2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldimm.. komple bakımaa girdim cok mutluyum:D simdi dogursamm süper olur yani o derece: benim zıbıtık kızımm agda esnasında da tepikler attı kıcını diktii aynı bugünkü resimdeki gibi. kadında fena bi kız olcak bu didi. :acep: sacımı da kestirdim ama bombe istemem dedim keske isteseydim. bu kesim cok içime sinmedi. arkaya kat verdigi için mi bilmiyorum. bide arka accık daha kısa olcakmıs aynaya bakınca farkettim. ama fatıra kabardı diye durmadım daha fazla. haftaya falan gider kestiririm napim manikürde de seytan tırnagını alırken kaydırdı kadıncegiz yazık. anamm ufacık yerden o kadar cok kan aktı ki hepsi ordan bosalcak sandım kadın da sok oldu durmadı bi türlü..

azosss masallahh cnmm kuzunaa kocamann olmus artıkınn.. bizim kontrolde 3 ünde cok heyecanlıyım. :durbun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Abooo tam 1.5 saat sürdü geçmiş :D

günaydınn güzell anneler..2 gündür yoktuk nerdeyse biraz dinlendim evde, kasık ağrılarım vardı doktorda beni azıcık korkutunca dedim yatayım :) ama şimdi daha iyiyim.kızım 2650 gr ve 48 cm olmus.doktor 3 hafta içinde bu kadar cabuk büyümesine sasırdı.doğum planlarımız normal dahi olsa 2 ile 3 hafta öncesine gelebilir dedi.henüz nst serüvenimiz baslamadı yılbasından hemen sonrası için randevumuzu aldık. bizde haberler böle.umarım herkesler ve melekleri iyidir.aksam geçmişin bir kısmını okudum şimdi devam edicem.hediyeler gelmiş.herkes güle güle kullansın,alanların ellerine sağlık

Maşallah 41 kere Nazom, gelinime çok iyi bakmışsın :)

Günaydın Kızlar;

Bugün evdeyim, dersim yoktu gitmedim..
Dün doktor kontrolüne gittim, NST ye bağladılar..Çok rahattı. Bişeyde çıkmadı.
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi.
Kızlar benim doğum şeklim sezoş olcak galiba, doktorumda gün vercek geliba:)

Gözünaydın canım..Ne güzel günler verilmeye başlanıyor.Gerçekten sonlara yaklaşıyoruz çok heyecanlı :)

kızlar drdan geliyorum
nstye bağlandım ay fenalık geldi 30 dk. belim koptu
sonra muayeneye girdim
sancı yok, kalp atışları iyi
suyu iyi de di çok şükür 6 günde 110 gr. almış az değil mi yaa ben 1 kg. alır diye bekliyodum :D
6 ocak'ta yine gidiyom
birazdam çıkıcam ablama gidicez yeğenimi görcem -kop

Maşallah canım bebeğine, korktuğun gibi suyunda az felan değilmiş.6 günde ben 1 kilo alıyorum canım abartan benim bebişin maşallah iyi almış :D

Kızlar alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum.
Alyansının yanına tek taş vs. gibi yüzük takan var mı?
Ben alyansın yanına yüzük takmayı hiç sevmiyorum.Bi süre kullandım hoşuma gitmedi.Diğer elimde de yüzüğü sevmediğim için kaldırdım gitti.Elleri öyle doldurmak hoşuma gitmiyo..İki elde bi yüzük olacak...
Diğer yüzüklerimi kullanamıyorum o yüzden...Siz kullanıyo musunuz?

Ben alyansın önüne tektaşı takıyorum, ikisi de organım gibi oldu, ikisinden de ayrılamam :D

demetttttttttttttttttt hediyen geldi mi?

lilammmmm...

azommmmm...

Kızzzzzz naber özletiyorsun kendini heee..Az önce geçmiş sayfalar arasında kaybolduğumdan cevap yazamadım.

azooş maşallah kız tosununa. ay ben de görsem, ben de görseeeem. saatler kaldı :D

Sağol canım benim...İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin sen de :)

Bu arada lilacs ay sezoş günü almışsın süper ya :D İlk sen doğurcan eğer 15 Ocak'ta doğuramazsam :D

Bi de resimler felan eklemişsiniz ben yokken çok pis kızdım he :sinir:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben geldimm.. komple bakımaa girdim cok mutluyum:D simdi dogursamm süper olur yani o derece: benim zıbıtık kızımm agda esnasında da tepikler attı kıcını diktii aynı bugünkü resimdeki gibi. kadında fena bi kız olcak bu didi. :acep: sacımı da kestirdim ama bombe istemem dedim keske isteseydim. bu kesim cok içime sinmedi. arkaya kat verdigi için mi bilmiyorum. bide arka accık daha kısa olcakmıs aynaya bakınca farkettim. ama fatıra kabardı diye durmadım daha fazla. haftaya falan gider kestiririm napim manikürde de seytan tırnagını alırken kaydırdı kadıncegiz yazık. anamm ufacık yerden o kadar cok kan aktı ki hepsi ordan bosalcak sandım kadın da sok oldu durmadı bi türlü..

azosss masallahh cnmm kuzunaa kocamann olmus artıkınn.. bizim kontrolde 3 ünde cok heyecanlıyım. :durbun:

Ohhhh misssss yılbaşı üstü komple bakıma girdin desene...Valla imrendim..Ben de pörsük halimlen nezle ile uğraşıyom :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Evet Gökçem :D Doktur beni görünce "koltuklara sığmıyon" dedi..Kavgada sölenmez kız, ama iplemedim ben :D
Gerçi tartıya çıkıp 71 kiloyu görünce yüzüm az düştü ama olsun :D
Totalde 22 kilo ile liderlik bende :D

abowwww... naptın sen azom:) boşver verırsın sen o ışığı gördüm ben sende :)

ikinci de benım sanırım. 68 kilo ile peşindeyım azom :)

Aynen..Ekstradan sümüklerim akıyor, gözlerim yaşarıyor, hapşırıyorum ve dudaklarım kupkuru :(

oyy kıyamam. geçmiş olsun dikkat et kendıne ya. benim de üzerimde acayip bi kırgınlık var nedense :(

kuzey'im nasıl? liloşa gün mü vermişler kız?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
abowwww... naptın sen azom:) boşver verırsın sen o ışığı gördüm ben sende :)

ikinci de benım sanırım. 68 kilo ile peşindeyım azom :)

oyy kıyamam. geçmiş olsun dikkat et kendıne ya. benim de üzerimde acayip bi kırgınlık var nedense :(

kuzey'im nasıl? liloşa gün mü vermişler kız?

O ışığı ben de gördüm Gökçem ve ışığa doğru yürüyorum :D
Sağol canım kaptık şifayı, sen de dikkat et c vitamini al, benimde baş ağrısı ile başladı..
Kuzey bey 2,700 küsür olmuş..Bi ara yüzünü gördüm tostik tostik birşey :D
Liloşa gün vermişler sezeryan 18 Ocak :1::1:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ohhhh misssss yılbaşı üstü komple bakıma girdin desene...Valla imrendim..Ben de pörsük halimlen nezle ile uğraşıyom :(

ben atlattım o günlerii 1 ayy pesimi bırakmadı merett.. hala ucugunu yüzümde tasıyorum:D girdim valla yüzüm gözm acıldı da valla pahalı iş beya içim acımıyo degil.. cok pintiyim hee

resim ekledikk bugün ama görmeyenler birbirinii gördüü. mesela ben bugünn tanseli gördümmm, little ı gördümm sokkk oldummm:D, layla yı gördümm.. hiçç görmediydimm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
O ışığı ben de gördüm Gökçem ve ışığa doğru yürüyorum :D
Sağol canım kaptık şifayı, sen de dikkat et c vitamini al, benimde baş ağrısı ile başladı..
Kuzey bey 2,700 küsür olmuş..Bi ara yüzünü gördüm tostik tostik birşey :D
Liloşa gün vermişler sezeryan 18 Ocak :1::1:

ay götünü yediğiminnnnn.. tostik he aahahahhah. maşallah maşallah. bu ara benim de rüyalarımda hep aden'im. p.tesi gideyim bende.

kız ne dıyosun 18 ocak mı? anammmm başladık ya bızde doğrmaya he. bu arada ekşiden bi arkadaşım doğurmuş bizden 3 hafta öndeydi o.

allah sunni sancının belasını versin yazmış kız bana :)) ama doğumu kolaymış.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaaaaaaaa bana nıye gostermedıler kız fotolarını bu zilliler. hanı nerdeler bakayım? azo bunlar bızım arkamızdan iş çevıriii ben dıyım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay götünü yediğiminnnnn.. tostik he aahahahhah. maşallah maşallah. bu ara benim de rüyalarımda hep aden'im. p.tesi gideyim bende.

kız ne dıyosun 18 ocak mı? anammmm başladık ya bızde doğrmaya he. bu arada ekşiden bi arkadaşım doğurmuş bizden 3 hafta öndeydi o.

allah sunni sancının belasını versin yazmış kız bana :)) ama doğumu kolaymış.

Bak bundan da anlayabiliriz 3 haftamız kalmış doğuma :D
Suni sancıyı seveni duymadım zaten, ama ben epidurali yiyince hissetmicem suni sancıyı :D
Benim korktuğum ıkınma kısmısı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sende boy var kaldırırsın..Kız ben Adile Naşit'in kopyası gibi oldum :D
Yarın resim çekinirim de pzt. eklerim :p

kızz 165 im bende uzun degilim kii. senn little ı görcektinn.. 3 küsürr kiloluukk cocuk tasiyy emme sanırsın yastık koymus. bi deri bi kemikk sade göbükk büyümüss ne bacak almıs ,ne yan tarafları ne popoo hiçççbişicik yok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızz 165 im bende uzun degilim kii. senn little ı görcektinn.. 3 küsürr kiloluukk cocuk tasiyy emme sanırsın yastık koymus. bi deri bi kemikk sade göbükk büyümüss ne bacak almıs ,ne yan tarafları ne popoo hiçççbişicik yok

Ayyyy aynı bugün Mükerrem'e gelen hamişler gibi desene...İyi ki görmedim moralim bozulurdu :D Çok kıskandım :p

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar