ben yüzük takmayı hiç sevmiyorum ama alyansıma bayılıyorum. bu aralar hep takamıyorum. eller şişince çıkarması sıkıntı oluyor. ama alyanssız yapamam. ben de gerçekten gelinlikten çok özenmiştim alyanslarımıza. gelinliği 3 denememde beğendim. alyans için ankara istanbul envai çeşit kuyumcu gezmiştim![]()
eşim de alyanssız yapamaz sağolsun. takmasa çok üzülürdüm. yazın memlekette unuttu. birkaç ay takamadı, çok huzursuzum gümüş bari alalım da takayım diyordu
inanki aynı şeyleri bende benim minnos icin düsündüm.. ama hergün hep cok hareketli lmuyolar demek ki.. önemli olan hareket olsun.. bak pazartesi doktora gidicem o zaman sorarım bu mevzyu ne dicek bakalım...
eee bu resim silinmiyor..
Benim eşim de sevgili olduğumuz dönemden beri alyans takar.Gümüş almıştı o zamanlar, ne arabeskmişiz
Seneler önce.
Hala da takar sağolsun,hiç çıkarmaz.
aynen tırnak yok k ne yapısı olsun afiyetliyorumyani kemiriyorum tavşan gibi
bende öle hatta özel tasarım bişi yaptırdık süper oldu kızlar alyans büyültülüp küçültülen bişi ne var aslında aklıma gelmedi değil büyütmek ama doğumdan sonra zayıflarım die önemsemedim
ataşehir kamil koç tesisinin yanındaymış sanırım firması sanpharma ilaç firması
maşallahhhh ne güsel özenmişimdir hep öle narin uzun parmaklı bakımlı tırnaklı ellereBende yüzük çok severim, ellerimede güzel bakarım..
Arkadaşlarım şöyle bir benzetme yapmışlardı ellerim için.. Hani eskiden el şeklinde sabunluklar varyaonlar gibi demişlerdi. Hep bakımlı ve ojeliidr. Bu ara biraz aksattım bakımı, ellerimde şiş dolma gibi
oooooo seni kokoş seni)))
ben yüzük sevmiyorum pek yüzüğüm de yok o yüzden.parmaklarım güzel değil ondan galibabi tektaşım var alyansımdan başka, bi de en yakın arkadaşımın düğünümde hediye ettiği başka bi tek taş.
aslında ben takı sevmiyorum. küpe takamıyorum, taksam da bi bakıyorum ki çıkarıp atmışım farkında değilim.
bi kolye takabiliyorum. o da ufak bişey.devamlı boynumda durur. eşim ilk sevgililer gününde almıştı.ya onu takarım yada bi yusufcugum var onu, bebek istediğim zamanlarda kendime hediye etmiştim moral olsun diye
Ya benim eşimde ekzama var, yazık parmakları felan genelde yara halinde. Evlendiğimizden beri alyansı 2 kere kaybetti. Hemde ilk kaybetişi balayında olduBizde ona gümüş aldık, kaybetsede en azından ucuz..
maşallahhhh ne güsel özenmişimdir hep öle narin uzun parmaklı bakımlı tırnaklı ellere
hehehe buda benim gibi yavrum tontişiz yapcek bişi yok bacım
ama benim küpe ve kolye vazgeçilmezimdir bir kulağımda 4 delik birinde 2 delik var sıradan dizerim nokta küpelerimi kolyelerimde koleksiyon yapıyorum inşallah eşimn aklına gelir 3müzün yazılı olduğu isimli bir kolye yaptırır doğumumda
kızz tansell ben de kimseyii görmedimm.. bblau seni görmedim mesela.. tesettürlü gibi kalmıssın aklımda. öle misin? ama yüzünü hiç hatırlamıyorum. bi tek dünyam,leader, azos, gökce,nazo,simur... digerlerini görmedim hiççç:acep:
kızz tansell ben de kimseyii görmedimm.. bblau seni görmedim mesela.. tesettürlü gibi kalmıssın aklımda. öle misin? ama yüzünü hiç hatırlamıyorum. bi tek dünyam,leader, azos, gökce,nazo,simur... digerlerini görmedim hiççç:acep:
Cıks diilim.Dur koyayım resmimi avatara da gör beni de
maşallahhhh ne güsel özenmişimdir hep öle narin uzun parmaklı bakımlı tırnaklı ellere
hehehe buda benim gibi yavrum tontişiz yapcek bişi yok bacım
ama benim küpe ve kolye vazgeçilmezimdir bir kulağımda 4 delik birinde 2 delik var sıradan dizerim nokta küpelerimi kolyelerimde koleksiyon yapıyorum inşallah eşimn aklına gelir 3müzün yazılı olduğu isimli bir kolye yaptırır doğumumda
Cıks diilim.Dur koyayım resmimi avatara da gör beni de