2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Benim en korktuğum şeylerden biriydi hamilelikte kilo alırsam da alyansımın olmaması :D
Çok severek almıştım. Değiştirmeyi, yenilemeyi hiç düşünmedim.
Allahtan oluyo hala :)

biz değiştirmek için bakındık baya, ama benim içime sinmedi hiç biri. değiştirmedik sonra, takmıyoruz...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimkii nerdeyse siyah olcakk yaff rezalet.. gecen esim bile dedi bu geccek dimi diye. insallah dedim bende. benimkide hep böle durcak utanmasa.. aslında kafası olması lazım dr öle gösterdi. capraza da bacakları duruyodu. ama bu cocuk kafayı kaldırmıyo heralde bu kadar.. oturma pozisyonunda zaar:D

evet cnmm solda:D benim cizgim niye bu kadan koyu yaa. hormonumm fazla mı gelmişş:D

var cnmm normalde yastıkk resim cekmek için attım

benimkide böle yasıyoo nedense:D ama ben herkeste var diye mutluydumm.. simdi sizz acık deyince daha cok kızdımm. dr a sorayım bunu gecicek mi diye:acep:

Aşağıya doğru uzanıyomu onu göremiyorum ama göbek deliğinin üstünde baya bi belli benim çizgi.Ama seninki kadar koyu ve kalın değil.Ama ben çok beyaz tenliyim, belki ondandır.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum.
Alyansının yanına tek taş vs. gibi yüzük takan var mı?
Ben alyansın yanına yüzük takmayı hiç sevmiyorum.Bi süre kullandım hoşuma gitmedi.Diğer elimde de yüzüğü sevmediğim için kaldırdım gitti.Elleri öyle doldurmak hoşuma gitmiyo..İki elde bi yüzük olacak...
Diğer yüzüklerimi kullanamıyorum o yüzden...Siz kullanıyo musunuz?

bende alyansla tek taş sevmem.. Ben yüzük takmayı çok severim. Hergünde alyansımı takamam. beşka bir yüzük takınca uyumsuz duruyor..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tatlım ama normal ki bence, çünküm yerleri daralıyo annesi... artık daha sınırlı oluyo bemce hareketler..... yerim minnoşları ben.. (hareket varsa sorun yok........)

Dün gündüzden çok hareketliydi, akşam yemeğinden sonra nazlı nazlı 3-5 hareket yaptı.
Aslında en çok hareketli olduğu saatlerdi onlar...Ne bileyim canım bir gün önce çok hareketli olup bir gün sonra olmayınca.
Gerçi daha önce de oldu doktora koşmuştum hatta, o zaman hiç hareket yoktu.Şimdi var.
Sayıca yine az değil de sertliği değişti sanki.
Bugün düne göre daha iyi.
24 saatte 10 hareket dedi demin bir arkadaşımız, kimdi bilemedim şimdi, benim saatte buluyodur o rakamı ama eskiden daha bi zıpırdı sankim....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Aşağıya doğru uzanıyomu onu göremiyorum ama göbek deliğinin üstünde baya bi belli benim çizgi.Ama seninki kadar koyu ve kalın değil.Ama ben çok beyaz tenliyim, belki ondandır.

benim göbegimden asagısı da böyle. taa oraya kadarr:sok gittikce koyulastı.. allah sonumu hayretsin.. :sok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Alyans da mı takmıyosun kuşum?

Hepsi yüzük parmağa mı nazom? diğerlerine de takıyo musun?

sadece yüzük parmağına takıyorum canım.tek taş,5 taş,alyans bunları konbinliyorum kendi capımda:))) ama bi kaç yüzüğüm var kocamanlardır onları taktığım zaman beyaz alyansımı kullanıyorum diğer elimin yüzük parmağına takıyorum o kocaman yüzükleri :)) görgüsüzüm ben ayoll.barış manco gibi dolanıyom ortalıkta en cok sevdiğim yüzüktür zaten..benim parmaklarım kalıbıma göre oldukca incedir.beyaz tenliyim eskiden kırmızı ojesiz lavabo bile temizlemezdim simdi manikürü evde yapınca olmuyor zaten. :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaaa yarın akşam yılbaşı mı.ay ocak mı geldi, ben daha 26-27 filan sanıyodum. anneaaaammmmmmmm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün gündüzden çok hareketliydi, akşam yemeğinden sonra nazlı nazlı 3-5 hareket yaptı.
Aslında en çok hareketli olduğu saatlerdi onlar...Ne bileyim canım bir gün önce çok hareketli olup bir gün sonra olmayınca.
Gerçi daha önce de oldu doktora koşmuştum hatta, o zaman hiç hareket yoktu.Şimdi var.
24 saatte 10 hareket dedi demin bir arkadaşımız, kimdi bilemedim şimdi, benim saatte buluyodur o rakamı ama eskiden daha bi zıpırdı sankim....

Benimde hareketleri yavaş, ama yapıyor.
Yerleri daraldı kuzuların:)
ben portakal yiyince çok hareket ediyor..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

inanki aynı şeyleri bende benim minnos icin düsündüm.. ama hergün hep cok hareketli lmuyolar demek ki.. önemli olan hareket olsun.. bak pazartesi doktora gidicem o zaman sorarım bu mevzyu ne dicek bakalım...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sadece yüzük parmağına takıyorum canım.tek taş,5 taş,alyans bunları konbinliyorum kendi capımda:))) ama bi kaç yüzüğüm var kocamanlardır onları taktığım zaman beyaz alyansımı kullanıyorum diğer elimin yüzük parmağına takıyorum o kocaman yüzükleri :)) görgüsüzüm ben ayoll.barış manco gibi dolanıyom ortalıkta en cok sevdiğim yüzüktür zaten..benim parmaklarım kalıbıma göre oldukca incedir.beyaz tenliyim eskiden kırmızı ojesiz lavabo bile temizlemezdim simdi manikürü evde yapınca olmuyor zaten. :(

Bende yüzük çok severim, ellerimede güzel bakarım..
Arkadaşlarım şöyle bir benzetme yapmışlardı ellerim için.. Hani eskiden el şeklinde sabunluklar varya:) onlar gibi demişlerdi. Hep bakımlı ve ojeliidr. Bu ara biraz aksattım bakımı, ellerimde şiş dolma gibi:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

oooooo seni kokoş seni :))))
ben yüzük sevmiyorum pek yüzüğüm de yok o yüzden.parmaklarım güzel değil ondan galiba :) bi tektaşım var alyansımdan başka, bi de en yakın arkadaşımın düğünümde hediye ettiği başka bi tek taş.
aslında ben takı sevmiyorum. küpe takamıyorum, taksam da bi bakıyorum ki çıkarıp atmışım farkında değilim.
bi kolye takabiliyorum. o da ufak bişey.devamlı boynumda durur. eşim ilk sevgililer gününde almıştı.ya onu takarım yada bi yusufcugum var onu, bebek istediğim zamanlarda kendime hediye etmiştim moral olsun diye :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim ellerim-parmaklarım da kalın, dolma gibi.
Ondan da yakışmıyo bence bana yüzük.Kısa bi de parmaklarım boyuma göre bence.Tırnak yapım da çirkin.
Evet evet buldum neden yüzük sevmediğimi :D
aynen tırnak yok k ne yapısı olsun afiyetliyorum :( yani kemiriyorum tavşan gibi
Ben de alyansımı seviyorum, çok araştırmıştım alırken, gelinlikten bile daha fazla özenmiştim :)
Eşim çıkarırsa ben de takmam ama evet.

Aaa nerde eşinin şirketi? Kimsel filan mı kız yoksa?

bende öle hatta özel tasarım bişi yaptırdık süper oldu kızlar alyans büyültülüp küçültülen bişi ne var aslında aklıma gelmedi değil büyütmek ama doğumdan sonra zayıflarım die önemsemedim

ataşehir kamil koç tesisinin yanındaymış sanırım firması sanpharma ilaç firması

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Şimdi ben buraya resmimi eklesem tekrar silebilirmiyim?
Ben çoğunuzu gördüm beni görün istiyorum:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
evet dimi, her yüzükle uymuyo alyans...

ben yüzük takmayı hiç sevmiyorum ama alyansıma bayılıyorum. bu aralar hep takamıyorum. eller şişince çıkarması sıkıntı oluyor. ama alyanssız yapamam. ben de gerçekten gelinlikten çok özenmiştim alyanslarımıza. gelinliği 3 denememde beğendim. alyans için ankara istanbul envai çeşit kuyumcu gezmiştim :D
eşim de alyanssız yapamaz sağolsun. takmasa çok üzülürdüm. yazın memlekette unuttu. birkaç ay takamadı, çok huzursuzum gümüş bari alalım da takayım diyordu :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Arkadaşlarım şöyle bir benzetme yapmışlardı ellerim için.. Hani eskiden el şeklinde sabunluklar varya:) onlar gibi demişlerdi. Hep bakımlı ve ojeliidr. Bu ara biraz aksattım bakımı, ellerimde şiş dolma gibi:(
ayy cok severim bakımlı elleri hem kadında hem erkekte..ben kocama bile yapıyorum manikür zaten bayılır öle manikür,maske tam hatun olacak kişiymiş paketleme hatası olmus sanırsam -kop bu ara bende dısarda yaptırmıyorum ama cok rahatsızım ellerimden evde ne kadar becerebilirsem..
oooooo seni kokoş seni :))))
ben yüzük sevmiyorum pek yüzüğüm de yok o yüzden.parmaklarım güzel değil ondan galiba :) bi tektaşım var alyansımdan başka, bi de en yakın arkadaşımın düğünümde hediye ettiği başka bi tek taş.
aslında ben takı sevmiyorum. küpe takamıyorum, taksam da bi bakıyorum ki çıkarıp atmışım farkında değilim.
bi kolye takabiliyorum. o da ufak bişey.devamlı boynumda durur. eşim ilk sevgililer gününde almıştı.ya onu takarım yada bi yusufcugum var onu, bebek istediğim zamanlarda kendime hediye etmiştim moral olsun diye :)

hehehe kokoşum ben kızz.taslı parlak şeylere bayılırım evin her yerinde takılarımda içime assolist kaçmış benim sanırsam..

kızlar sizi şimdilik öperim.irem sultanı götürüp gelicem.mucuksss...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ayyyyy güzel ellilere çok özenirim ben.Benim hem yapısı kalın hem de tırnak yapım güzel değil.Gül tırnak mı derler, o tip.Koyu ojelerle ancak eh işte oluyolar ama hamileliğin başında oje sürmeyi bıraktım.

Kardeşimin elleri fena değildir bizim ailede bi tek.Benden de kalındır aslında da uzundur en azından parmakları.Küçük parmağı benim orta parmağımdan uzun öyle diyim :D
Osmanlı şepeşillesi bildiğin:D
Güzel el genleri bize pek uğramamış :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar