2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ee bende yarın koymazsam pikinili fotolarımı buraya. silmicem de ohhh canıma değsin ama bı tek azoya österecem. bı de pikeye. siz göremeheceksınız ohhh...

sorma yavruş yaaa. bugun mallık vardı üstümde uyudum hep. bı de kardeşimin kız arkadaşı geldı ankaradan 4 gundur bende ayıp olur dıye fazla gıremıyorum buralara.

amaa nedenn nedennnnnn, bende göreyimm :bitter::bitter::bitter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evek iyi yapmış.. ayyyy heyecan bastı azoş... bide doguruyomuşun... ben valla ocak gibi dogurucam gibi sanki .... öyle gibi geliyo...

Ben en geç 23ünde alırım kucağıma diyorum ama belli de olmaz :D
Ama Ocak 30da çok geç geliyor bana..

ee bende yarın koymazsam pikinili fotolarımı buraya. silmicem de ohhh canıma değsin ama bı tek azoya österecem. bı de pikeye. siz göremeheceksınız ohhh...
.

Yaşa kız :D Ben de koyacam hem de bu halimle pikinili poz verip koyacam :D Pişman edicem hepsini.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylam.. pikemmm... :utan::utan:

laylam annem hediye aşık oldu. sen mi ihtiyacım var dedin diye sordu yoo dedim lafın arasında demişimdir olmadığını ama hiç istediğimi belirtmedim dedim; ne kadar zarif bi kadınmış bak aklında tutumuş dedi.

tekrar sağolasın

ayy çok utandırıyosun beni annenin ellerinden öperim o kendi zarifliği

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Beni de anlat annene beni de sevsin :( Ama öküz gibi kilo aldığımdan bahsetme, nazik anlat beni de :D

kız sus yarıldım manyak. ahahahhahahaha. seni daha çok onur tanıyor. eşinin oğlunnun pipisine her akşam masaj yapacam lafından sonra o da "bende yapacam" krızlerıne gırdı.

aılecek sevılıyorsunuz yani yavruş..

bu ara layla sen nasıl türksün be. rus musun kızım sen? ayrıca o avatarlarındakı kocaman çocuk senin değil mi? seninse kaç yaşında doğurdun bacım onu sen? anammmmmmm alayı manken gıbı yaa offf

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ehehhh.. eşim içerde pileysiteyşına daldı, bende buraya geldim ...:durbun:
haaaaa benimkide koltukta uyuya kaldı çok yorulmuş kocacım

sorma yavruş yaaa. bugun mallık vardı üstümde uyudum hep. bı de kardeşimin kız arkadaşı geldı ankaradan 4 gundur bende ayıp olur dıye fazla gıremıyorum buralara.
tamam tamam mazeretin varmış afettim seni

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız sus yarıldım manyak. ahahahhahahaha. seni daha çok onur tanıyor. eşinin oğlunnun pipisine her akşam masaj yapacam lafından sonra o da "bende yapacam" krızlerıne gırdı.

aılecek sevılıyorsunuz yani yavruş..

bu ara layla sen nasıl türksün be. rus musun kızım sen? ayrıca o avatarlarındakı kocaman çocuk senin değil mi? seninse kaç yaşında doğurdun bacım onu sen? anammmmmmm alayı manken gıbı yaa offf

Ben bunların resimlerini gördükten sonra yarın çekineceğim sizin içün özel yılbaşı pozlarımdan vazgeçtim :vecihi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
amaa nedenn nedennnnnn, bende göreyimm :bitter::bitter::bitter:

hayır görmıcen ecrın. bı tek azo ve pıkem gorecek. laylam da gorebılır çunku o da koydu fotosunu :)

Ben en geç 23ünde alırım kucağıma diyorum ama belli de olmaz :D
Ama Ocak 30da çok geç geliyor bana..

Yaşa kız :D Ben de koyacam hem de bu halimle pikinili poz verip koyacam :D Pişman edicem hepsini.

ahaahuahuahaua süper fikir azo. du kız yarın şu halımızle pikinili çekelim de koyalım. bak bakayım bı daha cesaret edebılıyolar mı buraya foto koymaya.

ayy çok utandırıyosun beni annenin ellerinden öperim o kendi zarifliği

sağolasın yavruş.. zarıfsın kabul et...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy bu hayat devam ediyor ben, bunalıma sokcakk.. niye intihar etti b u kız niye :alsana: cocuk dimedi mi seni sevmiyom diye didi, babasına da didi amcasına da didi.. simdi kız intiharr ettidiye ceker cocugu da vurur amcası.. peffffffff:ayk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aZeLYa55, adengokce+, ecrinnn+, layla55+, parıltı, pikecan+

parıltı :D Kim olduğunu çaktım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

kız azo dalga geçmiyosun demi geçmiyosan eger çok teşekkür eder çokkkkkkkk öperim seni

Anam ne dalgası kız haşa... Hem güzel hem mütevazi :)

ayy bu hayat devam ediyor ben, bunalıma sokcakk.. niye intihar etti b u kız niye :alsana: cocuk dimedi mi seni sevmiyom diye didi, babasına da didi amcasına da didi.. simdi kız intiharr ettidiye ceker cocugu da vurur amcası.. peffffffff:ayk:

Bırak onu yaaaa, bugün ne giysem finalini izle :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayır görmıcen ecrın. bı tek azo ve pıkem gorecek. laylam da gorebılır çunku o da koydu fotosunu :)

ahaahuahuahaua süper fikir azo. du kız yarın şu halımızle pikinili çekelim de koyalım. bak bakayım bı daha cesaret edebılıyolar mı buraya foto koymaya.

sağolasın yavruş.. zarıfsın kabul et...

ama sen beni gördüydün:acep: du bende koyayımm o zaman bende göreyim pikinili:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar