2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyyy aynı bugün Mükerrem'e gelen hamişler gibi desene...İyi ki görmedim moralim bozulurdu :D Çok kıskandım :p

ama bişi diyimi mii tansel de ince uzun bii hatunnmuss.. bence oda öle olmustur ben sana diyimm. göbeksizz resmini koydu ama o da kilo almamıstırr .. iyi ki görmedin gece yatamazdın. ben yatamıcam:D

dygbal dogum yapmıss diger topicten bilinmi? herkes duymus gerci ama:D cok heyecan yaptımm.. benimle 1 gün sat ının arası:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bak bundan da anlayabiliriz 3 haftamız kalmış doğuma :D
Suni sancıyı seveni duymadım zaten, ama ben epidurali yiyince hissetmicem suni sancıyı :D
Benim korktuğum ıkınma kısmısı.

kız en fazla 4 ıkınmada tamam o iş. güven bana... :) korkma.

Aynen valla...Kız babuş bilem boy boy resimlerini koymuş heee..

ay ne dıyosun beee??? hanı nerdeler? zilli kızım bunlar... bizi sevmıyolar azom.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aboooo kız 60 sayfa ne kaynattınız bacılar :D
Kaçılın 71 kiloluk azo geldi, ezilmek istemeyen kenara kaysın :D
Doktorum "koltuklara sığmıyorsun" dedi, hiçte sallamadım
Yavrucum da 2.700gr. Sonraki randevumuz 10 Ocak.

canım bak seni meraktan girmiştim geçmişe dalmısım.. masallah minnosuna canım.. artık kontroller sıklastı di mi canım....:huhuu:

abowwww... naptın sen azom:) boşver verırsın sen o ışığı gördüm ben sende :)

ikinci de benım sanırım. 68 kilo ile peşindeyım azom :)

oyy kıyamam. geçmiş olsun dikkat et kendıne ya. benim de üzerimde acayip bi kırgınlık var nedense :(

kuzey'im nasıl? liloşa gün mü vermişler kız?

gecmiş olsun tatlım, neden başın agrıyo derin nefes al accık cam önunde.. kusum..

minnoş ösledim kıs seni...:huhuu::huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ay ne dıyosun beee??? hanı nerdeler? zilli kızım bunlar... bizi sevmıyolar azom.

herkes alıntı yapmadann yazdı. hemencikk sildik.. asıll bomba lidırım dünürümdü aslında.. pikiniyle havuza atlarken cekilmişş resmini koyduuu :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ama bişi diyimi mii tansel de ince uzun bii hatunnmuss.. bence oda öle olmustur ben sana diyimm. göbeksizz resmini koydu ama o da kilo almamıstırr .. iyi ki görmedin gece yatamazdın. ben yatamıcam:D

dygbal dogum yapmıss diger topicten bilinmi? herkes duymus gerci ama:D cok heyecan yaptımm.. benimle 1 gün sat ının arası:D

Evet dygbal ın haberini ben verdim burda dün :D Çok şaşırdım bende okuyunca, heyecan da yaptım, ama erken doğmuşlar baya bi.

canım bak seni meraktan girmiştim geçmişe dalmısım.. masallah minnosuna canım.. artık kontroller sıklastı di mi canım....:huhuu:

gecmiş olsun tatlım, neden başın agrıyo derin nefes al accık cam önunde.. kusum..

minnoş ösledim kıs seni...:huhuu::huhuu:

Sağol canım benim hoşgeldin...Bizimkisi 10 gün sonra yeniden çağırdı.
Önce 15 gün dedi, sonra yok geç olur dedi.

akşam akşam kimler var burda kızlarrrrrr

Bizzzzz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ehehh.. valla bende didim kacırdım resimleri diye ama pek yüzveren olmadı bana.. gerçi babusun bi vesikalıgını gormüştüm... sen ve azo'yu biliyom zati.. laylamı da facede azcık kısmını gordm.. simurşun bi sürü resmini gordum.. bu kadannnnnnnnn..:ajan::ajan::ajan::ajan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam.. pikemmm... :utan::utan:

laylam annem hediye aşık oldu. sen mi ihtiyacım var dedin diye sordu yoo dedim lafın arasında demişimdir olmadığını ama hiç istediğimi belirtmedim dedim; ne kadar zarif bi kadınmış bak aklında tutumuş dedi.

tekrar sağolasın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet dygbal ın haberini ben verdim burda dün :D Çok şaşırdım bende okuyunca, heyecan da yaptım, ama erken doğmuşlar baya bi.

Bizzzzz

ikiz diye heralde ama iyimişler.. bakalım bizden ilk kim yapcak. lilacs gibi duruyo emme bu sıkıntıyla ben süprizz yapabilirim bakk:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ehehh.. valla bende didim kacırdım resimleri diye ama pek yüzveren olmadı bana.. gerçi babusun bi vesikalıgını gormüştüm... sen ve azo'yu biliyom zati.. laylamı da facede azcık kısmını gordm.. simurşun bi sürü resmini gordum.. bu kadannnnnnnnn..:ajan::ajan::ajan::ajan:

senin için bir normal bir hamile resmimi koyuyum ama alıntı yapmayın siliyim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu arada demet'in hediyesi eline ulaşmış mı bilen var mı ya?

demet'i az önce gördüm onlinedı..Ama nedense birşey yazmadı topiğe.

herkes alıntı yapmadann yazdı. hemencikk sildik.. asıll bomba lidırım dünürümdü aslında.. pikiniyle havuza atlarken cekilmişş resmini koyduuu :D

Ne diyosunnnnnnn:sok:sok ay nasıl kaçırdım, yarın hemen sıkıştırcam onu eklesin :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
akşam akşam kimler var burda kızlarrrrrr

ehehhh.. eşim içerde pileysiteyşına daldı, bende buraya geldim ...:durbun:

Bizzzzz

evek iyi yapmış.. ayyyy heyecan bastı azoş... bide doguruyomuşun... ben valla ocak gibi dogurucam gibi sanki .... öyle gibi geliyo...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ee bende yarın koymazsam pikinili fotolarımı buraya. silmicem de ohhh canıma değsin ama bı tek azoya österecem. bı de pikeye. siz göremeheceksınız ohhh...

ne haberler gökçe çok ihmal ediyosun bizi çok demet bugün uğramadı haberimiz yok

sorma yavruş yaaa. bugun mallık vardı üstümde uyudum hep. bı de kardeşimin kız arkadaşı geldı ankaradan 4 gundur bende ayıp olur dıye fazla gıremıyorum buralara.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ekledikkk sen yoktunn:acep: aslı gördü de sen görmedin.cıktın o an heralde. tansel hemen koymustu cnm. layla da hiç yasını göstermiyo dimi.. ne 2 cocuk fizigi var ne de yasının yüzü masallah:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
laylam.. pikemmm... :utan::utan:

laylam annem hediye aşık oldu. sen mi ihtiyacım var dedin diye sordu yoo dedim lafın arasında demişimdir olmadığını ama hiç istediğimi belirtmedim dedim; ne kadar zarif bi kadınmış bak aklında tutumuş dedi.

tekrar sağolasın

Beni de anlat annene beni de sevsin :( Ama öküz gibi kilo aldığımdan bahsetme, nazik anlat beni de :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar