,annem beni dısarı cıkarmak için yollar arıyo,sexi bile deneyebilir diyo :) hakikaten ha son gunlerde sex cabuklastırabiliyomus dogumu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben 15 kg aldım merak etme yanlız degilsin :) senin bebiş de mi zayıf ?

sorma yaa bugün kontrol vardıı. dr hep kilosuna normal diyodu. bugünn kilosuu haftaına göree yani aslında normal ama falan gibi konustu. 15 günde 2300 den 2470 e cıkmıs sadece.karın cevresi pek ince dedi dr. boyu uzamıs 49 cm olmus. safinaz dogurcam galiba dedim. manken diyelimm bak beli incecik didi. boyu uzuyo ama kilo almıyo pek:(
Hani meme kanseri olan kadın vardı ya Vahide Gördüm değil, öbürü :D Adı dilimin ucunda yaaa neyse işte o hamileliğinde 35 kilo almış :D
Doğumda 10u gitmiş 25ini de 3 ay içinde emzirirken vermiş.

Bi de kötü örneklerimiz var misal Ebru Gündeş :D 9 kilo almış, 5i doğumda gitmiş, 4ü de 1 ay içinde :D

ii de o kadın ikiz dogurdu:D bana yakısır mı simdi tek bebeye 20 kilo almak için azami caba sarfetmek:D ebru gündes te hızlı vermiş yine kızz.:lilav:

yaa saglık ocagı deme bana. kadın hemogramla aclık sekeri diye diye yedi beni.. dr a sormayı da unutuyorum her seferinde. yeminle pişman oldum kayıt olduguma. dogumdan sonra giderdim rahat rahat. yarın gitcem al dicem su kanı sende rahat et bende. :böö:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
eşimin facebook profil fotoğrafı kızlaarr:D

Ekli dosyalar

• 393892_10150474172253252_664808251_8554912_253362836_n.jpg
    393892_10150474172253252_664808251_8554912_253362836_n.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 67

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sorma yaa bugün kontrol vardıı. dr hep kilosuna normal diyodu. bugünn kilosuu haftaına göree yani aslında normal ama falan gibi konustu. 15 günde 2300 den 2470 e cıkmıs sadece.karın cevresi pek ince dedi dr. boyu uzamıs 49 cm olmus. safinaz dogurcam galiba dedim. manken diyelimm bak beli incecik didi. boyu uzuyo ama kilo almıyo pek:(

yaa saglık ocagı deme bana. kadın hemogramla aclık sekeri diye diye yedi beni.. dr a sormayı da unutuyorum her seferinde. yeminle pişman oldum kayıt olduguma. dogumdan sonra giderdim rahat rahat. yarın gitcem al dicem su kanı sende rahat et bende. :böö:

bu aylarda kilo almıyorlar galiba fazla, benimki de almamıştı ama boyu uzamış.
senin dr da kilo tansiyon bakıyor mu her seferinde? bana daha hiç bakmadı.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hahahhaah yerim onu, ben de google çeviriye yazdım ama o bilem çeviremediydi aferim kız :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu aylarda kilo almıyorlar galiba fazla, benimki de almamıştı ama boyu uzamış.
senin dr da kilo tansiyon bakıyor mu her seferinde? bana daha hiç bakmadı.

yok cnmm sadece bi kere cok basdönmem oldugu zamanlar ölctüler tansiyonu. benim tansiyonum kendinden zati düsükk.. onu görünce bi daha ölcmedi düsük tansiyn bebege bişi yapmaz dedi:D kiloyu her seferinde ölcüyor ama. ama alsaydıı accık kilo yaa. 3000 gr falan dogcak dedi dr en fazla:eek:ys:
Hahahhaah yerim onu, ben de google çeviriye yazdım ama o bilem çeviremediydi aferim kız :D

cocuk senden süpheli azomm gözü üstünüzde hareketlerine tikkat ett bakemm:D:D cok güvenmiyo gibi.. kızz burda ben gezinirken livemocha diye bi site önemişler onu gördüm. hemen kayıt oldum. o kadan pratik kii. oturdugun yerde her dili ögrenebilirsin. ögretmenler üyeler yorum yapıyo calısmalarına falan. ama ben simdilik ingilizce calısıyorum ilerletirsemm baska dillere de sarkabilirim:D

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
nese kızlar ben kaçıoumm yarın kızımı görmeye gidicem bakalım yeni doktorumuza inşallah beğenirim bunu...bunuda beğenmezsem samsundan alıp gelcem doktorumu artık yaa çıldıracağımm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)

ALINTI

Anaaaaa bu açılma denen şey hissedilmeyen bişe demekki... :sok Baksana zaten maksimum 10 cm deniyo her yerde... 9 cm ne demektir yaaa az daha evde doğuruyormuş :)
Maşallah diyelim bizde. Allah analı babalı büyütsün Ömür Alp beyi :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar